https://pangea.geninfo.com/CentralParkin...c/external
لطفا برای پارگینک این سایت را باز کنید درست گفتید اون باز نشد
لطفا برای پارگینک این سایت را باز کنید درست گفتید اون باز نشد
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
پورتلند، ایالت اورگون
|
https://pangea.geninfo.com/CentralParkin...c/external
لطفا برای پارگینک این سایت را باز کنید درست گفتید اون باز نشد تشکر کنندگان: nora ، soli asali ، farzad47
امروز آدرس food bank را گرفتم برای اون دسته از افرادی که پیام خصوصی دادن و آدرس میخواستند
البته شما تو منطقه خودتون باید از کلیساها بپرسید و ادرس بگیرید SW 9905 Mckenzie St. Tigard 5036394179 5-7 pm sundays SW 5150 Watson Ave Beaverton 5 pm sunday info@faithcfeor.org SW 10390 Canyo rd Beaverton 5036276466 11am - 12 pm saturdays pm 1-11 second saturday of the month nw 4470 185th ave portand 503 645 2525 pm friday 1-3 Pacific Ave 1523 forest Grove 503 357 6223 nw12208 nw cornel rd porland 503 644 3156 10-12 sunday به هر کدام که زنگ بزتید میتونید ادرس جایی را که نزدیک خونتون هست بگیرید . بشترین کلیسا بودندکه من اسمشون را ننوشتم فقط تلفن و ادرس را نوشتم چون خیلی وفت گبره ببخشید تشکر کنندگان: battosai ، میخک سفید ، aminsamba ، nora ، soli asali ، erfan786 ، khder ، farzad47 ، amin arefi ، javadi436 ، h_aghapour ، rbrb-2015 ، moony ، Abdorrezaa ، copol
2013-11-26 ساعت 06:02
goodwill
1943 SE 6th Ave, Portland, OR (503) 238-6165 · meetgoodwill.org این ادرس فروشگاه گودویل هست که کلاس زبان رایگان داره کتاب comman in english را تدریس میکنند دوشنبه ها جلد 1 سه شنبه ها جلد 2 چهارشنبه ها جلد 3 جمعه ها جلد 4 ساعت 9 تا 12 صبح اگر زبان را تا حدی بدونید و هر 4 تا ترم را با هم شروع کنید در سه ماه 4ترم خوندید و خیلی جلو می افتید در ضمن 5 شنبه ها کلاس سیتزن شیب هست که اون را هم میتونید شرکت کنید . اگر تو ایران کتابها را بگیرید ارزونتره اینجا هر کتاب بیست دلار هست .کلاسها رایگان هست .
2013-11-26 ساعت 07:46
(2013-01-21 ساعت 20:34)abas_kashan نوشته: آدرس کلاس های زبان رایگان: از سایت manythings.org میتونید خیلی استفاده کنید در ضمن در pcc خیابان 185 که کلاسهای کاریابی و همچنین کامپیوتر و اینترنت رایکان برای کاریابی هست روزهای شنبه از ساعت 10 تا 13 کلاس زبان رایگان هست که کتاب english in action 1,2,3,4 را تدریس میکنند برای کسانیکه در طی هقته شاغل هستند بد نیست. در ضمن پنجشنبه ها ساعت 1تا 3 هم کلاس زبانی هست که اموزش با کامپیوتر هست نرم افزار rosetastron که حدود 400 دلار قیمتش هست رو کامپیوترها نصب و شما دو ساعت در هفته میتونید استفاده کنید اگر راه دور باشه ارزش رفتنش را نداره چون سایت های دیگه ای برای استفاده هست . ساعت 1 تا 4 هم کلاس تلفظ هست اموزش میدن چطور با لهجه صحبت کنید چطور صحیح تلفظ کنید و تمرین مخفف کردن جملات و عامیانه کردن جملات . تشکر کنندگان: battosai ، marjani ، فریدا ، میخک سفید ، aminsamba ، fazila ، nora ، soli asali ، poem ، erfan786 ، fariba_a ، khder ، elima1980 ، farzad47 ، mhb161 ، mahbube ، javadi436 ، shoshina ، y.n ، m.amin ، amin arefi ، rbrb-2015 ، moony ، kage.omid ، hadi472 ، Abdorrezaa ، bugbear ، shangol ، lotfe.kh ، golia ، copol ، mrlzdh
2013-11-26 ساعت 08:01
شما خودتون این کلاس ها رو میرید؟ چه اطلاعات خوبی شما دارید !
تشکر کنندگان: میخک سفید ، soli asali ، rbrb-2015 ، lotfe.kh
2013-11-26 ساعت 21:52
(2013-11-26 ساعت 08:01)alisarvareharchiabi نوشته: شما خودتون این کلاس ها رو میرید؟ چه اطلاعات خوبی شما دارید ! دوست عزیز شهلا خانم یکی از موفق ترین و بهترین کاربران مهاجرسرا هستن... ایشون مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتن تا الان به این پختگی رسیدن و این اطلاعات رو به دست آوردن. این اطلاعات آسون براشون به دست نیومده و واقعا لطف دارن میکنن بدون هیچ منتی دارن در اختیار ما میزارن... شهلا خانم واقعا خسته نباشیییی دوست گرامی . برات آرزوی بهترین ها رو دارم و واقعا به این رسیدم که :[font=Tahoma] بسیار سفر باید تا پخته شود خامی ![/font] [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، battosai ، fazila ، godot ، sadeghifa ، elima1980 ، gbtm ، farzad47 ، شهلا 1346 ، میخک سفید ، mhb161 ، aminsamba ، afs ، yaszamansani ، roeentan ، amin arefi ، marjani ، montazer59 ، javadi436 ، aghaghia ، HAI ، y.n ، m.amin ، rbrb-2015 ، anahita 62 ، moony ، hadi472 ، linda2014 ، lotfe.kh
2013-11-27 ساعت 06:12
(2013-11-26 ساعت 08:01)alisarvareharchiabi نوشته: شما خودتون این کلاس ها رو میرید؟ چه اطلاعات خوبی شما دارید ! اوایل که امدیم ترم یک و دو و سیتزن شیپ گود ویل را با هم رفتیم چون تابستان بود و دانشگاهها تعطیل و تو داون تان بودیم ترم سه و چهار را نرفتیم چون برامون سنگین بودالبته خوب بود میرفتیم حتی اگر چیزی نمی فهمیدیم چون گوشمون بیشتر اشنا میشد وقتی دنبال کار بودیم ورک سورس رفتیم کلاس کاریابی و اونجا هم با نرم افزار رزتا استون اشنا شدیم و چون الان نزدیکمون هست هم کلاس رزتا را میریم هم شنبه ها ترم سه و هم کلاس تلفظ که یک تا 4 شنبه هست . مرتب هر ترم این کلاسها تکرار میشن . تشکر کنندگان: میخک سفید ، fazila ، mhb161 ، battosai ، soli asali ، roeentan ، amin arefi ، aghaghia ، m.amin ، rbrb-2015 ، anahita 62 ، moony ، linda2014 ، copol ، mrlzdh
2013-11-27 ساعت 06:21
www.fafsa.ed.gov\
Http://portlandenglish.edu به من گفتن برم تو این سایت و مدارکی را میخواد بفرستم و درخواست ویزای کوتاه مدت برای آموزش زبان انگلیسی برای پسرم بکنم . کسی اطلاعات داره ؟ ایا جواب میده ؟ ویزای توریستی چطوره ؟ ویزای خانوادگی هفت سال طول میکشه کسی راه حل بهتری داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تشکر کنندگان: AsemanAbee ، soli asali ، mhb161 ، fariba_a
(2013-11-19 ساعت 14:28)aminsamba نوشته: سلام به همه دوستانفقط زبان انگلیسی بخونید رزومه کاری بنویسید سوالات اینترویو را از اینترنت در بیاورید و جواب مناسب براش پیدا کنید و از حفظ کنید فکر کنید امدید کار هست باید برید مصاحبه از خودتون بپرسید آیا از عهده پاسخ به سوالات مصاحبه بر میاید . من برای قفسه چینی فروشگاه سیو وی اپلای کردم و برای مصاحبه دعوت شدم 35 تا سوال رو کاغذ داشت که می پرسید و جوابهای منو جلوش می نوشت بعد گفت بعدا بهتون زنگ میزنیم اگر زبانم خوب بود همونجا مثل اونایی که پاسخ سوالات را روان میدادند میفرستاد بگراند چک . فیلم و کارتون آمریکایی نگاه کنید اخبار گوش کنید . (2013-11-25 ساعت 22:52)aminsamba نوشته:نقاشی ساختمان . شستشوی موکت و مبل در اپارتمان و صافکاری نقاشی اتومبیل و مکانیکی و تعویض روغن نصب و راه اندازی اینترنت و دیش و.... ولی همه اینکارا با ایران تفاوت داره ساده و روان تر و تمیزتر(2013-11-25 ساعت 10:18)sayeh_m نوشته:ممنون از راهنماییتون،میشه بگین چه کارایی؟و چه کارای فنی؟(2013-11-19 ساعت 14:28)aminsamba نوشته: سلام به همه دوستاندوست عزیز خیلی ها ماهی دو تا ماشین ارزون و خراب میخرند خودشون تعمیر میکنند و تو گریس لیست میفروشند رو هر ماشین هزار دلار سود کنند بهتر از این هست که روزی هشت ساعت تو فروشگاهها برای 1200 دلار کار کنن باغبانی چمن زنی و ... اینجا پر رونق هست میتونید موبایلها ی خراب را از سایت بخرید و تعمیر کنید و 50 دلار گرانتر تو سایت بفروشید . میتونید لب تابهای خراب و ارزان را از سایت بخرید تعمیر کنید و دو باره 50 دلار بالاتر تو سایت بفروشید . کار زیاده زبان باید بلد باشید. تشکر کنندگان: fazila ، mhb161 ، aminsamba ، soli asali ، fariba_a ، roeentan ، amin arefi ، مهرنگار ، aghaghia ، anahita 62 ، moony ، kage.omid ، Abdorrezaa ، maria2000 ، copol ، mrlzdh
یکشنبه هشتم دسامبر ساعت 5 تو کلیسای ایرانیای مقیم پورتلند بخاطر کریسمس جشنه از طرف من دعوت هستید تشریف بیارید .
ادرس : 6550 SE alexander street , hillsboro 97123 اسم کلیسا CALVARY CHAPEL WORSHIP CENTER اینم سایتش http://www.calvaryhillsboro.org 5036422003 فکر نکنید حتما باید مسیحی باشید تا بتونید بیایید . اونجا با ایرانی های زیادی اشنا میشد و از تنهایی در میاید . به امید دیدار لطفا به ایمل یا تلفن کلیسا آمار بدین برای تدارکات شام احتیاج به آمار دارند تشکر کنندگان: میخک سفید ، mhb161 ، battosai ، aminsamba ، soli asali ، mahbube ، amin arefi ، m.amin ، moony ، Abdorrezaa ، linda2014 ، lotfe.kh
(2013-11-26 ساعت 21:52)soli asali نوشته:(2013-11-26 ساعت 08:01)alisarvareharchiabi نوشته: شما خودتون این کلاس ها رو میرید؟ چه اطلاعات خوبی شما دارید ! من با در میان گذاشتن تجربیاتم حتی بخش کوچکی از زحمات مدیران و سایر کاربران که من با استفاده از تجربیات آنها این مسیر را طی کردم جبران نکردم . و از شما بخاطر پستتون تشکر میکنم . این ارزوی همه ماست که همه مهاجران موفق و موید باشند . و شما با انرژی مثبتی که به من دادید کمک میکنید که وقت بیشتر برای دوستان عزیز مهاجر سرا بزارم. بازم متشکرم از شما بهترین هدیه برای من همین جمله شماست : برات آرزوی بهترین ها رو دارم
2013-11-27 ساعت 09:38
شما مگه مسیحی هستین شهلا خانوم . خیلی جالبه که شما تو این مدت کوتاه انقدر همه جایی رو بلد شدین .
تشکر کنندگان: soli asali ، y.n
2013-11-27 ساعت 21:38
(2013-11-27 ساعت 09:38)alisarvareharchiabi نوشته: شما مگه مسیحی هستین شهلا خانوم . خیلی جالبه که شما تو این مدت کوتاه انقدر همه جایی رو بلد شدین . نه مسلمان هستم و گفتم امدن شما به کلیسا دلیل به مسیحی بودن شما نیست فقط میتونید هر یکشنبه دوستای ایرانتون را تو یکجا ببینید و کمی از دلتنگی ها و افسردگی مهاجرت براتون کم بشه من مسجد هم میرم شب عاشورا و تاسوعا به سه زبان عذاداری کردن و من بخاطر معاف شدن پسرم نذر کرده بودم که رفتم و نذری دادم. من اوایل میرفتم کلیسای امریکایی ها چند تا دوست امریکایی پیدا کردم و اونا تعدادی ایرانی که اطرافشون بود را به من معرفی کردند . تشکر کنندگان: battosai ، soli asali ، mhb161 ، fazila ، itsmasoud ، fariba_a ، mahbube ، roeentan ، amin arefi ، مهرنگار ، میخک سفید ، aminsamba ، y.n ، rbrb-2015 ، moony ، Abdorrezaa ، lighthouse ، golia ، copol ، mrlzdh
2013-11-29 ساعت 03:27
(2013-11-27 ساعت 06:21)شهلا 1346 نوشته: www.fafsa.ed.gov\ شهلا خانوم من دیدم که توی کالج ها این امکانات هست ولی باید ثابت کنه که میتونه از پس خرج یکسال بربیاد ،من این سایتو دیدم ولی الان یادم نیست چی بود ،اگه پیداش کردم حتما براتون میفرستمش
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، soli asali ، mhb161 ، sezar ، میخک سفید
|