کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
خواهشه یکی در مورد قرار دادن اسکن امضا در فرم با برنامه ADOBE ACROBAT PRO توضیح بده
تشکر کنندگان:
(2013-06-11 ساعت 14:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 14:11)kamrani نوشته:  دوست عزیز این تاپیک 123 صفحه هست برای آنلاک pdf کجاست ؟

نرم افزارانلاک pdf

با سلام دوستان اگه واسه تاریخ ها N/A نذاریم چه مشکلی هست چون من روش کار کردن با نرم افزار آنلاک PDF رو بلد نیستم
تشکر کنندگان: kamrani
دوستام maiden name یعنی فامیلی همسر قبل از ازدواج کردن . خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن اگه ازدواج کردن درسته ؟ کسی مطمئنه؟ آقایون هم باید N/A بنویسن
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 16:21)kamrani نوشته:  میشه بی زحمت یکی جواب سوال رو بره ممنون میشم 2 روزه کسی جواب نمیده

سلام یک سوال داشتم وقتی امضا رو اسکن می کنم و با ADOBE ACROBAT PRO طبق مراحل creat stamp میزنم وقتی می خوام امضا رو در کارد آبی قرار دهم کادر آبی باعث میشه امضا کمرنگ شه و سطر بالا و پایین نوشته هاش ناپدید میشه (یعنی امضا روش قرار میگیره) میشه راهنمایی کنید و یه عکسه چیزی بگذارید که اندازه امضا رو متوجه هم بشیم.

دوست عزیز شما چرا دارید فقط امضاتون و اسکن میکنید؟!!!
اگر فرم پر شده و امضا شده رو به طور کامل اسکن کنید و بفرستید مشکلتون حل میشه
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: kamrani
در مورد دبستان و راهنمایی و دبیرستان هر کدام بگویید COURSE OF STUDY و DEGREE OR DIPLOMA چی بنویسیم ؟
دبیرستان COURSE ? DEGREE?
راهنماییCOURSE ? DEGREE?
دبستانCOURSE ? DEGREE?
و اینکه رشته تحصیلی دبیرستان مثلا تجربی کجا نوشته میشه پس ؟

باید اسکن امضا رو در فرم با ADOBE ACROBAT PRO قرار بدهم نمیدونم چطوری ؟ اسکن عکس رو راحت قرار دادم ولی برا قرار دادن اسکن امضا در جای امضا اندازه امضا باعث میشه روی کادر بالا و پایین را بپوشونه و امضا هم کمرنگ شه اگر هم کوچیکش کنم خیلی ریز میشه . خواهشا یکی راهنماییی کنه
تشکر کنندگان:
تو قسمت 35 فرم 230 اگر نداشتیم تمام سطر ها رو NEVER بزنیم یا N/A در قسمت تاریخ هم N/A بزنیم ؟

ممنون میشم. جواب این سوالامو بدونم فرم را می فرستم . مرسی از همه
منتظر جوابم
تشکر کنندگان:
ممنون از همه دوستانی که پاسخگو هستن

برای آیتم 34 فرم 203 برای کسی که خدمت قبل از انقلاب بوده
Branch : سپاه ترویج و آبادانی
rank: گروهبان 3
چی باید ترجمه کرد؟
منظور از dates of service تاریخ پایان خدمت هست؟
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 17:25)puya2000100 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 14:20)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 14:11)kamrani نوشته:  دوست عزیز این تاپیک 123 صفحه هست برای آنلاک pdf کجاست ؟

نرم افزارانلاک pdf

با سلام دوستان اگه واسه تاریخ ها N/A نذاریم چه مشکلی هست چون من روش کار کردن با نرم افزار آنلاک PDF رو بلد نیستم

تمام جاهای خالی روn/aبذارید
عزیز نرم افزار انلاک pdfرا نصب کن فرم را واردش کنی خودش قفل فرم رو میشکنه و یک فرم تحویلت میده که توی همین تاپیک مراحل دیگه رو توضیح داده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kamrani ، آنی ، puya2000100
[font=Impact]من هنوز فرمهامو نفرستادم SadSadSadSadSad
دو دلم ... داره دیر میشه ! نه ؟؟؟
[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 17:52)kamrani نوشته:  دوستام maiden name یعنی فامیلی همسر قبل از ازدواج کردن . خانم ها باید فامیلی شوهرشونو بنویسن اگه ازدواج کردن درسته ؟ کسی مطمئنه؟ آقایون هم باید N/A بنویسن

خیر دوست عزیز خانمها نام و نام خانوادگی اصلی خودشون رو مینویسند نه نام خانوادگی شوهرشون رو

(2013-06-14 ساعت 19:30)anni نوشته:  ممنون از همه دوستانی که پاسخگو هستن

برای آیتم 34 فرم 203 برای کسی که خدمت قبل از انقلاب بوده
Branch : سپاه ترویج و آبادانی
rank: گروهبان 3
چی باید ترجمه کرد؟
منظور از dates of service تاریخ پایان خدمت هست؟

عزیز توصیه بنده به شما این هستش که کارت پایان خدمت رو بدی ترجمه کنی اونوقت با خیال راحت اون قسمتها رو پر کن

(2013-06-14 ساعت 18:30)kamrani نوشته:  تو قسمت 35 فرم 230 اگر نداشتیم تمام سطر ها رو NEVER بزنیم یا N/A در قسمت تاریخ هم N/A بزنیم ؟

ممنون میشم. جواب این سوالامو بدونم فرم را می فرستم . مرسی از همه
منتظر جوابم

دوست عزیزهمه رو never بزن

(2013-06-14 ساعت 18:09)kamrani نوشته:  در مورد دبستان و راهنمایی و دبیرستان هر کدام بگویید COURSE OF STUDY و DEGREE OR DIPLOMA چی بنویسیم ؟
دبیرستان COURSE ? DEGREE?
راهنماییCOURSE ? DEGREE?
دبستانCOURSE ? DEGREE?
و اینکه رشته تحصیلی دبیرستان مثلا تجربی کجا نوشته میشه پس ؟

باید اسکن امضا رو در فرم با ADOBE ACROBAT PRO قرار بدهم نمیدونم چطوری ؟ اسکن عکس رو راحت قرار دادم ولی برا قرار دادن اسکن امضا در جای امضا اندازه امضا باعث میشه روی کادر بالا و پایین را بپوشونه و امضا هم کمرنگ شه اگر هم کوچیکش کنم خیلی ریز میشه . خواهشا یکی راهنماییی کنه

degree
دبستان elementary school
راهنمایی secondary school
دبیرستان diploma

course of study
راهنمایی و دبستان n/a و دبیرستان علوم تجربی experimental science

(2013-06-14 ساعت 19:57)love_everlife نوشته:  [font=Impact]من هنوز فرمهامو نفرستادم SadSadSadSadSad
[/font]

دوست عزیز هنوز وقت داری عجله نکن Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: anni ، Beowulf II ، kamrani ، آنی
کیمیا جان مرسی از تمام زحماتت
راجع به قرار دادن اسکن امضا در فرم توسط برنامه ADOBE ACROBAT PRO میشه توضیح بدی ؟ چون امضا روی متن قرار میگیره .
بازم تشکر از تلاش بی وقفتون
تشکر کنندگان:
(2013-06-14 ساعت 19:57)love_everlife نوشته:  [font=Impact]من هنوز فرمهامو نفرستادم SadSadSadSadSad
[/font]

حالا حالا ها وقت داری تصمیم بگیری ، مطمعن باش کمتر از 10% برنده ها فرماشون رو ارسال کردن .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-15 ساعت 02:04)kamrani نوشته:  کیمیا جان مرسی از تمام زحماتت
راجع به قرار دادن اسکن امضا در فرم توسط برنامه ADOBE ACROBAT PRO میشه توضیح بدی ؟ چون امضا روی متن قرار میگیره .
بازم تشکر از تلاش بی وقفتون

Sign ---->place signature---->enter yiour name -----> accept
تشکر کنندگان: hossien_501
(2013-06-13 ساعت 00:19)Beowulf II نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 12:51)ghazalii نوشته:  برای قسمتهایی که زیاد جای خالی دارد مثل پارت 29 و 30 ، در هر قسمت جای خالی باید n/a بزنیم یا همون ردیف اول ؟؟؟

سعی کن هیچ قسمتی رو خالی نذاری. تک تک فیلدهارو پر کن. اگه لازمشون نداری، بزن N/A.

(2013-06-12 ساعت 19:42)م.ق نوشته:  سلام به تمام دوستان
من شنیدم که فقط تا آخر جون وقت هست تا فرم هارو پر کنیم بفرستیم،وگرنه دیگه قبول نمی کنند . ایا درست هست
آخه من 12 سال کرس نداشتم و کار و دانشی هستم و اقدام کردم و تازه داره مدرک پیش دانشگاهیم حاضر میشه . آیا الان واسه من دیگه دیر شده ؟ شماره کیسم 75xx هستش. لطفاً کسانی که اطلاع دقیق دارن و مرجع دارن راهنمایی کنن.
ممنون همه هستم.

نه. این حرف درست نیست. شما فرصت داری تا آخر سپتامر 2014 همه کارهاتو انجام داده باشی. دوستانی بودند که با 3 ماه تاخیر فرم رو فرستادند و الآن اقامت دارند. ولی هر چی زودتر بفرستی، به نفعته. در هر صورت عجله نکن و با دقت فرمت رو پر کن که اشتباه نکنی.

موفق باشی.Cool
آخر سپتامبر برای مصاحبست نه ارسال مدارک یعنی اینکه تا آخر سپتامبر کل افراد 014 مصاحبه مشوند !!!1
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من تازه متوجه شدم که برنده لاتاری 2014 شده ام . اولین سوال در پرکردن فرم 230 این است که کارمند اداری را تحت چه عنوانی بنویسم . شایدهم نوشتم منشی.
به احتمال زیاد قبلا" بارها در این تاپیک تکرار شده ... می بخشید من هم می خواهم درست پر کنم و هم استرس دارم و هم اینکه بیشتر از 5 صفحه از این تاپیک رو نرسیدم بخونم. ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید.
در ضمن در فرم 122 که به بچه ها در تایپیک مخصوص خودش سوال و جواب شده است , به سابقه شغلی ام اتکا نکردم و اشاره ای هم نکردم و الان در 230 خواهم نوشت.
امیدوارم که این هم موردی نداشته باشد. لطفا" راهنمایی ام کنید.
متشکرم

2014AS12XX
ANKARA
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان