کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-04 ساعت 23:43)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 22:55)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 22:45)Beowulf II نوشته:  کیمیا حان ممنونم از راهنماییت. ولی...:
1- اسم فارسیمو که می نویسم، چپ به راست مینویسه و درست نمیشه. چیکار کنم؟
2- وقتی یه آپشن رو (مثلا ادیت) فعال می کنم، دیگه نمی تونم به حالت عادی فرم برگردم تا باقیش رو پر کنم. ممنون میشو اینم کمکم کنی. :rolleyes:

دوست عزیز

1-نیترو فارسی رو ساپورت نمیکنه برا فارسی تایپ کردن توی فرم بایستی یااز adobe acrobat xi استفاده کنی یا اسم رو روی کاغذ فارسی تایپ کنی عکس یا اسکن بگیری مانند امضا در قسمت مربوطه اضافه کنی

home ---> hand -2

مرسی از کیمیای عزیز،:rolleyes:
واقعا خیلی کمکم کردی. :)بی زحمت یه کم اطلاعات راجع به امضاء بهم میدی؟
1- باید دست خط اسمم رو بدم؟ (مثل امضاهای خودشون)؟
2- چجوری امضام رو وارد اون بخش کنم؟

دوست عزیز امضای خودت که اسمت رو هم زیرش نوشته باشی فکر میکنم کافیه. اسکنش کن و با quick sign-->manage signature عکس امضا رو اضافه کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Beowulf II
(2013-06-04 ساعت 23:43)Beowulf II نوشته:  مرسی از کیمیای عزیز،Rolleyes
واقعا خیلی کمکم کردی. Smileبی زحمت یه کم اطلاعات راجع به امضاء بهم میدی؟
1- باید دست خط اسمم رو بدم؟ (مثل امضاهای خودشون)؟
2- چجوری امضام رو وارد اون بخش کنم؟
و اینکه:
3- در صورت بیکار بودن Present Occupation رو چی بزنم؟ N/A یا Jobless؟

1- میتونی امضای خودتو وارد کنی یا مثل امضای خودشون امضا بزنی ولی دقت کن منبعد بایستی امضات همین باشه...
2- از امضاتون عکس یا اسکن میگیری و توی نیترو :home---->Quick sign
3- Unemployed
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II
پاسخ قطعی به سوال 39 فرم. پاسخگوی KCC به نام Staci پاسخ دادند.
.The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program
.The DV Lottery Program is a self petitioned program

petitioner به متقاضی اصلی اشاره می کند. برنامه ی قرعه کشی گوناگونی به صورت "خود درخواست داده" است.

پاسخ قطعی به سوال 10 و 11 فرم. اگر آدرسی نداریم چه کنیم ؟
If you are currently unable to provide a response for question(s) 10 and/or 11 of the DS 230 Part I, you should state “N/A” (not applicable) for each question. This information can be updated at any time prior to the interview by notifying KCC or physically presented at the Embassy on the day of interview
اگر نمیتوانید آدرسی اعلام کنید، باید N/A بنویسید، تا قبل از تاریخ مصاحبه به KCC اعلام کنید و یا نهایتا در روز مصاحبه باید آدرسی را در سفارت اعلام کنید.
روی عکس کلیک کنید تا بزرگ شود
http://upcity.ir/images2/22715867940227797071.jpg
[عکس: 22715867940227797071_thumb.jpg]
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Beowulf II ، aghaghia ، taleghani
(2013-06-04 ساعت 20:01)alimomen نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 13:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 13:28)Beowulf II نوشته:  سلام.
من با نیترو نتونستم مشکلم رو حل کنم. کسی میدونه نحوه کار باهاش چطوریه؟
1- تاریخ چطوری باید N/A بخوره؟
2- اگه فضایی کم بیاد، چطور میشه افزایشش داد؟
3- آیا عکس باید تو همون کادر بالا سمت چپ قرار بگیره؟ اگه نه، پس کجا؟

بعد از انلاک کردن فرم در نیترو :
1-روی قسمتی که بجای تاریخ میخواید n/aبزنید مراحل زیر رو انجام بدید

forms-->edite all filleds--->right click---->properties---> select format category= none

2- برا افزایش فضا:

forms-->edite all filleds--->right click---->properties---> appearance-->size

3- لزومی نداره عکس رو داخل کادر قرار بدید میتونید فایل عکس رو جدا اتچ کنیدولی اگه خواستید عکس رو اضافه کنید:
edit ---->add image

موفق باشید..

میشه لطفا طریقه اضافه کردن شماره کیس به بالای فرمها رو هم با نیترو توضیح بدید
ممنون

Forms - Text Field
ببرش بالا راست و کیس نامبرتو توش بنویس.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 00:03)sinamn نوشته:  پاسخ قطعی به سوال 39 فرم. پاسخگوی KCC به نام Staci پاسخ دادند.
.The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program
.The DV Lottery Program is a self petitioned program

petitioner به متقاضی اصلی اشاره می کند. برنامه ی قرعه کشی گوناگونی به صورت "خود درخواست داده" است.

پاسخ قطعی به سوال 10 و 11 فرم. اگر آدرسی نداریم چه کنیم ؟
If you are currently unable to provide a response for question(s) 10 and/or 11 of the DS 230 Part I, you should state “N/A” (not applicable) for each question. This information can be updated at any time prior to the interview by notifying KCC or physically presented at the Embassy on the day of interview
اگر نمیتوانید آدرسی اعلام کنید، باید N/A بنویسید، تا قبل از تاریخ مصاحبه به KCC اعلام کنید و یا نهایتا در روز مصاحبه باید آدرسی را در سفارت اعلام کنید.

با تشکر از SINAMNعزیز
بالاخره معضل بزرگ جواب دادن به سوالات 10 و 11 و 39 فرم 230 برا دوستانی که هنوز فرمهاشون رو نفرستادن و شک داشتن برا پر کردن این موارد حل شد..
تشکر کنندگان: aghaghia ، Beowulf II
(2013-06-04 ساعت 22:15)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 23:37)Beowulf II نوشته:  سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.

کیس نامبر به اسم خودم هستش. و می خوام با خانمم اقدام کنم.
1- Maiden Name - Other Name رو چی باید بزنم واسه هر دومون؟
2- تاریخ ها رو چطوری بزنم N/A؟
3- 31 رو باید Yes - No بزنم یا اسم همراهمو بدم؟
4- آیا همه جاهای خالی رو باید بزنیم N/A؟ مثلا بچه ها رو همه کادر رو با N/A پر کنم یا یک N/A کافیه؟

ممنون.

دوست عزیز نیازی به نرم افزار nitro نیست شما می توانید با نرم افزار adobe acrobat Pro تمام فرم رو ویرایش و ذخیره کنید وقتی با این برنامه فرم رو باز کردید وارد قسمت Tools شوید بعد Form و سپس edit بعد از اتمام کار save as با یک نام جدید ، حتی می توانید عکس و امضای خودتون رو وارد فرم کنید یعنی وارد قسمت Comment شوید بعد add stamp و سپس costum stamp و create costum stamp و در آخر هم فایل مورد نظر رو انتخاب کنید . اصلا جای نگرانی نیست لطفا فرمها رو با دقت پر کنید

1. اگر اسم دیگه ای داشتید و اسمتون رو عوض کردید که بنویسید اگر نه همون N/A بنویسید.
2. باید از همین برنامه ای که دوستمون گفتن استفاده کنید،
Forms--> add or eddit fileds--> right click on filed---> propertis--> format--> change Date to None
[align=right]
تمام این مراحل رو به ترتیب انجام بدین می تونین در قسمت تاریخ هم N/A رو بزنید.
3. اگر کسی رو در قسمت هایی که گفته دارید که بعدا بهتون ملحق میشه، منظور همراهانتون هست(مثلا اگر قراره خانمتون بعدا بیان) اسمشو بنویسید اگر همگی با هم میرید که N/A بزنید.
4. سعی کنید جایی رو خالی نزارید و هر جایی جوابی نداره N/A بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shekari ، Beowulf II
(2013-06-05 ساعت 00:38)aghaghia نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 22:15)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 23:37)Beowulf II نوشته:  سلام دوستان. تو رو خدا کمکم کنید. من گیج شدم. نمیدونم بالاخره فرم رو چطوری باید پر کنم. نرم افزار Nitro رو هم ندارم. حتی PDF هم نمی تونم Save as بگیرم. و حتی وقتی فرم رو ایمیل می کنم واسه دوستم که اصلاحش کنه، اطلاعاتش می پره یا تغییر می کنه. چند جاشم نمیدونم چی بزنم. تو رو خدا کمکم کنید.

کیس نامبر به اسم خودم هستش. و می خوام با خانمم اقدام کنم.
1- Maiden Name - Other Name رو چی باید بزنم واسه هر دومون؟
2- تاریخ ها رو چطوری بزنم N/A؟
3- 31 رو باید Yes - No بزنم یا اسم همراهمو بدم؟
4- آیا همه جاهای خالی رو باید بزنیم N/A؟ مثلا بچه ها رو همه کادر رو با N/A پر کنم یا یک N/A کافیه؟

ممنون.

دوست عزیز نیازی به نرم افزار nitro نیست شما می توانید با نرم افزار adobe acrobat Pro تمام فرم رو ویرایش و ذخیره کنید وقتی با این برنامه فرم رو باز کردید وارد قسمت Tools شوید بعد Form و سپس edit بعد از اتمام کار save as با یک نام جدید ، حتی می توانید عکس و امضای خودتون رو وارد فرم کنید یعنی وارد قسمت Comment شوید بعد add stamp و سپس costum stamp و create costum stamp و در آخر هم فایل مورد نظر رو انتخاب کنید . اصلا جای نگرانی نیست لطفا فرمها رو با دقت پر کنید

1. اگر اسم دیگه ای داشتید و اسمتون رو عوض کردید که بنویسید اگر نه همون N/A بنویسید.
2. باید از همین برنامه ای که دوستمون گفتن استفاده کنید،
Forms--> add or eddit fileds--> right click on filed---> propertis--> format--> change Date to None
[align=right]
تمام این مراحل رو به ترتیب انجام بدین می تونین در قسمت تاریخ هم N/A رو بزنید.
3. اگر کسی رو در قسمت هایی که گفته دارید که بعدا بهتون ملحق میشه، منظور همراهانتون هست(مثلا اگر قراره خانمتون بعدا بیان) اسمشو بنویسید اگر همگی با هم میرید که N/A بزنید.
4. سعی کنید جایی رو خالی نزارید و هر جایی جوابی نداره N/A بزنید.

البته لازم به ذکر هستش سوال 31 دوقسمت داره aوb
در قسمت a نام همراهان در صورتی که بهمراه هم به امریکا میرید بایستی نوشته شه و در این صورت قسمت 31b رو n/a میزنید.
در قسمت b نام همراهان در صورتی که در اینده همراه شما خواهند بود بایستی نوشته شه و در این صورت قسمت 31a رو n/a میزنید ..
تشکر کنندگان: aghaghia ، Beowulf II
(2013-06-05 ساعت 08:23)alimomen نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 00:04)Beowulf II نوشته:  Forms - Text Field
ببرش بالا راست و کیس نامبرتو توش بنویس.

در این صورت شماره رو داخل یک کادر مینویسه؟اشکالی نداره؟نمیشه کادر رو حذف کرد؟
ممنون از همکاریتون

دوست عزیز،
شما کلا دو راه حل دارید.
1- راهی که KIMIA2005 جان معرفی کرد رو انجام بدید.
2- راهی رو که بهتون گفتم. (حالا اگه با کادر مشکل داری، اون دیگه سلیقه هستش. فکر نمی کنم اونا اونقدر بیکار باشن که بخوان به این فکر کنن که چرا تو کادر نوشتی با بدون کادر یا با دست.)
موفق باشید.

(2013-06-05 ساعت 08:34)alimomen نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 00:56)KIMIA2005 نوشته:  البته لازم به ذکر هستش سوال 31 دوقسمت داره aوb
در قسمت a نام همراهان در صورتی که بهمراه هم به آمریکا میرید بایستی نوشته شه و در این صورت قسمت 31b رو n/a میزنید.
در قسمت b نام همراهان در صورتی که در اینده همراه شما خواهند بود بایستی نوشته شه و در این صورت قسمت 31a رو n/a میزنید ..

اگر مثلا طرف پشیمون شد تکلیف چیه؟مثلا اگر الان داخل فرم پر کنه که با هم میریم و بعدا بخاد اول خودش بره تا شرایط رو مهیا کنه بعدا خانمش رو ببره؟یا بالعکس

شما فرصت اصلاح فرم داری. البته تا قبل از مصاحبه.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-06-04 ساعت 22:48)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 09:45)taleghani نوشته:  دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟
دوست عزیز وقتی شما در قسمت شرح هر بند کلمه n/a رو میزنی دیگه چه نیازی هست که حتما در قسمت تاریخ اون هم این کلمه رو درج کنید به نظر شما افرادی که در KCC هستند اینقدر خنگ تشریف دارند ؟!!!!!!

با سلام به دوستان عزیز ، بنده یک سئوال در مورد بند 31a داشتم ایا در این قسمت باید اسامی بقیه افراد خانواده را بنویسم یا کلمه yes کاقیست. (اخه جملش سئوالی نیست)

اسم کسی که همراهت میاد. (31a)
اسم کسی که بعدا می خواد بیاد. (31b)

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-06-04 ساعت 19:04)moon_rose نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 18:24)shekari نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرایی،چند تا سوال داشتم از دوستان صاحب نظر ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند.
1- در سوال 12 فرم DS-230، من مهندسی برق تمام کردم ولی هیچگونه سابقه کاری ندارم و الان دارم کلاس زبان میرم، بهتر است Unemployed بنویسم یا Jobless ؟
2-در سوال 30 فرم DS-230، آیا باید من چهار سال لیسانس رو که در شهر دیگری خوندم را هم بنویسم؟ قسمت تاریخش را این طور نوشتم آیا درست هست؟ از بالا ابتدا (( From: 07-2011 To: Present)) ، ردیف دوم= (( From: 09-2006 To: 07-2011 )) ، ردیف سوم= (( From: 09-2004 To: 09-2006 )).
3- در سوال 32 فرم DS-230 ، من مهندس برق-الکترونیک هستم و تا حالا هیچ سابقه کاری ندارم، آیا باید دوره کارآموزی را که در لیسانس در اداره مخابرات به مدت 3 ماه بودم را لازم هست وارد کنم؟ همچنین من دوره برنامه نویسی ویژوال بیسیک را در فنی و حرفه ای معادل 120 ساعت گذراندم آیا لازم هست این دوره را به عنوان سابقه کاری وارد کنم؟ آیا اگر وارد نکنم دولت آمریکا بویی در این باره می بره؟ من سوال 32 را کلا N/A نوشتم نظر شما چیه؟
4-در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در دانشگاه آزاد اردبیل قبول شدم ولی حدود 6 ترم را در دانشگاه آزاد لاهیجان دانشجوی مهمان بودم ولی مدرک لیسانس را از دانشگاه آزاد اردبیل (دانشگاه مبدا) گرفتم، سوالم اینه که آیا باید دانشگاه آزاد اردبیل را در قسمت school and location بنویسم؟(در ریزنمرات و دانشنامه لیسانس در هیچ جایی صحبت از دانشجوی مهمان در دانشگاه آزاد لاهیجان نشده است)
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمهن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
5-در سوال 43-a اولین قسمت را Have you ever applied for a Social Security Number را NO زدم و سپس قسمت Do you want the social Security را YES زدم، همچنین قسمت Give the number را N/A نوشتم، حالا سوالم اینه که در قسمت Would you like receive a replacement card
YES را باید بزنم یا NO را؟
ممنونم
1-بهتره unemloyed بنویسید.
2-بله ..همون فرمت خوبه.
3-نیازی به نوشتن دوره کاراموزی دانشگاه و یا دوره فنی حرفه ای نیست
4-بهتره 6 ترمی که مهمان بودید رو بنویسید.(مطمئن نیستم)
5-give the number رو که n/a زدید ، پایینش رو پر نکنید. یعنی شامل حال شما نمیشه.اگه قبلا اونجا نبودید.

دوست عزیز، در جواب سوال 4، چرا باید 6 ترم مهمانیم رو بنویسم آخه نه در دانشنامه لیسانسم و نه در ریزنمرات لیسانس حرفی از مهمان بودن زده نشده است،آیا می تونند در این باره چیزی بفهمند؟
بابت راهنماییتون ممنونم دوست عزیزم

از دوستان عزیز و با تجربه مهاجرسرا خواهش می کنم راهنماییم کنید.
در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در دانشگاه آزاد اردبیل قبول شدم ولی حدود 6 ترم را در دانشگاه آزاد لاهیجان دانشجوی مهمان بودم ولی مدرک لیسانس را از دانشگاه آزاد اردبیل (دانشگاه مبدا) گرفتم، سوالم اینه که آیا باید دانشگاه آزاد اردبیل را در قسمت school and location بنویسم؟(در ریزنمرات و دانشنامه لیسانس در هیچ جایی صحبت از دانشجوی مهمان در دانشگاه آزاد لاهیجان نشده است)
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
ممنون از همگی
تشکر کنندگان:
سلام سوال 31a,b اگر کسی همراه ما نیست که الان و یا بعدا بخواد با ما بیاد باید N/Aبزنیم?
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 11:05)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام سوال 31a,b اگر کسی همراه ما نیست که الان و یا بعدا بخواد با ما بیاد باید N/Aبزنیم?

اره دیگه اگه کیس شما 1 نفری هستش n/a بزنید...
تشکر کنندگان: Beowulf II ، shekari
(2013-06-05 ساعت 09:06)shekari نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 19:04)moon_rose نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 18:24)shekari نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرایی،چند تا سوال داشتم از دوستان صاحب نظر ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند.
1- در سوال 12 فرم DS-230، من مهندسی برق تمام کردم ولی هیچگونه سابقه کاری ندارم و الان دارم کلاس زبان میرم، بهتر است Unemployed بنویسم یا Jobless ؟
2-در سوال 30 فرم DS-230، آیا باید من چهار سال لیسانس رو که در شهر دیگری خوندم را هم بنویسم؟ قسمت تاریخش را این طور نوشتم آیا درست هست؟ از بالا ابتدا (( From: 07-2011 To: Present)) ، ردیف دوم= (( From: 09-2006 To: 07-2011 )) ، ردیف سوم= (( From: 09-2004 To: 09-2006 )).
3- در سوال 32 فرم DS-230 ، من مهندس برق-الکترونیک هستم و تا حالا هیچ سابقه کاری ندارم، آیا باید دوره کارآموزی را که در لیسانس در اداره مخابرات به مدت 3 ماه بودم را لازم هست وارد کنم؟ همچنین من دوره برنامه نویسی ویژوال بیسیک را در فنی و حرفه ای معادل 120 ساعت گذراندم آیا لازم هست این دوره را به عنوان سابقه کاری وارد کنم؟ آیا اگر وارد نکنم دولت آمریکا بویی در این باره می بره؟ من سوال 32 را کلا N/A نوشتم نظر شما چیه؟
4-در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمهن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
5-در سوال 43-a اولین قسمت را Have you ever applied for a Social Security Number را NO زدم و سپس قسمت Do you want the social Security را YES زدم، همچنین قسمت Give the number را N/A نوشتم، حالا سوالم اینه که در قسمت Would you like receive a replacement card
YES را باید بزنم یا NO را؟
ممنونم
1-بهتره unemloyed بنویسید.
2-بله ..همون فرمت خوبه.
3-نیازی به نوشتن دوره کاراموزی دانشگاه و یا دوره فنی حرفه ای نیست
4-بهتره 6 ترمی که مهمان بودید رو بنویسید.(مطمئن نیستم)
5-give the number رو که n/a زدید ، پایینش رو پر نکنید. یعنی شامل حال شما نمیشه.اگه قبلا اونجا نبودید.

دوست عزیز، در جواب سوال 4، چرا باید 6 ترم مهمانیم رو بنویسم آخه نه در دانشنامه لیسانسم و نه در ریزنمرات لیسانس حرفی از مهمان بودن زده نشده است،آیا می تونند در این باره چیزی بفهمند؟
بابت راهنماییتون ممنونم دوست عزیزم

از دوستان عزیز و با تجربه مهاجرسرا خواهش می کنم راهنماییم کنید.
در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
ممنون از همگی

دوست عزیز،
لطفا به این نکته توجه داشته باشید که اونا شمارو نمیخورن.
بهتره که ریسک نکنید و راستشو بنویسید. چرا که این مسئله تاثیری در روند شما نداره و خلافی هم نکردید.
موفق باشید.
سوال دومتون هم، از روی ترجمه مدارکتون چک کنید. سند معتبر برای اونها دانشنامه و ترجمش هستش نه چیز دیگه ای.
(بچه ها تو رو خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یک کم راجع به بعضی از سوالاتتون فکر کنید.)

تشکر کنندگان: ali_am76 ، love_everlife
(2013-06-04 ساعت 23:30)philter نوشته:  سلام به همگی
تو قسمت سوم سوال 33 از ما میخواد اگه عضو انجمن حرفه ای هستیم نام ببریم.
من 4 تا از امتحانات مایکروسافت رو خارج از کشور پاس کردم که در کل یه مدرک میشه به نام MCP.
که این مدرک هم شناسه داره و در دیتابیس مایکروسافت ثبت شده و هرکسی که حتی یک مدرک بگیره میتونه در فروم مخصوص مایکروسافت عضو میشه.
حالا من شک دارم که اینجا بنویسمش یا نه؟

خیلی بعید می دونم چنین منظوری داشته باشه.
شما باید انجمن های حرفه ای مثل IATA (انجمن خلبانی) و یا IAMA (انجمن پزشکی) و یا NASA (انجمن فضانوردی) و امثالهم و یا هر انجمن حرفه ای و تخصصی تاکید می کنم هر انجمن حرفه ای و تخصصی که ارزش مهم و بین المللی داره رو ذکر کنید. مایکروسافت بین المللی هست ولی چیز حائز اهمیتی نیست که نیاز یه ذکر داشته باشه.
با این حال نظر باقی دوستان قدیمی و حرفه ای تر رو بپرسید.
موفق باشید.

تشکر کنندگان: maryam_a ، philter ، aghaghia
کسی جواب منو نداد!! اگه برای سابقه کار یه گواهی ببریم کافیه یا سابقه بیمه میخوان یا ممکنه چک کنن؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان