موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-10-27 ساعت 18:41)sh_aytak نوشته: دوستان عزیز سلام
واسه خرید ماشین به مشکل برخوردیم ما 2 هفته دیگه امتحان عملی رانندگی داریم ولی الان خیلی نیاز به ماشین داریم .میخوایم ماشین تویوتا بخریم ولی بیمه برای ما که گواهینامه نداریم (البته گواهینامه بین المللی داریم ) مشکل زا هست بدون گواهینامه بیمه نمیکنن یا اون شرکتهای بیمه که بیمه میکنن هفته ای 230 دلار هزینه بیمه میشه
نمیدونم چه بیمه ای رو باید استفده کنیم میشه دوستانی که تو این قضیه واردن راهنمایی کنن
ممنون
اول پرمیت بگیر بعد ماشین با پرمیت بیمه کن تا هزینه کمتربشه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میخوام ماشین بگیرم در حدود 400 دلار. تو سایت های مختلف که سرچ کردم مناسبترین ماشین از نظر سال ساخت و مایلیج suzuki forenza هست که مدل 2006 اون را با حدود 3500 دلار میشه خرید.نظرتون دریاره اون چیه.kia spectra هم تو این رنج قیمت پیدا میشه کدومش را شما ترجیح میدید؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-29 ساعت 22:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-29 ساعت 22:50 توسط renausa.)
نظرتون راجع به ماشین های rebuilt یا reconditioned یا salvage title چیه؟
اینها این جور که من فهمیدم ماشین هایی هستند که تصادف داشته است و هزینه تعمیرات اونها حدود 70 درصد قیمت خودرو میشده.
حالا اینها تعمیر شدند و بعضی هاشون حتی مشکلی بابت register و یا پاس کردن معاینه فنی ندارند.
قیمت هاشون خیلی پایین تره ولی مسلما موقع فروش هم مثل غده سرطانی خواهند بود.
اگر حالا ماشینی باشه که تصادفی نه چندان مهم از عقب داشته باشه و درست شده باشه؛ انتخاب خوبی میتونه باشه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی
یکی از دوستان من هوندا آکورد قدیمی داره که شاید من ماشینشو ازش بردارم. ماشین تصادف نداشته ولی بعضی جاها مثل لاستیک های دور شیشه ها و در برخی قسمت رنگ ماشین در حال منقرض شدن هست. در حدی هست که راه میره.
مشکلش این هست که وقتی این دوستمون ماشین رو خریده دانشجو در یک ایالت دیگه بوده و الان نزدیک 2 ساله که به ایالت دیگه ای رفته ولی ماشین رو register نکرده و sticker inspection هم قدیمی و مال ایالت قبلی هست و به روز نشده.
اگر من ماشین رو بخرم مشکلی از این بابت پیش میاد. چون طبق قانون باید سه ماهه ماشین در ایالت جدید ثبت بشه.
اگر ماشین inspection رو رد بشه و من ماشین رو معامله کرده باشم وظیفه این کار با من هست؟ تو inspection به اثرات زنگ زدگی هم گیر میدن. چون یه جاهایش خوردگی ریز داره و چون رنگش خراشیده شده مقداری پوسیدگی پیدا کرده.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2013-11-30 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-30 ساعت 11:46 توسط soheilbadami.)
احتمال زیاد چون دوستتون نتونسته معاینه رو بگیره بنابر این رجیستر هم نکرده ! یعنی نتونسته پس شما هم نخواهید تونست یعنی مخارجش زیاد میشه و به عهده خودتون هم هست مثلا ممکنه یک سنسورش که برای گرفتن معاینه لازمه قیمت خود ماشین باشه ! به هر حال اگر مدل و مایلج رو بدونین میشه بهتر راجعش گفت.
در ضمن ماشیهای با تایتل ریبیلت یا سلوج بنا به علل مختلف ممکنه عیبهایی داشته باشن یا پیدا کنن که قیمتشون با صفر برابری میکنه بنابر این همون داستان سر و دستمال هست !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-02 ساعت 02:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-02 ساعت 02:45 توسط mirman.)
بدون پرمیت و صرفا با گواهینامه بین المللی مگه نمیشه ماشین بیمه کرد و رانندگی کرد. آیا برا 2 ماه میشه بدون پرمیت و صرفا با بین المللی رانندگی کرد.من قصد دارم بلافاصله بعد از رسیدن برای جستجوی خونهماشین بخرم یعنی نمیشه با بین المللی روند؟