کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
Exclamation 
شمایی که این سوال هارو می خونی و درصدد جواب دادنش بر میای
این وظیفتون نیست . . .
این لطف بیش از حَدِتون نسبت به منه . . .

سلام به همه و تبریک به همه
اول به کسایی که این سایت رو فعال کردن , دوم به برنده های لاتاری امسال . . .
من اکثر تایپبک دوستان رو که زحمت کشیدن و جواب دادن رو خوندم , ولی برای اطمینان بیشتر و اینکه می دونید انجام دقیق این کار چقدر برای تک تکمون مهم , اگر این بنده حقیر رو تو سوال های زیر یاری کنید , ممنون می شم . . .

1- توی قسمت 13 فرم DS-230 آدرس فعلی محل سکونت رو باید نوشت , حالا توی قسمت 30 همین فرم از ما خواسته تمام شهرها/کشورهایی که از سن 16 سالگی تا الان اونهم بیشتر از 6 ماه در اون ساکن بودیم رو بنویسیم ... می خواستم بدونم , اگر تغییر آدرسی تا الان نداشتم (از دوران کودکی تا الآن ), این قسمت رو می بایست پر کرد و خط اول رو دوباره با تکرار آدرس بند 13 که نوشتیم باید پر کرد یا که خیر , باید اونرو با N/A پر کرد ؟

2- توی قسمت 32 همین فرم (DS-230 ) از ما خواسته شده عنوان شغلی و محل اونهارو توی 10 سال گذشته وارد کنیم , می خواستم بدونم اول اینکه من رشته تحصیلیم عمران-عمران , دوم اینکه کار من به رشته تحصیلیم هیچ ارتباطی نداره و الان دارم کار طراحی انجام می دم (گرافیک , 3D , ... ) - سوم اینکه سابقه کاری من توی این کار حدودا 3 ساله و تا حالا بابتش هیچ بیمه ای با این عنوان از سوی کارفرما رد نشده!؟! , در آخر هم سوال شده شغلی که می خواهید در آمریکا داشته باشید چیست ؟ /// الانم یه سوال دیگه برام پیش اومده , اینکه 1سال و 2,3 ماهی هستش که با دوستامون شرکت خودمون رو راه انداختیم و من به عنوان مدیر عامل این شرکتم(البته یه شرکت کوچولو موچولو) , ولی بازم بدون بیمه!؟! /// با همه اینا موندم که قسمت 12 فرم ( شغل حاضرتون ) و قسمت 32 این فرم و حتی قسمت 7 فرم DS-122 چی پر کنم؟ / می ترسم بپرسن با این سابقه کم کاری/یا بدون سابقه کاری ( اگر همه رو با N/A جواب بدم ) چجوری مدیر عامل شدی ؟ / خواهشا بهم پاسخ کامل بدین . . .

3- توی قسمت 33 فرم , اگر توی دوران دانشگاه , یک ترم رو تو یه واحد گذرونده باشم و بعد از انتقالی ما بقی رو توی دانشگاه مقصد , آیا لازم هست که ذکر بشه , حتی اون 1 ترم؟/ یا که نه نیازی نیست ؟

4- توی قسمت 34 فرم که مربوط به قسمت سربازی , من معافیت کفالت گرفتم , می خواستم بدونم بابد گزینه مربوط به خدمت رو با NO جواب بدم و مابقی رو با N/A ؟

5- من توی تایپیک ها خوندم که تاکیید شده بود که بعضی جاهارو به هیچ عنوان نبایست امضاء کرد ؟/// بلکه باید این کارو جلوی آفیسر تو سفارت کرد , می خواستم لطف کنید بگید که کدوم فرم/کدوم قسمتش/ رو می بایست الان امضاء کرد و کدوم قسمت رو نباید به هیچ عنوان امضاء کرد؟

6- سوال آخرم اینکه کدوم سفارت رو تو جمع بندی کلی اونم تو شرایط الان از همه بهتر می بینید ؟

بازم از اینکه لطف کردی و وقت نازنینت رو به من هدیه کردی
ممنونم . . .

علی 1392
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 06:05)ali1985ir نوشته:  شمایی که این سوال هارو می خونی و درصدد جواب دادنش بر میای
این وظیفتون نیست . . .

من اکثر تایپبک دوستان رو که زحمت کشیدن و جواب دادن رو خوندم , ولی برای اطمینان بیشتر و اینکه می دونید انجام دقیق این کار چقدر برای تک تکمون مهم , اگر این بنده حقیر رو تو سوال های زیر یاری کنید , ممنون می شم . . .

1- توی قسمت 13 فرم DS-230 آدرس فعلی محل سکونت رو باید نوشت , حالا توی قسمت 30 همین فرم از ما خواسته تمام شهرها/کشورهایی که از سن 16 سالگی تا الان اونهم بیشتر از 6 ماه در اون ساکن بودیم رو بنویسیم ... می خواستم بدونم , اگر تغییر آدرسی تا الان نداشتم (از دوران کودکی تا الآن ), این قسمت رو می بایست پر کرد و خط اول رو دوباره با تکرار آدرس بند 13 که نوشتیم باید پر کرد یا که خیر , باید اونرو با N/A پر کرد ؟

2- توی قسمت 32 همین فرم (DS-230 ) از ما خواسته شده عنوان شغلی و محل اونهارو توی 10 سال گذشته وارد کنیم , می خواستم بدونم اول اینکه من رشته تحصیلیم عمران-عمران , دوم اینکه کار من به رشته تحصیلیم هیچ ارتباطی نداره و الان دارم کار طراحی انجام می دم (گرافیک , 3D , ... ) - سوم اینکه سابقه کاری من توی این کار حدودا 3 ساله و تا حالا بابتش هیچ بیمه ای با این عنوان از سوی کارفرما رد نشده!؟! , در آخر هم سوال شده شغلی که می خواهید در آمریکا داشته باشید چیست ؟ /// الانم یه سوال دیگه برام پیش اومده , اینکه 1سال و 2,3 ماهی هستش که با دوستامون شرکت خودمون رو راه انداختیم و من به عنوان مدیر عامل این شرکتم(البته یه شرکت کوچولو موچولو) , ولی بازم بدون بیمه!؟! /// با همه اینا موندم که قسمت 12 فرم ( شغل حاضرتون ) و قسمت 32 این فرم و حتی قسمت 7 فرم DS-122 چی پر کنم؟ / می ترسم بپرسن با این سابقه کم کاری/یا بدون سابقه کاری ( اگر همه رو با N/A جواب بدم ) چجوری مدیر عامل شدی ؟ / خواهشا بهم پاسخ کامل بدین . . .

3- توی قسمت 33 فرم , اگر توی دوران دانشگاه , یک ترم رو تو یه واحد گذرونده باشم و بعد از انتقالی ما بقی رو توی دانشگاه مقصد , آیا لازم هست که ذکر بشه , حتی اون 1 ترم؟/ یا که نه نیازی نیست ؟

4- توی قسمت 34 فرم که مربوط به قسمت سربازی , من معافیت کفالت گرفتم , می خواستم بدونم بابد گزینه مربوط به خدمت رو با NO جواب بدم و مابقی رو با N/A ؟

5- من توی تایپیک ها خوندم که تاکیید شده بود که بعضی جاهارو به هیچ عنوان نبایست امضاء کرد ؟/// بلکه باید این کارو جلوی آفیسر تو سفارت کرد , می خواستم لطف کنید بگید که کدوم فرم/کدوم قسمتش/ رو می بایست الان امضاء کرد و کدوم قسمت رو نباید به هیچ عنوان امضاء کرد؟

6- سوال آخرم اینکه کدوم سفارت رو تو جمع بندی کلی اونم تو شرایط الان از همه بهتر می بینید ؟

ممنونم . . .

علی 1392

1. بله باید 2باره ادرس رو در بند 30 تکرارکنی و بقیه خونه های باقی مونده رو N/A بزنی.
2. شما همین اطلاعاتی رو که گفتین وارد کنین، اونها از شما سابقه کاری و بیمه نمی خوان این مربوط به کسانی هست که دیپلم 12 ساله و تحصیلات دانشگاهی ندارن و میخوان این نقیصه رو با سابقه کاری پوشش بدن. اصلا اونها به این موضوع فکر نمی کنن که حالا چون شما سابقه کاری زیادی ندارین چطور مدیر عامل شدن، فوقش اگر پرسیدن همین چیزایی رو که الان گفتین واسه اونا هم میگین دیگه!
3.همه رو بنویسین کار از محکم کاری عیب نمی کنه...
4.بله همینطور درسته.
5.فرم 122 رو امضا کنید. فرم 230 رو صفحه دوم زیر قسمت 35 رو امضا کنید ولی صفحه چهارمش رو باید در سفارت و جلوی آفیسر امضا کنید..
6. به این پست مراجعه کنید مقایسه سفارت ها توسط Saeedv13
موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shekari ، Beowulf II ، ali1985ir
(2013-06-05 ساعت 23:58)alimomen نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:35)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:24)alimomen نوشته:  لطفا یکی در مورد قسمت 31bبیشتر توضیح بده.منظور اینه که مثلا طرف میره اونجا بعدا واسه خانومش اقدام میکنه؟خانومش چقدر وقت بعدش میتونه بره:مگر ویزاها رو با هم نمیدن؟لطفا یکی بگه دقیقا منظور چیه؟

دوست عزیز در قسمت 31aشما نام همراهانتون رو که باهاتون به آمریکا میان بنویسید ودر قسمت 31b اگر همراهانتون بعدا میان بنویسید
شما و همراهانتون باهم برا مصاحبه و اخذ ویزا راهی میشید و انشالله ویزا رو میگیریدو از زمان صدور ویزا نهایتا6 ماه فرصت دارند که به شما ملحق شوند ...

این توضیحاتی رو که لطف کردید میدونم منظور من اینه که مثلا اگر اینجا اعلام کنیم که مثلا خانم من بعد از من وارد آمریکا میشن بعد خواستیم با هم وارد بشیم چه مشکلی پیش میاد؟
لطفا یکی از اساتید کمک کنه
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 03:54)sadeghi897 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 02:51)mina85 نوشته:  با تشکر از رهنمایهای دوستان عزیز که کلی‌ اطلاعات ازشون گرفتم.من چند سوال دارم[فرم۲۳۰] که شاید ساده یا تکراری باشه(با عرض معذرت باز می‌پرسم )
۱-من اسم کوچیکم رو ۳ سال پیش عوض کردم آیا باید در سوال ۲ اونو بنویسم؟
۲-در سوال ۱۰ من که فعلا نمیدونم کجا می‌خوام زندگی‌ کنم ،
۳-اگه در آمریکا آدرسی نداشته باشیم برای پست گرین کارت چی‌ پیش میاد و به کجا پست می‌شه ؟ در خصوص سوال ۱۱
۴-من کلی‌ سابقه کار دارم ولی‌ ۲ساله که باز دانشجو شدم و کار نمیکنم ، آیا شغل خودم را در سوال ۱۲ دانشجو بگم؟؟
۵-در سوال ۶ من دیگه جا ندارم که دبستان و راهنماییم رو بنویسم ،اشکالی‌ داره که ننویسم ؟؟[چون گفته که همه مدرسه ذکر شود] و اینکه آیا باید دوره‌های آموزشی‌ که گذراندیم رو هم بنویسیم ( به جز مدرسه و دانشگاه )
۶-در سوال ۴۵ که باید چیزی ننویسیم ، آیا باید ن/ا هم ننویسیم ؟
۷-اگه کسی‌ محل تولدش روستا باشه آیا باید اسم روستا رو بنویسه یا شهر مربوط به اون روستا یعنی‌ محل صدور شناسنامه رو ؟
8-پاین کیس نامبر من ، جلو قسمت پست نوشته فرانکفورت آیا منظورش اینه که من موقع مصاحبه باید فرانکفورت برم ؟ (من آلمان زندگی‌ می‌کنم) و در فرم ۱۲۲ سوال ۴ کنسولگری فرانکفورت رو بنویسم ؟
سئوال اول ، فک کنم بهتره بگی، مدارک قدیمی مگر اسمتون همون قدیمی نیست؟ یا عوض کردید؟ گفتنش مورد خاصی هم نداره خود آمریکا هم راحت می تونید اسم عوض کنید.
سئوال دوم فعلا می تونید آدرس هیچ کسی رو ننویسید.
بعدا هم آدرس نیاز داشتید می تونید از بچه های مطمئن مهاجرسرا یا خدمات مطمئن مهاجرسرا استفاده کنید.
سابقه کاری ها رو در قسمت سابقه کاری ها بنویس ، دانشجو بودن که می تونی بنویسی می تونی ننویسی ولی در قسمت تحصیل بنویس
اصولا دیده شده که فقط دبیرستان و دانشگاه نوشتن و مشکلی پیش نیومده اما این امکان هم هست که برگه اضافه کنید همه رو بنویسید. دوره های اموزشی هم لازم نیست بنویسی بعدا در رزومه می نویسی
در مورد محل تولد اونی که در شناسنامه نوشته شده بنویسد، روستا یا شهر هر کدوم که رسمی ثبت شده
بله باید کنسولگری فراکفورت برید.
درضمن اون سئوال 45 من حفظ نیستم . اگر سئوالش گفته بودید می گم
موفق باشیCoolTongue

1-در صورت تغییر در نام و یا نام خانوادگی در قسمت 2 بایستی بنویسید..
6- در قسمت 45 هیچ چیزی رو ننویسید ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mina85
(2013-06-05 ساعت 00:03)sinamn نوشته:  پاسخ قطعی به سوال 39 فرم. پاسخگوی KCC به نام Staci پاسخ دادند.
.The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program
.The DV Lottery Program is a self petitioned program

petitioner به متقاضی اصلی اشاره می کند. برنامه ی قرعه کشی گوناگونی به صورت "خود درخواست داده" است.

پاسخ قطعی به سوال 10 و 11 فرم. اگر آدرسی نداریم چه کنیم ؟
If you are currently unable to provide a response for question(s) 10 and/or 11 of the DS 230 Part I, you should state “N/A” (not applicable) for each question. This information can be updated at any time prior to the interview by notifying KCC or physically presented at the Embassy on the day of interview
اگر نمیتوانید آدرسی اعلام کنید، باید N/A بنویسید، تا قبل از تاریخ مصاحبه به KCC اعلام کنید و یا نهایتا در روز مصاحبه باید آدرسی را در سفارت اعلام کنید.
روی عکس کلیک کنید تا بزرگ شود
http://upcity.ir/images2/22715867940227797071.jpg
[عکس: 22715867940227797071_thumb.jpg]

پس برای 39 باید مشخصات شخص برنده را بنویسیم قطعاً.واقعاً ممنونWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: shekari ، ali1985ir
(2013-06-04 ساعت 22:48)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 09:45)taleghani نوشته:  دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟
دوست عزیز وقتی شما در قسمت شرح هر بند کلمه n/a رو میزنی دیگه چه نیازی هست که حتما در قسمت تاریخ اون هم این کلمه رو درج کنید به نظر شما افرادی که در KCC هستند اینقدر خنگ تشریف دارند ؟!!!!!!

با سلام به دوستان عزیز ، بنده یک سئوال در مورد بند 31a داشتم ایا در این قسمت باید اسامی بقیه افراد خانواده را بنویسم یا کلمه yes کاقیست. (اخه جملش سئوالی نیست)
دوستان خوبم بالاخره فهمیدم مشکل کارم از کجاست !مشکل از اینجا بود که من Acrobate Reader داشتم نه Acrobate pro والان که10 Acrobate pro را دارم براحتی کارم را انجام دادم ولی الان یک مشکل دارم و این است که نمی دانم چرا عکسم ضمیمه فرم نمی شود و امضا را بعد از اسکن چگونه باید وارد فرم کنم و اندازه 600*600 پیکسل است ولی حجم عکس و اسکن امضا باید چقدر باشد؟ و حجم خود عکس که به صورت جداگانه ارسال می شود 600 *600 و چند کیلو بایت باشه؟لطفا من را راهنمایی کنیدShy
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 07:32)alimomen نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:58)alimomen نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:35)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 23:24)alimomen نوشته:  لطفا یکی در مورد قسمت 31bبیشتر توضیح بده.منظور اینه که مثلا طرف میره اونجا بعدا واسه خانومش اقدام میکنه؟خانومش چقدر وقت بعدش میتونه بره:مگر ویزاها رو با هم نمیدن؟لطفا یکی بگه دقیقا منظور چیه؟

دوست عزیز در قسمت 31aشما نام همراهانتون رو که باهاتون به آمریکا میان بنویسید ودر قسمت 31b اگر همراهانتون بعدا میان بنویسید
شما و همراهانتون باهم برا مصاحبه و اخذ ویزا راهی میشید و انشالله ویزا رو میگیریدو از زمان صدور ویزا نهایتا6 ماه فرصت دارند که به شما ملحق شوند ...

این توضیحاتی رو که لطف کردید میدونم منظور من اینه که مثلا اگر اینجا اعلام کنیم که مثلا خانم من بعد از من وارد آمریکا میشن بعد خواستیم با هم وارد بشیم چه مشکلی پیش میاد؟
لطفا یکی از اساتید کمک کنه

کسی پاسخ این سوال رو نمی دونه. ولی ممکن که:
1- اگر بگین خانومتون بعدا میان، ازتون بخوان بپرسن چه زمانی؟!
2- ممکن ویزای خانومتون رو با تاخیر صادر کنن (تا از ورود ایشون مطمئن شن).
3- (در صورت بند 1)، ممکن ویزای خانومتون رو بدن ولی تاریخ اجازه ورود مطابق با تاریخ اعلامیتون بخوره.
4- ممکن هیچ اتفاقی هم نیفته.

ولی یه نکته. حالا چه کاریه؟! شوخی شوخی با دم شیر هم شوخی؟! Smile
(به نظر من بشینید فکرهاتون رو بکنید و یه تصمیم قاطعانه بگیرید و ریسک نکنید.)
موفق باشید.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: stoner
در سوال 33 فرم DS-230، در قسمت Degree or Diploma طبق ترجمه مدارکم برای 3 سال دبیرستان نوشتم High School Certificate و برای پیش دانشگاهی نوشتمPre-university Certificate، نظر دوستان عزیز و با تجربه رو هم لازم دارم؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 13:20)shekari نوشته:  در سوال 33 فرم DS-230، در قسمت Degree or Diploma طبق ترجمه مدارکم برای 3 سال دبیرستان نوشتم High School Certificate و برای پیش دانشگاهی نوشتمPre-university Certificate، نظر دوستان عزیز و با تجربه رو هم لازم دارم؟
ممنون

خوبه.نگران نباش.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shekari ، Beowulf II
(2013-06-06 ساعت 06:43)aghaghia نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 06:05)ali1985ir نوشته:  شمایی که این سوال هارو می خونی و درصدد جواب دادنش بر میای
این وظیفتون نیست . . .

ممنونم . . .

علی 1392

1. بله باید 2باره ادرس رو در بند 30 تکرارکنی و بقیه خونه های باقی مونده رو N/A بزنی.
2. شما همین اطلاعاتی رو که گفتین وارد کنین، اونها از شما سابقه کاری و بیمه نمی خوان این مربوط به کسانی هست که دیپلم 12 ساله و تحصیلات دانشگاهی ندارن و میخوان این نقیصه رو با سابقه کاری پوشش بدن. اصلا اونها به این موضوع فکر نمی کنن که حالا چون شما سابقه کاری زیادی ندارین چطور مدیر عامل شدن، فوقش اگر پرسیدن همین چیزایی رو که الان گفتین واسه اونا هم میگین دیگه!
3.همه رو بنویسین کار از محکم کاری عیب نمی کنه...
4.بله همینطور درسته.
5.فرم 122 رو امضا کنید. فرم 230 رو صفحه دوم زیر قسمت 35 رو امضا کنید ولی صفحه چهارمش رو باید در سفارت و جلوی آفیسر امضا کنید..
6. به این پست مراجعه کنید مقایسه سفارت ها توسط Saeedv13
موفق باشید.

Aghaghia جان . . .
از اینکه مِنُت گذاشتی , وقت گذاشتی و با دقت به سوالای من جواب دادی ممنون . . .

فقط در مورد سوال 2 که ازت پرسیدم می خواستم نظر خودت و هر کس دیگه ای که بدون شک از من ,اونهم به خاطر تجربه ای که توی مصاحبه و جواب دادن به تایپیک بچه هارو داره بدونم که بهترین راه چیه؟
تا جایی که من تایپیک هارو دنبال کردم, نظرها برای پاسخ دادن به این سوال متفاوت بود , به خاطر همین سوالای زیر برام مطرح شده:

1- اینکه خیلی ها به این معتقد بودن " که آقاجون ,عزیز من , برادر من !؟! چه کاریه , شما که لیسانس داری نیاز به پرکردن بند 32 فرم DSP-230 و بند7 فرم DSP-122 رو نداری و اون رو با N/A پرکن , توی بند 12 فرم DSP-230 بزن Self Employer ( خویش فرما ) با این استدلال که هر چی ساده تر بگیری , آسون تر و خودت رو کمتر توی دردسر پرسش سوال از سمت آفیسر می ندازی؟!؟ / اما اگه سخت بگیری و با جزئیات بنویسی , احتمال اینکه بحث تخصصی تر بشه و سوال و جواب بیشتر , زیادترِ/// من می خوام بدونم آفیسر نمی پرسه شما با 28 سال سن , چرا سابقه کار نداری و الان چی کار می کنی تا الان چیکار می کردی ؟ /// یا توی آمریکا دنبال چه شغلی هستی ؟
2- توی خیلی از تایپیک های دیگه دیدم که گفته بودن صداقت و رو راست بودن یکی از راه های موفقیت توی پر کردن این فرم ها نسبت به تجربه کاریه که داری !!
حالا اگر من این کارو کردم و همه چیز رو نوشتم و پیِ سوالات مکرر آفیسرم به تنم مالیدم ,
اونوقت برگه اشتغال به کار معتبر با سابقه 2 سال تجربه مفید که توی بند 7 فرم DSP-122 هست رو از من نمی خواد؟!؟/// در حالی که من الان توی شرکت خودم کار می کنم و به سابقه اشتغال به کار معتبر سال های پیشم دسترسی ندارم و حداکثر 1 سال هم بیشتر نیست توی شرکت خودمون کار می کنم؟؟؟
3- توی بعضی از تایپیک ها هم نوشته بود که بندهای 12 و 32 فرم DSP-230 را نسبت به کاری که انجام دادین و می دین (سابقه کاری ) رو پُرکنید و بند 7 فرم DSP-122 رو با NO و مابقی رو با N/A پاسخ بدید/// می خواستم بدونم اونوقت با این تفاسیر , اونم با 2 تا فرمی که از نظر سابقه کاری با هم تناقص دارن , برای آفیسر سوالی از بابت این تفاسیر پیش نمی یاد ؟
اینکه چرا این 2 تا فرم با هم متفاوتند؟؟؟

4- جدا از همه سوالای بالا می خوام به من یه لطفی بکنین , اینکه اول از همه بَکگِراند (Background) ذهنتون رو از سوالای من خالی کنید و خودتون رو جای من بزارین, با این تفاوت که تجربه شما بسیار بسیار غنی تر و کامل تر از منه ,
چی می نویسین؟؟؟
اونم دقیق توی قسمت های بندهای 12 و 32 فرم DSP-230 و بند 7 فرم DSP-122 ؟؟؟

خواهشا مثل قبل , جوابم رو کامل بدین , هر نظری که شما بدین " فصل الخطاب "برای من طلقی می شه و به دیده منت . . .

بازم از این همه صبوری و تامل ممنونم
علی 1392
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
تشکر کنندگان: stoner
(2013-05-30 ساعت 12:12)shimoos نوشته:  دوستان توی پستها داشتم میخوندم که ادرسی که اول برای شرکت در لاتاری دادید ادرس پستیتون باید باشه این چقدر صحت داره؟ چون من ادرس خواهرم توی آمریکا رو داده بودم حالا توی فرمها ادرس خودمو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!

سلام من هم این مشکل دارم.کسی میتونه جواب بده
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 13:49)ali1985ir

[b' نوشته:  
Aghaghia جان . . .
از اینکه مِنُت گذاشتی , وقت گذاشتی و با دقت به سوالای من جواب دادی ممنون . . .
[/b]
فقط در مورد سوال 2 که ازت پرسیدم می خواستم نظر خودت و هر کس دیگه ای که بدون شک از من ,اونهم به خاطر تجربه ای که توی مصاحبه و جواب دادن به تایپیک بچه هارو داره بدونم که بهترین راه چیه؟
تا جایی که من تایپیک هارو دنبال کردم, نظرها برای پاسخ دادن به این سوال متفاوت بود , به خاطر همین سوالای زیر برام مطرح شده:

1- اینکه خیلی ها به این معتقد بودن " که آقاجون ,عزیز من , برادر من !؟! چه کاریه , شما که لیسانس داری نیاز به پرکردن بند 32 فرم DSP-230 و بند7 فرم DSP-122 رو نداری و اون رو با N/A پرکن , توی بند 12 فرم DSP-230 بزن Self Employer ( خویش فرما ) با این استدلال که هر چی ساده تر بگیری , آسون تر و خودت رو کمتر توی دردسر پرسش سوال از سمت آفیسر می ندازی؟!؟ / اما اگه سخت بگیری و با جزئیات بنویسی , احتمال اینکه بحث تخصصی تر بشه و سوال و جواب بیشتر , زیادترِ/// من می خوام بدونم آفیسر نمی پرسه شما با 28 سال سن , چرا سابقه کار نداری و الان چی کار می کنی تا الان چیکار می کردی ؟ /// یا توی آمریکا دنبال چه شغلی هستی ؟
2- توی خیلی از تایپیک های دیگه دیدم که گفته بودن صداقت و رو راست بودن یکی از راه های موفقیت توی پر کردن این فرم ها نسبت به تجربه کاریه که داری !!
حالا اگر من این کارو کردم و همه چیز رو نوشتم و پیِ سوالات مکرر آفیسرم به تنم مالیدم ,
اونوقت برگه اشتغال به کار معتبر با سابقه 2 سال تجربه مفید که توی بند 7 فرم DSP-122 هست رو از من نمی خواد؟!؟/// در حالی که من الان توی شرکت خودم کار می کنم و به سابقه اشتغال به کار معتبر سال های پیشم دسترسی ندارم و حداکثر 1 سال هم بیشتر نیست توی شرکت خودمون کار می کنم؟؟؟
3- توی بعضی از تایپیک ها هم نوشته بود که بندهای 12 و 32 فرم DSP-230 را نسبت به کاری که انجام دادین و می دین (سابقه کاری ) رو پُرکنید و بند 7 فرم DSP-122 رو با NO و مابقی رو با N/A پاسخ بدید/// می خواستم بدونم اونوقت با این تفاسیر , اونم با 2 تا فرمی که از نظر سابقه کاری با هم تناقص دارن , برای آفیسر سوالی از بابت این تفاسیر پیش نمی یاد ؟
اینکه چرا این 2 تا فرم با هم متفاوتند؟؟؟

4- جدا از همه سوالای بالا می خوام به من یه لطفی بکنین , اینکه اول از همه بَکگِراند (Background) ذهنتون رو از سوالای من خالی کنید و خودتون رو جای من بزارین, با این تفاوت که تجربه شما بسیار بسیار غنی تر و کامل تر از منه ,
چی می نویسین؟؟؟
اونم دقیق توی قسمت های بندهای 12 و 32 فرم DSP-230 و بند 7 فرم DSP-122 ؟؟؟

خواهشا مثل قبل , جوابم رو کامل بدین , هر نظری که شما بدین " فصل الخطاب "برای من طلقی می شه و به دیده منت . . .

بازم از این همه صبوری و تامل ممنونم
علی 1392

علی اقا اولا یک خورده سایز نوشته هاتو کوچیکتر هم میگرفتی قابل خوندن بود عزیزنیاز نبود اینقدر بزرگ بنویسی Big Grin
بند 7 فرم 122 مربوط به کسانی هستش که حداقل مدرک دیپلم 12 ساله رو ندارند و میخواهند از طریق ساقه کار اقدام کنند که در رابطه باشما منتفی هستش و باید n/a بزنید
در مورد بند 32 و 12 فرم 230 هم هیچ چیزی مثل صداقت نیستش عزیز همون ها رو بنویس و برا افیسر صادقانه توضیح بده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ali1985ir ، shekari ، Beowulf II ، aghaghia
سلام من موقع ثبت نام ادرس برادر همسرم توی امریکا رو دادم
حالا توی تکمیل فرم230 ادرس خونه تهران که الان زندگی میکنیم
موقع ثبت نام لاتاری میگفتن اگه ادرس امریکا بدین شانس قبولی بیشتر میشه
حالا به مشکل بر میخوریم یا خیر؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 00:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 00:40)n51 نوشته:  دانشجوی کارشناسی ارشد هستم که هنوز پایان نامه ام را دفاع نکردم توی فرمهام هیچ جایی بهش اشاره نکردم و تحصیلاتم را لیسانس نوشتم برام مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرمها را آپدیت کنم . من خیلی با تاخیر داشتم مدارکم را ارسال می کردم و اطلاعاتی نداشتم . عضو اینجا هم نبودم Rolleyes

دوست عزیز چون شما هنوز ارشد رو نگرفتی در حال حاضر اخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانس به حساب میاد...

مرسی از راهنمایی شما ، یعنی می فرمایید اونجایی که باید مقاطع تحصیلی را با ذکر مکان می نوشتیم هم لازم نبود بنویسم ؟
کلا ندیدش گرفتم اشکالی نداره ؟ بعدا نگن دروغ گفتی!!!!!!!!!!!!!

خیر دوست عزیزاون رو ندید نگیرید .منظور بنده این بودش که در فرم 122 university degree رو تیک بزنیدچون اخرین مدرک تحصیلیتون لیسانس هستش و درفرم 230 و122 جاهایی که باید مقاطع تحصیلی رو با ذکر نام و مکان بنویسید ارشدتون رو با ذکر تاریخ قید میکردید...... البته باز هم برا اطمینان بیشتر نظر دیگر دوستان رو هم جویا شید..
با سپاس
از دوستان مطلع تقاضای راهنمایی بیشتر دارم
تشکر کنندگان: Beowulf II
(2013-06-06 ساعت 14:50)safaghamami نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 13:52)safaghamami نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 12:12)shimoos نوشته:  دوستان توی پستها داشتم میخوندم که ادرسی که اول برای شرکت در لاتاری دادید ادرس پستیتون باید باشه این چقدر صحت داره؟ چون من ادرس خواهرم توی آمریکا رو داده بودم حالا توی فرمها ادرس خودمو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!

سلام من هم این مشکل دارم.کسی میتونه جواب بده
ادرسی که موقع ثبت نام دادید آدرس محل سکونتتون باید باشه ! داخل فرمها هم باید ادرس محل سکونت فعلی رو ذکر کنید! فقط قسمت 10 و 11 باید ادرس امریکا رو بدید! فیلد 10 برای جایی که میرید زندگی گنید و تا روز مصاحبه هم میتونید تغییر بدید! فیلد 11 هم برای دریافت گرین کارته که باید ادرس امریکا رو بدید!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: Beowulf II

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان