موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من برای خودم و همسرم فرم پر کردم - الان میخوام از طریق ایمیل فرم ها و عکس ها رو بفرستم اما نمیدونم فرم ها و عکس ها رو چطور باید نامگذاری کرد - میتونید راهنماییم کنید؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی در مورد قسمت 31bبیشتر توضیح بده.منظور اینه که مثلا طرف میره اونجا بعدا واسه خانومش اقدام میکنه؟خانومش چقدر وقت بعدش میتونه بره:مگر ویزاها رو با هم نمیدن؟لطفا یکی بگه دقیقا منظور چیه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از رهنمایهای دوستان عزیز که کلی اطلاعات ازشون گرفتم.من چند سوال دارم[فرم۲۳۰] که شاید ساده یا تکراری باشه(با عرض معذرت باز میپرسم )
۱-من اسم کوچیکم رو ۳ سال پیش عوض کردم آیا باید در سوال ۲ اونو بنویسم؟
۲-در سوال ۱۰ من که فعلا نمیدونم کجا میخوام زندگی کنم ، اگه آدرسی ننویسم اشکالی داره؟ البته ۱کی از دوستانم میگه آدرس فامیل من رو بنویس که موقع ورود به آمریکا ۱جایی داشته باشی با توجه به این که من چیز زیادی از اونا نمیدونم آیا صلاح هست که آدرس اونا رو بنویسم ؟ ممکن است که موقع مصاحبه متوجه بشن که اونا رو خوب نمیشناسم و مشکلی پیش بیاد ؟؟
۳-اگه در آمریکا آدرسی نداشته باشیم برای پست گرین کارت چی پیش میاد و به کجا پست میشه ؟ در خصوص سوال ۱۱
۴-من کلی سابقه کار دارم ولی ۲ساله که باز دانشجو شدم و کار نمیکنم ، آیا شغل خودم را در سوال ۱۲ دانشجو بگم؟؟
۵-در سوال ۶ من دیگه جا ندارم که دبستان و راهنماییم رو بنویسم ،اشکالی داره که ننویسم ؟؟[چون گفته که همه مدرسه ذکر شود] و اینکه آیا باید دورههای آموزشی که گذراندیم رو هم بنویسیم ( به جز مدرسه و دانشگاه )
۶-در سوال ۴۵ که باید چیزی ننویسیم ، آیا باید ن/ا هم ننویسیم ؟
۷-اگه کسی محل تولدش روستا باشه آیا باید اسم روستا رو بنویسه یا شهر مربوط به اون روستا یعنی محل صدور شناسنامه رو ؟
8-پاین کیس نامبر من ، جلو قسمت پست نوشته فرانکفورت آیا منظورش اینه که من موقع مصاحبه باید فرانکفورت برم ؟ (من آلمان زندگی میکنم) و در فرم ۱۲۲ سوال ۴ کنسولگری فرانکفورت رو بنویسم ؟
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان