موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .من هفته آینده نوبت مصاحبه ویزا توریستی دارم و تاریخ دعوت نامه ام تا پایان تیر ماه هستش.ولی برنامه سفرم به آلمان دوماه به تاخیر افتاده .آیا با همین دعوت نامه قبول میکن که دوماه دیرتر بهم ویزا بدهند یا نه؟ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید که باید چیکارکنم.
باسپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز :
من برای ویزای کنفرانس روز ۱۸ فوریه مصاحبه داشتم و ۲۰ مارس هم کلیر شدم . پاسپورتم رو تاریخ ۲ می تحویل یه آژانس تو ایران دادم برای پیک اپ ویزا و اونموقع میگه که ۵ می تحویل پست داده و پنجم به سفارت رسیده ولی تا امروز که ۱۶ می هست هنوز هیچ خبری نشده و اون اژانسه هم میگه باید صبر کنید . ولی من استرس فوق العاده ای دارم . به سفارت ایمیل زوم میگه از امپوست چک کن . امپوست AWB نامبر میخواد . به آژانس میگم میگه که حساب تو تو سایت ویزا چک کن می بینی که هیچ شماره پیگیری پستی صادر نکرده است هر وقت پاسپورت رو به پست تحویل بدن شماره AWB نامبر میدن ! خلاصه گیج و درمونده شدم ، خواهشا هر کس میتونه راهنماییم کنه که آیا این موارد طبیعیه یا آژانس دروغ میگه یا ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه ی دوستان
من قبلا از سفارت ایروان اقدام کرده بودم و ریجکت شدم(توریستی)واسه سوشیال تای.البته تجربیات خوبی بدست آوردم.اینم بگم که ارمنستان هم خوب بود ولی با من نساخت.من این دفه دارم دوباره اقدام میکنم.یعنی ویزا کارتو گرفتم.مدارکمو جموجور کردم و گردش حساب و موجودیه 25 تومنی رو گرفتم(همونجور که الهه سابق گفتن مقدارش کمتر باشه بهتره) و جواز کسب و مالیاتی و بیمه و مدارک بیماری پدرم و تک فرزندی و مدارک متاهلی و بچه هام و ... .البته نمیخوام بگم که هنوز دانشجوام اون دفه هم نگفتم چون دانشجو بودن با کار کردن با اینکه متاهل باشی براشون قابل حلاجی کردن نیست و مدارکی که همی حاضر میکنن دیگه.سفر شینگن ندارم و سفرم همون ارمنستان بود.البته اگه ایندفه نشه که میرم واسه شینگن و شایدم این مابین رفتم شایدم نه,وسعه مالیم نمیرسه واسه شینگن دیگه.
حالا بین آنکارا و دبی موندم.دلم میگه آنکارا ولی پره و دبی خالیه ولی دلم به اونجا نیس شاید اینکه ترس دیدمو گرفته.نمیدونم.
میخوام دوستان نظراتشونو بگن که کدومو انتخاب کنم به چه دلیلی؟
شانس دریافت ویزا با این مدارکم چقدره؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برنده ی لاتاری امسال هستم.البته مصاحبه و اینها رو هنوز نرفتم ولی برای آینده خیلی نگرانم.متاسفانه چون بالای 21 سال سن دارم نمی تونم خانواده م رو همراه خودم ببرم و اشنای کمی هم در آمریکا دارم.
اگر مادر من از طریق ویزای توریستی اقدام کنن چقدر احتمالش هست که بتونن این ویزا رو بگیرن؟ایشون فقط قصدشون 2ماه موندن و به قول معروف جاگیر کردن منه و قصد موندن ندارن.خانه دار هستن و ویزای شینگن هم نداشتن.مدرکی که ثابت کنه بر می گردن هم ندارن به جز وابستگی به شوهر و بچه هاشون توی ایران.آیا اینها کافیه؟اگر بخوایم از طریق آژانسی در دبی اقدام کنیم حدودا پروسه ی اقدام تا دریافت ویزا چقدر طول می کشه؟آیا این که مادرم دلیلشون رو صادقانه همراهی من برای شروع اعلام کنن مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنونم که جواب می دین.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز، از زمان مصاحبه 2 ماه می گذره و هنوز جواب اف بی آی چک نیومده. به نظرتون ایمیل بزنم و بپرسم؟!! کسی نمونه نامه داره برای من بذاره؟!! ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 01:16 توسط atesa.)
با عرض سلام ...من برای پدر و مادرم فرم 160 را جداگانه پر کردم (توریستی) ...حالا در سایت usvisa برای هر کدام جداگانه حساب کاربری باز کنم و مشخصات بنویسم و برای هر کدام 160 واریز کنم ؟ و 2 وقت بگیرم ؟؟؟
یا با اطلاعات فقط مثلا پدرم حساب کاربری باز کنم و 320 دلار بریزم و یک وقت مصاحبه بگیرم؟
پیشاپیش از زحمات همگی سپاسگزارم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه یکبار برای ویزای توریستی رد بشیم. برای اقدام دفعه دوم موثر هست ؟ یعنی تاثیر منفی داره؟