موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-03 ساعت 07:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-03 ساعت 07:43 توسط Tabassomshojaat.)
(2013-05-02 ساعت 10:58)saeedhei نوشته: (2013-05-02 ساعت 02:17)sadeghi897 نوشته: نکته :
فرم ها و عکس مرحله اول رو می تونید با ایمیل هم برای KCC بفرستین ، خوبی ایمیل ، کم هزینه بودن یا بهتر بگم بی هزینه بودن ، سریع رسیدن دست شون می باشد، اگر فرم ها رو با ایمیل می فرستید، به نکات زیر دقت کنید.
اول : یک ایمیل اتوماتیک دریافت می کنید، اون رو بی خیال بشید و منتظر نامه بعدی توسط سفارت طی چند روز تا دو هفته بعد باشید که به شما اعلام کنه که نامه شما رسیده و مدارک کامل است
دوم : متن نامه رو طوری تنظیم کنید که خواننده ایمیل برای شما رسید تایید ایمیل را به صورت ایمیل برایتان ارسال کند.
سوم : جهت نکات امنیتی ترجیجا از جی میل استفاده کنید و این جی میل خود را در جای دیگری مورد استفاده قرار ندهید، تمام مکاتبات خود را نیز بعدا با سفارت از این طریق انجام دهید.
چهارم : اگر با فرستادن به صورت ایمیل مشکل دارید هیچ مسئله ای نیست و هیچ اجباری نیست می توانید از سرویس های مانند TNT یا DHL یا آرامکس استفاده کنید.
پنجم : تایید رسیدن فرم ها رو می تونید به صورت تلفنی هم بگیرید، البته برای این منظور صبر به خرج بدهید چون بعد از تحویل اولیه توسط KCC ، پرونده برای شما تشکیل می شوند که با توجه به تعداد، زمان بر است. برای ارسال ایمیلی هم می توانید توسط تلفن تایید بگیرید، من بعد از دریافت ایمیل تایید سفارت ، تلفنی هم تایید گرفتم.
من و افشین عزیز تا اونجایی که یادم میاد سال 2013 با ایمیل فرم ها رو فرستادیم همه چیز هم عالی پیش رفت. البته فکر می کنم دوستان دیگری هم بودن که با ایمیل فرستاده بودن ، حتما وقتی در مورد فرم ها یا مسائل دیگر سئوال می کنید، با اون عزیزان که همشون دوستان خوب من هستن آشنا می شوید.
شما یک خوش شانسی بزرگ آورده ای، بهتون تبریک می گم امیدوارم همواره موفق باشید.
داشت یادم می رفت
این هم ایمیل و شماره تلفن KCC
Email : KCCDV@state.gov
606-526-7500
سلام با ایمیل
یعنی دو تا فرم رو تو کامپیوتر تایپ کنیم یا پرینت بگیریم با خودکار پر کنیم.
عکسو گفتن دو تا بفرستیم یعنی اسکن کنیم؟
سلام
من ديروز فهميدم ايميلي كه تو فرمها نوشتم بعنوان ادرس ايميل خراب شده.
بچه ها چي كار كنم؟؟؟ فرمها رو ٢٥ روز پيش فرستادم.
لطفا كمكم كنين. ممنونم.
سلام بچه ها،
من ديروز ايميلي كه تو فرمها بعنوان ايميلم نوشته بودم خراب شده، چيكار كنم؟ بايد به KCC خبر بدم؟
چه جوري؟؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 09:25)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-03 ساعت 07:39)Tabassomshojaat نوشته: سلام
من ديروز فهميدم ايميلي كه تو فرمها نوشتم بعنوان ادرس ايميل خراب شده.
بچه ها چي كار كنم؟؟؟ فرمها رو ٢٥ روز پيش فرستادم.
لطفا كمكم كنين. ممنونم.
سلام بچه ها،
من ديروز ايميلي كه تو فرمها بعنوان ايميلم نوشته بودم خراب شده، چيكار كنم؟ بايد به KCC خبر بدم؟
چه جوري؟؟
دوست عزیزبنطر بنده باید به kccموضوع رو خبر بدی و ایمیل جدید رو بهشون اعلام کنی که منبعد با ایمیل جدید باهاتون مکاتبه داشته باشند...
خیلی ممنونم. امشب زنگ می زنم به KCC و حتما خبرش رو میدم که اگه خدایی نکرده برای کسی پیش اومد بدونه چیکار کنه.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
آره موقع ثبت نام
در چه موقع فرم شماره 2 باز مي شه كه من اطلاعات همسر و وارد كنم من اصلا ازدواج نكردم .
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان من دقیقا دوشنبه هفته گذشته فرمها رو با ایمیل ارسال کردم اما تا امروز که یک هفته گذشته ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از کی سی سی نداشتم.دوستانی که با ایمیل فرمهاشون رو ارسال کردن لطفا من رو راهنمایی کنن.با تشکر
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**