موضوعها: 0
رتبه:
2
32 تشکر در 14 ارسال
شهلا خانم از پاسخی که به این دوست عزیز دادید اینجور دستگیرم شد که همه چی بستگی به خودمون و خلاقیتمون داره. دستفروشی اونجا به شکلیه؟ اصلا وجود داره؟ من یکی از فکرایی که داشتم این بود که یه کار ساده بگیرم و در وق ت آزادم برم سمبوسه و فلافل درست کنم و بفروشم .شاید خوششون اومد یهو کارمون گرفت. این امکان و اجازه هست؟
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
الان یک خونه یک خوابه 740 دلار تا هزار دلار هست که برای 740 دلاری از دو ماه قبل یاید درخواست بدید تا وقتی خالی شد بهتون زنگ بزنن ولی 1000 دلاری معمولا خالی هست . ولی اگر اتاق میخواهید باید ازتو کریت لیست پیدا کنید . گرین کارت شاید یکماه طول بکشه ولی با داشتن سوشیال سکوریتی که یک هفته طول میکشه بدستتان برسه میتونید کار بگیرید . اگر زبانتون خوب باشه زودتر کار میتونید بگیرید ولی اگر آشنا داشته باشید خیلی راحترید . بهر خال باید از کاریابی های مثل اکسپرس و بقیه که قبلا ادرس یا تلفنشون را نوشتم استفاده کنید . داشتن یک اشنا هر چند دور خیلی کمک هست سعی کنید با اونا در تماس باشید تا در موقع ورود و برای اجاره کردن محل به شما کمک کنند . یا حتی اگر میشه یک اتاق از خودشان اجاره کنید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-20 ساعت 06:46)شهلا 1346 نوشته: (2015-06-19 ساعت 11:04)vidatanha نوشته:
یک ماشین مجهز به اشپزخانه میخرید 15 هزار دلار که شاید اجاره ای یا دست دوم هم بتونید بخرید و یک جایی تو داون تاون اجاره میکنید تا ماشین را پارک کنید . 700 دلار اینجا میگیرن حالا شما صبح صبحانه و قهوه بفروشید ظهر نهار گرم و نوشابه و آب و شب هم شام سرد و سبک فکر کنم ماهی 4000 دلار اینطور...
شهلا خانم میشه اسم این ماشینارو بگید چیه، من یادمه تو فیلمهای آمریکایی این ماشین ها اکثرا دست چینی ها و آسیایی ها بود.
آدم اگر از قوانین و مقررات مالکیت و راه اندازی این کار و کاسبی اطلاعات کامل داشته باشه بنظرم خیلی میتونه مفید و بدردبخور باشه. مخصوصا برا کسایی که دانش یا تجربه آشپزی و اینجور چیزا دارند.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 23:06)Abdorrezaa نوشته: (2015-06-20 ساعت 06:46)شهلا 1346 نوشته: (2015-06-19 ساعت 11:04)vidatanha نوشته:
یک ماشین مجهز به اشپزخانه میخرید 15 هزار دلار که شاید اجاره ای یا دست دوم هم بتونید بخرید و یک جایی تو داون تاون اجاره میکنید تا ماشین را پارک کنید . 700 دلار اینجا میگیرن حالا شما صبح صبحانه و قهوه بفروشید ظهر نهار گرم و نوشابه و آب و شب هم شام سرد و سبک فکر کنم ماهی 4000 دلار اینطور...
شهلا خانم میشه اسم این ماشینارو بگید چیه، من یادمه تو فیلمهای آمریکایی این ماشین ها اکثرا دست چینی ها و آسیایی ها بود.
آدم اگر از قوانین و مقررات مالکیت و راه اندازی این کار و کاسبی اطلاعات کامل داشته باشه بنظرم خیلی میتونه مفید و بدردبخور باشه. مخصوصا برا کسایی که دانش یا تجربه آشپزی و اینجور چیزا دارند.
این ماشینها به نام فودتراک شناخته میشود و با همین نام میتوانید در ای بی سرچ کنید و در همه قیمتی موجود است ( بستگی به امکانات آن و مدل ماشین دارد )
این صنعت کاملا در آمریکا جا افتاده و استفاده میشود
برای اطلاعات بیشتر حتما فیلم شف راببینید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-25 ساعت 21:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-10 ساعت 07:13 توسط hadi472.)
(2015-06-21 ساعت 23:06)Abdorrezaa نوشته: (2015-06-20 ساعت 06:46)شهلا 1346 نوشته: (2015-06-19 ساعت 11:04)vidatanha نوشته:
دوست عزیز، این سبک غذا فروشی که بهش فود کارت گفته میشه علاوه بر محبوب بودن بین ساکنین شهر، یکی از جاذبه های گردشگری پرتلند هم محسوب میشه. توی یکی از رده بندی ها در این زمینه پرتلند مقام دوم یا سوم رو بدست اورده بود. برای آشنایی بیشتر با صنعت فود کارت پرتلند میتونید اینجارو ببینید:
http://www.foodcartsportland.com/
سخن کوتاه اینکه اگر تخصصی در این زمینه دارید از الان به فکر برنامه ریزی برای راه اندازی بیزنس خودتون باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
درامدها توی اورگان یک کمی فرق کرده . مثلا" حداقل دستمزد شده 9.50 ! یه 25 سنتی اضافه شده !! البته حداقل دستمزد هم در خیلی جاها متفاوته و به همین علت دائما" توی اخبار در موردش صحبت میشه . خیلی جاها 15 دلاره . اینجا دستمزدها خیلی متغییره و به هیچی هم ربط نداره (البته منظورم مشاغلی هست که نیاز به مدرک تخصصی نداره ) و البته خیلی سخته که متوجه بشی چی به چیه و کی به کیه .مثلا" من بعد از 2 سال کم کم متوجه شدم که توی فروشگاه از حداقل دستمزد تا ساعتی 16 دلار پرداخت میشه !!هیچ ارتباطی هم به سابقه کار نداره . کلا" شانس و پارتی در همه جا صدق میکنه .
اجاره خونه ها هم توی اورگان خیلی خیلی بالا رفته . یعنی حداقل 200 دلار به بالا .کاندوهایی که دو سال قبل 1500 دلار بودن الان 2100 تا شده . البته هنوز هم میشه توی شهرهای کوچیک اپارتمان های دو خوابه 1000 دلاری پیدا کرد البته با یک حمام .وقتی میشه 2 تا حمام یکهو 300 دلار میره روش .
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-26 ساعت 05:31)sayeh_m نوشته: درامدها توی اورگان یک کمی فرق کرده . مثلا" حداقل دستمزد شده ۹.50 ! یه 25 سنتی اضافه شده !! البته حداقل دستمزد هم در خیلی جاها متفاوته و به همین علت دائما" توی اخبار در موردش صحبت میشه . خیلی جاها 15 دلاره . اینجا دستمزدها خیلی متغییره و به هیچی هم ربط نداره (البته منظورم مشاغلی هست که نیاز به مدرک تخصصی نداره ) و البته خیلی سخته که متوجه بشی چی به چیه و کی به کیه .مثلا" من بعد از ۲ سال کم کم متوجه شدم که توی فروشگاه از حداقل دستمزد تا ساعتی 16 دلار پرداخت میشه !!هیچ ارتباطی هم به سابقه کار نداره . کلا" شانس و پارتی در همه جا صدق میکنه .
اجاره خونه ها هم توی اورگان خیلی خیلی بالا رفته . یعنی حداقل 200 دلار به بالا .کاندوهایی که دو سال قبل 1500 دلار بودن الان 2100 تا شده . البته هنوز هم میشه توی شهرهای کوچیک اپارتمان های دو خوابه 1000 دلاری پیدا کرد البته با یک حمام .وقتی میشه ۲ تا حمام یکهو 300 دلار میره روش .
شما کدوم منطقه هستید سایه خانوم؟ ما الان واسه یه یک اطاق خوابه تو ساوت ایست داریم ماهی 1000 میدیم. به فکر عوض کردن جا سر سالمون ، البته اگر بصرفه.
201435xx / Portland(OR)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
abonayer جان من هم خیلی خوشحال بودم تا اینکه ویزای همسرم هم اومذ و خوشحال تر شدم ...بعدش اما دوستای اون تشویق کذدن به لوس آنجلس و بلیط ما عوض شد....ولی من شخصا اونجا رو دوس ندارم مثل تهران که با اینکه مال اینجام دیگه تحملشو ندارم پورتلند برا من شهر ایده الی هست و امیدوارم بعد از مدت کوتاهی بتونیم به اونجا بیایم البته آشنای دوری داشتیم که کلا مشخص شد در حد اطلاعات دادن هم اهل کمک و راهنمایی نیست...پس ته دل ما خالی شد....و بعضی ها گفتن صد در صد بیکار میمونین.....وای از استرس قبل از مهاجرت
رتبه:
14
4 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان
من لیسانس کامپیوتر دارم و در زمینه طراحی گرافیکی کار میکنم. توی پورتلند برای تخصص من وضعیت کار چطوره?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct آپدیت سفارتOct/27-Jan/27 آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-24 ساعت 01:30)حورالعین نوشته: سلام دوستان
من لیسانس کامپیوتر دارم و در زمینه طراحی گرافیکی کار میکنم. توی پورتلند برای تخصص من وضعیت کار چطوره?
دوست عزیز به سایت www.monster.com مراجعه کنید و اونجا وضعیت کار رو بررسی کنید. هیچ کسی بهتر از این مرجع نمیتونه در مورد بازار کار یک شهر اطلاعات بده.
موفق باشید
201435xx / Portland(OR)
رتبه:
14
4 تشکر در 2 ارسال
ممنون از معرفی این سایت . میخواستم بدونم ایا کسی سراغ دارین که ما اومدیم اونجا هزینه ای بعنوان حق الزحمه دریافت کنه و کارهای اولیه ما ر انجام بده?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct آپدیت سفارتOct/27-Jan/27 آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10