موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان /من ی سوال داشتم در مورد تحویل مدارک در سفارت امریکا
چند وقت پیش یکی از دوستان ما رو معرفی کرد به دوستش برای گرفتن ویزای توریستی امریکا/اونم مدارک ما رو بررسی کرد و گفت کارت رو 99% درست میکنم/منم فکر کردم ی اشنایی داخل سفارت داره که به من درصد بالایی رو تاکیید کرد.منم رفتم سفارت امریکا داخل دوشنبه تاجیکستان و جواب منفی گرفتم و اومدم.مهم جواب منفی نیست مهم این است که برام مدرک جعلی ازدواج درست کرده بود و در فرم ds-160 هم نوشته بود .حالا به نظر شما من میتونم ی ایمیل بدم سفارت و قضیه رو بهشون بگم یا بیخیال بشم/چون میخوام دوباره اقدام کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام/کسی من رو یاری و کمک نمیکنه و بتونه جواب سوالم رو بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من یه چند تایی سوال داشتم راجع به ویزای توریستی . من دانشجو هستم و 8 ساله که ازدواج کردم و بچه ندارم می خوام به یاری خدا برای فروردین یا اسفند برای ویزای توریستی با مادرم اقدام کنم تو 5 ساله اخیر هم مسافرت داشتم ولی همش توی اسیا بوده و شینگن ندارم شوهرم هم می تونه گردش حسابه خودش رو به حساب من انتقال بده و سند ملکی هم هم من و هم مادرم داریم می خواستم بدونم با این شرایط امیدی برای ویزای توریستی هست؟ و سوال بعدی در صورتی که به امید خدا پذیرفته تو مصاحبه اوکی باشه چقدر طول می کشه که بتونیم بریم امریکا چون من دانشجو هستم و اون ترم ترمه اخرمه و می خوام ببینم مثلا اگر تو فروردین برای مصاحبه بریم می تونم تا تیر که امتحاناتم تموم بشه صبر کنم و بعد برم ؟ یا اینکه باید دیر تر برم یا اون ترم رو مرخصی بگیرم که بعد از برگشت برم ؟ ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشيد.دوستان عزيز مشكلى كه براى من و خانواده ام پيش اومده را توضيح ميدم اگه ميتونيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم.در تاريخ ١٨ دسامبر ٢٠١٢ به همراه همسر و دختر ٥ ساله ام براى دريافت ويزاى توريستي دبى أقدام كرديم و برگ زرد رو گرفتيم .٢٨ ژانويه پرونده همسرم كليرنس شد و در پيام ارسالى تأكيد كردن كه تا ٢٨ فوريه بيايد ويزا را ببريد وما عجله كرديم و ويزاي همسر و دخترمونو گرفتيم كه ويزا هاى اونا ١٩ مى باطل ميشه اما از خودم ١٠ مارس كارت پايان خدمت خواستن(ميليتارى اى دى كارد)و منم بلافاصله ترجمه وكارت رو به دبى ويزا ميل كردم الان دو ماه گذشته و پرونده من كليرنس نشده و ويزا هاى خانواده ام هفته اينده باطل ميشوند چندين بار هم به كنسولگري ميل زدم و همش ميگن روند إداري طى ميشه و نميشه كاري كرد. آيا ميشه ويزا هاي همسر ودخترمو تمديد كرد واگر ميشه چطورى ؟ لطفاً راهنمايي كنيد.