کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-08 ساعت 16:05)sonnnna نوشته:  با سلام

در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟
با تشکر

ابتدایی درسته. راهنمایی رو هم بنویس Secondary School
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، Saeedv13 ، maryam_a
دوستان همیشه متذکر شدن که هیچ گزینه ای نباید خالی بمونه،بر این اساس یعنی توی آیتم هایی مثل 29 و 35 و ... که به صورت ستون های ذکر شده باید از بالا تا پایین و کل ستون ها رو N/A بزنم؟؟

اینجوی یه خورده عجیب نمیشه؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: payam62 ، maryam_a
(2013-05-08 ساعت 16:11)nedafarsi نوشته:  دوستان همیشه متذکر شدن که هیچ گزینه ای نباید خالی بمونه،بر این اساس یعنی توی آیتم هایی مثل 29 و 35 و ... که به صورت ستون های ذکر شده باید از بالا تا پایین و کل ستون ها رو N/A بزنم؟؟

اینجوی یه خورده عجیب نمیشه؟؟

خیر عجیب نیست. مطابق دستورالعملش پر کنید فرمارو.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: payam62 ، Saeedv13 ، philter ، maryam_a
دوستان جای تاریخ نمیشه N/A گذاشت! راه حل چیه؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62 ، philter ، maryam_a
(2013-05-08 ساعت 16:19)ali_am76 نوشته:  دوستان جای تاریخ نمیشه N/A گذاشت! راه حل چیه؟

بوسیله برنامه هایی همچون nitro pdf pro یا adobe acrobat pro (full )l می تونید یه تکست روی همون ناحیه تاریخ اضافه کنید و توش N/A بنویسید
تشکر کنندگان: ali_am76 ، payam62 ، Saeedv13 ، maryam_a
سلام بچه ها
من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم و 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
دانشگاه حال حاضرمو ذکر کنم آیا ؟

لطفا راهنمایی کنید که کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟

ممنون
ارسال مدارک از طریق ایمیل ممکنه ؟ کسی تجربشو داشته که با ایمیل فرستاده باشه ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: payam62 ، maryam_a
(2013-05-08 ساعت 16:24)mohammad19911991 نوشته:  سلام بچه ها

ارسال مدارک از طریق ایمیل ممکنه ؟ کسی تجربشو داشته که با ایمیل فرستاده باشه ؟

بله ممکنه! این پست رو مطالعه کنید!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
با سلام
واقعا ممنون از اینکه با حوصله به سوالات ما پاسخ میدهید،

1-در سوال 2 فرم DS گفته شده که خانم های شوهر دار فامیل شوهرشون رو بنویسن، برای 2014 هم همینطور است؟
2-در سوال 9 برای افراد مجرد و کسانی که یک بار فقط ازدواج کردن در جاخالی N/A بنویسم؟
3-دو خواهر زیر 21 سالم پیش دانشگاهی و اول دبیرستان هستند در سوال 33 فرم DS-230 در جواب degree or diploma برای دبیرستان high school'degree و برای پیش دانشگاهی undergraduate degree درسته؟
4- برای هر نفر 2عدد عکس 5*5 باید میل شود؟
5-فرم DS را برای مادرم پر میکنم در صورتی که برنده لاتاری پدرم است در قسمت 39 باید نام و فامیل و تلفن و آدرس ایمیل پدرم را بنویسم یا N/A بنویسم؟

با تشکر فراوان از شما دوستان پاسخگو

(2013-05-08 ساعت 15:10)enchantress_boy نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 14:58)amaka747 نوشته:  یه سوال دیگه اینکه کسی که سربازی نرفته ولی معافی کفالت داره چی باید بزنه؟

سوال 34 رو No بزن بقیشم بزن N/A

(2013-05-08 ساعت 14:34)amaka747 نوشته:  سلام من می خواستم ببینم که فرق بین advanced degree وuniversity degrees چیست؟و کسی که کارشناسی داره و در حال گرفتن کارشناسی ارشد هست چی باید بزنه؟

بزن University Degree

(2013-05-08 ساعت 14:29)nedafarsi نوشته:  یه سوال در مورد آیتم 13 دارم،واسه آدرس چرا محدود کرده به خیابان، شهر، استان و کشور (مواردی هست که توی پرانتز آورده)؟؟ یعنی آدرس کامل احتیاج نیست که بدم؟؟

برعکس حرف شما دقیقاً یعنی آدرس کامل لازمه بدی.

(2013-05-08 ساعت 14:24)saman.saman نوشته:  دوستان تو قسمت 35 A number منظورش چیه؟ اگه سفری به آمریکا داشته باشیم کدوم شمارس؟

یه شماره 8 رقمی هستش که با A شروع میشه مثل A12 345 678 که اداره Homeland Security به هر شخص خارجی (Alien) اختصاص میده. اگه شمارشو نداشتین و ننوشتین هم ایرادی نداره.

(2013-05-08 ساعت 14:11)sonnnna نوشته:  با سلام

من در لاتاری 2014 برنده شدم. در جواب سوال 33 فرم DS-230 در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟

با تشکر

تو این سوال 33 دوره های ابتدایی و راهنمایی رو لازم نیست اصلاً وارد کنید.

(2013-05-08 ساعت 11:41)parsa880 نوشته:  با سلام ،خانم من قبلا یکبار عقد کرده و بعد از 2 ماه جدا شده ولی تو شناسنامه اش چیزی راجع به این قضیه نیست یعنی اون موقع درخواست داده و شناسنامه جدید بهش دادن اما تو عقدنامه مون یه چیزی راجع به این قضیه نوشته شده حالا به نظر شما باید اینو تو قسمت 9 فرم 230 باید قید کنیم یا نه؟

بله باید حتماً تعداد ازدواجها قید بشه که در مورد ایشون با احتساب ازدواج فعلیش میشه 2 بار.

تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

xمطمئنی قسمت 35 رو باید امضا بزنیم ؟

از بچه هایی که میگن ایمیل کنیم سوالی دارم
کجای سایت یا هر جای دیگه گفته میتونید ایمیل کنید ؟
به هر حال وقتی بقیه رو راهنمایی میکنیم باید از روی سند حرف بزنیم دیگه .
مرسی
البته بگم من که از خدامه ایمیل بزنم ولی از کجا معلوم اونا قبول کنن ؟
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، philter
با سلام
واقعا ممنون از اینکه با حوصله به سوالات ما پاسخ میدهید،

1-در سوال 2 فرم DS گفته شده که خانم های شوهر دار فامیل شوهرشون رو بنویسن، برای 2014 هم همینطور است؟
2-در سوال 9 برای افراد مجرد و کسانی که یک بار فقط ازدواج کردن در جاخالی N/A بنویسم؟
3-دو خواهر زیر 21 سالم پیش دانشگاهی و اول دبیرستان هستند در سوال 33 فرم DS-230 در جواب degree or diploma برای دبیرستان high school'degree و برای پیش دانشگاهی undergraduate degree درسته؟
4- برای هر نفر 2عدد عکس 5*5 باید میل شود؟
5-فرم DS را برای مادرم پر میکنم در صورتی که برنده لاتاری پدرم است در قسمت 39 باید نام و فامیل و تلفن و آدرس ایمیل پدرم را بنویسم یا N/A بنویسم؟

با تشکر فراوان از شما دوستان پاسخگو

(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

تشکر کنندگان:
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
اگه ممکنه دوست دارم نظر خیلیها رو بدونم که بتونم یه تصمیم درست بگیرم...
من همسرم قبول شده و برای پر کردن فرم مشکل داریم. همسرم برای معافیت سربازی یک پرونده پزشکی درست کرده بود که موفق نشد و.فهمیده بودن که یه مدت میخواستن براش حکم بازداشت ببرن ولی با پرداخت جریمه و مبلغی اون رو پشت سر گذاشت البته دو روز هم بازداشت شد. ولی همون دوران یک طرحی اجرا شد برای معافیت که شامل ایشون هم میشد و تونست معاف بشه و کارت پایان خدمتش رو بگیره.
حالا ما موندیم این مساله رو مطرح کنیم یا نه,توی پرکردن فرم یه قسمت گفته آیا تا به حال دستگیر شدین? ولی بعدشم گفته گواه پلیس برای ایرانیا لازم نیست.
حالا به نظر شما چکار کنیم فقط قسمت سربازی بزنیم معافیت و توضیح ندیم? یا توی قسمت دسگیری توضیح بدیم?
لطفا راهنماییمون کنید..ممنون از شما...
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-08 ساعت 18:48)hani.saray نوشته:  سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
من همسرم قبول شده و برای پر کردن فرم مشکل داریم. همسرم برای معافیت سربازی یک پرونده پزشکی درست کرده بود که موفق نشد و.فهمیده بودن که یه مدت میخواستن براش حکم بازداشت ببرن ولی با پرداخت جریمه و مبلغی اون رو پشت سر گذاشت البته دو روز هم بازداشت شد. ولی همون دوران یک طرحی اجرا شد برای معافیت که شامل ایشون هم میشد و تونست معاف بشه و کارت پایان خدمتش رو بگیره.
حالا ما موندیم این مساله رو مطرح کنیم یا نه,توی پرکردن فرم یه قسمت گفته آیا تا به حال دستگیر شدین? ولی بعدشم گفته گواه پلیس برای ایرانیا لازم نیست.
حالا به نظر شما چکار کنیم فقط قسمت سربازی بزنیم معافیت و توضیح ندیم? یا توی قسمت دسگیری توضیح بدیم?
اصلا نميخواد اون موضوع را مطرح كنيد.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mrr777 ، hushmandco ، hani.saray ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 18:48)hani.saray نوشته:  سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید

چیزی در اون مورد لازم نیست بگین، فقط بنویسین no و بقیه گزینه ها رو هم N/A بزنید. برای مصاحبه هم کارت شون رو ترجمه کنید ببرید، اونایی که معاف شدن بهتر هم کارشون پیش میره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mrr777 ، hani.saray ، philter ، آلیس-1980
دوستان این 4 صفحه به صورت نمونه از فرم DS-230 پر شده و می تونه راهنمای خوبی براتون باشه.
موفق باشید.

صفحه اول http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1290
صفحه دوم http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1291
صفحه سوم http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1292
صفحه چهارم http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1293
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: hani.saray ، payam62 ، shohreh63 ، Rasoul_j ، آلیس-1980
سلام , چند سوال داشتم
1- در قسمت 39-آبا باید مشخصات شخص برنده شده وارد بشه چون در عکس بالا نوشته لازم نیست؟
2- در قسمت 43 - اونحایی که آمده give the number........whould you like باید n/a بزنیم؟
3- در قسمت 10- آدرس را می شه n/a زد؟
4-در قسمت 34 منظور از branch چیست و منظور نیروی هوایی یا زمینی .. هست؟
5- آیا باید عکس را روی فرم بچسبانم بعد اسکن کنم . اگر درسته عکس را باید کجا بچسبانم؟
ممنون می شم دوستان عزیز پاسخ بدهند.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان