موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-08-07 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-07 ساعت 10:55 توسط soheilbadami.)
(2014-08-06 ساعت 22:33)mohsenmb نوشته: (2014-08-06 ساعت 10:51)soheilbadami نوشته: (2014-08-06 ساعت 01:06)mohsenmb نوشته: یامی جان سلام به نظرت ماشین ایسوزو خوبه با پولی که من میخوام خرج کنم واسه ماشین یا نه؟ 4500 تا میخوام هزینه کنم
مدل و مایلجش رو پرسیدید ؟
سهیل جان مدلش 2004 suv چند سال خوابیده بود. مایلجش هم زیر 100 تاست
شخصا نظرم روی این ماشینا مثبت نیست و اگر دنبال یک کیا بگردی خیلی بهتره ولی خب هر چیز با قیمتش. این ماشین اگر همه چیزش خوب باشه قیمت بازارش بیش از 3 هزار نیست. نمونه هاش رو میشه سرچ کرد. ولی کلا من یک روش بهتون میگم که برای پیدا کردن قیمت ماشینهای ارزان مثلا زیر 5 هزار مفیده (البته نه برند معروف مثل مرسیدس و غیره) و اونم قیمت دی ام وی ماشینه یعنی قیمتی که بر اساس اون در اثر نقل و انتقال از شما تکس گرفته میشه و معمولا با 20 درصد بالا یا پایین اون قیمت مارکت ماشین بدست میاد.
برای مثلا تکزاس شما میتونی از لینک زیر استفاده کنی و در قسمت استندارد presumtive شماره وی ن ماشین و مایلیجش رو میزنی و قیمت رو نشون میده و حتما هر ایالتی این رو برا خودشون دارن شاید اصطلاحش چیز دیگه باشه.
Standard Presumptive Value Calculator)
http://txdmv.gov/spv-calculator
موفق باشی
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-07 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-15 ساعت 22:37 توسط yami.)
عجب!!! فکر کنم تو فلوریدا اینجوری نیست و شما موقع ماشین خریدن حتی اگه بگی که این ماشین رو بهم مفت هدیه دادن قبوله و ازت مالیات نمیگیرن.
من موقعی که ماشین فروختم طرف بهم نقد داد و فکر کنم تو سنده کم نوشت که مالیات کم بده. البته چون خوب فروختم اصلا اهمیتی ندادم که چی بود چی شد. پول رو گرفتم گفتم خدا برکت!!
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-09-01 ساعت 10:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-01 ساعت 10:19 توسط yami.)
محسن جان، همانگونه که چرخ ما میچرخه، امیدوارم که چرخ شما هم بچرخه، یعنی منظورم اینه که چرخش برای شما هم بچرخه!!
همانگونه که نوشتم اینی که در عکس هست ماشین من نیست (حال نداشتم عکس بندازم از اینترنت برداشتم). از ماشین من کمی تمیزتره و ظاهرا صندلی های این چرم هست، مال من پارچه ای. سپر جلو عقبشم چون فایبرگلاس هست یکی دو تا ترک شکستگی کوچک داره ولی خوب به قیمتش دیگه. 1750 چی میتونستم بخرم آخه.
همانگونه که میبینی رنج قیمت تا حوالی ده هزار دولار واقعا ماشین خریدن سخته. از ده هزار به بالا میتونی بری از شرکتهای اجاره خودرو ماشین بخری، بهت دو سه روز میدن ببر برون، مکانیک نشون بده، هر کار میکنی بکن، اگه خوشت نیومد بر میگردونی و فکر کنم پول اون دو روز اجاره ماشین رو میگیرن یا یه همچین چیزی.
ماشین که از دست میخری، مخصوصا ماشین کهنه معمولا مردم اعصاب ندارن که زیاد رو آدم وقت بذارن. احتمالا قبل از شما یکی دو سه نفر هم رفتن و در گرما و سرما وقتش رو گرفتن و آخرش مثلا نصف قیمت لیست شده رو پیشنهاد دادن و البته که قبول نکرده و اونا هم گذاشتن رفتن.
البته واقعیت اینه که کسی که در کریگزلیست و اینجور جاها ماشین میذاره برای فروش باید آمادگی همکاری رو داشته باشه ولی چه میشه کرد که اخلاق مردم این دوره زمانه اینجوریه و منم چون دیدم اول آخرش یک دل سیر نخواهم تونست ماشینها رو چک کنم، تصمیم گرفتم چیزی بخرم که نهایت دو سه سال برام کار بکنه بعدش اصلا مهم نیست!! حتی کارفکس هم براش نگرفتم که 40 دولار بیخودی هزینه کنم.
ایشالا دیگه هر چه پیش آید خوش آید!! توش حسابی مورچه داشت و یکی دو تا هم سوسک کوچک دیدم! از سوراخ سنبه های پر از برگ کاج خشک شده ماشین معلوم هست که تو باغ و بستانی نگه می داشتن و توش غذا هم خوردن و این مورچه ها و سوسکها هم مهمان شدن. یک دانه از این Car Fogger ها انداختم توش و ایشالا تا فردا نسلشان منقرض شود.
اگه میخواستم 15000 چوق خرج کنم و گاراژ هم داشتم، مطمئنا یک نیسان لیف (ماشین برقی که تعریفش رو کردم) میگرفتم.
بهرحال اگه از دوستان تجربه ای سفارشی نصیحتی در مورد این مدل ماشینها داره، منو بی نصیب نذاره. من تا الان تو خط ماشین ژاپنی بودم و تو ماشین آمریکایی تازه کارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میخواستم بدونم در ایالت کالیفرنیا و در LA کدوم برند مکانیکی محبوبتر و مورد اطمینان تره .مامی خواهیم فرانشیز یک مکانیکی رو بخریم .لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دقیقا. مکانیکی شخصی بسیار بهتره ولی یک امای بزرگ داره و اونم اینه که باید خودت دستات روغنی باشه یعنی چی ؟ یعنی اینکاره بوده باشی و تجربه مکانیکی کردن داشته باشی وگرنه زیر دستها و مکانیکهات بدجور دورت میزنن.!
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم که ایا مدارک فنی حرفه ای ایران مثل مدرک مکانیک خودرو یا برق خودرو که بین المللی هستن اونجا کاربردی دارن؟ یعنی میشه اونجا تعمیرگاه خودرو راه بندازیم؟
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 06:37)yami نوشته: سهیل جان اونی که من میگم «عامما» هست هاا، با «اما»ی شما یک نخود فرق فوکوله!!
جناب قریشی، اینجا باید با تخصص و سواد کار مکانیکی راه انداخت، نه با مدرک فنی حرفه ای ایران.
اگه مکانیک کار بلد باشی، دستت رو هم میبوسن. مکزیکی میشناسم یدونه یس و نو بلد نیست اما یک جای بی حساب کتابی خونه گرفته و حیاط و جلوی خونشو کرده مکانیکی!! کسی هم چیزی نمیگه.
وسایل هم هر چی میخواد میره از سر خیابان با خود مشتری از ادونس اتوپارتس یا اتوزون میخره. اگه هم نباشه، به مشتری میگه برو این قطعه رو انلاین یا تو مغازه پیدا کن بیار درستش کنم.
دستمزد هم کم میگیره و هم خوشحالن!
پس اگه کسی بخواد دوره های مکانیکی رو اونجا ببینه وتقریبا کاربلد یا متخصص شه امکانش برا همه فراهم هست یا اونم شرایط خاصی میطلبه؟ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی و پاسختون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-09-03 ساعت 07:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-03 ساعت 07:51 توسط yami.)
ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ ﻛﺎﺭ ﺑﻟﺪي ﻣﻴﺨﻮاﺩ. ﺩﻭﺭﻩ اﺵ ﻫﻢ ﻓﺮﻗﻲ ﻧﺪاﺭﻩ ﻛﺠا ﺑﺒﻴﻨﻲ. ﻛﺎﺭ ﺑﻠﺪ و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﻬﺖ ﻻﻳﺴﻨﺲ ﻣﻴﺪﻥ.
ﻓﻜﺮ اﻳﻧﻜﻪ ﺧﻮﺩﺕ اﻭﻝ ﻛاﺭ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﺰﻧﻲ ﺭﻭﻓﻌﻼ ﺑﻴﺨﻴﺎﻝ ﺷﻮ. ﺣﺪاﻗﻞ ﺳﻪ ﺳﺎﻟﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﺮاﻱ ﺩﻳﮕﺮاﻥ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻲ ﺗﺎ ﻋﻴﺎﺭ ﻛﺎﺭ اﻳﻨﺠﺎ ﺩﺳﺘﺖ ﺑﻴﺎﺩ.
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
سرويس هاى ماشين خيلى گرونه يا اچار و وسايل برداريم خودمون روغن وفيلتر عوض كنيم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز