موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه مهاجران عزیز
من و همسرم مدت سه سال که آواره ایالت به ایالت این امریکا شدیم برای یافتن سرزمین رویاهامون
ایالت اول همه ایرانی ها رو که می شناسید کالیفرنیا اون هم از نوع لس آنجلسش
از آنجا چیزی نگم که همتون تخصص لازم در زمینه این ایالت دارید
یک ایران قدیم درون امریکای جدید
دریغ از یک هموطن و هم زبونی که یاریتون کنه
حرف از آنجا نزنم که یادآور روزای خوبی نیست
خلاصه با کلی امید و آرزو پس از کلی گشت و گزار و وب گردی و مهاجرسرا گردی به پورتلند رسیدیم
من کاری با کسی ندارم ولی تجربه خودم می گه که هر جای امریکا باشی چاه تکس برات کنده شده حالا هی بگید این پورتلند تکس نداره
اینم دام اورگانه که همه رو بکشون تو این ایالت داغونش یا به عبارتی همون ده بزرگ اورگان چون در برابر کالیفرنیا و حتی تهران خودمون مثل دهات می مونه و از پیشرفت عقبه
تو بعضی از محله هاش شما می تونید به راحتی خونه هایی ببینید که توش گاو و بز و لاما و خروس و مرغ نگهداری می کنن نمونش محله
Aloha
بارون و هوای مرطوبش تو زمستون که بیشتر از 9 ماه سال طول می کشه
ممکنه 10 روز بیشتر بارون داشته باشید و تو این مدت اصلا خبری از آفتاب هم نباشه
بهارش مختصر و مفید 20 روزه و یک کله وارد تابستون گرمش هم پای تابستون لس آنجلس میشه اون هم دو ماه سال می سوزونتتون و وارد پاییز و ادامه کل سال یعنی باراندگیش میشه
اساسی ترین مشکلش مول یا همون کپک هست که حتی توی کمد خونتون هم ممکنه بزنه و همه چیز همیشه نمور و خیس هست
خدا رو شکر همه گوشی ها مجهز به سیستم نمایش آب و هوا هستش
رو گوشیتون چک کنید و ببینید بعد نگید که من دارم اغراق می کنم
تو همین یکسالی که ما اینجا بودیم هزاران هزار مهاجر امده طوریکه ایالت نامبر وان امسال از جهت ورود مهاجر شد
ترافیکش 6 % اضافه شده
جوری که خیابونهای فرعی هم پشت ترافیک می مونی
وضعیت کارش هم خیلی جالب نیست مگر کارایی که کارگر بخوان و پوستتون بکنن تاره اون هم با اکراه
چون اینو بدونید که حتی اگه با لهجه خودشون و زبان عالی هم باهاشون صحبت کنید و بخواین وارد اینتل و کارای تخصصی و یا غیر تخصصی بشین باز هم در هر صورت شما شهروند درجه دو محسوب می شید و آنها از شما برتر هستن
جالب که اینجا پر شده از روس ، روس هایی که نخلف و خلاف زیاد می کنن و آدم های جالبی نیستن و از ما ایرانی های زیاد خوششون نمیاد
(اینجا ایالتی پر از آدم های خالکوبی و تتو شده با هزاران پرسینگ (سوراخ گوش و بینی
هستش من تو هیچ ایالت دیگه ای به این اندازه ندیدیم
بچه دزدی اینجا خیلی زیاده خیلی باید حواستون به بچه ها باشه
جرم و جنایتش خیلی زیاد شده هر وقت تلویزیون روشن کنم حذاقل دو تا خبر شلیک نده اصلا اخبار نیست
اجاره خونه ها وحشتناک گرون شده مخصوصا اگه تازه وارد باشی
تمامی حرفهایی که می زنم سندیتش اخبار امریکایی نه اینکه من بگم
می تونید خودتون تحقیق کنید گوگل که همه آشنا هستن بهش
از من به شماها نصیحت گول اینکه می گن اورگان بهشت امریکا است نخورید
شهلا جون قبلا پست گذاشته بود که به نظرم اگه بیشتر دقت کرده بودم این ایالت انتخاب نمی کردم ولی گول الکی 0 تکس خوردم در حالی که تکس حقوق و استیت با هم جمع بزنید خیلی بیشتر از جاهای دیگه میشه
ایالت سوم هم رفتم نزدیک اورگان سیاتل واشنگتن
که فکر کنم باید داستان اون رو موکول کنم به نگارش بعدی
من تنها یک کلام می گم هر جایی می خواین برین خودتون تحقیق کنید اون هم با سایت های انگلیسی به ما توجه نکنید
شاید خیلی ها بیان بگن من اشتباه نوشتم و این طوری نیست اوکی قبول شما خودتون تحقیق کنید و بعد حرکت کنید به سمت مقصد که مثل من سالی یکبار جمع نکنید از این ور دنیا برید اونو
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-17 ساعت 05:27)shirinjoon نوشته: با سلام خدمت همه بر و بچه های لاتاری
من همیشه فقط خواننده تایپیک گروه ها بودم تا استیت بهتری را انتخاب کنم ولی هیچ وقت خودم هیچ کدوم از تجربیاتم رو ننوشتم
حالا بعد ار گذشت سه سال زندگی در آمریکا و این همه مصیبت هایی که اینجا کشیدم حقش نیست که دیگران رو راهنمایی نکنم
من 14 ماه در لس آنجلس زندگی کردم و به خاطر گران بودنش و وجود مهاجر بسیار و کار کم دنبال استیت بهتر گشتم و گول همین تکس نداشتن اورگان رو خوردم و به اورگان آمدم
اولش به خاطر آب و هوای گرم و خشک لس آنجلس و دو فصل بودن که فقط گرما و سرما داشت از اینجا خیلی راضی بودیم
با اینکه فصل زمستون رسیدیم ولی عاشق بارون های و هوای مرطوبش شدیم
کار پیدا کردیم و خونه که خداییش از نظر کیفیت از خونه های لس آنجلس خیلی بهتر و قشنگ تر و ارزون تر بودن
اکثر خونه ها لاندری دارن در حالیکه داشتن لاندری در لس آنجلس یک حسن محسوب میشه و باعث میشه اجاره بالایی ازت بگیرن
اولش وقتی به همه می گفتم که از لس آنجلس آمدم همه با تعجب بهم نگاه می کردن و می گفتن برای چی اینجا رو انتخاب کردم
ولی حالا بعد از یکسال
ولی حالا بعد از یکسال....؟؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه مهاجران عزیز
من و همسرم مدت سه سال که آواره ایالت به ایالت این امریکا شدیم برای یافتن سرزمین رویاهامون
ایالت اول همه ایرانی ها رو که می شناسید کالیفرنیا اون هم از نوع لس آنجلسش
از آنجا چیزی نگم که همتون تخصص لازم در زمینه این ایالت دارید
یک ایران قدیم درون امریکای جدید
دریغ از یک هموطن و هم زبونی که یاریتون کنه
حرف از آنجا نزنم که یادآور روزای خوبی نیست
خلاصه با کلی امید و آرزو پس از کلی گشت و گزار و وب گردی و مهاجرسرا گردی به پورتلند رسیدیم
من کاری با کسی ندارم ولی تجربه خودم می گه که هر جای امریکا باشی چاه تکس برات کنده شده حالا هی بگید این پورتلند تکس نداره
اینم دام اورگانه که همه رو بکشون تو این ایالت داغونش یا به عبارتی همون ده بزرگ اورگان چون در برابر کالیفرنیا و حتی تهران خودمون مثل دهات می مونه و از پیشرفت عقبه
تو بعضی از محله هاش شما می تونید به راحتی خونه هایی ببینید که توش گاو و بز و لاما و خروس و مرغ نگهداری می کنن نمونش محله
Aloha
بارون و هوای مرطوبش تو زمستون که بیشتر از 9 ماه سال طول می کشه
ممکنه 10 روز بیشتر بارون داشته باشید و تو این مدت اصلا خبری از آفتاب هم نباشه
بهارش مختصر و مفید 20 روزه و یک کله وارد تابستون گرمش هم پای تابستون لس آنجلس میشه اون هم دو ماه سال می سوزونتتون و وارد پاییز و ادامه کل سال یعنی باراندگیش میشه
اساسی ترین مشکلش مول یا همون کپک هست که حتی توی کمد خونتون هم ممکنه بزنه و همه چیز همیشه نمور و خیس هست
خدا رو شکر همه گوشی ها مجهز به سیستم نمایش آب و هوا هستش
رو گوشیتون چک کنید و ببینید بعد نگید که من دارم اغراق می کنم
تو همین یکسالی که ما اینجا بودیم هزاران هزار مهاجر امده طوریکه ایالت نامبر وان امسال از جهت ورود مهاجر شد
ترافیکش 6 % اضافه شده
جوری که خیابونهای فرعی هم پشت ترافیک می مونی
وضعیت کارش هم خیلی جالب نیست مگر کارایی که کارگر بخوان و پوستتون بکنن تاره اون هم با اکراه
چون اینو بدونید که حتی اگه با لهجه خودشون و زبان عالی هم باهاشون صحبت کنید و بخواین وارد اینتل و کارای تخصصی و یا غیر تخصصی بشین باز هم در هر صورت شما شهروند درجه دو محسوب می شید و آنها از شما برتر هستن
جالب که اینجا پر شده از روس ، روس هایی که نخلف و خلاف زیاد می کنن و آدم های جالبی نیستن و از ما ایرانی های زیاد خوششون نمیاد
(اینجا ایالتی پر از آدم های خالکوبی و تتو شده با هزاران پرسینگ (سوراخ گوش و بینی
هستش من تو هیچ ایالت دیگه ای به این اندازه ندیدیم
بچه دزدی اینجا خیلی زیاده خیلی باید حواستون به بچه ها باشه
جرم و جنایتش خیلی زیاد شده هر وقت تلویزیون روشن کنم حذاقل دو تا خبر شلیک نده اصلا اخبار نیست
اجاره خونه ها وحشتناک گرون شده مخصوصا اگه تازه وارد باشی
تمامی حرفهایی که می زنم سندیتش اخبار امریکایی نه اینکه من بگم
از من به شماها نصیحت گول اینکه می گن اورگان بهشت امریکا است نخورید
شهلا جون قبلا پست گذاشته بود که به نظرم اگه بیشتر دقت کرده بودم این ایالت انتخاب نمی کردم ولی گول الکی 0 تکس خوردم در حالی که تکس حقوق و استیت با هم جمع بزنید خیلی بیتشتر از جاهای دیگه میشه
حالا پس از یک سال با این افسردگی که گرفتم باید دنبال یک ایالت دیگه باشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ادامه بدین لطفاً
حالا بعد از یکسال چی؟
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2016-02-17 ساعت 20:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-18 ساعت 01:43 توسط شهلا 1346.)
مسلما سیاتل آب و هوای سردتر پر باران تر و پر از مه داره از اینجا بدتر هست . ترافیک بیشتر . گرانتر و هوم لس و معتاد بیشتر ولی کار بیشتر هست .
حالا ادامه داستان دوست عزیزمان را گوش کنیم ..
منتظریم
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
نوشته خانم شیرین مو به تن هربرنده لاتاری که هنوز واردآمریکا نشده وسیخ میکنه :-)
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-26 ساعت 06:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-04 ساعت 02:34 توسط oct 31.)
ترافیکش 6 % اضافه شده
خیابانها فرعی اینجا فقط دو لاین هست و حق سبقت گرفتن هم نداریم بنابراین اگر ترافیک باشه خیلی معطل میشن مثل ایران هم نیست سریع برید تو یو خیابان دیگه و مسیر را عوض کنید من چند بار اینکار را کردم رسیدم به بن بست مجبور شدم برگردم سر خط اول . ولی فقط بین ساعت ۷ تا نه صبح و ۴ تا ۶ بعد از ظهر این ترافیک تو اتوبانها هست بقیه وقتها ترافیک نیست خوشبختانه .
----------------
کار دیر پیدا میشه نسبت به دوستانی که با ما مهاجرت کرده بودند که بعضی تکزاس و بعضی سیاتل و بعضی لاس وگاس رفتند . شهر پیرهاست . فقط کاراهای پرستاری و نگهداری از سالمندان همیشه هست .
چون اینو بدونید که حتی اگه با لهجه خودشون و زبان عالی هم باهاشون صحبت کنید و بخواین وارد اینتل و کارای تخصصی و یا غیر تخصصی بشین باز هم در هر صورت شما شهروند درجه دو محسوب می شید و آنها از شما برتر هستن.
--------------
اینون قبول ندارم اگر تخصص داشته باشید و درست کار بکنید هیچ فرقی نمیزارن چه در استخدام چه در پرداخت حقوق چه در رفتار .
هستش من تو هیچ ایالت دیگه ای به این اندازه ندیدیم.
----------
سمت بیورتون و تایگرد و لکاس ویکو اینجوری نیست ولی گراشام و یک طرف دیگه که من یکبار رفتم زیاد بود و فکر کنم همه جای امریکا باشه من تو سیاتل هم زیاد دیدم بیشتر از اینجا .
بچه دزدی اینجا خیلی زیاده خیلی باید حواستون به بچه ها باشه .
---------------
تا حالا هیچ وقت تو اخبار راجب بچه دزدی نشنیدم و از کسی هم تعریف در این مورد نشیندم البته بچه ها تو خیابان ولو نیستن . ولی دوستم که دالاس تو وال مارت کار میکنه گفت یکبار دیدم همه درهای خروجی فروشگاه وال مارت را بستن و گفتن یک بچه گم شده . چند دقیقه بعد بچه را تو توالت در حالیکه موهاشو تراشیده بودند و لباسهاشو عوض کرده بودند پیدا کردند و دزد هم بیدا نشد .
جرم و جنایتش خیلی زیاد شده هر وقت تلویزیون روشن کنم حذاقل دو تا خبر شلیک نده اصلا اخبار نیست.
---------☆☆
خوب اینجا یک اتفاقی بیافته همه با خبر میشن ولی اونجا یک مرد 16 زن را کشته بود و هفدهمین نفر از دستش فرار کرده و به پلیس معرفی کرده بود . تو اخبار نگفتن تو روزنامه کل ایران هم ننوشتن فقط در روزنامه خراسان نیم صفحه توضیح دادن که اعتراض کردن چرا این مطلب در روزنامه نوشته شده باعث وحشت زنان میشه .
اجاره خونه ها وحشتناک گرون شده مخصوصا اگه تازه وارد باشی .
-------------
تقریبا از 800 دلار دو خوابه به 1000 تا 1300 رسیده .
تمامی حرفهایی که می زنم سندیتش اخبار آمریکایی نه اینکه من بگم
از من به شماها نصیحت گول اینکه می گن اورگان بهشت آمریکا است نخورید.
------------
بهشت هست از لحاظ زیبایی و تمیز بودن هوا .
case:I 130 F2A WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $ 4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $ 22 AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2016-02-28 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-28 ساعت 12:34 توسط شهلا 1346.)
دوستان پورتلندی نظر شما چیه واقعا اینطوره ؟شهلا خانم شما اونجا رو چطور دیدید این آمارهایی که دادن درسته
[/quote]
فقط یک آمار راجب ترافیک بود که به نظر من به اندازه ترافیک تهران وحشتناک نیست.
بقیه چیزها طبیعی هست .افراد خالکوبی شده و جرم و جنایت و اعتیاد و فحشا . مملکت گل و بلبل ما هم کم نمیاره.
کار پیدا کردن سخته و کار کردن سخت تر . حقوق حداقل هم برای زندگی سطح پایین هست .
به نظر من روحیه افراد ،درصد تحمل افراد ،میزان تحصیلات و دانستن زبان ،وضعیت خانواده گی ، داشتن فرزند ، سن و سال و داشتن سلامت جسمی وضعیت زندگی مهاجران در کشور خ دشان ,همه این موارد در نظریه افراد نسبت به مهاجرت تاثیر گذار هست . هدف از مهاجرت خیلی مهمه .
شرایط واقعا سختی هست ولی سخت تر از آون برگشتن هست .
خلاصه که مهاجرت بر روح و روان آدم تاثیر خیلی بدی میزاره که حتی وقتی برگردین این تاثیر ات منفی از بین نخواهد رفت . مهاجرت اراده قوی و صبر زیاد و تحمل میخواد .
اگر اصلا از اول پا تو این وادی نزارین بخودتون و فرزندانتان کمک بزرگی کردین . به دنبال آینده فرزندانتان مهاجرت نکنید که بعد میبیند بدترین نتیجه را در اینده فرزندان تان همین مهاجرت دارد.
پورتلند از نظر من امن و زیبا با هوای پاک و آرام با آدمهایی مهربان هست .
ولی من بچه ندارم که نگران مدرسه و بچه دزدی و .... باشم . جوانها که دنبال خوشگذرانی هستند اینجا را دوست ندارن براشون کسل کننده هست تقریبا هشت شب همه جا تعطیل و همه تو خونه هستن . باران زیاد نبودن خورشید و کمبود ویتامین D باعث میشه همیشه خواب آلود و خسته و بدن درد باشین در دوران پیری آرتروز و استخوان درد هم خیلی زود سراغتان میاد .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد پسرها اعتیاد و ترک تحصیل در مقطع دیپلم
در مورد دخترها نداشتن زندگی خانوادگی
یعنی زندگی کوتاه مدت با دوست پسرها متفاوت
case:I 130 F2A WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $ 4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $ 22 AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
ايا كسي بزودي به سياتل مسافرت خواهد رفت ؟ يك عينك طبي رو ميخوام بفرستم زحمتشو بكشه؟ با تشكر