موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان خیلی خوبم که از بچگی با هم بزرگ شدیم یه شب تمام دوستای خوبش رو دعوت کرد خونشون و کلی تدارک دیده بود . بعد از صرف شام ما رو دعوت به سکوت کرد فهمیدیم یه خبرایی هست . میدونید چی گفت ؟ ( من و همسر و دو فرزندم فردا برای همیشه عازم کانادا هستیم ) بله دوستای خوب مهاجرسرا , دوست من یکسال بود که درگیر مهاجرت بود و من که حد اقل یکروز در میون ایشون رو میدیدم و بسیار با هم صمیمی بودیم هیچ اطلایی نداشتم . هیچکس اطلاع نداشت . ما شهرمون یه شهر کوچیکه . دل خیلی بزرگی میخواد و خیلی سخته که آدم بتونه این همه انرزی و شور اشتیاق درونی خودشو که واسه رفتن داره رو در درون خودش مخفی نگهداره . بعد از چهار سال که از این ماجرا گذشت دو ماه پیش دوستم تونست به آرزوش برسه و از کانادا با خونوادش به آمریکا مهاجرت کرد . من فکر کنم حداقل موقعی که ویزای آمریکا توپاسمون خورد اونموقع به نزدیکانمون اطلاع بدیم . اونم واقعیت رو بگیم . چه لزومیه که حرف از یه بیزنس یا دانشگاه باشه ؟ به امید پیروزی و سرافرازی تک تک بروبچه های خوب مهاجر سرا . با تشکر از مدیریت خوب و با تدبیر این سایت چون هم آینده نگری خوبی برای حفظ سلامت سایت دارند و هم بستر خوبی مهیا شد تا دوستان خوبی پیدا کنیم و نکات بسیار آموزنده ای رو فرا بگیریم . تا درودی دیگر بدرود.
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
منم هم خونه زمان دانشگاهم رو وقتی فهمیدم لاتاری قبول شده که از آمریکا بهم زنگ زد
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
به خودم قول دادم اگه قسمت شد برنده شدم به هیچکس نمیگم,هیچکس حتی اعضای خانواده ,فقط خودم و همسرم...
حتما یه چیزی هست که دوستان پیشکسوت میگن نگید البته فامیل نزدیک خوشحال میشه اما طاقت نمیاره میره به دوست و آشنا میگه اونوقت بیا و...
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خوش بحال سبزهها و بوستان! خوشبحال همرهان و دوستان!
راستش من برنامه دارم اگر قبول نشدم هم تا آخر اردیبهشت از ایران برای همیشه میزنم بیرون! در هر حال ساک و چمدونم همین الانم گوشه اتاق بستست!
جالب اینجا است که اصولا هیچ کسی برای خداحافظی کردن هم نیست، چه برسه به اینکه بخوام بهش بگم یا نه!
شاید فقط مامور برق باشه که قراره بیارمش برق خونه رو قطع کنه! هم باهاش خداحافظی میکنم و هم بهش میگم لاتاری قبول شدم !!!
کیس نامبر: جون مادر اوباما یه دونشم به من نرسید!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من 2 نفر سراغ دارم که پارسال لاتاری برنده شدن و همه جا جار زدن آخرشم پشیمون شدن اصلا اقدامی برای رفتن نکردن.
من موندم اینجور مواقع خدا شانسو به کیا میده آخه.
ما که الان چند ساله خودمونو ... میدیم یه جوری در ریم همه درها بسته از اب درمیاد اونوقت یه عده معلوم الحال مثل این 2 نفری که گفتم اینطوری شانس میارن و ازش استفاده نمیکنن.
In the United States I will feel as if I were alive again
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بظرم به کسی نگین بنفعتونِ.
(البته تجربه هم نشون داده نگفتن، خیلی بهتره!)
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-10 ساعت 01:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-10 ساعت 01:09 توسط sam.pey.)
از اونجایی که بکی از نزدیک هایمان البته آشنا که فامیل نمیشناسند در کالیفرنیا شرکت داره میگم از طریق ویزا کار میگیرم و به کسی نمگم لاتاری برنده شدم :d فقط خانوادم می دونن البته بجز پدرم:d بعد از گرفتن ویزا به همه میگم میرم که اگه خدایی نکرده نشه ضایع نشم و ...
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر