کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-05 ساعت 12:09)shahrzad001 نوشته:  کسی جواب منو نداد!! اگه برای سابقه کار یه گواهی ببریم کافیه یا سابقه بیمه میخوان یا ممکنه چک کنن؟

دوست عزیز گواهی کار برا کسی لازمه که مدرک دیپلم 12 ساله رو را نداشته باشه و از طریق سابقه کار بخواد اقدام کنه برا ویزا شما که فرمودید لیسانس دارید دیگه نیاز به سابقه کار نیست ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: shahrzad001
دوست عزیز یه سوال دارم. اگه ممکنه کمک کنید.
راجعبه قسمت 43a , 43b راهنمایی کنید.
یه مسئله دیگه که الان من فقط میتونم اون تیک رو روی yes , no بزارم .. نمیتونم حذفش کنم... چطوری باید این تیک حذف بشه ؟
تشکر کنندگان: stoner
سلام
من می خوام هم ایمیل کنم و هم با پست بفرستم چون خیالم راحت تره؟
موردی داره؟
پیش پیش ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 12:32)remarya نوشته:  سلام
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

اره .. یا پست یا ایمیل ... 2تاش با هم قبول نیست...
تشکر کنندگان: shekari
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

بله نباید به هر دو طریق اقدام کنید چون گفته میشه باعث حذف شدن پروندتون میشه.. میتونید در صفحات قبلی نظرات بقیه هم ببینید که مطمئن شین. بازهم اکیدا توصیه میشه فقط به یه روش ارسال کنین , حالا دیگه مختارین.. موفق باشین

(2013-06-05 ساعت 12:30)love_everlife نوشته:  دوست عزیز یه سوال دارم. اگه ممکنه کمک کنید.
یه مسئله دیگه که الان من فقط میتونم اون تیک رو روی yes , no بزارم .. نمیتونم حذفش کنم... چطوری باید این تیک حذف بشه ؟

43 a رو ابتدا no و بعد تیک yes رو بزنین..( سمت راسته اون قسمت)
43b رو yes بزنین.. فقطم تیک کافیست زده بشه..
تشکر کنندگان: love_everlife ، shekari
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

دوست عزیز به هیچ عنوان این کار رو انجام ندهید ..
تشکر کنندگان: love_everlife ، shekari
(2013-06-05 ساعت 12:37)sejz نوشته:  
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

بله نباید به هر دو طریق اقدام کنید چون گفته میشه باعث حذف شدن پروندتون میشه.. میتونید در صفحات قبلی نظرات بقیه هم ببینید که مطمئن شین. بازهم اکیدا توصیه میشه فقط به یه روش ارسال کنین , حالا دیگه مختارین.. موفق باشین

(2013-06-05 ساعت 12:30)love_everlife نوشته:  دوست عزیز یه سوال دارم. اگه ممکنه کمک کنید.

43a قسمت سمت چپ رو اشتباها تیک زدم ... الان هر کاری میکنم این تیک حذف نمیشه، گویا باید این قسمت خالی باشه و تیک نزنیم.
الان میخوام بدونم اینو چطوری ورش دارم با نیترو 8 !؟
تشکر کنندگان: shekari ، stoner

43a رو no بزنید و قسمت زیر گزینه no رو yes بزنید و43b را yesبزنید ..

(2013-06-05 ساعت 12:46)love_everlife نوشته:  
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

43a قسمت سمت چپ رو اشتباها تیک زدم ... الان هر کاری میکنم این تیک حذف نمیشه، گویا باید این قسمت خالی باشه و تیک نزنیم.

اگه انلاک کرده باشی فرم رو :

forms---->edit all fileds----> right click----->properties----->forms field---> hidden---> save
تشکر کنندگان: sejz ، love_everlife
(2013-06-05 ساعت 11:18)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 09:06)shekari نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 19:04)moon_rose نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 18:24)shekari نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرایی،چند تا سوال داشتم از دوستان صاحب نظر ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنند.
1- در سوال 12 فرم DS-230، من مهندسی برق تمام کردم ولی هیچگونه سابقه کاری ندارم و الان دارم کلاس زبان میرم، بهتر است Unemployed بنویسم یا Jobless ؟
2-در سوال 30 فرم DS-230، آیا باید من چهار سال لیسانس رو که در شهر دیگری خوندم را هم بنویسم؟ قسمت تاریخش را این طور نوشتم آیا درست هست؟ از بالا ابتدا (( From: 07-2011 To: Present)) ، ردیف دوم= (( From: 09-2006 To: 07-2011 )) ، ردیف سوم= (( From: 09-2004 To: 09-2006 )).
3- در سوال 32 فرم DS-230 ، من مهندس برق-الکترونیک هستم و تا حالا هیچ سابقه کاری ندارم، آیا باید دوره کارآموزی را که در لیسانس در اداره مخابرات به مدت 3 ماه بودم را لازم هست وارد کنم؟ همچنین من دوره برنامه نویسی ویژوال بیسیک را در فنی و حرفه ای معادل 120 ساعت گذراندم آیا لازم هست این دوره را به عنوان سابقه کاری وارد کنم؟ آیا اگر وارد نکنم دولت آمریکا بویی در این باره می بره؟ من سوال 32 را کلا N/A نوشتم نظر شما چیه؟
4-در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در دانشگاه آزاد اردبیل قبول شدم ولی حدود 6 ترم را در دانشگاه آزاد لاهیجان دانشجوی مهمان بودم ولی مدرک لیسانس را از دانشگاه آزاد اردبیل (دانشگاه مبدا) گرفتم، سوالم اینه که آیا باید دانشگاه آزاد اردبیل را در قسمت school and location بنویسم؟(در ریزنمرات و دانشنامه لیسانس در هیچ جایی صحبت از دانشجوی مهمان در دانشگاه آزاد لاهیجان نشده است)
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمهن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
5-در سوال 43-a اولین قسمت را Have you ever applied for a Social Security Number را NO زدم و سپس قسمت Do you want the social Security را YES زدم، همچنین قسمت Give the number را N/A نوشتم، حالا سوالم اینه که در قسمت Would you like receive a replacement card
YES را باید بزنم یا NO را؟
ممنونم
1-بهتره unemloyed بنویسید.
2-بله ..همون فرمت خوبه.
3-نیازی به نوشتن دوره کاراموزی دانشگاه و یا دوره فنی حرفه ای نیست
4-بهتره 6 ترمی که مهمان بودید رو بنویسید.(مطمئن نیستم)
5-give the number رو که n/a زدید ، پایینش رو پر نکنید. یعنی شامل حال شما نمیشه.اگه قبلا اونجا نبودید.

دوست عزیز، در جواب سوال 4، چرا باید 6 ترم مهمانیم رو بنویسم آخه نه در دانشنامه لیسانسم و نه در ریزنمرات لیسانس حرفی از مهمان بودن زده نشده است،آیا می تونند در این باره چیزی بفهمند؟
بابت راهنماییتون ممنونم دوست عزیزم

از دوستان عزیز و با تجربه مهاجرسرا خواهش می کنم راهنماییم کنید.
در سوال 33 فرم DS-230، من دو تا مشکل دارم:
• من لیسانس را در دانشگاه آزاد اردبیل قبول شدم ولی حدود 6 ترم را در دانشگاه آزاد لاهیجان دانشجوی مهمان بودم ولی مدرک لیسانس را از دانشگاه آزاد اردبیل (دانشگاه مبدا) گرفتم، سوالم اینه که آیا باید دانشگاه آزاد اردبیل را در قسمت school and location بنویسم؟(در ریزنمرات و دانشنامه لیسانس در هیچ جایی صحبت از دانشجوی مهمان در دانشگاه آزاد لاهیجان نشده است)
• من لیسانس را در مهر ماه سال 1385 قبول شدم ولی بنا به دلایی خود دانشگاه به همه دانشجویان یک ترم مرخصی بدون احتساب داد(حتی در ریزنمرات لیسانس این مورد مرخصی بدون احتساب قید شده است) و همه مجبور شدند در ترم بهمن 1385 شروع به تحصیل کنند، سوالم اینه که آیا باید در فرم تاریخ شروع تحصیل را از بهمن ماه 1385 بزنم یا از مهر ماه 1385؟
ممنون از همگی

دوست عزیز،
لطفا به این نکته توجه داشته باشید که اونا شمارو نمیخورن.
بهتره که ریسک نکنید و راستشو بنویسید. چرا که این مسئله تاثیری در روند شما نداره و خلافی هم نکردید.
موفق باشید.
سوال دومتون هم، از روی ترجمه مدارکتون چک کنید. سند معتبر برای اونها دانشنامه و ترجمش هستش نه چیز دیگه ای.
(بچه ها تو رو خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یک کم راجع به بعضی از سوالاتتون فکر کنید.)
دوست عزیز،شما فرمودید که دانشگاهی که مهمان بودم رو ذکر کنم ولی افشین عزیز گفتن که لازم نیست اشاره ای کنم،اگر اشاره ای نکنم آیا مشکلی ایجاد میشه برام و آیا می فهمند؟(در دانشنامه و ریزنمرات لیسانسم چیزی درباره دانشگاهی که مهمان بودم ننوشته)
دوست عزیز نمی دونم چی کار کنم گیج شدم،لطفا کمکم کنید
مرسی
تشکر کنندگان:
دوباره سلام من چون می خواستم همه نوشته هام جا بشه با نیترو درست کردم منتها جاهایی که خارج از کادره مشخص شده است در حالت عادی یکم کم رنگ تره ولی وقتی روش کلیک می کنی به حالت عادی بر می گرده حالا سوال من اینه که همینجوری بفرستم یا که از روش پرینت بگیرم بعد اسکنش کنم تا به شکل عکس PDF اش کنم؟
بازم ممنون

(2013-06-05 ساعت 12:44)KIMIA2005 نوشته:  
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

با اکثریت آرا تصویب شد( با ایمیل می فرستیم)Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، love_everlife
(2013-06-05 ساعت 13:17)remarya نوشته:  دوباره سلام من چون می خواستم همه نوشته هام جا بشه با نیترو درست کردم منتها جاهایی که خارج از کادره مشخص شده است در حالت عادی یکم کم رنگ تره ولی وقتی روش کلیک می کنی به حالت عادی بر می گرده حالا سوال من اینه که همینجوری بفرستم یا که از روش پرینت بگیرم بعد اسکنش کنم تا به شکل عکس PDF اش کنم؟
بازم ممنون

(2013-06-05 ساعت 12:44)KIMIA2005 نوشته:  
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

با اکثریت آرا تصویب شد( با ایمیل می فرستیم)Big Grin

باید فرم رو انلاک کنی و سایز فونت رو کوچیک میکنی نه زیاد که خونده نشه تا توی کادر جا شه بعد save میکنی و خودش با فرمت pdfذخیره میشه نیازی نیست اسکن کنی
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-06-05 ساعت 12:48)KIMIA2005 نوشته:  

43a رو no بزنید و قسمت زیر گزینه no رو yes بزنید و43b را yesبزنید ..

(2013-06-05 ساعت 12:46)love_everlife نوشته:  
موردی داره؟
پیش پیش ممنون

اگه انلاک کرده باشی فرم رو :

forms---->edit all fileds----> right click----->properties----->forms field---> hidden---> save
شرمنده دوست عزیز اما این روش شما فقط مخفی میکنه تیک رو ...
پیدا کردم راه درستشو.
forms---->edit all fileds----> right click----->edit--->delete
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، stoner
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم . من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم Rolleyes
تشکر کنندگان: love_everlife
بعد از اینکه فرمها رو پر کردیم توی نیترو آیا قسمتی هست که فرم رو مجددا لاک کنیم که قابل ویرایش مجدد نباشه؟آیا کلا نیازی به این کار هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 17:41)alimomen نوشته:  بعد از اینکه فرمها رو پر کردیم توی نیترو آیا قسمتی هست که فرم رو مجددا لاک کنیم که قابل ویرایش مجدد نباشه؟آیا کلا نیازی به این کار هست؟

دوست عزیز نیازی به این کار نیست ..

(2013-06-05 ساعت 13:56)n51 نوشته:  من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم . من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم Rolleyes

دوست عزیز چون شما هنوز ارشد رو نگرفتی در حال حاضر اخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانس به حساب میاد...
تشکر کنندگان: Beowulf II

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان