کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
تو سایت http:www.portlandenglish.gov رفتم در مورد ویزای دانشجویی اینو نوشته بود ( ترجمه گوگل ) فقط نفهمیدم هزینه هاش چقدره ؟
ویزای دانشجویی F- 1 / آمریکا اطلاعات سفارت

پورتلند آکادمی زبان انگلیسی برنامه برای دانش آموزان در تمام انواع ویزا : F- 1 ویزای دانشجویی ، ویزای توریستی ، چشم پوشی ویزا، اقامت دائم ، و دیگران است.

اگر شما برنامه ای برای پیوستن به ما درویزای دانشجویی F- 1 ، شما می توانید مراحل را برای F- 1 دانشجویی ویزای زیر اعمال می شود را پیدا کنید. روند درخواست F- 1 ویزای دانشجویی آسان است.

اگر شما سوالی در مورد اطلاعات زیر یا نیاز به کمک ، لطفا تماس بگیرید هر زمان مدرسه ما .

مراحل دریافت ویزای دانشجویی F- 1

مرحله 1: ثبت کردن نرم افزار به پورتلند آکادمی زبان انگلیسی ( PELA )

-------------------------------------------------- ------------------------------

مرحله 2: دریافت فرم شما I-20

پورتلند آکادمی زبان انگلیسی خواهد فرم شما I-20 برای شما ارسال. ثبت نام خود را در I-20 پس از دریافت آن .

-------------------------------------------------- ------------------------------

مرحله 3: پرداخت هزینه SEVIS I-901

PELA می تواند به شما کمک کند این هزینه پرداخت و ارسال رسید همراه با فرم I-20 .

گام 4: آماده سازی یک عکس استفاده از خود را

2 × 2 اینچ، رنگی ، گذرنامه نوع عکس

مرحله 5 :آنلاین فرم درخواست DS- 160 را تکمیل و صفحه تاییدچاپ .

فرم DS- 160 را می توان در وب سایت سفارت ایالات متحده کشور شما را در بر داشت . چاپ صفحه تاییدو آن را تأییدیه صفحه DS- 160 به مصاحبه . مشاهده http://www.usembassy.gov برای پیدا کردن وب سایت سفارت ایالات متحده کشور شما است.

مرحله 6 : برای گرفتن وقت ملاقات مصاحبه

مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده آمریکا در کشور شما مورد نیاز است. مشاهده http://www.usembassy.gov برای پیدا کردن سفارت یا کنسولگری ایالات متحده آمریکا در نزدیکی شما. زمان انتظار برای مصاحبه در سفارت آمریکا و یا کنسولگری های ایالات متحده در کشور خود را در http://travel.state.gov/visa/temp/wait/wait_4638.html در دسترس است.

مرحله 7 : پرداخت هزینه درخواست

سفارت یا کنسولگری ایالات متحده آمریکا در کشور خود ( http://www.usembassy.gov ) به شما خواهد گفت که چگونه به پرداخت این هزینه .

گام 8: جمع آوری مدارک اضافی مورد نیاز

چک لیست استفاده از زیر به شما اطمینان حاصل شود همه چیز را که شما با شما باید در روز مصاحبه شما به ارمغان بیاورد :
• فرم I-20
• I-901 SEVIS دریافت هزینه
• عکس برنامه
• DS- 160 صفحه تایید فرم درخواست
• کاربرد هزینه دریافت
• مقاله از تایید انتصاب
• گذرنامه حداقل 6 ماه بعد از اقامت خود در ایالات متحده معتبر
• بیانیه بانک است که نشان می دهد که شما یا پدر و مادر شما منابع مالی کافی برای پرداخت شهریه و هزینه های زندگی خود را در حالی که شما در ایالات متحده تحصیل
• سایر مدارک به سفارت ایالات متحده در کشور خود را به شما می گوید که شما نیاز دارید ، در صورت وجود .

گام 9: به نظر می رسد برای مصاحبه ویزا

گام 10: دریافت ویزای F- 1 دانش آموز شما !

برخی از دانش آموزان ویزای خود را بلافاصله دریافت می کنند. برخی از دانش آموزان ویزای آنها بعد از طریق پست دریافت خواهید کرد. این در چه کشوری شما هنوز وارد سایت بستگی دارد

آیا هنگامی که من نیاز برای دریافت ویزای دانشجویی من درخواست ؟

سفارتخانه ها و کنسولگری می توانند ویزای دانشجویی خود به صدور به عنوان اوایل 120 روز قبل از تاریخ شروع مطالعه خود را در فرم I-20 نشان داده شده است .

دانش آموزان تشویق می شوند تا برای ویزای خود زود اقدام به ارائه زمان کافی برای پردازش ویزا. دانش آموزان می توانند برای ویزای خود را به محض آماده به انجام این کار می باشد اعمال می شود. توصیه می شود که شما صبر کنید تا زمانی که شما فرم I-20 خود را دریافت خواهید کرد قبل از وقت مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده آمریکا .

دانش آموزان می توانند در ایالات متحده هیچ زودتر از 30 روز وارد کنید قبل از تاریخ شروع مطالعه خود را در فرم I-20 نشان داده شده است

اطلاعات اضافی

وب سایت سفارت برای کشور شما کمک خواهد کرد که برنامه یک قرار ملاقات برای مصاحبه ، پرداخت هزینه رسیدگی به درخواست ، و بررسی دستورالعمل برنامه. این سایت ها اغلب به زبان محلی ترجمه شده است.

پورتلند آکادمی زبان انگلیسی شاد برای پاسخ به سوالات و کمک به همان اندازه که ما می توانیم، بیش از حد است .

منبع اطلاعات : وزارت امور خارجه U.S
پاسخ
شهلا جان
خیلی ممنونم از اینکه اطلاعاتی را که کسب میکنی دراختیار بقیه دوستان قرار میدی.
ولی من از این پست اخیر چیزی متوجه نمیشم.
شاید جملات به هم ریخته باشه.
اگر ممکنه دوباره مطلب را بذار.
با تشکر
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، dana ، rbrb-2015
Http://portlandenglish.edu
تا اونجایی که من فهمیدم این دانشگاه تو پورتلند برای کلاسهای فشرده زبان انگلیسی از سایر نقاط دنیا دانشجو میپذیرد که شرایطش را هم نوشته من با گوگل ترجمه کردم و ترجمه اش را گذاشتم برای همین بهم ریخته هست میتونید برید تو سایت انگلیس شو را بخونید . شهریه یک ترم یکماهه هم برای تافل 825 دلاره البته وقت کنم حضوری میرم تا اطلاعات بیشتری بدست بیارم ولی فکر کنم برای کسانیکه دنبال یک ویزا برای امدن به امریکا باشن اگر این راه جواب بده هزینه اش خیلی کمتر از ویزای دانشجویی هست . اگر کسی زبانش خوبه بتونه تلفنی بپرسه و اطلاعات بزاره بد نیست ممنون میشم.
.....
یکی از دوستانم زنگ زد پرسید و اونا گفتند ما براتون اپلای میکنیم ولی نه تا بحال ایرانی اینجا امده و نه اینقدر اعتبار داریم که برای ایرانی بتونیم ویزا بگیرم . بهتر از دانشگاههای معتبر استفاده کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، soli asali ، مهتاب - 2251 ، mahbube ، nora ، Rock ، hadi472 ، maria2000
(2013-12-09 ساعت 02:17)شهلا 1346 نوشته:  Http://portlandenglish.edu
تا اونجایی که من فهمیدم این دانشگاه تو پورتلند برای کلاسهای فشرده زبان انگلیسی از سایر نقاط دنیا دانشجو میپذیرد که شرایطش را هم نوشته من با گوگل ترجمه کردم و ترجمه اش را گذاشتم برای همین بهم ریخته هست میتونید برید تو سایت انگلیس شو را بخونید . شهریه یک ترم یکماهه هم برای تافل 825 دلاره البته وقت کنم حضوری میرم تا اطلاعات بیشتری بدست بیارم ولی فکر کنم برای کسانیکه دنبال یک ویزا برای امدن به آمریکا باشن اگر این راه جواب بده هزینه اش خیلی کمتر از ویزای دانشجویی هست . اگر کسی زبانش خوبه بتونه تلفنی بپرسه و اطلاعات بزاره بد نیست ممنون میشم.

شهلا خانم؛
طبق چیزایی که در گذشته خونده بودم و ظاهرا هنوز هم همینطوره، مقوله گرفتن پذیرش و ویزا، کاملا جداست. گرفتن پذیرش از دانشگاههای آمریکا کار مشکلی نیست و خیلی راحت میشه اینکار رو کرد. ولی گرفتن ویزا مصیبتیست عظیم! طبق همون چیزایی که خوندم، گرفتن ویزا درصورتیکه پذیرش از رشته سطح بالا و دانشگاه معتبر باشه به مراتب راحت تره. واسه تحصیل زبان احتمال اینکه ویزای دانشجویی بدن زیاد نیست. میتونید به فروم خواهر خوانده مهاجرسرا، که بطور تخصصی به تحصیل در خارج از کشور میپردازه مراجعه کنید، تا اطلاعات کامل بدست بیارید. اگر آدرس سایت رو نداشتید بفرمائید تو پیام خصوصی تقدیم کنم.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، battosai ، ParsTrader ، soli asali ، مهتاب - 2251 ، mahbube ، nora ، khder ، asher ، شهلا 1346 ، y.n ، rbrb-2015 ، mrlzdh
لطف کنید آدرس سایت را بدهید . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
سلام
اگر در اورگان و شهرهای اطراف پرتلند اقامت دارین , CLACKAMAS COMMUNITY COLLEGE
یکی از بهترین کالج ها برای ESL هستش . به طور کلی سیستم تدریس و کلاسهاش با کالج های دیگه فرق داره . امتحان ورودی داره و 25 دلاره . کلاسهاش هم پولیه ولی خیلی گرون نیست و اگر هنوز شغل نداشته باشین میتونین نصف قیمت بدین . مثلا" گرامر ترمی 20 دلاره ولی اگر شغل نداشتین 10 دلار بدین . علاوه بر سیستم تدریسش یه مزیت دیگه اش اینه که ایرانی تو این کالج زیاد نیست یعنی در حقیقت من تو 3 ماه هنوز یه نفر هم ندیدم در نتیجه مجبور میشین دوست خارجی بگیرین و این به پیشرفتتون کمک میکنه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، soli asali ، nora ، Saeedv13 ، شهلا 1346 ، sadeghifa ، Rock ، amin arefi ، moony ، hadi472 ، copol ، mrlzdh
(2013-12-10 ساعت 01:51)شهلا 1346 نوشته:  لطف کنید آدرس سایت را بدهید . ممنون

سلام...امیدوارم هرچه زودتر پسرتون هم به شما بپیونده و در کنار هم شاد و سالم باشید...
منظور دوستمون فکر کنم سایت applyabroad.org بوده...اطلاعات کاملی تو این سایت میتونید پیدا کنید
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nora ، philter ، شهلا 1346 ، shoshina
دوستان این مقاله سایت یاهو عواملی رو بررسی کرده که در یکسال گذشته باعث شده مردم بجای رفتن به واشنگتن به اورگن نقل مکان کنن.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، soli asali ، sadeghifa ، الدورادو ، moony
سلی جان
آمدنتون را پورتلند خوش آمد میگوییم .
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghifa ، soli asali ، aminsamba ، سلی ، سمانه777 ، hadi472
سلام بر همگي Smile

براي كمي فعال شدن اين تاپيك ، تجربه خودمون در مورد بيمه اوباما رو مينويسم .
ما تقريباً دو ماه قبل از سال جديد بيمه شده بوديم . بيمه از طرف شركتي كه همسرم كار ميكنه بود ، ده روز قبل از سال جديد فرمهاي بيمه اوباما كه شامل يك سري مشخصات فردي و خانوادگي و ميزان درامد و غيره بوده رو پر كرديم و از طرف شركت براشون فكس كرديم ، از سال جديد قرار بود كه بيمه هاي قبلي تمديد نشه و همه زير پوشش بيمه جديد برن ، حدود اواخر ژانويه بيمه دخترم اومد كه كاملاً مجانيه و فول كاور هستش . هفته پيش جواب بيمه من و همسرم اومد ، در نامه مشخصاتمون بود و يكسري اطلاعات در مورد بيمه و اينكه بيمه اوباما چهار مدل هستش برنز و سيلور و گلد و يكي ديگه كه الان يادم نيست و خودشون بنا بر درامد ساليانه ما بيمه سيلور رو پيشنهاد داده بودن و اينكه ما بايد ماهيانه ١٨٥ دلار بپردازيم و دولت هم ٣٦٥ دلار رو ميپردازه ، البته سيلور هم دو مدل داشت كه ما شماره يك رو برداشتيم كه شرايط بهتري داشت ، شركت بيمه رو هم خودمون انتخاب كرديم ، چون قبلش بيمه پروويدنس داشتيم باز هم همون رو انتخاب كرديم و انتخاب شركت بيمه بر عهده خودتونه . در نامه ذكر شده بود كه به يكي از چهار طريق تلفن و فكس و انلاين و نامه مشخصاتمون رو دوباره كانفرم كنيم ، بعد از اينكه به صورت انلاين اون رو كانفرم كرديم ، كمتر از يكهفته بعدش ، يعني در حقيقت سه روز پيش ، از شركت بيمه پروويدنس برامون نامه اومد كه مبلغ ١٨٥ دلار رو براشون پرداخت كنيم و بيمه از اول اپريل فعال ميشه . فعلاً چك رو براشون فرستاديم ، البته در نامه ذكر شده بود كه اگر به پزشك احتياجي پيدا كرديم و هنوز كارت بيمه نداشتيم از طريق اي دي نامبري كه در نامه ذكر شده بودبراي گرفتن بيمه اقدام كنيم . در ضمن بايد مشخصات رو قبل از ١٥ مارچ كانفرم ميكرديم .
موفق باشيد
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
(2014-03-03 ساعت 09:28)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگي Smile

براي كمي فعال شدن اين تاپيك ، تجربه خودمون در مورد بيمه اوباما رو مينويسم .
ما تقريباً دو ماه قبل از سال جديد بيمه شده بوديم . بيمه از طرف شركتي كه همسرم كار ميكنه بود ، ده روز قبل از سال جديد فرمهاي بيمه اوباما كه شامل يك سري مشخصات فردي و خانوادگي و ميزان درامد و غيره بوده رو پر كرديم و از طرف شركت براشون فكس كرديم ، از سال جديد قرار بود كه بيمه هاي قبلي تمديد نشه و همه زير پوشش بيمه جديد برن ، حدود اواخر ژانويه بيمه دخترم اومد كه كاملاً مجانيه و فول كاور هستش . هفته پيش جواب بيمه من و همسرم اومد ، در نامه مشخصاتمون بود و يكسري اطلاعات در مورد بيمه و اينكه بيمه اوباما چهار مدل هستش برنز و سيلور و گلد و يكي ديگه كه الان يادم نيست و خودشون بنا بر درامد ساليانه ما بيمه سيلور رو پيشنهاد داده بودن و اينكه ما بايد ماهيانه ١٨٥ دلار بپردازيم و دولت هم ٣٦٥ دلار رو ميپردازه ، البته سيلور هم دو مدل داشت كه ما شماره يك رو برداشتيم كه شرايط بهتري داشت ، شركت بيمه رو هم خودمون انتخاب كرديم ، چون قبلش بيمه پروويدنس داشتيم باز هم همون رو انتخاب كرديم و انتخاب شركت بيمه بر عهده خودتونه . در نامه ذكر شده بود كه به يكي از چهار طريق تلفن و فكس و انلاين و نامه مشخصاتمون رو دوباره كانفرم كنيم ، بعد از اينكه به صورت انلاين اون رو كانفرم كرديم ، كمتر از يكهفته بعدش ، يعني در حقيقت سه روز پيش ، از شركت بيمه پروويدنس برامون نامه اومد كه مبلغ ١٨٥ دلار رو براشون پرداخت كنيم و بيمه از اول اپريل فعال ميشه . فعلاً چك رو براشون فرستاديم ، البته در نامه ذكر شده بود كه اگر به پزشك احتياجي پيدا كرديم و هنوز كارت بيمه نداشتيم از طريق اي دي نامبري كه در نامه ذكر شده بودبراي گرفتن بيمه اقدام كنيم . در ضمن بايد مشخصات رو قبل از ١٥ مارچ كانفرم ميكرديم .
موفق باشيد

خوب این خیلیه عالیه. با پرداخت ماهیانه 185 دلار بیمه شدید.
این بیمه شامل چه چیزهایی میشه؟ ویزیت دکتر؟ دارو؟ دندانپزشکی؟ عمل جراحی؟
درضمن اگر کسی بخواد شش ماه آنور باشه، شش ماه اینور و بیکار هم باشه بیمه بهش تعلق میگیره؟
موفق باشید دوست عزیز.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، شهلا 1346 ، shoshina
فريبا جان

ما قبلش هم بيمه بوديم و تقريباً همين مبلغ رو پرداخت ميكرديم و در حقيقت اين به نفع كارفرماست چون اون ٣٦٥ دلار رو الان دولت ميده نه كارفرما . ولي اگر قبل از اين طرح كسي ميخواست به صورت شخصي بيمه بشه با اين شرايط جديد خيلي بهتره .
بيمه ما مشمول دندانپزشكي نميشه . دكتر و دارو رو هم ممكنه كامل كاور نكنه ، در حقيقت در اينجا فقط بيمه بچه ها و پيرها فول هستش . اينجا هم دكترها ويزيتشون فرق ميكنه و شما بايد دكتري كه ويزيت ارزونتر و شرايط بهتري داره رو پيدا كنيد ، مثلاً بيمه ما تا ويزيت ٢٠٠ دلار رو كاور ميكنه حالا اگر دكتري كه شما ميرين ٢٢٠ دلار باشه ، بايد بيست دلارش رو از جيب بدين . ولي ممكنه يه دكتر ١٨٠ دلار بگيره و شما هيچي پرداخت نميكنيد .
يه مثال ديگه براتون بزنم : براي گرفتن عينك به يك دكتر مراجعه كردم كه بيمه پرو ويدنس رو هم قبول ميكرد ولي ويزيتش ٢٢٠ دلار بود و من بايد ٢٠ دلار رو خودم پرداخت ميكردم ، تازه فقط براي معاينه چشم ، ولي رفتم وال مارت و اونجا معاينه چشم توسط دكتر + شيشه عينك ( فريم رو خودم داشتم ) ٢١٠ دلار شد كه در حقيقت من ده دلار دادم .
يك چكاب ساليانه هم مجانيه .
جراحي و بيمارستان هم مجانيه البته نه جراحي زيبايي Wink
براي كسي كه بيكاره هم نميدونم شرايطش چيه ولي حتماً بهش بيمه تعلق ميگيره ، اينا هم به اينكه شما ٦ ماه اونجايي و ٦ ماه اينجا كاري ندارن ، بايد بيل رو سر موقع و هر ماه پرداخت كنيد Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، fariba_a ، Reza20002 ، soli asali ، exxedus ، شهلا 1346 ، el333 ، sce ، apoornaki ، aminsamba ، rbrb-2015 ، moony ، a10a ، golia ، copol
خیلی دوست دارم از شهلا خانم عزیز یه خبری بگیرم ببینم چی کار میکنه الان ...
خیلی وقته دیگه خبری ازشون نیست !
الان که اومدم و دیدم نوشته این تاپیک بولد شده کلی خوشحال شدم... اما ایشون نبودن Smile
از این پست آخر هم کلی استفاده کردم سایه جان مر30
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: exxedus ، sayeh_m ، شهلا 1346 ، aminsamba ، hadi472
سلام
من در مورد تکس براتون مینویسم .
نرم افزار turbotax رایگان میتونید ازش استفاده کنید .
جاهایی تو فرد مایر هست بنام H&blak که برای هر اظهانامه 150 دلار میگیرین و اگر برید کتابخانه آدرس جاهایی را که تو منطقه شما رایگان فرم تکس را پر میکنند را بهتون میدن .
من خودم از نرم افزار استفاده کردم و با سه حالت امتحان کردم از یک حسابدار هم پرسیدم گفت زن و شوهر میتونن به دلخواه خودشون با هم و جدا از هم فرم تکس را پر کنند بچه ها تا 24 سالگی میتونند با خانواده اظهارنامه پر کنند در صورتی که در آمدشون در سال کمتر از 3900 دلار باش اینجوری تکس بیشتری هم برمیگرده .
استفاده از نرم افزار خیلی راحت هست ابتدا اطلاعات شخصی شما را میخواد و بعد اطلاعات فرم w2 که کارفرما برای شما ارسال کرده است را وارد میکنید . مالیاتی که به شما برگشت خواهد شد در بالای صفحه مشخص هست .
معمولا زن و شوهر که با هم پر کنند تکس بیشتری بهشون برمیگرده .
این آدرس جایی که رایگان اینکار انچام میده :
s 12500 SW Allen Blvd Beaverton or 97005
www.beavertonoregon/taxprep
Hours: Tus-Fri 11AM - 7 PM
sat : 9 AM - 5 PM
sun - mon : closed
اگر دوست داشتید شب چهارشنبه سوری و شنبه اول بعد از عید نوروز رستوران کلبه یا ینورستی پورتلند که هر ساله برنامه نوروز را اجرا میکنند دور هم جمع بشیم .
پیشاپیش سال 1393 را به همه دوستان عزیز تبریک عرض نموده و آرزو میکنم سالی خوبی در پیش رو داشته باشید .
و از شما خواهش میکنم در هنگام دعای تحویل سال نو برای من دعا کنید که اردیبهشت امسال پسرم جزو برندگان لاتاری 2015 باشه . موفق باشید

دوستان عزیز
maneything.org مطالب خوبی برای آموزش زبان دارد. آیا سایتهای دیگری میشناسید که به صحبت کردن کمک کنه و مخصوصا تلفظ لطفا معرفی کنید .
پاسخ
من بیمه کازیر هستم 250 دلار برای عینک تا دوسال و 1500 دلار برای دندان پزشکی تا یکسال و 6 هزار دلار برای مخارج بیمارستان .
آیا هر فروشگاه وال مارت بریم نمره عینک میدن و اگر شعبه خاصی هست لطفا آدرسش را برام بنویسید . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shoshina ، apoornaki ، rbrb-2015 ، hadi472

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان