کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-02 ساعت 12:08)love_everlife نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 09:45)taleghani نوشته:  دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟

دوست من تو قسمتهایی که تاریخ باید بزنید ، نمیتونید حروف تایپ کنید باید حتما فرمتش تاریخ باشه. و اونهم درست یعنی سال/روز/ماه ...
نیازی توی این قسمتها چیزی بنویسی اگه مربوط به شما نمیشه !!! یا زیاد اومده.. توی ستون بقلش یه N/A بزاری کافیه Wink
سلام
با نرم افزار nitro این کارو میتونی اجام بدی هر موقع برنامه رو نصب کردی بگو تا برای توضیح بدم با این برنامه کار کردن راحت تره و میتونی عکس و امضا رو هم داخل فرم بزاری مگر نه نمی شه حتی که قفلش رو هم برداری ممکن جاهای دیگه با مشکل بر بخوری

(2013-06-02 ساعت 14:32)اهورا-اوِستا نوشته:  متشكرم

يه سوال داشتم
ايا ميشه فرمها رو بصورت كامپيوتري پر كرد ؟؟
اگر ميشه لطفا راهنماي كنيد چجوري ؟
و ايا كافي نت ها هم اين كار رو انجام ميدن ؟؟
سلام
اره میشه تمام این دوستان تلاششون اینه که یاد بدن بصورت کامپیوتری پر بشن این موضوع رو از اول بخونین بصورت کامل تو دستتون مییاد باید چی کار کنین
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: taleghani
(2013-06-01 ساعت 18:59)mehdir نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 14:13)Danial_4139 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 13:11)masodsh نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 11:53)Szsanazsz نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 11:47)masodsh نوشته:  سلام.برنده 2014 هستم.بچه ها لطف کنید منو راهنمایی کنید،من 24 سالمه و 12/1390 فوق دیپلم گرفتم و چند روز بعدش رفتم سرکار و جایی که کار میکردم خصوصی بود و کارای مخابراتی و حساس انجام میداد.الان گیج شدم که اگه سابقه کارم رو بنویسم واسم داستان درست نمیشه؟میتونم بنویسم بیکارم و داشتم واسه کنکور کارشناسی میخوندم؟ممنون میشم اگه کمک کنید
اگر بيمه براتون رد نشده بگيد بيكار بوديد.
ضمنا سوالتون رو فقط يك جا بپرسيد لطفا
چشم.بیمه واسم رد شده.من اگه بگم بیکار بودم مگه امکان داره که خودشون سابقه بیمه رو چک کنند؟

همه چیز رو همونجور که هست بنویس ، فقط نیاز نیست اطلاعات اضافی بدی و موقع مصاحبه از حساس بودن کارت هیچ حرفی نزن و تا اونجا که میشه کم اهمیت جلوش بده .

هیچ کس نمیدونه سورس اطلاعاتی اونا چیه ولی مطمعن باش محدود به دیتا بیس های داخل خاک آمریکا و اینترنت نمیشه اگر نه پروسه کلیر شدن اینقدر طول نمیکشید ، به خصوص تو این شرایط پیش اومده اخیر که جو آمریکا خیلی بیشتر از قبل امنیتی شده و همین که خاورمیانه باشی کافیه که سوابقت کاملا برسی بشه .

دوست عزیز رد کردن یا نکردنش با خودتون ولی من فکر نمی کنم مشکلی براتون پیش بیاد شاید مثل اکثر دوستان سال گذشته کلیرنس بخورین
ولی به هرحال من خودم ترجیح میدم اگه قراره رد بشم به خاطر صداقتم باشه نه ...
به هر حال حداقل اگه رد شدم بعدا" راحت تر خودم و می بخشم

سلام
اگه بیمه براتون رد شده حتما بنویس چون راحت میشه سابقه بیمه رو چک کرد شما فوقش کلیر میخوری که اونم مشکل حادی نیست
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:32)اهورا-اوِستا نوشته:  متشكرم

يه سوال داشتم
ايا ميشه فرمها رو بصورت كامپيوتري پر كرد ؟؟
اگر ميشه لطفا راهنماي كنيد چجوري ؟
و ايا كافي نت ها هم اين كار رو انجام ميدن ؟؟
بله میشه و راه خوبی هم هست.، البته میتونین دستی هم پر کنید.

بیش تر از سه هزار پست در این مورد ارسال شده، شما باید سوالاتتون رو با سیستم جستجوی مهاچر سرا پیدا کنید. بالای صفحه زیر بنر روی "جستجو" کلیک کنید.

دوست من شما در جربان مهاجرت به مسائل خیل زیادی بر میخورین، باید خیلی چیز ها رو یاد بگیرین و خیلی از عادت هاتون رو ترک کنید. هرگز فرم ها رو به کافی نت ندین. به دو دلیل اولا اون شخص براش مهم نیست که اشتباهی بکنه، اگر هم اشتباهی پیش بیاد شما حق اعتراضی نداری، اصلا اگر هم داشته باشی مگه قانونی هست؟
دلیل دوم اینه که شما باید بتونی با اولین و ساده ترین چالش مهاجرت یعنی پر کردن چند تا فرم به زبان انگلیسی رو به رو بشی، هر سوالی داشتی اینجا بپرس.
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005
(2013-05-02 ساعت 10:58)saeedhei نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:17)sadeghi897 نوشته:  نکته :
فرم ها و عکس مرحله اول رو می تونید با ایمیل هم برای KCC بفرستین ، خوبی ایمیل ، کم هزینه بودن یا بهتر بگم بی هزینه بودن ، سریع رسیدن دست شون می باشد، اگر فرم ها رو با ایمیل می فرستید، به نکات زیر دقت کنید.
اول : یک ایمیل اتوماتیک دریافت می کنید، اون رو بی خیال بشید و منتظر نامه بعدی توسط سفارت طی چند روز تا دو هفته بعد باشید که به شما اعلام کنه که نامه شما رسیده و مدارک کامل است
دوم : متن نامه رو طوری تنظیم کنید که خواننده ایمیل برای شما رسید تایید ایمیل را به صورت ایمیل برایتان ارسال کند.
سوم : جهت نکات امنیتی ترجیجا از جی میل استفاده کنید و این جی میل خود را در جای دیگری مورد استفاده قرار ندهید، تمام مکاتبات خود را نیز بعدا با سفارت از این طریق انجام دهید.
چهارم : اگر با فرستادن به صورت ایمیل مشکل دارید هیچ مسئله ای نیست و هیچ اجباری نیست می توانید از سرویس های مانند TNT یا DHL یا آرامکس استفاده کنید.
پنجم : تایید رسیدن فرم ها رو می تونید به صورت تلفنی هم بگیرید، البته برای این منظور صبر به خرج بدهید چون بعد از تحویل اولیه توسط KCC ، پرونده برای شما تشکیل می شوند که با توجه به تعداد، زمان بر است. برای ارسال ایمیلی هم می توانید توسط تلفن تایید بگیرید، من بعد از دریافت ایمیل تایید سفارت ، تلفنی هم تایید گرفتم.
من و افشین عزیز تا اونجایی که یادم میاد سال 2013 با ایمیل فرم ها رو فرستادیم همه چیز هم عالی پیش رفت. البته فکر می کنم دوستان دیگری هم بودن که با ایمیل فرستاده بودن ، حتما وقتی در مورد فرم ها یا مسائل دیگر سئوال می کنید، با اون عزیزان که همشون دوستان خوب من هستن آشنا می شوید.
شما یک خوش شانسی بزرگ آورده ای، بهتون تبریک می گم امیدوارم همواره موفق باشید.Smile
داشت یادم می رفت
این هم ایمیل و شماره تلفن KCC
Email : KCCDV@state.gov
606-526-7500
سلام با ایمیل
یعنی دو تا فرم رو تو کامپیوتر تایپ کنیم یا پرینت بگیریم با خودکار پر کنیم.
عکسو گفتن دو تا بفرستیم یعنی اسکن کنیم؟

سلام
من ديروز فهميدم ايميلي كه تو فرمها نوشتم بعنوان ادرس ايميل خراب شده.
بچه ها چي كار كنم؟؟؟ فرمها رو ٢٥ روز پيش فرستادم.
لطفا كمكم كنين. ممنونم.

سلام بچه ها،

من ديروز ايميلي كه تو فرمها بعنوان ايميلم نوشته بودم خراب شده، چيكار كنم؟ بايد به KCC خبر بدم؟
چه جوري؟؟Sad
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 07:39)Tabassomshojaat نوشته:  سلام
لطفا كمكم كنين. ممنونم.

سلام بچه ها،

من ديروز ايميلي كه تو فرمها بعنوان ايميلم نوشته بودم خراب شده، چيكار كنم؟ بايد به KCC خبر بدم؟
چه جوري؟؟Sad

دوست عزیزبنطر بنده باید به kccموضوع رو خبر بدی و ایمیل جدید رو بهشون اعلام کنی که منبعد با ایمیل جدید باهاتون مکاتبه داشته باشند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat
(2013-06-02 ساعت 17:09)vistac نوشته:  سلام
من همسرم الان مدرک کارشناسی ناپیوسته رو داره اما مدرک فوق دیپلمش رو نداره میشه در فرم مدرک کارشناسیش رو نوشت ؟ بعد پیش دانشگاهی؟

2- اگه توی فرم اولیه نوشته باشیم تعدادی واحد دانشگاهی الان باید چی به سفارت ارائه بدیم باید برم دانشگاه و ریز نمرات رو بگیریم کافیه"؟
3- برعکس بالا اگه زده باشم دیپلم و الان بخوان بنویسم تعدادی واحد دانشگاهی (مثل فرم ثبت نام) گیر نمیدن؟(حقیقتش اینه که یادم نیست چی نوشتم

کسی نبود جواب بده؟

یه سوال دیگه اگه توی فرم 122 سابقه شغلی رو بزنیم n/a ولی توی فرم 230 اون جدول شغلی رو پر کنیم که مشکلی بوجود نمیاد؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 01:39)shah.ram نوشته:  یک دوست به من توصیه کرد که من محل تولد پدر و مادرم را با توجه به مندرجات داخل شناسنامه خودم پر کنم، اما در شناسنامه ام در بخش مربوط به مشخصات پدر و مادر محل تنظیم سند قید شده است نه محل تولد و حالا نکته جالب اینجاست ( خود من هم تا امروز در این باره اطلاعی نداشتم ) محل تنظیم سند نوشته شده در شناسنامه من برای پدر و مادرم با مشابه آن در شناسنامه های خود پدر و مادرم متفاوت است.
در نهایت من با توجه به شناسنامه های پدر و مادرم و شهرستان محل تولدشان و نه محل تنظیم سند، بخشهای 21 و 26 فرم 230 را پر کردم.
نظر دوستان آگاه در این زمینه چیست؟

من هم همین مشکل را دارم و گفتم از دوستان یک مشورت بگیرم اگر در قسمت 21 و26 بنویسیم Semnan but Issued in tehran اشکال دارد ؟یا آنچه در شناسنامه خودمان است را بنویسیم ؟ چون ما که ترجمه شناسنامه والدین را با خود به مصاحبه نمی بریم و برای آنها ملاک ترجمه شناسنامه ماست.بنظر شمامن چکار کنم؟خواهشمی کنم من را راهنمایی کنیدShy
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 09:25)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 07:39)Tabassomshojaat نوشته:  سلام
لطفا كمكم كنين. ممنونم.

سلام بچه ها،

چه جوري؟؟Sad

دوست عزیزبنطر بنده باید به kccموضوع رو خبر بدی و ایمیل جدید رو بهشون اعلام کنی که منبعد با ایمیل جدید باهاتون مکاتبه داشته باشند...

خیلی ممنونم. امشب زنگ می زنم به KCC و حتما خبرش رو میدم که اگه خدایی نکرده برای کسی پیش اومد بدونه چیکار کنه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 10:15)taleghani نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 01:39)shah.ram نوشته:  یک دوست به من توصیه کرد که من محل تولد پدر و مادرم را با توجه به مندرجات داخل شناسنامه خودم پر کنم، اما در شناسنامه ام در بخش مربوط به مشخصات پدر و مادر محل تنظیم سند قید شده است نه محل تولد و حالا نکته جالب اینجاست ( خود من هم تا امروز در این باره اطلاعی نداشتم ) محل تنظیم سند نوشته شده در شناسنامه من برای پدر و مادرم با مشابه آن در شناسنامه های خود پدر و مادرم متفاوت است.
در نهایت من با توجه به شناسنامه های پدر و مادرم و شهرستان محل تولدشان و نه محل تنظیم سند، بخشهای 21 و 26 فرم 230 را پر کردم.
نظر دوستان آگاه در این زمینه چیست؟

من هم همین مشکل را دارم و گفتم از دوستان یک مشورت بگیرم اگر در قسمت 21 و26 بنویسیم Semnan but Issued in tehran اشکال دارد ؟یا آنچه در شناسنامه خودمان است را بنویسیم ؟ چون ما که ترجمه شناسنامه والدین را با خود به مصاحبه نمی بریم و برای آنها ملاک ترجمه شناسنامه ماست.بنظر شمامن چکار کنم؟خواهشمی کنم من را راهنمایی کنیدShy

دوست عزیز بنظر بنده چون در فرم محل تولد پدر و مادر رو خواسته بایستی براساس شناسنامه اونها محل تولد رو بنویسید ..محل تولد و محل تنظیم سند دو مقوله جدا هستند..همیشه چیزی رو بنویسید که درش شک و شبهه ای نباشه و بتونید با دلیل اون رو ثابت کنید محل تولد رو خواسته همون رو بنویسید خودم هم همین کار رو کردم نطر دوستان دیگه رو هم جویا بشید موفق باشید...
تشکر کنندگان: taleghani ، sinamn
(2013-06-02 ساعت 20:20)ata.bz نوشته:  سلام
دوستان سوالی داشتم
من فرم رو پر کردم روش عکس گذاشتم توسط نیترو به پی دی اف تبدیل کردم سپس attach کردم
میخواستم دوباره صحت فایلهای ارسالی و کیفیتشون روچک کنم
دیدم کیفیت عکس ها خیلی بد شده مجبور شدم با پست بفرستم اما دلیلشو میدونین چیه؟
لطفا راهنماییم کنین

اگه منظورتون این که فرم ها رو اسکن کردین و بعد دوباره تبدیل کردین به PDF و کیفیتش اومده پایین،دلیلش این که DPI اسکنر رو کم انتخاب کردین اگر DPI رو زیاد کنین عکس ها با کیفیت اسکن میشن.

سلام بچه ها
خواهش میکنم اگر ممکنه یکی طریقه ارسال کردن رو با ایمیل کامل بنویسه ممنون میشم چون تعداد پست ها رفته بالا و پیدا کردنش توی پست های قدیمی خیلی سخت شده،
منظورم این که فرضا من الان همه فرم ها رو آماده کردم،
چکار کنم؟
1-باید اسم فرم ها رو به کیس نامبرم تغییر بدم بعد attach کنم؟
2-موضوع ایمیل چی باشه؟
3- فایل عکس رو هم جدا بفرسم؟
4-اسم فایل عکس رو چی بگذارم؟
5-فرمت نوشتن متن چطور باشه؟
اگه ممکنه یکی لطف کنه با جزئیات واسمون بگه ممنون میشیم.
6- من با نیترو پرو عکسم رو گذاشتم و بعد امضام رو اسکن کردم و اونم الصاق کردم به فرم ها،مشکلی نیست؟
یا باید فرم ها رو اسکن کنم؟کدوم رو پیشنهاد میدین؟خود فرم ها یا اسکن شده؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 12:34)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها
خواهش میکنم اگر ممکنه یکی طریقه ارسال کردن رو با ایمیل کامل بنویسه ممنون میشم چون تعداد پست ها رفته بالا و پیدا کردنش توی پست های قدیمی خیلی سخت شده،
منظورم این که فرضا من الان همه فرم ها رو آماده کردم،
چکار کنم؟
1-باید اسم فرم ها رو به کیس نامبرم تغییر بدم بعد attach کنم؟
2-موضوع ایمیل چی باشه؟
3- فایل عکس رو هم جدا بفرسم؟
4-اسم فایل عکس رو چی بگذارم؟
5-فرمت نوشتن متن چطور باشه؟
اگه ممکنه یکی لطف کنه با جزئیات واسمون بگه ممنون میشیم.
6- من با نیترو پرو عکسم رو گذاشتم و بعد امضام رو اسکن کردم و اونم الصاق کردم به فرم ها،مشکلی نیست؟
یا باید فرم ها رو اسکن کنم؟کدوم رو پیشنهاد میدین؟خود فرم ها یا اسکن شده؟

1-نام فرمها رو به این صورت بنویسید : 2014AS0000xxxx-DSP-230 YA 122- FAMILY-NAME.PDF
2-SUBJECT :
CASE NUMBER: 2014AS0000xxxx-DV Selectee: Forms and Photogrphs. Please Confirm
3- جدا هم بفرستید
4-اسم فایل عکس : 2014AS0000xxxx- FAMILY-NAME.JPEG
5- صفحات اول همین تاپیک هستش..
6- مشکلی نیست . خود فرمها رو با نیترو با فرمت PDFکافیه نیاز به اسکن نیست ...خودم هم همین کار رو کردم راحت و بی دردسر عزیز....

-
تشکر کنندگان: ebi1988
آره موقع ثبت نام
در چه موقع فرم شماره 2 باز مي شه كه من اطلاعات همسر و وارد كنم من اصلا ازدواج نكردم .
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 13:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 12:34)ebi1988 نوشته:  

1-نام فرمها رو به این صورت بنویسید : 2014AS0000xxxx-DSP-230 YA 122- FAMILY-NAME.PDF
2-SUBJECT :
3- جدا هم بفرستید
6- مشکلی نیست . خود فرمها رو با نیترو با فرمت PDFکافیه نیاز به اسکن نیست ...خودم هم همین کار رو کردم راحت و بی دردسر عزیز....

-

لازم که توی subject ازشون بخوایم که کانفیرم کنن؟
متن رو من میخوام اینجوری بفرسم نظرتون چیه؟ خوب ؟مثل نمونه ای که آقای مهاجر گذاشتن
بالا سمت راست نامه
Case Number: 2013AS00001234
‪Principal Applicant Name: MOHAJER, AMIR
‪Date of Birth: May 1, 1970

متن
TO WHOM IT MAY CONCERN

‪Dear sir/madam,

‪Enclosed please find the forms DS-230 and DSP-122 and the barcode sheet.

‪Please kindly confirm that you have received the forms with photos on them and that they are valid and acceptable for further processing steps of my case.

Sincerely yours

Amir Mohajer
تشکر کنندگان:
(2013-06-03 ساعت 14:09)ebi1988 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 13:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 12:34)ebi1988 نوشته:  

2-SUBJECT :
3- جدا هم بفرستید
-

لازم که توی subject ازشون بخوایم که کانفیرم کنن؟
متن رو من میخوام اینجوری بفرسم نظرتون چیه؟ خوب ؟مثل نمونه ای که آقای مهاجر گذاشتن
بالا سمت راست نامه
Case Number: 2013AS00001234
‪Principal Applicant Name: MOHAJER, AMIR
‪Date of Birth: May 1, 1970

متن
TO WHOM IT MAY CONCERN

‪Dear sir/madam,

‪Enclosed please find the forms DS-230 and DSP-122 and the barcode sheet.

‪Please kindly confirm that you have received the forms with photos on them and that they are valid and acceptable for further processing steps of my case.

Sincerely yours

Amir Mohajer

خیر توی متن ایمیل ذکر شده ..

میتونید این متن رو بفرستید..
تشکر کنندگان: ebi1988 ، ojee
سلام به همه دوستان من دقیقا دوشنبه هفته گذشته فرمها رو با ایمیل ارسال کردم اما تا امروز که یک هفته گذشته ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از کی سی سی نداشتم.دوستانی که با ایمیل فرمهاشون رو ارسال کردن لطفا من رو راهنمایی کنن.با تشکر
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان