موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-04 ساعت 14:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-04 ساعت 14:42 توسط Danial_4139.)
نقل قول:در قسمت 39 باید مشخصات فرد برنده نوشته شود هم برای خودتون و هم برای بقیه افراد خانواده
بنابراین شک نکنید دوست عزیز اگر با دقت تاپیک ها رو بخونید مطمئنا جواب بیشتر سوالاتون را پیدا میکنید بدون اینکه بخواهید سوالی رو مطرح کنید در این مورد هم زیاد بحث شده ..موفق باشید.
من نمونه های زیادی دیدم فقط تو فرم هایی که فردی از طریق یک فرد دیگه میخواد ویزا دریافت کنه کادر 39 رو باید پر کنه و برای برندگان لاتاری این فرد وجود نداره !
این یک نمونه که ارتباطی به لاتاری نداره شما آدرس خود فرد + آدرس کادر 10 و ادرس 39 رو نگاه کنی متوجه میشی ربطی به برنده های لاتاری نداره و مربوط به افرادی هست که در مواردی غیر از لاتاری میخوان ویزا بگیرن حالا میخواد مهاجرت باشه یا گردشگری باشه یا ...
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرایی،چند تا سوال داشتم از دوستان صاحب نظر ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند.
1- در سوال 12 فرم DS-230، من مهندسی برق تمام کردم ولی هیچگونه سابقه کاری ندارم و الان دارم کلاس زبان میرم، بهتر است Unemployed بنویسم یا Jobless ؟
2-در سوال 30 فرم DS-230، آیا باید من چهار سال لیسانس رو که در شهر دیگری خوندم را هم بنویسم؟ قسمت تاریخش را این طور نوشتم آیا درست هست؟ از بالا ابتدا (( From: 07-2011 To: Present)) ، ردیف دوم= (( From: 09-2006 To: 07-2011 )) ، ردیف سوم= (( From: 09-2004 To: 09-2006 )).
3- در سوال 32 فرم DS-230 ، من مهندس برق-الکترونیک هستم و تا حالا هیچ سابقه کاری ندارم، آیا باید دوره کارآموزی را که در لیسانس در اداره مخابرات به مدت 3 ماه بودم را لازم هست وارد کنم؟ همچنین من دوره برنامه نویسی ویژوال بیسیک را در فنی و حرفه ای معادل 120 ساعت گذراندم آیا لازم هست این دوره را به عنوان سابقه کاری وارد کنم؟ آیا اگر وارد نکنم دولت آمریکا بویی در این باره می بره؟ من سوال 32 را کلا N/A نوشتم نظر شما چیه؟
4-در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در دانشگاه آزاد اردبیل قبول شدم ولی حدود 6 ترم را در دانشگاه آزاد لاهیجان دانشجوی مهمان بودم ولی مدرک لیسانس را از دانشگاه آزاد اردبیل (دانشگاه مبدا) گرفتم، سوالم اینه که آیا باید دانشگاه آزاد اردبیل را در قسمت school and location بنویسم؟(در ریزنمرات و دانشنامه لیسانس در هیچ جایی صحبت از دانشجوی مهمان در دانشگاه آزاد لاهیجان نشده است)
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمهن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
5-در سوال 43-a اولین قسمت را Have you ever applied for a Social Security Number را NO زدم و سپس قسمت Do you want the social Security را YES زدم، همچنین قسمت Give the number را N/A نوشتم، حالا سوالم اینه که در قسمت Would you like receive a replacement card
YES را باید بزنم یا NO را؟
ممنونم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آخر قسمت اول فرم امضا میخواد باید امضا بشه یا نه؟ آخر قسمت دوم که نباید امضا بشه.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سابقه کار تا چه حدی مهمه؟ اگه مدرک لیسانس داشته باشیم.
اگه یه گواهی اشتغال ببریم کافیه یا نه چک میکنن؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-04 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-04 ساعت 19:10 توسط moon_rose.)
(2013-06-04 ساعت 18:24)shekari نوشته: با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرایی،چند تا سوال داشتم از دوستان صاحب نظر ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند.
1- در سوال 12 فرم DS-230، من مهندسی برق تمام کردم ولی هیچگونه سابقه کاری ندارم و الان دارم کلاس زبان میرم، بهتر است Unemployed بنویسم یا Jobless ؟
2-در سوال 30 فرم DS-230، آیا باید من چهار سال لیسانس رو که در شهر دیگری خوندم را هم بنویسم؟ قسمت تاریخش را این طور نوشتم آیا درست هست؟ از بالا ابتدا (( From: 07-2011 To: Present)) ، ردیف دوم= (( From: 09-2006 To: 07-2011 )) ، ردیف سوم= (( From: 09-2004 To: 09-2006 )).
3- در سوال 32 فرم DS-230 ، من مهندس برق-الکترونیک هستم و تا حالا هیچ سابقه کاری ندارم، آیا باید دوره کارآموزی را که در لیسانس در اداره مخابرات به مدت 3 ماه بودم را لازم هست وارد کنم؟ همچنین من دوره برنامه نویسی ویژوال بیسیک را در فنی و حرفه ای معادل 120 ساعت گذراندم آیا لازم هست این دوره را به عنوان سابقه کاری وارد کنم؟ آیا اگر وارد نکنم دولت آمریکا بویی در این باره می بره؟ من سوال 32 را کلا N/A نوشتم نظر شما چیه؟
4-در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در دانشگاه آزاد اردبیل قبول شدم ولی حدود 6 ترم را در دانشگاه آزاد لاهیجان دانشجوی مهمان بودم ولی مدرک لیسانس را از دانشگاه آزاد اردبیل (دانشگاه مبدا) گرفتم، سوالم اینه که آیا باید دانشگاه آزاد اردبیل را در قسمت school and location بنویسم؟(در ریزنمرات و دانشنامه لیسانس در هیچ جایی صحبت از دانشجوی مهمان در دانشگاه آزاد لاهیجان نشده است)
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمهن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
5-در سوال 43-a اولین قسمت را Have you ever applied for a Social Security Number را NO زدم و سپس قسمت Do you want the social Security را YES زدم، همچنین قسمت Give the number را N/A نوشتم، حالا سوالم اینه که در قسمت Would you like receive a replacement card
YES را باید بزنم یا NO را؟
ممنونم
1-بهتره unemloyed بنویسید.
2-بله ..همون فرمت خوبه.
3-نیازی به نوشتن دوره کاراموزی دانشگاه و یا دوره فنی حرفه ای نیست
4-بهتره 6 ترمی که مهمان بودید رو بنویسید.(مطمئن نیستم)
5-give the number رو که n/a زدید ، پایینش رو پر نکنید. یعنی شامل حال شما نمیشه.اگه قبلا اونجا نبودید.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خواهشا یکی جواب بده چون ارسال فرمهام بخاطر این مسئله عقب افتاده
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-04 ساعت 19:25)shahrzad001 نوشته: خواهشا یکی جواب بده چون ارسال فرمهام بخاطر این مسئله عقب افتاده
دوست عزیز منظورتون از مهمه چیه؟ اگه برا ویزا گرفتن میگید اگه لیسانس دارین خیر مهم نیست..
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون