موضوعها: 0
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان همیشه متذکر شدن که هیچ گزینه ای نباید خالی بمونه،بر این اساس یعنی توی آیتم هایی مثل 29 و 35 و ... که به صورت ستون های ذکر شده باید از بالا تا پایین و کل ستون ها رو N/A بزنم؟؟
اینجوی یه خورده عجیب نمیشه؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جای تاریخ نمیشه N/A گذاشت! راه حل چیه؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم و 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
دانشگاه حال حاضرمو ذکر کنم آیا ؟
لطفا راهنمایی کنید که کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟
ممنون
ارسال مدارک از طریق ایمیل ممکنه ؟ کسی تجربشو داشته که با ایمیل فرستاده باشه ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
اگه ممکنه دوست دارم نظر خیلیها رو بدونم که بتونم یه تصمیم درست بگیرم...
من همسرم قبول شده و برای پر کردن فرم مشکل داریم. همسرم برای معافیت سربازی یک پرونده پزشکی درست کرده بود که موفق نشد و.فهمیده بودن که یه مدت میخواستن براش حکم بازداشت ببرن ولی با پرداخت جریمه و مبلغی اون رو پشت سر گذاشت البته دو روز هم بازداشت شد. ولی همون دوران یک طرحی اجرا شد برای معافیت که شامل ایشون هم میشد و تونست معاف بشه و کارت پایان خدمتش رو بگیره.
حالا ما موندیم این مساله رو مطرح کنیم یا نه,توی پرکردن فرم یه قسمت گفته آیا تا به حال دستگیر شدین? ولی بعدشم گفته گواه پلیس برای ایرانیا لازم نیست.
حالا به نظر شما چکار کنیم فقط قسمت سربازی بزنیم معافیت و توضیح ندیم? یا توی قسمت دسگیری توضیح بدیم?
لطفا راهنماییمون کنید..ممنون از شما...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام , چند سوال داشتم
1- در قسمت 39-آبا باید مشخصات شخص برنده شده وارد بشه چون در عکس بالا نوشته لازم نیست؟
2- در قسمت 43 - اونحایی که آمده give the number........whould you like باید n/a بزنیم؟
3- در قسمت 10- آدرس را می شه n/a زد؟
4-در قسمت 34 منظور از branch چیست و منظور نیروی هوایی یا زمینی .. هست؟
5- آیا باید عکس را روی فرم بچسبانم بعد اسکن کنم . اگر درسته عکس را باید کجا بچسبانم؟
ممنون می شم دوستان عزیز پاسخ بدهند.