کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-03 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته:  سلام به همه دوستان من دقیقا دوشنبه هفته گذشته فرمها رو با ایمیل ارسال کردم اما تا امروز که یک هفته گذشته ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از کی سی سی نداشتم.دوستانی که با ایمیل فرمهاشون رو ارسال کردن لطفا من رو راهنمایی کنن.با تشکر

دوستان عزیز لطف کنید منبعد سوالاتون را فقط در تاپیک مربوطه مطرح کنیدو ازطرح سوال تکراری در تاپیک های مختلف خودداری کنید در ضمن دوست عزیزعجله نکنیدو صبر داشته باشید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ebi1988 ، nina22 ، ojee ، reza_top60 ، hushmandco ، Beowulf II
من الان اینجا دیدم که دوستان گفتند اگه سابقه بیمه رد شده کار رو بزنید وگر نه بزنید بیکار. من نمی دونستم. واقعا اینطوریه؟ مگه اونا چک می کنند. خیلی ها هستند که کلا بدون بیمه کار کردند یعنی بیکار حساب میشه؟ چیکار کنم؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
عذر میخام تو قسمت43aتوی قسمت would you like to receive a replacement card? باید yes بزنیم یاno
تشکر کنندگان:
هنرستان هم vocational school میشه؟ maiden name همون nick name یا نام قبل از ازدواج. اینجا نوشته نام خانوادگی همسر اما فکر کنم نام خانوادگی قبل از ازدواج میشه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 20:30)alimomen نوشته:  عذر میخام تو قسمت43aتوی قسمت would you like to receive a replacement card? باید yes بزنیم یاno

در قسمت 43a اگر گزینه no را تیک زدید این قسمت رو که فرمودید خالی بگذارید...

(2013-06-03 ساعت 21:12)negarin60 نوشته:  هنرستان هم vocational school میشه؟ maiden name همون nick name یا نام قبل از ازدواج. اینجا نوشته نام خانوادگی همسر اما فکر کنم نام خانوادگی قبل از ازدواج میشه؟

هنرستان = vocational school

در فرم همسرتون قسمت 1 نام ونام خانوادگی همسرتون رو بنویسید و در قسمت 2 فرم 230اگر تغییری توی نام و نام خانوادگی نداشتن n/a بگذارید...
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 20:27)negarin60 نوشته:  من الان اینجا دیدم که دوستان گفتند اگه سابقه بیمه رد شده کار رو بزنید وگر نه بزنید بیکار. من نمی دونستم. واقعا اینطوریه؟ مگه اونا چک می کنند. خیلی ها هستند که کلا بدون بیمه کار کردند یعنی بیکار حساب میشه؟ چیکار کنم؟

به هیچ وجه اینطور نیست. کشور هایی که در ایران سفارت دارند به سابقه بیمه بسنده میکنند در حالی که سابقه بیمه برای آمریکا ارزشی بیشتر از یک گواهی کار ساده ندارد.
دهها نفر از دوستانی که کلیر شدند یا در انتظار کلیر شدن هستند سابقه بیمه ارائه نکردند.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
(2013-06-03 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته:  سلام به همه دوستان من دقیقا دوشنبه هفته گذشته فرمها رو با ایمیل ارسال کردم اما تا امروز که یک هفته گذشته ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از کی سی سی نداشتم.دوستانی که با ایمیل فرمهاشون رو ارسال کردن لطفا من رو راهنمایی کنن.با تشکر
یک هفته دیگه هم منتظر بمونید دیر نشده هنوز
بعد می تونید با KCC تماس بگیرید و مطمئن بشید که فرم هاتون رسیده اگر براتون ایمیل تایید نیومد.
SmileTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، shohreh63
سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.

کیس نامبر به اسم خودم هستش. و می خوام با خانمم اقدام کنم.
1- Maiden Name - Other Name رو چی باید بزنم واسه هر دومون؟
2- تاریخ ها رو چطوری بزنم N/A؟
3- 31 رو باید Yes - No بزنم یا اسم همراهمو بدم؟
4- آیا همه جاهای خالی رو باید بزنیم N/A؟ مثلا بچه ها رو همه کادر رو با N/A پر کنم یا یک N/A کافیه؟

ممنون.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 23:37)Beowulf II نوشته:  سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.

4- آیا همه جاهای خالی رو باید بزنیم N/A؟ مثلا بچه ها رو همه کادر رو با N/A پر کنم یا یک N/A کافیه؟

ممنون.

دوست عزیز nitroرا دانلود کن و از طریق اون فرمها رو پر کن خیلی راحته ..

1- اگر تغییری توی نام و نام خانوادگی نداشتید N/A بزنید..
2- باید فرم رو un lock کنید تا بتونید n/a بزنید..
3- نام همراهتون رو بزنید
4- همه رو n/a بزنید بهتره ...
تشکر کنندگان: Beowulf II ، shekari ، آلیس-1980
(2013-06-03 ساعت 23:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 23:37)Beowulf II نوشته:  سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.

ممنون.

دوست عزیز nitroرا دانلود کن و از طریق اون فرمها رو پر کن خیلی راحته ..

1- اگر تغییری توی نام و نام خانوادگی نداشتید N/A بزنید..
2- باید فرم رو un lock کنید تا بتونید n/a بزنید..
3- نام همراهتون رو بزنید
4- همه رو n/a بزنید بهتره ...

کیمیا جان، پسورد فرم های 230 و 122 رو می خواد.
1- من از کجا پیدا کنم؟
2- یه لینک از نحوه کار با Nitro رو برام میزارید اینجا؟!
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان:
یشه بگید قسمت 39 چجور باید تکمیل بشه استنباط من اینه که وقتی دارم واسه خودم(main applicantپر میکنم باید n/aبنویسم و وقتی دارم برای همسرم پر میکنم باید مشخصات خودم رو بدم آیا درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 23:53)Beowulf II نوشته:  مرسی کیمیا جان.
Nitro 64 بگیرم یا 32؟

بستگی به ویندوزتون داره! اگه 64 بیت هستش 64 رو بریزید در غیر این صورت 32!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام،کسی می دونه که برای فرستادن فرم ها چقدر زمان داریم؟ هرچی گشتم مطلبی راجع بهش ندیدم،من هنوز فرم هامو نفرستادم
:-S
تشکر کنندگان:
(2013-06-04 ساعت 00:19)alimomen نوشته:  یشه بگید قسمت 39 چجور باید تکمیل بشه استنباط من اینه که وقتی دارم واسه خودم(main applicantپر میکنم باید n/aبنویسم و وقتی دارم برای همسرم پر میکنم باید مشخصات خودم رو بدم آیا درسته؟

برا هردو در قسمت 39 نام فرد برنده رو قید کنید..
تشکر کنندگان:
(2013-06-04 ساعت 06:46)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 00:19)alimomen نوشته:  یشه بگید قسمت 39 چجور باید تکمیل بشه استنباط من اینه که وقتی دارم واسه خودم(main applicantپر میکنم باید n/aبنویسم و وقتی دارم برای همسرم پر میکنم باید مشخصات خودم رو بدم آیا درسته؟

برا هردو در قسمت 39 نام فرد برنده رو قید کنید..

این گفته شما با نظر بقیه اساتید فرق داره مثلا این پست رو ببینید:
http://mohajersara.com/thread-6450-page-12.html
ما که گیج شدیم هر کسی در مورد این بند یک چیزی میگه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان