کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
با سلام خدمت دوستان مهمترین نکته بارز پورتلند مردم خوب و فهمیده وآرام آنجاست که در کنار طبیعت زیباو هوای مطبوع تاثیر بسزائی در تازه واردین ایجاد میکند حال اگر کنسرتهای گوناگون در پارکها و میادین و ...... برای شما زیباست پس لطفا از تجربیات زیبای خود برای دیگران بنویسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، meri2400 ، Ccroperator
نمیدونم چرا بعضی تاپیکها خیلی بی سر و صدان .................
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 12:22)meri2400 نوشته:  نمیدونم چرا بعضی تاپیکها خیلی بی سر و صدان .................
مری خانم گل گفتی آدم توی تاپیک پورتلند خوابش میگیره.....Shy
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400
(2015-07-22 ساعت 17:03)abonayer نوشته:  
(2015-06-21 ساعت 13:44)meri2400 نوشته:  خواهشا به منم جواب بدین..33 سالمه و نوامبر راهی پورتلند هستم.یه آشنای دور بیشتر ندارم.نمیدونم اولش مجبورم ۴ یا پنج ماه بدون شوهرم باشم.....استرس دارم...پورتلند برای شروع چه جوریه؟میشه تنها دووم اورد...زبانم بد نیست و از این بابت مشکلی ندارم ولی هر چه به نوامبر نزدیک میشه استرس منم بیشتر میشه....میتونم کار پیدا کنم؟تا گرفتن گرین کارت چقدر طول میکشه؟سوئئت معمولی و ساده اجارش چنده؟Sad

سلام دوست عزیز به شما بابت انتخاب درستتان تبریک میگویم چون از نظر من مکان خوبی را انتخاب کرده اید لطفا در اول ورود با یک خانواده آمریکایی همخانه شوید تا بهترین کلاس زبان را تجربه کرده و با فرهنگ آنها آشنا شوید این بهترین فرصت برای شما میباشد.

سلام. ما هم احتمالا بزودی راهی وورتلند هستیم. درحال حاضر برای من چیزی که مهمه اجاره ی پایین و مدرسه ی ابتدایی خوبه. میشه راهنمایی کنید باوجود یک دختر 8ساله و شرایطی که گفتم کدوم منطقه برام مناسبتره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام یک خانم ایرانی بهمراه دو فرزندش دنبال اجاره یک اپارتمان هست ایشون سوشیال نداره و با ویزای توریستی شش ماه میخواد بمونه . از دوستان عزیز اگر جایی را میشناسید و یا خانوادهای که خونه یا اپاتمان اجاره میدن و خیلی دنبال گریت نیستند و فقط با دپازیت و دو ماه اجاره پیش قرارداد می ببنند لطفا اطلاع دهید .
ممنون
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، rose119 ، golia
قیمت اجاره ها توی پرتلند قبل از سال جدید باز هم افزایش پیدا کرد. یکی از دلایل این افزایش قیمت افزایش مهاجرت از دیگر ایالتهای آمریکا بخصوص کالیفرنیا به این شهره.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، nora ، lotfe.kh ، sahar2016
(2015-09-28 ساعت 06:47)شهلا 1346 نوشته:  سلام یک خانم ایرانی بهمراه دو فرزندش دنبال اجاره یک اپارتمان هست ایشون سوشیال نداره و با ویزای توریستی شش ماه میخواد بمونه . از دوستان عزیز اگر جایی را میشناسید و یا خانوادهای که خونه یا اپاتمان اجاره میدن و خیلی دنبال گریت نیستند و فقط با دپازیت و دو ماه اجاره پیش قرارداد می ببنند لطفا اطلاع دهید .
ممنون

سلام شهلا خانوم مهربان و همشهری عزیز
برای ما هم دعا کنید که پامون به پرتلند برسه و اگر کارای دریافت ویزامون تموم شه تصمیم داریم با همسرم بیایم شهر شما در ضمن اگر خدا خواست و اومدیم حتما قبلش هماهنگ کنیم که اگر شما مشهد کاری یا چیزی میخواید براتون بیاریم
از راهنمایی هاتون سپاس گذارم
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: oct 31 ، شهلا 1346
سلام دوستان
مقصد ما ایشالله بیورتن پوتلنده. یکی از اشناهای ما اونجا ساکنه و گفته بهتون کمک می کنم. میگم که اونجا یعنی بیورتن وضعیت یه خونه دو خوابه چطوره؟ ارزون قیمت. هزینه های زندگی چطوره؟ از دالاس کمتره یا دالاس کمتر از بیورتنه؟ خوشحال میشم دوستان پاسخ بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-22 ساعت 15:11)mojtaba01 نوشته:  سلام دوستان
مقصد ما ایشالله بیورتن پوتلنده. یکی از اشناهای ما اونجا ساکنه و گفته بهتون کمک می کنم. میگم که اونجا یعنی بیورتن وضعیت یه خونه دو خوابه چطوره؟ ارزون قیمت. هزینه های زندگی چطوره؟ از دالاس کمتره یا دالاس کمتر از بیورتنه؟ خوشحال میشم دوستان پاسخ بدن.

سلام من نمیدونم منظورتون کجای کلانشهر دالاس است؟ولی به هرصورت ازین سایت به راحتی میتونیدجاهایی که مدنظرتون هست باهم ازجنبه های مختلف مقایسه کنید.موفق باشید.www.numbeo.com
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
سلام mfarazz عزیز
به نظر شما یه 10 12 روزه که وارد آمریکا شدین. از اوضاع و احوالتون بگین؟ تا حالا چیکارا کردین؟ راضی هستین؟ با توجه اینکه متاهل و دارای فرزند هستین.
1) خونه؟
2) کار؟
3) افتتاح حساب بانکی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من امروز کل مطالب پورتلند رو خوندم و بسیار آموزنده بود ...خانم شهلا امیدوارم همیشه بتونیم از راهنمایی شما استفاده کنیم و همچنین آرزو دارم پسر دیگر شما بزودی به شما بپیونددو همچنین از سایه که در این تاپیک مسائل خوبی داشتند...
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، behjan
اگر دنبال اتاق با سرویس حمام و توالت جدا بهمراه تخت و کمد هستید و فوری نیاز دارید نه یکماه دیگه به من پیام بدید .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان  آیا آماری از ایرانیان پورتلند دارید وتعداد فروشگاههای  ایرانی اونجا چند تاست کلا ایرانیا از اونجا راضی هستند ما میخواهیم از کالیفرنیا  به پورتلند تغییر مکان بدیم گواهینامه وبیمه رو از لس آنجلس  گرفتیم آیا اونجا دوباره باید اینها رو بگیریم ممنون میشم اگر پاسخ دهید
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
حدودا۱۵۰۰ تا ایرانی
سه تا فروشگاه ایرانی
۴ تا رستوران ایرانی
همه راضی هستن اگر نه مثل شما ایالت را عوض میکنن
گواهینامه و بیمه مخصوص ارزگان لازم هست.
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، nora ، copol
شهلا 1346حدودا۱۵۰۰ تا ایرانی
سه تا فروشگاه ایرانی
۴ تا رستوران ایرانی
همه راضی هستن اگر نه مثل شما ایالت را عوض میکنن
گواهینامه و بیمه مخصوص ارزگان لازم هست.

مرسی از پاسختون
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان