کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
(2015-06-19 ساعت 00:06)navid32 نوشته:  ممنون شهلا خانم عزیز به خاطر توضیحاتتون به نظر شما پس یک فرد مجرد که تخصص خاصی نداره اما زبانش خوبه چطور با این هزینه های سر سام آور میتونه یک زندگی کاملا ساده داشته باشه؟ اصلا چنین چیزی امکان داره؟.
شما باید با هم خونه زندگی کنید که 500 دلار بدید بابت خونه و اب و برق و اینترنت و بهتره از دوچرخه یا اتوبوس استفاده کنید تا در هزینه بیمه ماشین و بنزین صرفه جویی کنید . یا اینکه ازدواج کنید و دو نفره کار کنید و هزینه ها را بپردازید .
همه جوره میتونید زندگی کنید .
برای مثال زن و شوهر را میشناسم که هر دو پارت تایم کارمیکنند هفته ای 30 تا 35 ساعت تو فروشگاههای مثل راس و میسیز و هر کدام 800 دلار خالص دریافتی دارند . یک اتاق تو خونه یک امریکایی گرفتند که تو کلیسا باهشون دوست شدند ماهی دویست و پنجاه دلار اجاره میدن که البته فقط هزینه اب و برق را ازشون خواستند . 80 دلار هزینه موبایل و 170دلار بیمه ماشین و حدود 150 دلار بنزین و 300 دلار هزینه مواد غذایی حالا صد دلار هم تفریح و پوشاک تازه پس انداز هم میکنن . بیمه همه اجباری شده نمیدونم چقدر بابت بیمه میدن ولی اگر خودشون را بیمه نکنن موقع پر کردن تکس ماهی 200 دلار جریمه میشن .
خونه یک خوابه 740 دلاری هم هست که میتونید دو نفری اجاره کنید و هزینه بین دو نفر سرشکن بشه .
شاید باور نکنید ولی دیدم کسی را که چمدانش صندوق عقب ماشینه و تو ماشین میخوابه دو روزی یکبار میره خونه دوستاش حمام و برای شستن لباسهاش از جاهای عمومی استفاده میکنه . شبهای جلوی 7&11 که فروشگاه 24 ساعته هست پارک میکنه و از توالت اونجا استفاده میکنه .
میتونید دو جا کار کنید . میتونید کارهایی با دست مزد بالا انتخاب کنید . شنیدم کسانیکه که گوشی و لب تاب میفروشن تو فروشگاههای آیفون ساعتی 17 دلار میگیرن .
یا کسانیکه تو جاده ها ی در حال تعمیر تابلوی ایست را دستشون میگیرن ساعتی 18 دلار میگیرن .
خلاصه اینجا هر جور که بخواین میتونید زندگی کنید ولی اگر یک کار خوب داشته باشید مشکلات کمتری دارید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: vidatanha ، Abdorrezaa ، navid32 ، fariba_a ، nora-nora ، radman87 ، r.bazargan ، maria2000 ، nora ، ghazal banoo ، lotfe.kh ، golia ، copol ، mrlzdh
شهلا خانم از پاسخی که به این دوست عزیز دادید اینجور دستگیرم شد که همه چی بستگی به خودمون و خلاقیتمون داره. دستفروشی اونجا به شکلیه؟ اصلا وجود داره؟ من یکی از فکرایی که داشتم این بود که یه کار ساده بگیرم و در وق ت آزادم برم سمبوسه و فلافل درست کنم و بفروشم .شاید خوششون اومد یهو کارمون گرفت. این امکان و اجازه هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2015-06-19 ساعت 11:04)vidatanha نوشته:  شهلا خانم از پاسخی که به این دوست عزیز دادید اینجور دستگیرم شد که همه چی بستگی به خودمون و خلاقیتمون داره. دستفروشی اونجا به شکلیه؟ اصلا وجود داره؟ من یکی از فکرایی که داشتم این بود که یه کار ساده بگیرم و در وق ت آزادم برم سمبوسه و فلافل درست کنم و بفروشم .شاید خوششون اومد یهو کارمون گرفت. این امکان و اجازه هست؟
خیلی عالیه . شما یک ماشین مجهز به اشپزخانه میخرید 15 هزار دلار که شاید اجاره ای یا دست دوم هم بتونید بخرید و یک جایی تو داون تاون اجاره میکنید تا ماشین را پارک کنید . 700 دلار اینجا میگیرن حالا شما صبح صبحانه و قهوه بفروشید ظهر نهار گرم و نوشابه و آب و شب هم شام سرد و سبک فکر کنم ماهی 4000 دلار اینطور که از یکنفر عراقی که همین کار را میکنه پرسیدم در میاره . میگه هر ساندویج 3 دلار در میاد هفت دلار میفروشه یک بسته نوشابه 36 تایی 7 دلار هست ولی اونجا دانه ای یک دلار میفروشن . ولی سرعت عمل میخواد تو یک ماشین کوچگ باید به همه خیلی سریع غذا برسونید چون معمولا بیشتر از نیم ساعت وقت نهار ندارند .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Aghaman ، vidatanha ، behjat ، navid32 ، barfi1 ، fariba_a ، nora-nora ، Abdorrezaa ، radman87 ، hadi472 ، lotfe.kh ، golia ، sheghi ، copol ، mrlzdh
خواهشا به منم جواب بدین..33 سالمه و نوامبر راهی پورتلند هستم.یه آشنای دور بیشتر ندارم.نمیدونم اولش مجبورم 4 یا پنج ماه بدون شوهرم باشم.....استرس دارم...پورتلند برای شروع چه جوریه؟میشه تنها دووم اورد...زبانم بد نیست و از این بابت مشکلی ندارم ولی هر چه به نوامبر نزدیک میشه استرس منم بیشتر میشه....میتونم کار پیدا کنم؟تا گرفتن گرین کارت چقدر طول میکشه؟سوئئت معمولی و ساده اجارش چنده؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
الان یک خونه یک خوابه 740 دلار تا هزار دلار هست که برای 740 دلاری از دو ماه قبل یاید درخواست بدید تا وقتی خالی شد بهتون زنگ بزنن ولی 1000 دلاری معمولا خالی هست . ولی اگر اتاق میخواهید باید ازتو کریت لیست پیدا کنید . گرین کارت شاید یکماه طول بکشه ولی با داشتن سوشیال سکوریتی که یک هفته طول میکشه بدستتان برسه میتونید کار بگیرید . اگر زبانتون خوب باشه زودتر کار میتونید بگیرید ولی اگر آشنا داشته باشید خیلی راحترید . بهر خال باید از کاریابی های مثل اکسپرس و بقیه که قبلا ادرس یا تلفنشون را نوشتم استفاده کنید . داشتن یک اشنا هر چند دور خیلی کمک هست سعی کنید با اونا در تماس باشید تا در موقع ورود و برای اجاره کردن محل به شما کمک کنند . یا حتی اگر میشه یک اتاق از خودشان اجاره کنید .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، nora-nora ، copol
(2015-06-20 ساعت 06:46)شهلا 1346 نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 11:04)vidatanha نوشته:  
یک ماشین مجهز به اشپزخانه میخرید 15 هزار دلار که شاید اجاره ای یا دست دوم هم بتونید بخرید و یک جایی تو داون تاون اجاره میکنید تا ماشین را پارک کنید . 700 دلار اینجا میگیرن حالا شما صبح صبحانه و قهوه بفروشید ظهر نهار گرم و نوشابه و آب و شب هم شام سرد و سبک فکر کنم ماهی 4000 دلار اینطور...
شهلا خانم میشه اسم این ماشینارو بگید چیه، من یادمه تو فیلمهای آمریکایی این ماشین ها اکثرا دست چینی ها و آسیایی ها بود.Smile
آدم اگر از قوانین و مقررات مالکیت و راه اندازی این کار و کاسبی اطلاعات کامل داشته باشه بنظرم خیلی میتونه مفید و بدردبخور باشه. مخصوصا برا کسایی که دانش یا تجربه آشپزی و اینجور چیزا دارند.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: radman87 ، nora-nora ، tabim4
(2015-06-21 ساعت 23:06)Abdorrezaa نوشته:  
یک ماشین مجهز به اشپزخانه میخرید 15 هزار دلار که شاید اجاره ای یا دست دوم هم بتونید بخرید و یک جایی تو داون تاون اجاره میکنید تا ماشین را پارک کنید . 700 دلار اینجا میگیرن حالا شما صبح صبحانه و قهوه بفروشید ظهر نهار گرم و نوشابه و آب و شب هم شام سرد و سبک فکر کنم ماهی 4000 دلار اینطور...
شهلا خانم میشه اسم این ماشینارو بگید چیه، من یادمه تو فیلمهای آمریکایی این ماشین ها اکثرا دست چینی ها و آسیایی ها بود.Smile
آدم اگر از قوانین و مقررات مالکیت و راه اندازی این کار و کاسبی اطلاعات کامل داشته باشه بنظرم خیلی میتونه مفید و بدردبخور باشه. مخصوصا برا کسایی که دانش یا تجربه آشپزی و اینجور چیزا دارند.
این ماشینها به نام فودتراک شناخته میشود و با همین نام میتوانید در ای بی سرچ کنید و در همه قیمتی موجود است ( بستگی به امکانات آن و مدل ماشین دارد )
این صنعت کاملا در آمریکا جا افتاده و استفاده میشود
برای اطلاعات بیشتر حتما فیلم شف راببینید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
پاسخ
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، شهلا 1346 ، Danoosh ، nora-nora ، tabim4 ، mrlzdh
(2015-06-21 ساعت 23:06)Abdorrezaa نوشته:  
دوست عزیز، این سبک غذا فروشی که بهش فود کارت گفته میشه علاوه بر محبوب بودن بین ساکنین شهر، یکی از جاذبه های گردشگری پرتلند هم محسوب میشه. توی یکی از رده بندی ها در این زمینه پرتلند مقام دوم یا سوم رو بدست اورده بود. برای آشنایی بیشتر با صنعت فود کارت پرتلند میتونید اینجارو ببینید:
http://www.foodcartsportland.com/
سخن کوتاه اینکه اگر تخصصی در این زمینه دارید از الان به فکر برنامه ریزی برای راه اندازی بیزنس خودتون باشید.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: oct 31 ، fariba_a ، tabim4 ، golia ، copol
درامدها توی اورگان یک کمی فرق کرده . مثلا" حداقل دستمزد شده 9.50 ! یه 25 سنتی اضافه شده !! البته حداقل دستمزد هم در خیلی جاها متفاوته و به همین علت دائما" توی اخبار در موردش صحبت میشه . خیلی جاها 15 دلاره . اینجا دستمزدها خیلی متغییره و به هیچی هم ربط نداره (البته منظورم مشاغلی هست که نیاز به مدرک تخصصی نداره ) و البته خیلی سخته که متوجه بشی چی به چیه و کی به کیه .مثلا" من بعد از 2 سال کم کم متوجه شدم که توی فروشگاه از حداقل دستمزد تا ساعتی 16 دلار پرداخت میشه !!هیچ ارتباطی هم به سابقه کار نداره . کلا" شانس و پارتی در همه جا صدق میکنه .
اجاره خونه ها هم توی اورگان خیلی خیلی بالا رفته . یعنی حداقل 200 دلار به بالا .کاندوهایی که دو سال قبل 1500 دلار بودن الان 2100 تا شده . البته هنوز هم میشه توی شهرهای کوچیک اپارتمان های دو خوابه 1000 دلاری پیدا کرد البته با یک حمام .وقتی میشه 2 تا حمام یکهو 300 دلار میره روش .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، tabim4 ، r.bazargan ، golia ، copol
(2015-06-26 ساعت 05:31)sayeh_m نوشته:  درامدها توی اورگان یک کمی فرق کرده . مثلا" حداقل دستمزد شده ۹.50 ! یه 25 سنتی اضافه شده !! البته حداقل دستمزد هم در خیلی جاها متفاوته و به همین علت دائما" توی اخبار در موردش صحبت میشه . خیلی جاها 15 دلاره . اینجا دستمزدها خیلی متغییره و به هیچی هم ربط نداره (البته منظورم مشاغلی هست که نیاز به مدرک تخصصی نداره ) و البته خیلی سخته که متوجه بشی چی به چیه و کی به کیه .مثلا" من بعد از ۲ سال کم کم متوجه شدم که توی فروشگاه از حداقل دستمزد تا ساعتی 16 دلار پرداخت میشه !!هیچ ارتباطی هم به سابقه کار نداره . کلا" شانس و پارتی در همه جا صدق میکنه .
اجاره خونه ها هم توی اورگان خیلی خیلی بالا رفته . یعنی حداقل 200 دلار به بالا .کاندوهایی که دو سال قبل 1500 دلار بودن الان 2100 تا شده . البته هنوز هم میشه توی شهرهای کوچیک اپارتمان های دو خوابه 1000 دلاری پیدا کرد البته با یک حمام .وقتی میشه ۲ تا حمام یکهو 300 دلار میره روش .
شما کدوم منطقه هستید سایه خانوم؟ ما الان واسه یه یک اطاق خوابه تو ساوت ایست داریم ماهی 1000 میدیم. به فکر عوض کردن جا سر سالمون ، البته اگر بصرفه.
201435xx / Portland(OR)
پاسخ
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2015-06-21 ساعت 13:44)meri2400 نوشته:  خواهشا به منم جواب بدین..33 سالمه و نوامبر راهی پورتلند هستم.یه آشنای دور بیشتر ندارم.نمیدونم اولش مجبورم ۴ یا پنج ماه بدون شوهرم باشم.....استرس دارم...پورتلند برای شروع چه جوریه؟میشه تنها دووم اورد...زبانم بد نیست و از این بابت مشکلی ندارم ولی هر چه به نوامبر نزدیک میشه استرس منم بیشتر میشه....میتونم کار پیدا کنم؟تا گرفتن گرین کارت چقدر طول میکشه؟سوئئت معمولی و ساده اجارش چنده؟Sad

سلام دوست عزیز به شما بابت انتخاب درستتان تبریک میگویم چون از نظر من مکان خوبی را انتخاب کرده اید لطفا در اول ورود با یک خانواده امریکایی همخانه شوید تا بهترین کلاس زبان را تجربه کرده و با فرهنگ آنها آشنا شوید این بهترین فرصت برای شما میباشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: r.bazargan
abonayer جان من هم خیلی خوشحال بودم تا اینکه ویزای همسرم هم اومذ و خوشحال تر شدم ...بعدش اما دوستای اون تشویق کذدن به لوس آنجلس و بلیط ما عوض شد....ولی من شخصا اونجا رو دوس ندارم مثل تهران که با اینکه مال اینجام دیگه تحملشو ندارم پورتلند برا من شهر ایده الی هست و امیدوارم بعد از مدت کوتاهی بتونیم به اونجا بیایم البته آشنای دوری داشتیم که کلا مشخص شد در حد اطلاعات دادن هم اهل کمک و راهنمایی نیست...پس ته دل ما خالی شد....و بعضی ها گفتن صد در صد بیکار میمونین.....وای از استرس قبل از مهاجرت
پاسخ
تشکر کنندگان: mrlzdh
سلام دوستان
من لیسانس کامپیوتر دارم و در زمینه طراحی گرافیکی کار میکنم. توی پورتلند برای تخصص من وضعیت کار چطوره?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-24 ساعت 01:30)حورالعین نوشته:  سلام دوستان
من لیسانس کامپیوتر دارم و در زمینه طراحی گرافیکی کار میکنم. توی پورتلند برای تخصص من وضعیت کار چطوره?

دوست عزیز به سایت www.monster.com مراجعه کنید و اونجا وضعیت کار رو بررسی کنید. هیچ کسی بهتر از این مرجع نمیتونه در مورد بازار کار یک شهر اطلاعات بده.
موفق باشید
201435xx / Portland(OR)
پاسخ
تشکر کنندگان: Jacob K ، copol
ممنون از معرفی این سایت . میخواستم بدونم ایا کسی سراغ دارین که ما اومدیم اونجا هزینه ای بعنوان حق الزحمه دریافت کنه و کارهای اولیه ما ر انجام بده?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان