کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پورتلند، ایالت اورگون
اینجا هر ماه از رو حقوق تکس استیت را برمیدارن آخر سال هم اگر کم داده باشید باید بپردازید .
در حالیکه در سایر ایالت‌ها شما موقع خرید تکس میدهد و اگر کم مصرف باشید تکس کمتر می پردازید و در آمد تون اگر بالا باشد تکس استیت هم از حقوق کم نمیشود. از هر دو جانب به نفع شماست.
اینجا ما اگر حقوق بالایی داشته باشیم تکس استیت هم به همان نسبت افزایش پیدا میکند و از حقوق کسر میشود .هر چند که کم مصرف باشیم بهر حال تکس را باید بپردازیم .
شهر Nashville در ایالت تنسی که ایرانیان زیادی هم دارد و یکی از دوستان اونجا ست را مثال میزنم.
ساعتی ۷ دلار حقوق دارن
خرید خونه سه خوابه با ۱۵۰ هزار دلار ممکن هست و تکس سالیانه خونه ۷۰۰ دلار.
از حقوق تکس استیت کم نمیشه بابت خرید مواد غذایی که مهمترین بخش خرید هست تکس نمی دهند برای سایر خریدها تکس میپردازند ولی قیمت ها هم ارزانتر هست یعنی تازه بعد از پرداخت تکس معادل قیمت بدون تکس در اورگان میشود .
خرید همین خونه در بیورتن ۲۵۰ هزار به بالا و تکس سالیانه ۲هزار و پانصد دلار به بالاست .
حقوق ساعتی ده دلار که هم تکس استیت کسر میشود و هم فدرال.
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Ccroperator ، golia ، غنچه ، barfi1 ، copol ، kamali2025 ، mrlzdh
من هم یک سوال در باره multnomahcounty در پورتلند دارم البته نه برای زندگی ! شاید برای کار !میدانم منطقه محروم و سیاه پوست نشینه ، اگر اطلاعاتی غیر از اطلاعات اینترنتی بدین ممنون میشم!
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر در ونکوور در ایالت واشنگتن زندگی کنی و در پورتلند کار کنیم مالیات بر حقوق میبایستی به کدام ایالت پرداخت شود ؟ و اصولا مقدار تکس در این دو ایالت با هم فرق میکنه بخصوص تکس درآمد.؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: asher
بله اگر در ونکور کار کنید تکس استیت از حقوق تان کم نمیشود طبق قانون ایالت واشنگتون و اگر برای خرید به پورتلند بیابید موقع خرید هم تکس نخوابید داد ولی اگر تصمیم به انجام اینکار دارید فقط موقع خرید ماشین بهتره از یک ترفند دیگه استفاده کنید.
مثلا اگر ماشینی بخرید که ۱۳۰۰۰ دلار باشد ۱۵۰۰ دلار باید در ونکور تکس بپردازید ولی اگر از پورتلند بخرید نیاز به پرداخت تکس نیست.
که این روش فقط موقعی ممکن هست که شما گواهینامه اورگان را داشته باشید و گرفتن گواهینامه مستلزم ارائه مدرکی که نشون بده آدرست ون کجاست .
که اگر آدرس دوستی را بدید و نامه های بانکی به آون آدرس بره و اونا نشون DMV بدید میتونید گواهینامه اورگان را بگیرید و ماشین به نام خودتان در اورگان بخرید بدون تکس و بعد از مدتی هم میتونید به DMV ونکور مراجعه کنید و با ارائه آدرس ونکور گواهینامه ونکور را بگیرید که ۸۰ دلار هزینه دارد.
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: غنچه ، golia ، copol ، asher ، soruosh ، mrlzdh
سلام
سپاسگزارم از شما بخاطر وقتی که برای پاسخ دادن به سوالات من گذاشتید.
یه سوال در مورد ویزای کار دارم . نمی دونم اطلاع دارید یا خیر.
اگه توی امریکا مثلاً پورتلند یه آشنا داشته باشید که صاحب شرکت باشه یعنی کارفرما باشه، می تونه برای شما درخواست ویزای کار بده؟ چقدر احتمال انجام شدن کار هست؟ چقدر طول میکشه تا صدور ویزا؟
سوال بعدی من در مورد اجازه خونه است. به نظر شما کدوم شهر و ایالت اجاره خونه کمتری داره؟ یعنی یه خونه مشابه در پورتلند را بشود در یه شهر دیگه، کمتر اجاره کرد؟
سوال بعدی من در مورد منطقه زندگی هستش. آیا در بیورتون باز منطقه ای در حاشیه وجود داره که هزینه زندگی کمتری داشته باشه؟ یه چیزی مثل روستاهای شمال خودمان که آنجا زندگی کنی و بعد برای کار به بیورتون یا پورتلند بری و برگردی؟.
و سوال در مورد حقوق. پس با این حساب که 3000 تا بگیری و 700 تا کم شه که بشه 2700 تا. 1000 تا هم بابت اجاره خونه کم شه میشه 1700تا. سایر هزینه ها مثل آب و برق و گاز و تلفن و بیمه و اینترنت و شارژ و... هم فکر کنم یه 1000 تایی میشه. یه 700 تا میمونه. درسته؟ یا بازم چیزی باید کم شه ازش؟
مرسی از محبت شما.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
اگر آخر سال مجبور باشید ۲۰۰۰ تکس بدید . اینو هم ماهیانه ازش کم کنید.
اگر از محل کار بیمه نشید سال گذشته بیمه دولتی اجباری شد .
و اگر بیمه نکنید موقع پر کردن تکس برای هر ماه ۲۰۰ دلار جریمه میشود.
و خود بیمه هم همون حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست که البته من ندارم و دقیق نمیدونم برای یک نفر هست یا زن و شوهر ولی بیمه خودم کایزر ۳۱۷ دلار هست و بیمه شوهرم بلو کلاس ۲۰۰ دلار در ماه. که تقریبا ۳۰ درصد از روی حقوقمان کم میشه البته من و پسرم قبلا با شوهرم بیمه بودیم که بابت ما نیز مبلغی حدود ۹۰ دلار کم میشد . قبلا میشد دو جا بیمه باشی که من هم هر دو جا بودم ولی امسال از محل کار من زنگ زدند و گفتند فقط یک جا میتونید بیمه باشید و اگر از بیمه دیگر استفاده کنید باید وجه و جریمه را به شرکت بیمه برگردانید. این قانون بعد از آمدن بیمه دولتی آمده.
نمیدونم شما هزینه خرید مواد غذایی و پوشاک را هم در نظر گرفتید یا نه ؟
اگر ماشینی کرایه کنید یا قسطی بخرید آن را هم ماهیانه بین ۱۸۰ تا ۲۵۰ اضافه کنید .
شما میتونید تو کریت لیست جاهای مختلف را انتخاب کنید و قیمت اجاره ها ببینید ولی هر چی از مرکز شهر دور باشید کرایه ارزانتر میشود و مصرف بنزین و استهلاک ماشین بیشتر و وقت بیشتر برای رفت و آمد صرف میشود . مثلا شاید بخواهید ۱۰۰ دلار در پرداخت اجاره صرفه جویی کنید باید به همان اندازه بنزین مصرف کنید .
در واقع بیورتون و.... حومه پورتلند هستند . یک چیزی مثل آمل و بابل و بابلسر و.... بهم چسبیده و نزدیک بهم دیگه بعد از این میشه مزرعه که صاحب مزرعه یک خونه داره و زندگی میکنه تو مزرعه خودش ولی روستا که خونه اجاره بدن نیست .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، copol ، soruosh ، mrlzdh
(2013-03-02 ساعت 12:49)mitme نوشته:  همین طور که دوستان عزیز گفتن من هم اطلاعاتم در مورد پورتلند اینه که اتباع خارجی زیاد نداره و ساکنینش بیشتر آمریکایی هستن. به نسبت شهرهای ایالت کالیفرنیا هزینه ها پایین تره و امکان یافتن شغل بیشتر. و طبیعت زیبایی داره. سیستم حمل و نقل عمومی خوبی داره.

(2013-03-02 ساعت 08:27)Rezamotori نوشته:  من به مدت ٥ سال است كه از ايران خارج شدم و در آمريكا در شهر پورتلند ساكن شدم، اجاره و مبالغ زندگي در اينجا بسيار ارزانتر از است و دليلش هم اينه كه مردم رو تشويق كنن از كاليفرنيا به اورگان پورتلند مهاجرت كنند. شهر زيبايي است ولي مثل شمال ايران همش بارونه. يكي ديگه از مزاياي پورتلند پرداخت نكردن ماليات هنگام خريد هستش
----------
دوست عزیز. خوشحالم که بالاخره یکی از دوستان مهاجرسرایی رو پیدا کردیم که ساکن پورتلنده. همه کسانیکه به این تاپیک سر میزنن مطمئنن مشتاقانه در انتظار اطلاعات بیشتر و دقیقتر در مورد این منطقه هستن. لطفا از تجربیات خودتون در مورد اجاره مسکن, شغل یابی, خرید ملزومات زندگی و هرچه که به نظرتون برای یه تازه وارد ممکنه دونستنش مفید باشه ما رو بی نصیب نذارین Big GrinWink
سلام
میشه در مورد کار برای رشته کامپیوتر و گرافیک توضیحاتی بدید که داخل پورتلند خوبه یا نه؟
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ
تشکر کنندگان: SornaSoftt ، h_aghapour
سپاسگزارم شهلا خانم عزیز.
شهلا جان اگر ممکنه هر از گاهی تجربیات یا بهتر بگویم اتفاقات روزمره تون بگین که دوستان استفاده کنن.

زندگی برای یک تازه وارد در دالاس راحت تره یا بیورتون؟

راستی در مورد ویزای کار نگفتین البته اگه اطلاعاتی دارین.

و یک سوال اساسی و کلی دارم. با توجه به تجربتون از زندگی در آمریکا و ایران و اطلاعاتی که از سایر دوستان بدست آوردین، واقعا زندگی در ایران راحت تره یا آمریکا؟ به لحاظ مالی و درآمد و هزینه میگم نه آزادی و کیفیت و غیره که می دونم آمریکا بهتره.
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد ویزای فقط در این حد میدونم که سالی یکبار شرکت‌ها در خواستهاشون را به سفارت میدن فکر کنم ماه مارچ هست . باید شخصی را دعوت کنند که تخصص آن طوری باشه که اینجا نتونن آون شخص را پیدا کنند.
به رشته تحصیلی بستگی داره .مثلا شرکت اینتل شنیدم خیلی دعوت بکار میکنه از کسانیکه تبحر در خصوص کامپیوتر دارن شما میتونید در سایت intel.com یک درخواست کار با رزومه بدید اگر براشون جالب باشه تلفنی اینترویو میکنن و دعوت بکار تون میکنن .
در اینترنت سرج کنید اطلاعات بیشتری پیدا میکنید . یک رستوران ایرانی برای یکی از اقوام خودش درخواست داده بود و دعوت بکار کرده بود بعنوان آشپز غذاهایی ایرانی ، خوب این یک چیز خاص هست هر آشپزی تو آمریکا نمیتونه غذایی ایرانی درست کنه و بهش ویزا دادن .
اگر تو ایران پول دار هستید و بدنبال پول هستید متاسفانه باید بگم اینجا به پول نمی ر سید .
تو ایران از اجاره خونه و بهره بانکی و خرید و فروش ارز و طلا خرید و فروش ملک و هزار راه ساده پولدار ،پولدارتر میشه و از مالیات دادن هم خبری نیست . ولی اینجا باید حساب و کتاب پس داد و سخت کار کرد تا دلار در بیارین و از پرداخت مالیات هم نمیشه شانه خالی کرد .
اگر زندگی سطح پایینی تو ایران دارید اینجا بهتره چون کار سطح پایین هم که انجام بدید باز هم وضعیت اقتصادی شما از زندگی سطح پایین در ایران بهتر خواهد بود .
هر چه شغل شما بهتر و در آمد بیشتری در ایران دارید از زندگی در آمریکا ناراضی تر خواهید بود. چون رول زندگی و پوزیشن شغلی و در آمد تون از ایران بمراتب کمتر خواهد شد .
تمام هزینه هایی که تو این سایت نوشته شده در مورد حداقل زندگی در آمریکا است یعنی سطح متوسط یا کمی ضعیف تر زندگی در ایران .
اگر دوست داشته باشید مدل آدم پولدار ها که تو ایران زندگی میکنن اینجا زندگی کنید ، هزینه ها خیلی فرق میکنه. در مورد مصرف همه چیز اینجا باید صرفه جویی کرد.
مثلا تو ایران تاپ و دامن میپوشی تو زمستان ؛ بخاری ها هم بالا ، پنجره را هم باز میکنیم هوا عوض شه .
اینجا یک بخاری روشن میکنیم کفش خز دار با جواب تو خونه میپوشیم و یک ژاکت کلفت و وقتی هم رو مبل میشنیم یک پتو نازک هم رو پام میاندازیم که چی بشه هزینه برق از ۲۵۰ دلار تازه بشه ۱۴۵ دلار .
البته این فرهنگ صحیح مصرف انرژی هست ولی ما جوری دیگه مصرف میکردیم و مسلما خیلی راحتر از اینجا تو زمستان زندگی میکردیم .
حالا اگر شما بجای یک آپارتمان دو خوابه ۹۰ متری برید یک خونه اجاره کنید که بزرگتر باشه ببینید فقط مصرف برق چقدر بیشتر میشه و هزینه اجاره هم به همان نسبت بالا میره .
تمام کسانیکه تو ایران زندگی مرفه ای دارن اینجا یک زندگی معمولی دارن غیر از اینکه رفت و آمد هم نداره و هزینه میوه و شیرینی و خلاصه پذیرایی به سبک ایرانی هم نیست .
اینجا بجای بیست عدد لامپ نور مخفی و دو تا لوستر با ۱۰ تا لامپ که بیشتر خونه ها الان جزو تزیینات اولیشون هست ، یک آباژور روشن میکنن . دیگه سیستم دو دو تا چهار تا کردن و حساب و کتاب دخل و خرج ، جزو ضروریات زندگی در امریکا هست .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
اینجا خیلی ها با اینکه شغل سطح پایینی دارن ولی بخاطر اینکه اعصابشون راحتر رضایت بیشتری دارن . اگر دو نفر کار کنن خیلی راحت میتونن زندگی کنن و از پس هزینه ها بر بیاین و اگر قراره یک نفر کار کنه باید حقوق سه هزارتا یی داشته باشه.
خانمها خاندار که نه ایران کار میکردن نه اینجا کار میکنن رضایت بیشتری دارن چون از خواهرشوهر و مادرشوهر خبری نیست .
آقایان هم از اینکه بین مادر و خانم همیشه باید یکی را انتخاب میگردند دیگه سر دو راهی نیستند.
کم رنگ شدن روابط فامیلی باعث پررنگ شدن علاقه بین همسران میشه و خودش کمک به راحتی اعصاب میکنه . نداشتن فامیل برای رفت و آمد شما را از تجملات زندگی دور میکنه و دور شدن از تجملات و داشتن زندگی ساده به ادم ارامش میده .
تفاوت‌ها اینقدر زیاده که تعریف را مشکل میکنه . اگر شما تو امریکا بخواهید مثل داخل ایران خرج کنید مثل مهمانداریها و عروسی رفتنها ومسافرتها و .... کم میارید . هم از لحاظ مالی هم از لحاظ وقت.
داشتن کاری که مورد علاقه تون نیست و استرس از دست دادن همین شغلی که تمام فکرتان را مشغول کرده چطوری میتونید عوضش کنید ، قابل مقایسه با شغل های سطح بالا یا کارای دولتی در ایران نیست .
وقتی از ایران میاین با یک زندگی تجملاتی پر از فامیل و ریخت و پاش اضافه و چشم و هم چشمی باید خداحافظی کنید .
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
زندگی برای یک تازه وارد در دالاس راحتر ه 
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، غنچه
Wink 
(2016-02-04 ساعت 13:20)mojtaba01 نوشته:  سلام
سپاسگزارم از شما بخاطر وقتی که برای پاسخ دادن به سوالات من گذاشتید.
یه سوال در مورد ویزای کار دارم . نمی دونم اطلاع دارید یا خیر.
اگه توی آمریکا مثلاً پورتلند یه آشنا داشته باشید که صاحب شرکت باشه یعنی کارفرما باشه، می تونه برای شما درخواست ویزای کار بده؟ چقدر احتمال انجام شدن کار هست؟ چقدر طول میکشه تا صدور ویزا؟
سوال بعدی من در مورد اجازه خونه است. به نظر شما کدوم شهر و ایالت اجاره خونه کمتری داره؟ یعنی یه خونه مشابه در پورتلند را بشود در یه شهر دیگه، کمتر اجاره کرد؟
سوال بعدی من در مورد منطقه زندگی هستش. آیا در بیورتون باز منطقه ای در حاشیه وجود داره که هزینه زندگی کمتری داشته باشه؟ یه چیزی مثل روستاهای شمال خودمان که آنجا زندگی کنی و بعد برای کار به بیورتون یا پورتلند بری و برگردی؟.
و سوال در مورد حقوق. پس با این حساب که 3000 تا بگیری و 700 تا کم شه که بشه 2700 تا. 1000 تا هم بابت اجاره خونه کم شه میشه 1700تا. سایر هزینه ها مثل آب و برق و گاز و تلفن و بیمه و اینترنت و شارژ و... هم فکر کنم یه 1000 تایی میشه. یه 700 تا میمونه. درسته؟ یا بازم چیزی باید کم شه ازش؟
مرسی از محبت شما.

ما هم دوست داریم که وقتی از 3000 تا 700 تا کم کنی ، 2700 تا باقی بمونه اما متاسقانه 2300 تا باقی میمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، golia ، hadi472 ، mrlzdh
ماشالله به این همه دقت
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: golia
(2013-05-09 ساعت 15:18)mitme نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 12:04)behrooz ramezani نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 22:35)Nasimmmm نوشته:  کسی در مورد مناطق مختلف پرتلند اطلاعی داره؟ چه مناطقی برای زندگی خانوادگی مخصوصا با بچه مناسب ترن؟
[/quot

ما حدود 6 ماهه پورتلند زندگی میکنیم . مناطق شمال و شمال شرق اکثرا سیاه نشین هست. داون تاون هم که هم خیلی شلوغه هم اجاره خونه به نسبت بالاست. ما جنوب غرب هستیم. تایگرد و شروود و لیک آس ویگو از مناطق خوب و آرام و امن هست. مخصوصا با بچه. مرکز شهر اکثرا آپارتمان های بلند هست ولی در این مناطق خونه ها ویلایی و آپارتمان ها همه دو طبقه اند.

ما هم 2 روزه اومدیم و کلی تحقیق کردیم راجع به مناطق و قیمت ها. این دوستمون که با تجربه ترن کاملا درست میفرمایند. منطقه west linn و beaverton رو هم میتونین به لیست بالا اضافه کنین. ما خونه دوستمون تو lake oswego اقامت داریم. جای اروم و خیلی قشنگینه و امنیتش هم واقعا بالاست. ولی خوب خیلی گرونه. ولی مناطق South West , Beaverton, West Linn قیمت مناسبتر هم میتونین پیدا کنین. ما که تو همین مناطق داریم دنبال خونه میگردیم و امیدوارم فردا بتونیم با چندتاشون قرار بذاریم و خونه ها رو ببینیم. اگر اطلاعات بهتری بدست اوردم خبر میدم.
Smile
دوست من خوبه که کسی اونجا دارید و میتونه کمکتون کنه من و همسرم می خوایم بیام اونجا . بدون راهنما میشه گلیم خودمون از آب بکشیم بیرون؟ یکم استرس داریم
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

پاسخ
تشکر کنندگان: PNM ، battosai ، SornaSoftt
با سلام خدمت همه بر و بچه های لاتاری
من همیشه فقط خواننده تایپیک گروه ها بودم تا استیت بهتری را انتخاب کنم ولی هیچ وقت خودم هیچ کدوم از تجربیاتم رو ننوشتم
حالا بعد ار گذشت سه سال زندگی در امریکا و این همه مصیبت هایی که اینجا کشیدم حقش نیست که دیگران رو راهنمایی نکنم
من 14 ماه در لس آنجلس زندگی کردم و به خاطر گران بودنش و وجود مهاجر بسیار و کار کم  دنبال استیت بهتر گشتم و گول همین تکس نداشتن اورگان رو خوردم و به اورگان آمدم
اولش به خاطر آب و هوای گرم و خشک لس آنجلس و دو فصل بودن که فقط گرما و سرما داشت از اینجا خیلی راضی بودیم
با اینکه فصل زمستون رسیدیم ولی عاشق بارون های  و هوای مرطوبش شدیم
کار پیدا کردیم و خونه که خداییش از نظر کیفیت از خونه های لس آنجلس خیلی بهتر و قشنگ تر و ارزون تر بودن
اکثر خونه ها لاندری دارن در حالیکه داشتن لاندری در لس آنجلس یک حسن محسوب میشه و باعث میشه اجاره بالایی ازت بگیرن
اولش وقتی به همه می گفتم که از لس آنجلس آمدم همه با تعجب بهم نگاه می کردن و می گفتن برای چی اینجا رو انتخاب کردم
ولی حالا بعد از یکسال
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، غنچه ، storagemeter ، شهلا 1346 ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان