کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام دوستان /من ی سوال داشتم در مورد تحویل مدارک در سفارت امریکا
چند وقت پیش یکی از دوستان ما رو معرفی کرد به دوستش برای گرفتن ویزای توریستی امریکا/اونم مدارک ما رو بررسی کرد و گفت کارت رو 99% درست میکنم/منم فکر کردم ی اشنایی داخل سفارت داره که به من درصد بالایی رو تاکیید کرد.منم رفتم سفارت امریکا داخل دوشنبه تاجیکستان و جواب منفی گرفتم و اومدم.مهم جواب منفی نیست مهم این است که برام مدرک جعلی ازدواج درست کرده بود و در فرم ds-160 هم نوشته بود .حالا به نظر شما من میتونم ی ایمیل بدم سفارت و قضیه رو بهشون بگم یا بیخیال بشم/چون میخوام دوباره اقدام کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-03 ساعت 11:10)شاد شاد نوشته:  سلام دوستان /من ی سوال داشتم در مورد تحویل مدارک در سفارت آمریکا
چند وقت پیش یکی از دوستان ما رو معرفی کرد به دوستش برای گرفتن ویزای توریستی آمریکا/اونم مدارک ما رو بررسی کرد و گفت کارت رو 99% درست میکنم/منم فکر کردم ی اشنایی داخل سفارت داره که به من درصد بالایی رو تاکیید کرد.منم رفتم سفارت آمریکا داخل دوشنبه تاجیکستان و جواب منفی گرفتم و اومدم.مهم جواب منفی نیست مهم این است که برام مدرک جعلی ازدواج درست کرده بود و در فرم ds-160 هم نوشته بود .حالا به نظر شما من میتونم ی ایمیل بدم سفارت و قضیه رو بهشون بگم یا بیخیال بشم/چون میخوام دوباره اقدام کنم
نه اصلاً به هيچ وجه به سفارت اطلاع نديد که اگر اين کارو بکنيد واسه هميشه اسمتون ميره تو بلک ليست
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: شاد شاد
(2013-05-04 ساعت 01:07)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 11:10)شاد شاد نوشته:  سلام دوستان /من ی سوال داشتم در مورد تحویل مدارک در سفارت آمریکا
چند وقت پیش یکی از دوستان ما رو معرفی کرد به دوستش برای گرفتن ویزای توریستی آمریکا/اونم مدارک ما رو بررسی کرد و گفت کارت رو 99% درست میکنم/منم فکر کردم ی اشنایی داخل سفارت داره که به من درصد بالایی رو تاکیید کرد.منم رفتم سفارت آمریکا داخل دوشنبه تاجیکستان و جواب منفی گرفتم و اومدم.مهم جواب منفی نیست مهم این است که برام مدرک جعلی ازدواج درست کرده بود و در فرم ds-160 هم نوشته بود .حالا به نظر شما من میتونم ی ایمیل بدم سفارت و قضیه رو بهشون بگم یا بیخیال بشم/چون میخوام دوباره اقدام کنم
نه اصلاً به هيچ وجه به سفارت اطلاع نديد که اگر اين کارو بکنيد واسه هميشه اسمتون ميره تو بلک ليست

میشه لطفا" بیشتر راهنمایی کنید

میشه لطفا" بیشتر من رو راهنمایی کنید/راه حل مناسب چیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-04 ساعت 01:35)شاد شاد نوشته:  

نگاه کنيد الان شما با مشخصات متاهلی اسمتون ثبت شده تو سفارت و اگر بخوايد اين و بگيد فکر ميکنن ميخواستين اونهارو فريب بديد و اسمتون و واسه هميشه تو بلک ليست قرار ميدن. شک نکنيد که اينطوری ميشه
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent
(2013-04-20 ساعت 00:22)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 23:24)r_ent نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 12:30)amirou نوشته:  سلام مجدد خدمت دوستان
من همین الان از کنسولگری آمریکا - دبی میام.
خوشبختانه هم به من و هم به خانمم ویزا رو دادن ولی فرستادن برای کلرینس یا به اصطلاح خودمون برگ زرد رو دادن.
خیلی از اتفاقات اونی نبود که قبلن شنیدیم و یا در وبسایت های مختلف خوندیم. فقط، فقط و بازم فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشین.
از ما هیچ مدرکی نخواست، حتی حساب بانکی هم نخواست. در مورد کارم ۵ دقیقه صحبت کردیم و شرایطش در ایران (‌همنطور که قبلا گفتم مدیر عامل ISPهستم.) چون صحبتهامون طولانی شد. آفیسر که یک خانم تقریبا ۳۰ ساله بود کارت ویزیتش و داد و شماره موبایلش رو نوشت و گفت که باهاش تماس بگیرم که بریم رستوران در مورد ایران بیشتر حرف بزنیم.
از کل جمعیت ایرانی فقط یک آقای مسن و یک پسر جوان ( احتمالا دانشجو) ویزا نگرفتن و بقیه همه خوشحال اومدن بیرون.

چـــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟
شوخی میکنین؟؟؟؟؟
آفیسر شمارشو بهتون داد؟؟؟؟؟
آفیسر حتی اسمشو نمیگه!!!! شمارشو داد؟؟؟؟؟
آفیسره مشکوکه هااااااااا!!!!!
منم موافقم، همچين چيزی امکان نداره
بفهمن تا آخره عمرش به اون افيسر اجازه کار نميدن
مگه همچین چیزی ممکنه ؟ خدایا ..... Rolleyes
Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amordad12 ، r_ent
دوستان سلام/کسی من رو یاری و کمک نمیکنه و بتونه جواب سوالم رو بدم
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزيز جواب اين سؤال واضح هست. شما چون مدارک جعلی به سفارت ارائه داديد و بهشون دروغ گفتين اگر بخوايد بهشون اطلاع بديد اونها واسه هميشه اسمتون رو تو بلک ليست قرار ميدن که ميخواستين فريبشون بديد. بهترين راه اين هست که تو فرم جديد مثل دفعه قبل بزنيد متاهل هستيد و شناسنامه جديد رو دوباره با خودتون به سفارت ببريد...
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent
(2013-05-05 ساعت 22:48)ساقر نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:59)Kurosh_Salehi نوشته:  

دوست عزيز جواب اين سؤال واضح هست. شما چون مدارک جعلی به سفارت ارائه داديد و بهشون دروغ گفتين اگر بخوايد بهشون اطلاع بديد اونها واسه هميشه اسمتون رو تو بلک ليست قرار ميدن که ميخواستين فريبشون بديد. بهترين راه اين هست که تو فرم جديد مثل دفعه قبل بزنيد متاهل هستيد و شناسنامه جديد رو دوباره با خودتون به سفارت ببريد...
امان از این افرادی که پیشنهاد میکنند مدارک جعلی ببرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، r_ent
سلام دوستان . من یه چند تایی سوال داشتم راجع به ویزای توریستی . من دانشجو هستم و 8 ساله که ازدواج کردم و بچه ندارم می خوام به یاری خدا برای فروردین یا اسفند برای ویزای توریستی با مادرم اقدام کنم تو 5 ساله اخیر هم مسافرت داشتم ولی همش توی اسیا بوده و شینگن ندارم شوهرم هم می تونه گردش حسابه خودش رو به حساب من انتقال بده و سند ملکی هم هم من و هم مادرم داریم می خواستم بدونم با این شرایط امیدی برای ویزای توریستی هست؟ و سوال بعدی در صورتی که به امید خدا پذیرفته تو مصاحبه اوکی باشه چقدر طول می کشه که بتونیم بریم امریکا چون من دانشجو هستم و اون ترم ترمه اخرمه و می خوام ببینم مثلا اگر تو فروردین برای مصاحبه بریم می تونم تا تیر که امتحاناتم تموم بشه صبر کنم و بعد برم ؟ یا اینکه باید دیر تر برم یا اون ترم رو مرخصی بگیرم که بعد از برگشت برم ؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-08 ساعت 11:13)مهسا خانوم نوشته:  سلام دوستان . من یه چند تایی سوال داشتم راجع به ویزای توریستی . من دانشجو هستم و 8 ساله که ازدواج کردم و بچه ندارم می خوام به یاری خدا برای فروردین یا اسفند برای ویزای توریستی با مادرم اقدام کنم تو 5 ساله اخیر هم مسافرت داشتم ولی همش توی اسیا بوده و شینگن ندارم شوهرم هم می تونه گردش حسابه خودش رو به حساب من انتقال بده و سند ملکی هم هم من و هم مادرم داریم می خواستم بدونم با این شرایط امیدی برای ویزای توریستی هست؟ و سوال بعدی در صورتی که به امید خدا پذیرفته تو مصاحبه اوکی باشه چقدر طول می کشه که بتونیم بریم آمریکا چون من دانشجو هستم و اون ترم ترمه اخرمه و می خوام ببینم مثلا اگر تو فروردین برای مصاحبه بریم می تونم تا تیر که امتحاناتم تموم بشه صبر کنم و بعد برم ؟ یا اینکه باید دیر تر برم یا اون ترم رو مرخصی بگیرم که بعد از برگشت برم ؟ ممنونم
به چند تا کشور سفر داشتيد ؟ کجاها بوده ؟ بدون همسرتون ميخواهيد سفر کنيد ؟ بستگی به نظر افيسر داره که چقدر مدت زمان صدور ويزاتون طول بکشه . احتمال داره همون 3-2 روز اول ويزاتون آماده بشه . ممکنم هست بهتون کلير بخوره و از 2 هفته تا 1 سال طول بکشه مراحل صدور ويزاتون ولی معمولاً کيس هايی که شرايطشون مثل شماست همون روز يا 2 هفته بعد جواب ميگيرن
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-08 ساعت 16:06)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 11:13)مهسا خانوم نوشته:  سلام دوستان . من یه چند تایی سوال داشتم راجع به ویزای توریستی . من دانشجو هستم و 8 ساله که ازدواج کردم و بچه ندارم می خوام به یاری خدا برای فروردین یا اسفند برای ویزای توریستی با مادرم اقدام کنم تو 5 ساله اخیر هم مسافرت داشتم ولی همش توی اسیا بوده و شینگن ندارم شوهرم هم می تونه گردش حسابه خودش رو به حساب من انتقال بده و سند ملکی هم هم من و هم مادرم داریم می خواستم بدونم با این شرایط امیدی برای ویزای توریستی هست؟ و سوال بعدی در صورتی که به امید خدا پذیرفته تو مصاحبه اوکی باشه چقدر طول می کشه که بتونیم بریم آمریکا چون من دانشجو هستم و اون ترم ترمه اخرمه و می خوام ببینم مثلا اگر تو فروردین برای مصاحبه بریم می تونم تا تیر که امتحاناتم تموم بشه صبر کنم و بعد برم ؟ یا اینکه باید دیر تر برم یا اون ترم رو مرخصی بگیرم که بعد از برگشت برم ؟ ممنونم
به چند تا کشور سفر داشتيد ؟ کجاها بوده ؟ بدون همسرتون ميخواهيد سفر کنيد ؟ بستگی به نظر افيسر داره که چقدر مدت زمان صدور ويزاتون طول بکشه . احتمال داره همون 3-2 روز اول ويزاتون آماده بشه . ممکنم هست بهتون کلير بخوره و از 2 هفته تا 1 سال طول بکشه مراحل صدور ويزاتون ولی معمولاً کيس هايی که شرايطشون مثل شماست همون روز يا 2 هفته بعد جواب ميگيرن

توی 5 ساله اخیر دوبی و ترکیه و مالزی . شوهرمم خیلی دوست دارم که باهامون بیاد ولی تو قسمت های قبل خوندم که اگر اونم بیاد اون وقت ما مدرکی نداریم که نشون بده بر می گردیم Smile وگرنه اگر اونم بیاد که عالی می شه SmileBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-08 ساعت 20:39)مهسا خانوم نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 16:06)Kurosh_Salehi نوشته:  

توی 5 ساله اخیر دوبی و ترکیه و مالزی . شوهرمم خیلی دوست دارم که باهامون بیاد ولی تو قسمت های قبل خوندم که اگر اونم بیاد اون وقت ما مدرکی نداریم که نشون بده بر می گردیم Smile وگرنه اگر اونم بیاد که عالی می شه SmileBig Grin
بله با اين شرايط همسرتون نبايد همراتون بياد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
سلام و خسته نباشيد.دوستان عزيز مشكلى كه براى من و خانواده ام پيش اومده را توضيح ميدم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم.در تاريخ ١٨ دسامبر ٢٠١٢ به همراه همسر و دختر ٥ ساله ام براى دريافت ويزاى توريستي دبى أقدام كرديم و برگ زرد رو گرفتيم .٢٨ ژانويه پرونده همسرم كليرنس شد و در پيام ارسالى تأكيد كردن كه تا ٢٨ فوريه بيايد ويزا را ببريد وما عجله كرديم و ويزاي همسر و دخترمونو گرفتيم كه ويزا هاى اونا ١٩ مى باطل ميشه اما از خودم ١٠ مارس كارت پايان خدمت خواستن(ميليتارى اى دى كارد)و منم بلافاصله ترجمه وكارت رو به دبى ويزا ميل كردم الان دو ماه گذشته و پرونده من كليرنس نشده و ويزا هاى خانواده ام هفته اينده باطل ميشوند چندين بار هم به كنسولگري ميل زدم و همش ميگن روند إداري طى ميشه و نميشه كاري كرد. آيا ميشه ويزا هاي همسر ودخترمو تمديد كرد واگر ميشه چطورى ؟ لطفاً راهنمايي كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-11 ساعت 00:41)Mosy287 نوشته:  سلام و خسته نباشيد.دوستان عزيز مشكلى كه براى من و خانواده ام پيش اومده را توضيح ميدم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم.در تاريخ ١٨ دسامبر ٢٠١٢ به همراه همسر و دختر ٥ ساله ام براى دريافت ويزاى توريستي دبى أقدام كرديم و برگ زرد رو گرفتيم .٢٨ ژانويه پرونده همسرم كليرنس شد و در پيام ارسالى تأكيد كردن كه تا ٢٨ فوريه بيايد ويزا را ببريد وما عجله كرديم و ويزاي همسر و دخترمونو گرفتيم كه ويزا هاى اونا ١٩ مى باطل ميشه اما از خودم ١٠ مارس كارت پايان خدمت خواستن(ميليتارى اى دى كارد)و منم بلافاصله ترجمه وكارت رو به دبى ويزا ميل كردم الان دو ماه گذشته و پرونده من كليرنس نشده و ويزا هاى خانواده ام هفته اينده باطل ميشوند چندين بار هم به كنسولگري ميل زدم و همش ميگن روند إداري طى ميشه و نميشه كاري كرد. آيا ميشه ويزا هاي همسر ودخترمو تمديد كرد واگر ميشه چطورى ؟ لطفاً راهنمايي كنيد.
نه دوست عزيز متاسفانه نميشه به اين شکل تمديد کرد و بايد صبر کنيد تا ويزاتون صادر بشه
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-01 ساعت 02:30)negi نوشته:  الهه جان شرایط ویزای توریستی برای ازدواجی ها فرق داره منظورم برای کسانی که همسر یا نامزدشون آمریکا هست.
دختر خاله من اینجا هست و هر سال خاله و شوهر خالم میان پیشش بدون هیچ مشکلی. یکی از دوستای مجرد من که خواهرش اینجا هست، هفته پیش از ترکیه ویزا گرفت. بدون ارائه هیچ مدرکی. مثل اینکه خدارو شکر شرایط ویزای توریستی خیلی راحت تر شده فقط کلیرنس ها طولانی تر شدند.

یعنی با توجه به این نکته پدرو مادر منهم میتونند همزمان با پروسه سیتیزن شدن برادرم اقدام به ویزای توریستی کنند ؟یا اینکه قبل از اینکه برادرم براشون تقاضای گرن کارت بده اونها تقاضای ویزا ی توریستی کنند البته زمان زیادی ندارند برادم اگوست برای سیتی زن شدن اپلای میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان