موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من الان اینجا دیدم که دوستان گفتند اگه سابقه بیمه رد شده کار رو بزنید وگر نه بزنید بیکار. من نمی دونستم. واقعا اینطوریه؟ مگه اونا چک می کنند. خیلی ها هستند که کلا بدون بیمه کار کردند یعنی بیکار حساب میشه؟ چیکار کنم؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
عذر میخام تو قسمت43aتوی قسمت would you like to receive a replacement card? باید yes بزنیم یاno
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هنرستان هم vocational school میشه؟ maiden name همون nick name یا نام قبل از ازدواج. اینجا نوشته نام خانوادگی همسر اما فکر کنم نام خانوادگی قبل از ازدواج میشه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.
کیس نامبر به اسم خودم هستش. و می خوام با خانمم اقدام کنم.
1- Maiden Name - Other Name رو چی باید بزنم واسه هر دومون؟
2- تاریخ ها رو چطوری بزنم N/A؟
3- 31 رو باید Yes - No بزنم یا اسم همراهمو بدم؟
4- آیا همه جاهای خالی رو باید بزنیم N/A؟ مثلا بچه ها رو همه کادر رو با N/A پر کنم یا یک N/A کافیه؟
ممنون.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email
Waiting for my VISA.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
یشه بگید قسمت 39 چجور باید تکمیل بشه استنباط من اینه که وقتی دارم واسه خودم(main applicantپر میکنم باید n/aبنویسم و وقتی دارم برای همسرم پر میکنم باید مشخصات خودم رو بدم آیا درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،کسی می دونه که برای فرستادن فرم ها چقدر زمان داریم؟ هرچی گشتم مطلبی راجع بهش ندیدم،من هنوز فرم هامو نفرستادم
:-S