موضوعها: 0
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 00:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 00:43 توسط mohammad19911991.)
خبر تازه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز یک ایرانی به من زنگ زد و گفت میتونید از هفت صبح تا ده بجای من تو صف وایستید ساعت ده دلار میدم بین یک تا دو ماه تقریبا ماهی 600 دلار
چون خودش باید ساعت هفت بره سر کارش و قول حتمی گرفت که کنسلش نکنم من هم قول دادم و امروز صبح رفتم مال واشنگتون اسکوار تو صف وایستادم برای خرید موبایل اپل 5 از فروشگاه اپل
دیدم پسرم هم تو صفه گفت تو اینجا چکار میکنی ؟ و بعد گفت کلاه سرت رفته من از ساعت نه شب تا ده صبح تو صفم شبی 150 دلار
خلاصه ما قول دادیم و حالا باید دنبال جایگزین بگردم چون شبی 150 دلار با 30 دلار فقط صبح عوض کرده بودم
و اما داستان ؟؟ امروز اولین روزی بود گوشی اپل 5 در دو مدل تو بازار عرضه میشه و واسته های یا نمیدونم
____________________________________________________________________________________________________________________
ببخشید من متوجه نشدم ... یعنی چی امروز اولین روزی بود که گوشی آیفن 5 تو بازار عرضه میشه ؟ دقیقا برا چی چندین ساعت تو صف وایمیسن ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز رفتم به مکانی به نام food bank. طرف ازم پرسید چند نفرید و ایدی رو هم نگاه کرد. بعد سه کارتون مواد غذایی شامل نون و کیک و شیرینی و رب و ماکارونی و میوه و دسر و مرغ و کالباس و خیلی چیزهای دیگه داد. این برنامه هر ماه وجود داره. شما هم سرچ کنید ببینید نزدیک ترین محل به شما کجاست و از این امکانات در صورتی که دوست دارید استفاده کنید. لطفا به دوستان دیگر هم که اطلاع ندارند و ممکن هست به این صفحه سر نزنند خبر بدید شاید بدرد اونها بخوره. در ضمن داشتن کار و یا استفاده از فوداستمپ تاثیری در این برنامه نداشت.
موفق باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. یه سوال دارم دو پروازها. من الان با لوفتهانزا که چک کردم گفت تا سیاتل با پرواز خودشونه و از اونجا به بعد برامون پروازهای داخلی آمریکآ رو میگیرن. واسه همین از نظر باری که میتونیم ببریم بر اساس مقرارات پرواز های داخلی برامون حساب میکنن یعنی مثلن سی کیلو داخل کابین میشه بیست کیلو. می خوام بدونم شما پرتلندی ها چی کار کردین تا الان. در ضمن برای فرایت هم می خواستم بدونم نفری صد کیلو هست؟ یعنی ما دو تایی میتونیم تا دویست کیلو فرایت کنیم؟ مرسی.
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-11-14 ساعت 07:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-14 ساعت 07:35 توسط شهلا 1346.)
ما همین اشتباه را کردیم چون فکر میکردیم پروازهای داخلی بار کمتری میگیرند و مشمول جریمه میشم اگر رو بلیط را نگاه کنید و با پرواز قطر هستید جلو هر مسیر نوشته چند بسته میتونید بیارید ایران قطر دو بسته قطر نیویورک دو بسته نیویورک پورتلند دو بسته من تو فرودگاه ایران پرسیم اگر خواستند اضافه بار بگیرند چی ؟
گفت بلیط را نشان بدید و بگویید دو بسته 26 کیلویی مجاز هست . و ده کبلو هم داخل کابین حجم ساک داخل کابین نباید زیاد باشد لب تاب و کاپیشن های سنگین را هم رو دستتان بندازید . در مجموع میشه 65 کیلو هر نفر بیارید .
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-11-14 ساعت 07:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-14 ساعت 10:52 توسط شهلا 1346.)
سلام
یکی از دوستان با دادن 2500 دلار دپازیت و ماهیانه 751 دلار در این مجتمع اپارتمان یک خوابه اجاره کرده بود و ماه به ماه اجاره را پرداخت میکرد و تنها شرطش این بود که یکماه قبل از تخیله اپارتمان باید صاحبخانه را کتبا در جریان میگذاشت و دپازتش را میگرفت ادرسش را میزارم شاید بدرد کسی بخوره و مجبور نباشید یکساله قرار داد ببندید.
thegatewayplazaapartments@gmail.com
9910 northeast glisan st Portland or 97220
5032572827
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من به احتمال زیاد تا 3الی4 ماه دیگه بیام پورتلند،میشه دوستان در مورد کار راهنمایی کنن،من الان ایران هستم چه دوره ای برم یا مدرکی بگیرم که اونجا بشه سریع کار پیدا کرد؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-10 ساعت 11:11)مهتاب - 2251 نوشته: شهلا خانوم خيلي ممنون براي معرفي گود ويل !
واقعا خدمات خوبي ميدن هم كلاس زبان هم برگزاري دوره هاي كاراموزي با حقوق و معرفي به شركتهاي مرتبط
من فردا قراره برم ببينم چي ميشه
سلام دوست عزیز میتونید اعلام کنید نتیجه ملاقات تون با گود ویل چی شد؟؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان مقیم پورتلند... ما اول قرار بود بریم لاس وگاس ولی بنا به دلایلی از رفتن به اونجا منصرف شدیم و هم اکنون روی چند ایالت و مخصوصا پورتلند بررسی هامون رو متمرکز کرده ایم.. من پست های قبلی را مطالعه کردم ولی در مورد امنیت این شهر نتوانستم به توضیحات جامعی دست پید کنم. اگر ممکنه در این مورد اطلاعات بیشتری بدین خیلی ممنون میشوم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.