کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟
من میخوام کیس کامپیوترم رو با خودم ببرم. با پرواز الاتحاد ممکنه گیر بدن؟؟؟ دلم نمیاد بفروشمش لپتاب بگیرم
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam.azad
(2014-09-09 ساعت 14:34)nimamp3 نوشته:  من میخوام کیس کامپیوترم رو با خودم ببرم. با پرواز الاتحاد ممکنه گیر بدن؟؟؟ دلم نمیاد بفروشمش لپتاب بگیرم

من مادربرد را بردم کسی کاری نداشت البته نه با الاتحاد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، maria2000 ، maryam.azad
87 صفحه خوندم بازم نفهميدم Sad آدم با يك بچه دبستاني ميره بازم بايد سبك بره يا بهتر يك كم سنگين بار بزنه؟ لطفا بچه دارها راهنمايي كنند آيا چيزي در ا ي ر ا ن هست كه در ابتداي زندگي براي بچه ضروري باشه و اونجا نباشه؟
خيلي خيلي سپاسگزارمRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sepideh jan ، امین 13 ، maryam.azad
(2014-09-14 ساعت 15:36)Elahvision نوشته:  87 صفحه خوندم بازم نفهميدم Sad آدم با يك بچه دبستاني ميره بازم بايد سبك بره يا بهتر يك كم سنگين بار بزنه؟ لطفا بچه دارها راهنمايي كنند آيا چيزي در ا ي ر ا ن هست كه در ابتداي زندگي براي بچه ضروري باشه و اونجا نباشه؟
خيلي خيلي سپاسگزارمRolleyes

دوست عزیز اینجا همه چیز هست.حتی لوازم التحریر به مراتب ارزونتر از ایران هست.شما تا جایی که بار به بهتون اجازه میده برای صرفه جویی از هزینه ابی که اینجا باید بکنید هرچقدر جاداشتید با خودتون بیارید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
سلام، ممنون از اطلاعات و راهنماييهاى دوستان،

ميشه فرش خونه رو كه الان داريم ازش استفاده مى كنيم براى استفاده شخصا بياريم؟ فرشهاى من دستبافت عشايرى هستند و خيلى دوستشون دارم، ضمنا جزو فرشهاى نفيس به حساب نميان،
پاسخ
سلام، ممنون از اطلاعات و راهنماييهاى دوستان،

ميشه فرش خونه رو كه الان داريم ازش استفاده مى كنيم براى استفاده شخصا بياريم؟ فرشهاى من دستبافت عشايرى هستند و خيلى دوستشون دارم، ضمنا جزو فرشهاى نفيس به حساب نميان،

راستى اكتير ٢٠١٤ و از طريق فرودگاه لس آنجلس وارد ميشيم
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، sepideh jan ، maryam.azad
(2014-09-16 ساعت 13:30)فريناز كبيرى نوشته:  ميشه فرش خونه رو كه الان داريم ازش استفاده مى كنيم براى استفاده شخصا بياريم؟ فرشهاى من دستبافت عشايرى هستند و خيلى دوستشون دارم، ضمنا جزو فرشهاى نفيس به حساب نميان،
lمیشه برد نگران نباشید
بگذارید تو ساکهای مکه ای برزنتی که هم محکم و هم سبک ، تا بتونید از حداکثر وزن مجاز بار استفاده کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، sepideh jan ، زری وحدتی ، Lemony ، maryam.azad
(2014-09-16 ساعت 14:16)amjad نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 13:30)فريناز كبيرى نوشته:  ميشه فرش خونه رو كه الان داريم ازش استفاده مى كنيم براى استفاده شخصا بياريم؟ فرشهاى من دستبافت عشايرى هستند و خيلى دوستشون دارم، ضمنا جزو فرشهاى نفيس به حساب نميان،
lمیشه برد نگران نباشید
بگذارید تو ساکهای مکه ای برزنتی که هم محکم و هم سبک ، تا بتونید از حداکثر وزن مجاز بار استفاده کنید

دوست عزیز لطفا بعد از رسیدن از احوال فرش ها به ما هو خبر دهید تا ما هم بدانیم می توانیم فرش ببریم یا نه. در ضمن فرودگاه مقضد را هم ذکر بفرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان: فريناز كبيرى ، Lemony ، maria2000 ، maryam.azad
(2014-09-16 ساعت 15:01)مریم361 نوشته:  
(2014-09-16 ساعت 14:16)amjad نوشته:  
lمیشه برد نگران نباشید

دوست عزیز لطفا بعد از رسیدن از احوال فرش ها به ما هو خبر دهید تا ما هم بدانیم می توانیم فرش ببریم یا نه. در ضمن فرودگاه مقضد را هم ذکر بفرمایید

فرودگاه لس أنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، maryam.azad
سلام به همگی
یک پیشنهاد برای دوستان دارم چون اکثر خونه ها سوسک و ساس داره حتما با خودتان انواع سم سوسک و .... بیارین مخصوصا از اون قلمهای سوسک کش ایرانی اینجا سم بدرد بخور من که پیدا نکردم Big Grin
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

پاسخ
(2014-09-09 ساعت 14:34)nimamp3 نوشته:  من میخوام کیس کامپیوترم رو با خودم ببرم. با پرواز الاتحاد ممکنه گیر بدن؟؟؟ دلم نمیاد بفروشمش لپتاب بگیرم

ما اوردیم مشکلی نبود. فقط کیس رو گذاشتم توی چمدون. قطعاتش رو نمیشد جدا کنیم کامپیوتر حرفه ای بود و همسرم برای کلی خرج کرده بود به نفع بود که بیاریم و اوردیم . ما ترکیش بودیم قبلش با دفتر ترکیش تماس گرفتیم توی فرودگاه امام. گفتن مشکلی نیست. دورش لباس گذاشتیم تو چمدون. تو فرودگاه هم چیزی نگفتن این طرف هم که اصلا چمدونهای مارو باز نکردند.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، maryam.azad
سلام بچها،گوشی موبایل من خیلی‌ قدیمی،به نظرتون از ایران بگیرم یا بیام از اونجا خرید کنم،مخصوصاً که دارم تنها میامو کسی‌ ‌رو نمیشناسم،برا پیدا کردن راهو مسیرها بالاخره فک کنم به یه گوشی احتیاج دارم،و اینکه گوشیهای ایران اونجا بایدregister بشن،هزینش زیاده؟و اینکه با سیمکارت‌ها و برق اونجا کار می‌کنن?
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، maryam.azad
کسی دوستان میدونه جریان بردن تخمه در حال حاضر چطوریه ؟! میدونم مدتی ازاد بود و من خودم هم بردم ولی شنیدم دوباره منع شده. کسی اگر تازگی برده اطلاع بده لطفا.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، maryam.azad
(2014-10-24 ساعت 16:36)attari نوشته:  سلام بچها،گوشی موبایل من خیلی‌ قدیمی،به نظرتون از ایران بگیرم یا بیام از اونجا خرید کنم،مخصوصاً که دارم تنها میامو کسی‌ ‌رو نمیشناسم،برا پیدا کردن راهو مسیرها بالاخره فک کنم به یه گوشی احتیاج دارم،و اینکه گوشیهای ایران اونجا بایدregister بشن،هزینش زیاده؟و اینکه با سیمکارت‌ها و برق اونجا کار می‌کنن?

دوست عزیز شما اینجا میتونید با هزینه ی خیلی کم یه گوشی مثل آیفون 5 یا گلکسی 4 یا 5 با قرارداد دو ساله بگیرید!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
درود ...

حداکثر وزن بار مجاز چقدر باید باشه ؟؟؟

.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان