کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
دوستان نظرتون راجب شهر های eugen و salem چیه؟
از نظر هزینه و امنیت و ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز یک سوال دارم که اگر پاسخ بدهید بسیار ممنون میشوم ایا بهای اجاره و کلا خرج زندگی در ایالت واشینگتن با یک محل مشابه دراورگان یکسان است.ایا پورتلند به طور قابل ملاحظه از ایالت واشینگتن ارزانتر است.ممنونم
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2016-01-29 ساعت 16:04)barfi1 نوشته:  دوستان عزیز یک سوال دارم که اگر پاسخ بدهید بسیار ممنون میشوم ایا بهای اجاره و کلا خرج زندگی در ایالت واشینگتن با یک محل مشابه دراورگان یکسان است.ایا پورتلند به طور قابل ملاحظه از ایالت واشینگتن ارزانتر است.ممنونم

http://www.numbeo.com/cost-of-living/این لینک راببینید خیلی کمک میکنه.طبق چیزی که من خوندم خرج یکماه در سیاتل 5290 دلار برای همان سبک زندگی درپورتلند 4800دلاراست.ستون اول سمت چپ براحتی هردوشهری که بخواهیدباهم مقایسه می کنید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، battosai ، rezr ، Danoosh ، golia ، copol
(2016-01-29 ساعت 19:21)ماندانا.م نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 16:04)barfi1 نوشته:  دوستان عزیز یک سوال دارم که اگر پاسخ بدهید بسیار ممنون میشوم ایا بهای اجاره و کلا خرج زندگی در ایالت واشینگتن با یک محل مشابه دراورگان یکسان است.ایا پورتلند به طور قابل ملاحظه از ایالت واشینگتن ارزانتر است.ممنونم

http://www.numbeo.com/cost-of-living/این لینک راببینید خیلی کمک میکنه.طبق چیزی که من خوندم خرج یکماه در سیاتل 5290 دلار برای همان سبک زندگی درپورتلند 4800دلاراست.ستون اول سمت چپ براحتی هردوشهری که بخواهیدباهم مقایسه می کنید.

البته باید اضافه کردکه قدرت خرید در پورتلند 17% پایینتر از سیاتل هست( طبق داده های سایت). باید دید بازار کار در پورتلند نسبت به سیاتل چطوره ... که بنظر میاد سیاتل بهتر باشه
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: lighthouse ، battosai
سلام هموطنان عزیز
آیا برای مدرک فوق لیسانس مهندسی شیمی و تجربه 13 سال کار در شرکت نفت اونجا کار مرتبط پیدا میشه؟
من متاهل و دارای دو پسر یک و شش ساله ساکن مشهد هستم
هزینه ماهیانه برای من حدودا چقدر میشه در پورتلند؟
ممنون
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018 Big Grin
پاسخ
سلام دوست عزیز
معمولا کسانی که در رابطه با نفت کار میکنن تکزاس گزینه بهتری هست .
ونکور شهری مربوط به ایالت واشنگتن هست که بیست دقیقه با رانندگی با پورتلند فاصله داره
ولی کرایه اپارتمان و خرید خونه ارزونتره . در مورد کار میتونید تو سایت کریت لیست ببیند که چه شغل هایی وجود داره.
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Ccroperator ، copol
ممنون
خیلی لطف کردین
البته برای من خیلی مهم نیست که حتما کار در ارتباط با نفت و گاز باشه
مهمتر از اون و اولویت اول در انتخاب ایالت آب و هوای خوب و امنیت بالاست
من همیشه اینطور پیش خودم فکر میکنم که مثلاً کسی میخواد بیاد ایران زندگی کنه و هیچ کسی رو هم ایران نداره. ميتونه بره اهواز با هوای گرم و گردو خاکش و یا بره زاهدان و یا اینکه بره شهرهای مرکزی و شمالی
بنابراین اولویت من در ابتدا آب و هوا و امنیت هست بعد کار مرتبط
Alireza
پاسخ
تشکر کنندگان: copol
اگر مشکلی با ابری بودن و باران ندارید اینجا شهر زیبا و سرسبز با هوای سالم هست . ولی اگر آرتروز و مشکلات درد استخوان دارید هوای اینجا این بیماریها را تشدید میکنه و از موقع ورود مصرف ویتامین d جزو ضروریات هست .
الان اجاره دو خوابه حداقل هزار دلار
برق ۱۵۰ دلار
بنزین لیتری ۲.۵ دلار حداقل ۱۰۰ دلار در ماه
بیمه ماشین اگر قدیمی و آرزان باشه از ۱۰۰ دلار به بالا
اینترنت حداقل ۴۰ دلار
موبایل یک خط ۵۰ دلار
دیپازیت خونه یکماه و نیم اجاره قابل برگشت
۳۰۰ دلار برای نظافت بعد از تخلیه اپارتمان غیر قابل برگشت
اگر از اتوبوس استفاده کنید روزی ۵ دلار و یکماه ۱۰۰ دلار
مواد غذایی حدود ۳۰۰ دلار بستگی به تعداد نفرات و بیرون غذا خوردن کم و زیاد میشه
اینا حداقل هست .
برای مثال اینترنت خونه اگر تلویزیون را بهش اضافه کنید میشه ۷۰ دلار.
موبایل دو خط بشه ۸۰ دلار
برق ماه پیش برای ۲۴۵ دلار آمد خونه دو خوابه
بیمه ماشین برای دو سر نشین ۱۵۰ دلار
و .....
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: lighthouse ، Ccroperator ، Danoosh ، غنچه ، golia ، Interuniversal ، nora ، dv2017 ، copol ، mrlzdh
Salam پایتخت اورگان هست شهر کوچکی هست که زیاد تفاوت قیمت با بقیه شهرها نداره مثل
Beaverton ,Tigard, Hillsboro, Tualatin, Sellwood,
فقط خود پورتلند اجاره ها گران تر هست ولی سایر هزینه مشترک
مثلا دو خوابه شاید ۱۵۰۰ دلار باشه .مرکز پورتلند down town اجاره تا ۲۵۰۰ هم میرسه .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Ccroperator ، ebisam ، copol
ممنون شهلا خانوم
پس با این تفاسیر پورتلند نسبت به رالی در کارولینای شمالی ظاهراً هزینه ها بالاتره
البته شهر شما بزرگتر و شهریت بیشتری هم داره
نظرتون در رابطه با سیاتل چیه؟
باز هم ممنون از پاسختون
Alireza
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام شهلا خانم
اگه ممکنه هزینه ها را بر اساس زندگی 4 نفره خودتان بیان کنید. ممکنه تعدادی زیادی باشند که یک خانواده 4 نفره باشند. مالیات بر درآمد در پورتلند چقدره؟ یعنی چقدر باید درآمد داشته باشی که با کسر مالیات و کسر سایر هزینه ها، بتونی یه زندگی متوسط حتی کمی پایین تر از متوسط داشته باشی؟
سوال دیگر اینکه در ایران علاوه بر حداقل مبلغی که ساعتی به شخص در ماه می دهند، مبلغی را به عنوان حق اولاد هم می دهند؟ البته چیزهای دیگری مثل خوار و بار و مسکن و... هم هست ولی ناچیز هستند. در پوتلند چطوره؟ آیا چیزی اضافه می شود یا نه فقط همان مبلغ ساعتی پرداخت می شود؟ در ضمن حقوق یا ماهیانه می دهند یا هفتگی؟
راستی شما در کدام منطقه پورتلند ساکن هستید؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: Ccroperator ، golia
بنظر شما اگر بخواهیم در پورتلند کار کنیم و در حومه (مثل ونکوور که فاصله اش 20دقیقه تا پورتلند هست, یا بیورتون) زندگی کنیم آیا جای دیگه ای پیشنهاد میکنید که هم امنیت خوبی داشته باشه و هم ارزونتر باشه ...؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
(2016-02-02 ساعت 13:22)mojtaba01 نوشته:  اگه ممکنه هزینه ها را بر اساس زندگی 4 نفره خودتان بیان کنید.
مهمترین بخش هزینه اجاره خونه هست که یک دو خوابه ۱۰۰۰ دلار و سه خوابه ۱۳۰۰ دلار است حالا به شما بستگی داره که چند خوابه برای ۴ نفر بگیرید .
 مالیات بر درآمد در پورتلند چقدره؟ بستگی به حقوق مالیات کسر میشه و تعداد خانواده
مثلا برای دو نفر که هر دو کار کنند و اگر یک نفرسه هزار دلار بگیره ۷۰۰ دلار در ماه کسر میشه و همسرش اگر ۲۰۰۰ دلار در ماه بگیره ۵۰۰ دلار مالیات کسر میشه این خانواده دو نفره در پایان سال حدود ۳۰۰۰ دلار دیگر هم بدهکار میشوند.
ولی اگر دو فرزند زیر ۱۸ سال داشته باشند شاید با این درآمد ۲۰۰۰ دلار از تکس های پرداخت شده برگشت بشه.
یکمی پیچیده هست ولی به نفع بچه دارها است.

[quote pid='691603' dateline='1454403166']
یعنی چقدر باید درآمد داشته باشی که با کسر مالیات و کسر سایر هزینه ها، بتونی یه زندگی متوسط حتی کمی پایین تر از متوسط داشته باشی؟ فکر کنم برای یک خانواده ۴ نفره حداقل ۳۰۰۰ دلار بدون تفریح و خرج اضافه
[/quote]
سوال دیگر اینکه در ایران علاوه بر حداقل مبلغی که ساعتی به شخص در ماه می دهند، مبلغی را به عنوان حق اولاد هم می دهند؟ البته چیزهای دیگری مثل خوار و بار و مسکن و... هم هست ولی ناچیز هستند. در پوتلند چطوره؟ خوب در این مورد اصلا قابل مقایسه با ایران نیست . حقوق برای کارهایی مثل فروشگاه یا کارخانه و... ساعتی هست برای هر ساعت ۱۰ دلار . البته کارای سطح بالا سالیانه حقوق میدن مثلا سالی ۵۰ هزار دلار
البته در سیاتل حداقل حقوق شده ساعتی ۱۵ دلار
به بچه فوت اسمپ میدن شاید ماهی ۲۰۰ دلار فقط برای خرید غذا که البته اگر حقوق پدر و مادر کافی باشه که من سقفش را نمیدونم دیگه دولت کمک نمیکنه.

[/quote]

آیا چیزی اضافه می شود یا نه فقط همان مبلغ ساعتی پرداخت می شود؟ در ضمن حقوق یا ماهیانه می دهند یا هفتگی؟
یا هفتگی یا دو هفته یکبار

[/quote]
راستی شما در کدام منطقه پورتلند ساکن هستید؟
بیشتر ایرانیها بیورتن هستند.
منطقه grsham تنها منطقه بد این محدوده هست نه که نا امن باشه ولی زیاد تمیز نیست سیاه ها زیاد هستند و زیاد جالب نیست ولی دوستم ۵ سال اونجا ست و هیچ ناامنی ندیده .

[/quote]
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، golia ، غنچه ، ebisam ، mrlzdh
(2016-02-02 ساعت 16:45)golia نوشته:  بنظر شما اگر بخواهیم در پورتلند کار کنیم و در حومه (مثل ونکوور که فاصله اش 20دقیقه تا پورتلند هست, یا بیورتون) زندگی کنیم آیا جای دیگه ای پیشنهاد میکنید که هم امنیت خوبی داشته باشه و هم ارزونتر باشه ...؟

کار کردن تو پورتلند بی دردسر نیست  . مثلا خودم از بيورتون میرم پورتلند . 
اگر با ماشین برم علاوه بر وپول بنزین ساعتی ۱ دلار و ۶۰ سنت پول پارکینگ میدم اگر روزانه پارکینگ بگیرم میشه ۱۲ دلار
اگر برم کنا ایستگاه قطار شهری پارک کنم با قطار برم ۵ دلار هزینه بلیط و هزینه بنزین تا ایستگاه و حداقل دو ساعت دوست از دست میدم .
مگر اینکه شرکتی که کار میکنید پارکینگ داشته باشه .
من هیچ ناامنی نمی بینم هیچ جای این شهرها 
پلیس بیورتن چندین ساله رتبه یک را داره .
مردم خیلی اروم و بی سر و صدا هستند . اینجا نه کسی خونه خالی میکنه نه گوشی می دزده نه ماشین دزدیده میشه .تصادفات مرگبار هم وجود نداره ..
من نمیدونم این قضیه نا امنی را کی اینقدر بهش دامن زده که همه نگران هستند .
شما نسبت به جایی که دارید زندگی میکنید به یک منطقه کاملا امن دارید مهاجرت میکنید 
پس اصلا نگران نباشید
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، ebisam ، copol ، mrlzdh
ارزانترین جا از لحاظ مواد غذایی کالیفرنیا هست ولی اجاره زیاده .
گول نداشتن تکس اورگان را هم نخورید .
چون خرید مواد غذایی هیچ جای آمریکا تکس نداره
میمونه خرید لباس و کفش و... مگر در سال چقدر خرید دارید ؟
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Interuniversal ، غنچه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان