موضوعها: 0
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
افشین و صادقی عزیز.. خوندم ولذت بردم از نوشتارتون.. انشالا استفاده کنیم در سال اینده و باز ازتون کمک بگیریم...
بنظرتون برای من و همسر و فرزند ساله در سال اینده جهت مهاجرت حداقل چقدر موجودی کافیه.؟؟؟
.. همسرم برنامه نویس و طراح وبسایت هست والبته توی کارش حرفه ایه
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2013-12-15 ساعت 00:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-15 ساعت 00:28 توسط nicole.gemini.)
چند روز دیگه بهمون وقت دادند برای انگشت نگاری سیتیزن شدن... اصلا باورم نمیشه 5 سال به این زودی گذشت...همیشه از این وقت میترسیدم... هیچوقت صد درصد دوست نداشتم تابعیتم را عوض کنم... بیشتر گیجم... تا خوشحال یا ناراحت... نمیدونم اصلا میشد اقدام نمیکردم؟؟!!!!
برای اینکه قبولش برام راحتتر باشه، درخواست کردم هم اسمم و هم فامیلم را هم عوض کنند به یک اسم آمریکایی و یه فامیل خلاصه شده ... شاید هنوز دوست دارم من ایرانی ام بهمراه اسم اصیل قبلی ایرانی ام همونجور توی خاطراتم ایرانی بمونه ...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
بعد از دو سال خیلی اوضاع روز به روز بهتر می شه
از اونجایی که من عشق پول نیستم دارم از هر فرصتی برای سفرکردن و همچنین گردش و خوش گذرانی استفاده می کنم.
یک زندگی کاملا امریکایی
البته دیگران به عنوان ایرانی، خیلی سخت بتونن بپذیرن این مسئله رو ، پس اگر قصد دارید این کارو بکنید به روحیات شخصیتون هم توجه کنید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چه صفحه جال و مفيدى كاش دوستان بيشتر از تجربياتشون اينجا بگن?
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از همه دوستان بابت اطلاعات مفیدی که ارائه کردن
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
اینجا به زودی به روز می شود.
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
2022-05-09 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2022-05-09 ساعت 13:40 توسط ?!Seattle.)
نقل قول:اینجا به زودی به روز می شود.
دی
خیلی وقته کسی چیزی ننوشته. ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
0
2 تشکر در 2 ارسال
خیلی خوشحالم که هنوز هستین اقای صادقی
منتظر به روز شدن هستم