کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
(2015-07-23 ساعت 11:37)meri2400 نوشته:  abonayer جان من هم خیلی خوشحال بودم تا اینکه ویزای همسرم هم اومذ و خوشحال تر شدم ...بعدش اما دوستای اون تشویق کذدن به لوس آنجلس و بلیط ما عوض شد....ولی من شخصا اونجا رو دوس ندارم مثل تهران که با اینکه مال اینجام دیگه تحملشو ندارم پورتلند برا من شهر ایده الی هست و امیدوارم بعد از مدت کوتاهی بتونیم به اونجا بیایم البته آشنای دوری داشتیم که کلا مشخص شد در حد اطلاعات دادن هم اهل کمک و راهنمایی نیست...پس ته دل ما خالی شد....و بعضی ها گفتن صد در صد بیکار میمونین.....وای از استرس قبل از مهاجرت

سلام دوست تازه مهاجر من .لطف فرمایید ودر تاپیک لس انجلس دنبال واقعیات بگردید،یک مثال ساده در رابطه با لس انجلس و تهران خودمون میزنم.شاید شما خودتان با دوستی یا خانواده دوری که از شهرستان وارد تهران شده و میخواهد به خونه شما بیاید و حالا جهت اداره خاصی یا دکتری برخورد کرده باشید و اجبارا بخاطر مشغله خیلی زیاد علی رغم میل تان نتوانسته اید هیچ کاری برایش بکنید... بله افراد در لس انجلس چنان گرفتار کار ومسافتها هستند که حتی اگر بخواهند نمیتوانند کمکی به شما بکنند پس لطفا اگر دوست فوق العاده ایی ویا فامیل درجه یک دارید روی کمک آنها حساب کنیدو لازم به ذکر هست لس انجلس با آن گستردگی و اتوبانهای شلوغ در ابتدای ورود شما کمی مشکل ساز میشود به خاطر دارم در اول مهاجرت خودم از هر دوست لس انجلسی در رابطه با آنجا میپرسیدم چنان در رابطه با آنجا جواب میداد که انگار بقیه جاهای امریکا دهات هست ولی نه...لطفا خودتان و فقط خودتان مقایسه کنید و مهمترین نکته که به خداوند توکل کنید تا در کمال آرامش بهترین انتخاب را داشته باشید .دست حق نگهدار شما.
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، r.bazargan ، mfarazz ، nora ، ghazal banoo ، golia ، mrlzdh
خیلی ممنون واقعیت اینه که من اصلا به لوس آنجلس احساس علاقه نمیکنم و همسرم گفت میتونیم بعد از چند ماه به پورتلند نثل مکان کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
پورتلند، ایالت اورگون
ممنون از معرفی این سایت . میخواستم بدونم ایا کسی سراغ دارین که ما اومدیم اونجا هزینه ای بعنوان حق الزحمه دریافت کنه و کارهای اولیه ما ر انجام بده?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ
تشکر کنندگان:
مشکل ما هم در تغییر مقصد علیرغم میل دلخواه نداشتن کسی در انجا و پیدا نکردن همون گزین های بود که شما دنبالش هستین چون کلا ایرانی تو اورگان کمه بیشتر هم دانشجو هستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-04 ساعت 02:14).wall street نوشته:  از دوست عزیز امیر خان ممنون که این بخش رو راه اندازی کرد. به زودی من هم با اجازه وارد میشم و کمی هم مطلب به این مطالب خوب اضافه میکنم
با هم ممنون از همه دوستان

دوستان ساکن در پورتلند
سلام
ما از طریق UN اقدام کردیم و کارهامون انجام شده . میخواستم ببینم کسی هست که اسپانسر اجتماعی ما بشه البته ما هیچ زحمتی برای ایشون نداریم چون تمام کارهای ما توسط کیس وروکر انجام خواهد شد ما فقط به یه آدرس و شماره تلفن نیاز داریم که بتونیم بیایم پورتلند .
ممنون میشیم اگر کسی ما رو کمک کنه .

(2015-06-19 ساعت 11:04)vidatanha نوشته:  شهلا خانم از پاسخی که به این دوست عزیز دادید اینجور دستگیرم شد که همه چی بستگی به خودمون و خلاقیتمون داره. دستفروشی اونجا به شکلیه؟ اصلا وجود داره؟ من یکی از فکرایی که داشتم این بود که یه کار ساده بگیرم و در وق ت آزادم برم سمبوسه و فلافل درست کنم و بفروشم .شاید خوششون اومد یهو کارمون گرفت. این امکان و اجازه هست؟

دوستان ساکن در پورتلند
سلام
ما از طریق UN اقدام کردیم و کارهامون انجام شده . میخواستم ببینم کسی هست که اسپانسر اجتماعی ما بشه البته ما هیچ زحمتی برای ایشون نداریم چون تمام کارهای ما توسط کیس وورکر انجام خواهد شد ما فقط به یه آدرس و شماره تلفن نیاز داریم که بتونیم بیایم پورتلند .
ممنون میشیم اگر کسی ما رو کمک کنه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ..یه سوال داشتم کسی که لاتاری برنده شده با مدرک فوق لیسانس بیو تکنولوژی از یه دانشگاه معتبر مالزی .. کدم ایالت امریکا خوبه ..ایا تو سال اول میتونه کار پیدا کنه؟؟با حقوق تقریبا چند شروع می شه ؟؟؟ مالیات چقدر از حقوق کم می شه ؟؟ موقعیت بیوتکنولوژی با شرایط بالا چه طوره ممنون می شم اگه پاسخ بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
نیلو فر آبی عزیز
از انجا که با خاله دوستم که 15 ساله اونجاس حرف میزنم...میگن 8 ماه سال بارندگی و هوا خاکستریه...البته ایشون گفتن زمستونا به ندرت به منفی دو درجه میزسه.....یعنی سرد نیست و فقط خیلی بارش داره ولی از لحاظ زندگی خانوادگی میگن عالیه...مردم هم که بیشتر سفید هستند و درصد کمی سیاه و اسپنیش هم داره.....وضع سیستم نقلیه اش هم از خیلی جاها بهتره...میگن مردمش هم بی ازار و مهربونن....شما فقط هوا رو پرسیدی من گفتم کمی بیشتر بگم
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz ، نیلوفرآبی ، nora ، copol
(2015-08-03 ساعت 10:58)نیلوفرآبی نوشته:  سلام دوستان
لطفا در مورد هوای پرتلند در زمستون بنویسید
سال اولی که امدیم تقریبا از اول خرداد هوا معتدل بود تا اول شهریور بقیه سال بارندگی و ابری
سال دوم تقریبا از اول اردیبهشت هوا معتدل بود تا اخر خرداد و تیر و مرداد گرم بود و شهریور معتدل
امسال از ابتدای بهمن هوا معتدل بود تا اخر اردیبهشت و از اول خرداد گرم هست تاکنون و الان 40 روزه که باران نیامده تقریبا گرما امسال داره کمی اذیت میکنه امروز که یکم هوا ابری شده خوشحالم که امروز افتاب نیست .
سال گذشته بهمن و اسفند هوا مثل فصل بهار بود . تقریبا همه جای دنیا رو به گرمی هست و این گرمای اینجا و کاهش باران بی سابقه بوده است و اگر هر سال گرمتر از قبل بشه و باران کمتر بشه احتمالا سر سبزی اینجا از بین خواهد رفت . بهر حال بارندگی اینجا مثل ایران نیست که نیم ساعت باران بیاد تمام خیابانها پر از گل و ماشین ها کثیف و گلی و کفشا پر گل بشه . اینجا اگر یک هفته باران بیاد یک قطره اب تو خیابانها نیست ماشین ها تمیز اثری از گل و کثیفی نیست بلکه زیبایی طبیعت چند برابر میشه . اوایل من از باران اینجا بدم میامد ولی الان اینقدر عادت کردم که از افتاب و گرما بدم میاد . بدنتان خیلی زود به هوای تمیز و باکیزه و خنک عادت میکنه . نگران هوا نباشید .
اینجا بقول کسانیکه جاهای زیادی از امریکا را دیدن و کشتن و زندگی کردن بهترین جای امریکا هست به همین دلیل قیمت خانه گران و سرمایه گذاری در مورد خرید خونه مقرون بصرفه هست یکی از دوستان 15 سال بیش تو تکزاس خونه خریده و الان قیمت خونه همون قیمت 15 سال پیشه در حالیکه یکی از دوستان 4 سال بیش اینجا خونه خریده 200 هزار دلار و الان 350 هزار دلار هست پس میشه با خرید خونه سرمایه تون را بیشتر کنید . بیشتر بازنشسته برای دوره بازنشستگی از کالیفرنیا و سایر نقاط شلوغ و بد اب و هوا میان اینجا و کار نگهداری سالمندان بازنشستگان و مریض ها از رونق زیادی برخوردار هست .
یک خانم ایرانی خانه ای داره با ده اتاق خواب و از شش مریض نگهداری میکنه و بابت هر مریض از دولت 4000 دلار میگیره به من گفت فقط در بیورتون 500 تا از این خونه ها هست .
دو تا care giver هم استخدام کرده یکشون 4 روز در هفته و دومی 3 روز را بصورت تمام وقت میاین و دو اتاق را در اختیار اونا گذاشته و خودش هم همونجا زندگی میکنه کاری جز خرید و مدیریت اونجا نمیکنه . اگر میتونید خونه بخرید گزینه خوبه هست برای خود اشتغالی . واگر هم سرمایه خرید خونه ندارید با 5 هزار دلار در ماه میتونید مثل این خونه را اجاره کنید و کار کنید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
(2015-08-01 ساعت 22:38)hooda نوشته:  سلام ..یه سوال داشتم کسی که لاتاری برنده شده با مدرک فوق لیسانس بیو تکنولوژی از یه دانشگاه معتبر مالزی .. کدم ایالت آمریکا خوبه ..ایا تو سال اول میتونه کار پیدا کنه؟؟با حقوق تقریبا چند شروع می شه ؟؟؟ مالیات چقدر از حقوق کم می شه ؟؟ موقعیت بیوتکنولوژی با شرایط بالا چه طوره ممنون می شم اگه پاسخ بدین

شما باید شرکتهای فعال در فیلدکاریتون را خوب بشناسید. گریفولزاسپانیا مخصوصا میبینم اینجا خیلی فعاله. غیر از چندتا کارخانه قدر که یکی جدیده تو لس آنجلسه تو بیشتر شهرهای آمریکا چند تا افیس داره کارش تفکیک پلاسما و فاکتورهای خونی هست...هوملسها کا ماشالا تو امریکا فراوان هستند میرن خونشان را میفرشند. اینها همیشه استخدام دارند بعنوان سوپروایزر واحد ایمنی و سرپرست واحدهای خونگیری تا برای کارخانه دررده مهندس بیوتک وریسرچر و... هرچند در قیاس با ریسک بالای کارشون حقوق خوبی نمیدن... دولت بهشون بودجه میلیونی داده خودشون تو کالجها ششماهه اموزش میدن برای تکنسین بیومدیکال... کارش چزو اعمال شاقه است تو دمای صفردرجه یابقول اینها 32 تو اون لباس فضانوردیهای زجرآورو سرپوش سه لایه صحبت کردن هم مصیبته چه برسه به کار..کلاساش در حد تکنسینی البته http://c3bctrack.org/about برگزار میکنه...تو سایتها هم همیشه آگهی دارند در رده های مختلف از تکنسینی تا پیشرفته http://www.grifols.com/en/web/eeuu/job_search
کمپانی دیگری هم baxter bioscience که داروسازی و واکسن و ...همیشه تو سایتها هست مثل گریفولزه. بایرآلمان وسانوفی فرانسه ... هم تو اگهیها هستند. سایت glassdoor.comمیشه سوابق حقوقی اینها را چک کرد.
مهمتر از همه اینه که اینها سکوریتی چک میخان. برای بگراند گرفتن یا همون عدم سوپیشینه باید حداقا ششماه تو ایالت مونده باشی تا اسمت تو سایت پلیس بیای... من فقط تا این اندازه میدونستم که گفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، copol ، mrlzdh
یه نکته دیگه که یادم اومد در مورد امنیته...کلا از لحاظ قتل جای امنیه....فقط سرقت....و کمی هم weed......در کل فقط یه محله نا امن داره به نام گرشام که تعداد بی خانمان ها در اون قسمت زیادن.....
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz ، nora ، copol
(2015-08-04 ساعت 00:18)شهلا 1346 نوشته:  
سال اولی که امدیم تقریبا از اول خرداد هوا معتدل بود تا اول شهریور بقیه سال بارندگی و ابری
سال دوم تقریبا از اول اردیبهشت هوا معتدل بود تا اخر خرداد و تیر و مرداد گرم بود و شهریور معتدل
امسال از ابتدای بهمن هوا معتدل بود تا اخر اردیبهشت و از اول خرداد گرم هست تاکنون و الان 40 روزه که باران نیامده تقریبا گرما امسال داره کمی اذیت میکنه امروز که یکم هوا ابری شده خوشحالم که امروز افتاب نیست .
سال گذشته بهمن و اسفند هوا مثل فصل بهار بود . تقریبا همه جای دنیا رو به گرمی هست و این گرمای اینجا و کاهش باران بی سابقه بوده است و اگر هر سال گرمتر از قبل بشه و باران کمتر بشه احتمالا سر سبزی اینجا از بین خواهد رفت . بهر حال بارندگی اینجا مثل ایران نیست که نیم ساعت باران بیاد تمام خیابانها پر از گل و ماشین ها کثیف و گلی و کفشا پر گل بشه . اینجا اگر یک هفته باران بیاد یک قطره اب تو خیابانها نیست ماشین ها تمیز اثری از گل و کثیفی نیست بلکه زیبایی طبیعت چند برابر میشه . اوایل من از باران اینجا بدم میامد ولی الان اینقدر عادت کردم که از افتاب و گرما بدم میاد . بدنتان خیلی زود به هوای تمیز و باکیزه و خنک عادت میکنه . نگران هوا نباشید .
اینجا بقول کسانیکه جاهای زیادی از آمریکا را دیدن و کشتن و زندگی کردن بهترین جای آمریکا هست به همین دلیل قیمت خانه گران و سرمایه گذاری در مورد خرید خونه مقرون بصرفه هست یکی از دوستان 15 سال بیش تو تکزاس خونه خریده و الان قیمت خونه همون قیمت 15 سال پیشه در حالیکه یکی از دوستان ۴ سال بیش اینجا خونه خریده 200 هزار دلار و الان 350 هزار دلار هست پس میشه با خرید خونه سرمایه تون را بیشتر کنید . بیشتر بازنشسته برای دوره بازنشستگی از کالیفرنیا و سایر نقاط شلوغ و بد اب و هوا میان اینجا و کار نگهداری سالمندان بازنشستگان و مریض ها از رونق زیادی برخوردار هست .
یک خانم ایرانی خانه ای داره با ده اتاق خواب و از شش مریض نگهداری میکنه و بابت هر مریض از دولت 4000 دلار میگیره به من گفت فقط در بیورتون 500 تا از این خونه ها هست .
دو تا care giver هم استخدام کرده یکشون ۴ روز در هفته و دومی ۳ روز را بصورت تمام وقت میاین و دو اتاق را در اختیار اونا گذاشته و خودش هم همونجا زندگی میکنه کاری جز خرید و مدیریت اونجا نمیکنه . اگر میتونید خونه بخرید گزینه خوبه هست برای خود اشتغالی . واگر هم سرمایه خرید خونه ندارید با ۵ هزار دلار در ماه میتونید مثل این خونه را اجاره کنید و کار کنید .
سلام و تشکر دوست عزیزم ممنون از توضیحات کاملی که دادی
لطف میکنی اگه باز هم اطلاعاتی داری بنویسی چرا که در حال تصمیم گیری هستیم برای انتخاب محل زندگی هر جا که هستی شاد و سلامت باشی

(2015-08-04 ساعت 00:18)شهلا 1346 نوشته:  
اینجا بقول کسانیکه جاهای زیادی از آمریکا را دیدن و کشتن و زندگی کردن بهترین جای آمریکا هست به همین دلیل قیمت خانه گران و سرمایه گذاری در مورد خرید خونه مقرون بصرفه هست یکی از دوستان 15 سال بیش تو تکزاس خونه خریده و الان قیمت خونه همون قیمت 15 سال پیشه در حالیکه یکی از دوستان ۴ سال بیش اینجا خونه خریده 200 هزار دلار و الان 350 هزار دلار هست پس میشه با خرید خونه سرمایه تون را بیشتر کنید . بیشتر بازنشسته برای دوره بازنشستگی از کالیفرنیا و سایر نقاط شلوغ و بد اب و هوا میان اینجا و کار نگهداری سالمندان بازنشستگان و مریض ها از رونق زیادی برخوردار هست .
دو تا care giver هم استخدام کرده یکشون ۴ روز در هفته و دومی ۳ روز را بصورت تمام وقت میاین و دو اتاق را در اختیار اونا گذاشته و خودش هم همونجا زندگی میکنه کاری جز خرید و مدیریت اونجا نمیکنه . اگر میتونید خونه بخرید گزینه خوبه هست برای خود اشتغالی . واگر هم سرمایه خرید خونه ندارید با ۵ هزار دلار در ماه میتونید مثل این خونه را اجاره کنید و کار کنید .
سلام و تشکر دوست عزیزم ممنون از توضیحات کاملی که دادی
لطف میکنی اگه باز هم اطلاعاتی داری بنویسی چرا که در حال تصمیم گیری هستیم برای انتخاب محل زندگی هر جا که هستی شاد و سلامت باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz ، shahab2000
(2015-08-03 ساعت 15:56)meri2400 نوشته:  نیلو فر آبی عزیز
از انجا که با خاله دوستم که 15 ساله اونجاس حرف میزنم...میگن ۸ ماه سال بارندگی و هوا خاکستریه...البته ایشون گفتن زمستونا به ندرت به منفی دو درجه میزسه.....یعنی سرد نیست و فقط خیلی بارش داره ولی از لحاظ زندگی خانوادگی میگن عالیه...مردم هم که بیشتر سفید هستند و درصد کمی سیاه و اسپنیش هم داره.....وضع سیستم نقلیه اش هم از خیلی جاها بهتره...میگن مردمش هم بی ازار و مهربونن....شما فقط هوا رو پرسیدی من گفتم کمی بیشتر بگم

مرسی دوست گلم لطف کردی اتفاقا دوست داشتم اطلاعات بیشتری داشته باشم اگه بازم اطلاعاتی کسب کردی ممنونت میشم ارسال کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz ، meri2400
(2015-08-04 ساعت 17:16)نیلوفرآبی نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 15:56)meri2400 نوشته:  نیلو فر آبی عزیز
از انجا که با خاله دوستم که 15 ساله اونجاس حرف میزنم...میگن ۸ ماه سال بارندگی و هوا خاکستریه...البته ایشون گفتن زمستونا به ندرت به منفی دو درجه میزسه.....یعنی سرد نیست و فقط خیلی بارش داره ولی از لحاظ زندگی خانوادگی میگن عالیه...مردم هم که بیشتر سفید هستند و درصد کمی سیاه و اسپنیش هم داره.....وضع سیستم نقلیه اش هم از خیلی جاها بهتره...میگن مردمش هم بی ازار و مهربونن....شما فقط هوا رو پرسیدی من گفتم کمی بیشتر بگم

مرسی دوست گلم لطف کردی اتفاقا دوست داشتم اطلاعات بیشتری داشته باشم اگه بازم اطلاعاتی کسب کردی ممنونت میشم ارسال کنی

تشکر از پاسخ کاملتون....
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
نیلوفر عزیز چون مقصد ی که اول انتخاب کرده بودیم پورتلند بود که متاسفانه عوضش کردیم خیلی در موردش تحقیق کردم.....تو پورتلند کشاورزی زیاد انجام میشه.....تمیز ترین اب رو داره و به خاطر همین دندونای مردمش خیلی سالمه Big Grin اصلا مردم زیاد مذهبی نیستن ولی خانواده مهمه و امار طلاق پایین....نزدیکش یه شهر کوچیکیه به نام بیورتون که لبنانی و ایرنی بیشتر داره...کارخونه نایکی هم اونجاس .... یه کمی از پورتلند ارزونتره ...فست فود خورای پورتلند کمن...ترافیک داره....کلا پورتلند بی خانمان زیاد داره که بیشتر بی ازارن...مالیات بر خرید ندارین....مکس ترین داره بیشتر ژاپنی های مهاجر اونجا رو انتخاب کردن (شاید به خاطر اروم بودنش)69 در صد جنگله....فاصله پورتلند تا بیورتون 14 کیلومتره.....اگه چیزی یادم اومد باز برات مینویسم Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mfarazz ، Abdorrezaa ، abonayer ، lighthouse ، nora ، copol ، mrlzdh
سلام دوستان

کسی اطلاعاتی در مورد بیزینسهای موفق در پورتلند داره؟ اونجا چه بیزینسهایی موفقتر هستند و درآمد خوبی دارند؟
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان