کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دوستان
من برای خودم و همسرم فرم پر کردم - الان میخوام از طریق ایمیل فرم ها و عکس ها رو بفرستم اما نمیدونم فرم ها و عکس ها رو چطور باید نامگذاری کرد - میتونید راهنماییم کنید؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 21:01)ntb نوشته:  دوستان
من برای خودم و همسرم فرم پر کردم - الان میخوام از طریق ایمیل فرم ها و عکس ها رو بفرستم اما نمیدونم فرم ها و عکس ها رو چطور باید نامگذاری کرد - میتونید راهنماییم کنید؟

فرم ها
2014AS0000xxxx - DSP-230 YA 122- FAMILY NAME.PDF

عکسها
2014AS0000xxxx-FAMILY NAME-IMAGE .JPEG
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: shekari ، Beowulf II
(2013-06-05 ساعت 21:40)ntb نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 21:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 21:01)ntb نوشته:  دوستان

فرم ها
2014AS0000xxxx - DSP-230 YA 122- FAMILY NAME.PDF

عکسها
2014AS0000xxxx-FAMILY NAME-IMAGE .JPEG

مرسی - عنوان ایمیل رو چی بنویسم؟

DV Selectee: Forms and Photogrphs. Please Confirm- FAMILY NAME : موضوع
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، Beowulf II
لطفا یکی در مورد قسمت 31bبیشتر توضیح بده.منظور اینه که مثلا طرف میره اونجا بعدا واسه خانومش اقدام میکنه؟خانومش چقدر وقت بعدش میتونه بره:مگر ویزاها رو با هم نمیدن؟لطفا یکی بگه دقیقا منظور چیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 23:24)alimomen نوشته:  لطفا یکی در مورد قسمت 31bبیشتر توضیح بده.منظور اینه که مثلا طرف میره اونجا بعدا واسه خانومش اقدام میکنه؟خانومش چقدر وقت بعدش میتونه بره:مگر ویزاها رو با هم نمیدن؟لطفا یکی بگه دقیقا منظور چیه؟

دوست عزیز در قسمت 31aشما نام همراهانتون رو که باهاتون به امریکا میان بنویسید ودر قسمت 31b اگر همراهانتون بعدا میان بنویسید
شما و همراهانتون باهم برا مصاحبه و اخذ ویزا راهی میشید و انشالله ویزا رو میگیریدو از زمان صدور ویزا نهایتا6 ماه فرصت دارند که به شما ملحق شوند ...
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-05 ساعت 23:49)shahrzad001 نوشته:  قسمت پایین امضای همراه (شوهر) و بچه چطور باید پر بشه؟

دوست عزیز منظورتون از پایین امضا کجاست ؟؟
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-05 ساعت 23:35)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:24)alimomen نوشته:  لطفا یکی در مورد قسمت 31bبیشتر توضیح بده.منظور اینه که مثلا طرف میره اونجا بعدا واسه خانومش اقدام میکنه؟خانومش چقدر وقت بعدش میتونه بره:مگر ویزاها رو با هم نمیدن؟لطفا یکی بگه دقیقا منظور چیه؟

دوست عزیز در قسمت 31aشما نام همراهانتون رو که باهاتون به آمریکا میان بنویسید ودر قسمت 31b اگر همراهانتون بعدا میان بنویسید
شما و همراهانتون باهم برا مصاحبه و اخذ ویزا راهی میشید و انشالله ویزا رو میگیریدو از زمان صدور ویزا نهایتا6 ماه فرصت دارند که به شما ملحق شوند ...

این توضیحاتی رو که لطف کردید میدونم منظور من اینه که مثلا اگر اینجا اعلام کنیم که مثلا خانم من بعد از من وارد آمریکا میشن بعد خواستیم با هم وارد بشیم چه مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 23:52)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:49)shahrzad001 نوشته:  قسمت پایین امضای همراه (شوهر) و بچه چطور باید پر بشه؟

در فرم 230 مربوط به همسر و بچه هر کدام جای امضای اخر صفحه که باید امضا بشه امضای کی باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 00:03)shahrzad001 نوشته:  

در فرم 230 مربوط به همسر و بچه هر کدام جای امضای اخر صفحه که باید امضا بشه امضای کی باشه؟

خودشون امضا میکنند دیگه اگه بچه هم کوچک هستش خودتون به جای اون امضا میکنید .. البته لازم به ذکر هستش که part 1فرم 230 رو الان امضا میکنید و part 2رو موقع مصاحبه درحضور افیسر..
تشکر کنندگان: shahrzad001

برای همسر و بچه هر کدوم فرم جداگانه باید پر بشه. میخواستم بدونم امضای پایین صفحه مربوط به خودشونه؟ امضای بچه رو چکار کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 00:21)shahrzad001 نوشته:  

برای همسر و بچه هر کدوم فرم جداگانه باید پر بشه. میخواستم بدونم امضای پایین صفحه مربوط به خودشونه؟ امضای بچه رو چکار کنیم؟

فرم 230 برای تمامی افراد کیس که خودشون هم بایستی امضا کنند و فرم 122 فقط برای فرد برنده بایستی پر شود.... برا بچه خودتون امضا کنید
تشکر کنندگان: Beowulf II ، shahrzad001
دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم . من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم Rolleyes
[/quote]

دوست عزیز چون شما هنوز ارشد رو نگرفتی در حال حاضر اخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانس به حساب میاد...
[/quote]

مرسی از راهنمایی شما ، یعنی می فرمایید اونجایی که باید مقاطع تحصیلی را با ذکر مکان می نوشتیم هم لازم نبود بنویسم ؟
کلا ندیدش گرفتم اشکالی نداره ؟ بعدا نگن دروغ گفتی!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 00:40)n51 نوشته:  دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم . من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم Rolleyes

دوست عزیز چون شما هنوز ارشد رو نگرفتی در حال حاضر اخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانس به حساب میاد...

مرسی از راهنمایی شما ، یعنی می فرمایید اونجایی که باید مقاطع تحصیلی را با ذکر مکان می نوشتیم هم لازم نبود بنویسم ؟
کلا ندیدش گرفتم اشکالی نداره ؟ بعدا نگن دروغ گفتی!!!!!!!!!!!!!

خیر دوست عزیزاون رو ندید نگیرید .منظور بنده این بودش که در فرم 122 university degree رو تیک بزنیدچون اخرین مدرک تحصیلیتون لیسانس هستش و درفرم 230 و122 جاهایی که باید مقاطع تحصیلی رو با ذکر نام و مکان بنویسید ارشدتون رو با ذکر تاریخ قید میکردید...... البته باز هم برا اطمینان بیشتر نظر دیگر دوستان رو هم جویا شید..
تشکر کنندگان: n51
با تشکر از رهنمایهای دوستان عزیز که کلی‌ اطلاعات ازشون گرفتم.من چند سوال دارم[فرم۲۳۰] که شاید ساده یا تکراری باشه(با عرض معذرت باز می‌پرسم )

۱-من اسم کوچیکم رو ۳ سال پیش عوض کردم آیا باید در سوال ۲ اونو بنویسم؟

۲-در سوال ۱۰ من که فعلا نمیدونم کجا می‌خوام زندگی‌ کنم ، اگه آدرسی ننویسم اشکالی‌ داره؟ البته ۱کی‌ از دوستانم میگه آدرس فامیل من رو بنویس که موقع ورود به آمریکا ۱جایی‌ داشته باشی‌ با توجه به این که من چیز زیادی از اونا نمیدونم آیا صلاح هست که آدرس اونا رو بنویسم ؟ ممکن است که موقع مصاحبه متوجه بشن که اونا رو خوب نمیشناسم و مشکلی‌ پیش بیاد ؟؟

۳-اگه در آمریکا آدرسی نداشته باشیم برای پست گرین کارت چی‌ پیش میاد و به کجا پست می‌شه ؟ در خصوص سوال ۱۱

۴-من کلی‌ سابقه کار دارم ولی‌ ۲ساله که باز دانشجو شدم و کار نمیکنم ، آیا شغل خودم را در سوال ۱۲ دانشجو بگم؟؟

۵-در سوال ۶ من دیگه جا ندارم که دبستان و راهنماییم رو بنویسم ،اشکالی‌ داره که ننویسم ؟؟[چون گفته که همه مدرسه ذکر شود] و اینکه آیا باید دوره‌های آموزشی‌ که گذراندیم رو هم بنویسیم ( به جز مدرسه و دانشگاه )

۶-در سوال ۴۵ که باید چیزی ننویسیم ، آیا باید ن/ا هم ننویسیم ؟

۷-اگه کسی‌ محل تولدش روستا باشه آیا باید اسم روستا رو بنویسه یا شهر مربوط به اون روستا یعنی‌ محل صدور شناسنامه رو ؟

8-پاین کیس نامبر من ، جلو قسمت پست نوشته فرانکفورت آیا منظورش اینه که من موقع مصاحبه باید فرانکفورت برم ؟ (من آلمان زندگی‌ می‌کنم) و در فرم ۱۲۲ سوال ۴ کنسولگری فرانکفورت رو بنویسم ؟
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 02:51)mina85 نوشته:  با تشکر از رهنمایهای دوستان عزیز که کلی‌ اطلاعات ازشون گرفتم.من چند سوال دارم[فرم۲۳۰] که شاید ساده یا تکراری باشه(با عرض معذرت باز می‌پرسم )
۱-من اسم کوچیکم رو ۳ سال پیش عوض کردم آیا باید در سوال ۲ اونو بنویسم؟
۲-در سوال ۱۰ من که فعلا نمیدونم کجا می‌خوام زندگی‌ کنم ،
۳-اگه در آمریکا آدرسی نداشته باشیم برای پست گرین کارت چی‌ پیش میاد و به کجا پست می‌شه ؟ در خصوص سوال ۱۱
۴-من کلی‌ سابقه کار دارم ولی‌ ۲ساله که باز دانشجو شدم و کار نمیکنم ، آیا شغل خودم را در سوال ۱۲ دانشجو بگم؟؟
۵-در سوال ۶ من دیگه جا ندارم که دبستان و راهنماییم رو بنویسم ،اشکالی‌ داره که ننویسم ؟؟[چون گفته که همه مدرسه ذکر شود] و اینکه آیا باید دوره‌های آموزشی‌ که گذراندیم رو هم بنویسیم ( به جز مدرسه و دانشگاه )
۶-در سوال ۴۵ که باید چیزی ننویسیم ، آیا باید ن/ا هم ننویسیم ؟
۷-اگه کسی‌ محل تولدش روستا باشه آیا باید اسم روستا رو بنویسه یا شهر مربوط به اون روستا یعنی‌ محل صدور شناسنامه رو ؟
8-پاین کیس نامبر من ، جلو قسمت پست نوشته فرانکفورت آیا منظورش اینه که من موقع مصاحبه باید فرانکفورت برم ؟ (من آلمان زندگی‌ می‌کنم) و در فرم ۱۲۲ سوال ۴ کنسولگری فرانکفورت رو بنویسم ؟
سئوال اول ، فک کنم بهتره بگی، مدارک قدیمی مگر اسمتون همون قدیمی نیست؟ یا عوض کردید؟ گفتنش مورد خاصی هم نداره خود امریکا هم راحت می تونید اسم عوض کنید.
سئوال دوم فعلا می تونید آدرس هیچ کسی رو ننویسید.
بعدا هم آدرس نیاز داشتید می تونید از بچه های مطمئن مهاجرسرا یا خدمات مطمئن مهاجرسرا استفاده کنید.
سابقه کاری ها رو در قسمت سابقه کاری ها بنویس ، دانشجو بودن که می تونی بنویسی می تونی ننویسی ولی در قسمت تحصیل بنویس
اصولا دیده شده که فقط دبیرستان و دانشگاه نوشتن و مشکلی پیش نیومده اما این امکان هم هست که برگه اضافه کنید همه رو بنویسید. دوره های اموزشی هم لازم نیست بنویسی بعدا در رزومه می نویسی
در مورد محل تولد اونی که در شناسنامه نوشته شده بنویسد، روستا یا شهر هر کدوم که رسمی ثبت شده
بله باید کنسولگری فراکفورت برید.
درضمن اون سئوال 45 من حفظ نیستم . اگر سئوالش گفته بودید می گم
موفق باشیCoolTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، mina85

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان