موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال دیگر .... در قسمت 39 آیا می بایست اسپانسر را قرار دهم یا خودم که برنده شده ام. در یک نمونه فرم پرشده برای فردی از هندوستان , دیدم که نام و آدرس کسی را در امریکا وارد کرده است.
با تشکر
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در فرم 230 قسمت 43a می گوییم که SSN تا حالا در 43b خواست نکرده ایم و NO را پر می کنیم
در قسمت دقیقا" زیرش که سوال کرده would you like to receive a replacement card? (you must answer YES to question 43b to receive a card) . می زنیم NO یا YES؟
در بخش بعدی do you want the social secirity ad..... می زنیم YES
ور 43b هم می زنیم yes
آیا درست است؟ لطفا" راهنمایی بفرمایید دوستان.
متشکرم
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلااام لطفا اگه کسی اطلاعات داره جوابمو بده.فرمها رو 1 جون با پست tnt فرستادم و از طریق سایت پست tnt پیگیری کردم و 4 جون نوشته بود که بسته رسیده.حالا ایمیل دادم و خواهش کردم که اگه فرمها رو دریافت کردن بهم خبر بدن اما جواب دادن که شما این فرمها رو با عکس و ...از این سایت دانلود کنید و بفرستید!!!یعنی همون چیزی که توی سایت trsvel.stste.gov بود رو برام کپی پیست کرده بودن و فرستاده بودن.حالا خیلی استرس دارم.باید چه کار کنم؟؟؟یعنی هنوز وقت دارم که دوباره بفرستمشون و اینکه اصلا چرا اینطوری جواب دادن؟یعنی پیگیری پست دروغ بوده و فرمها نرسیده به دستشون؟؟؟خیلی عجیبه .باید صبر کنم یا زنگ بزنم بهشون؟؟؟؟؟یعنی ممکنه که فرمها نرسیده باشه؟؟؟از کجا مطمئن بشم؟؟؟؟اگر بخوام دوباره ایمیل بزنم چی بنویسم که جواب دقیق بگیرم ازشون؟؟؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من همسرم در نیروی انتظامی خدمت سربازی رفته
درجه : سرباز
رسته : اداری
لطفا" دوستان کمک کنید من این کلمات را درست به انگلیسی برگردانم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا" راهنمایی بفرمایید. من تا هروقت بتوانم بیدار می مانم تا فرم ها را پر کنم.
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-15 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-15 ساعت 22:53 توسط hushmandco.)
[quote='poopak16']
در فرم 230 قسمت 43a می گوییم که SSN تا حالا در 43b خواست نکرده ایم و NO را پر می کنیم
بله درسته
در قسمت دقیقا" زیرش که سوال کرده would you like to receive a replacement card? (you must answer YES to question 43b to receive a card) . می زنیم NO یا YES؟
خالی بگذارید این قسمت رو
ور 43b هم می زنیم yes
بله درسته
--------------------------------------
نیروی انتظامی: NAJA (police
سرباز صفر: private
اداری : administrative
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 22:43)hushmandco نوشته: [quote='poopak16']
بله درسته
خالی بگذارید این قسمت رو
ور 43b هم می زنیم yes
بله درسته
--------------------------------------
نیروی انتظامی: NAJA (police
سرباز صفر: private
اداری : administrative
ممنون
فقط من اشتباه کردم. رسته ایشان پشت کارتش نوشته انتظامی! نه اداری. اما کارش اداری/دفتری بوده.
چه بایست کرد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تو قسمت 30 که محل های زندگی رو میپرسه ،
من مدت یک سال و نیم در دو شهر بودم ، یک جا کار میکردم و یک جا درس میخوندم ،
نمیتونم هیچ کدوم رو هم ننویسم ، چون هم سوابق تحصیلم رو نوشتم هم سوابق کار به همراه آدرسشون ....
این تناقض و همپوشانی تاریخ مشکلی ایجاد نمیکنه ، مثلا اینکه چرا تاریخ ها این شکلین !؟ شما چطوری همزمان 2 جا بودی !؟
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این نرم افزارانلاک pdf و چه جوری باید دانلود کرد؟ سایتش معیوبه. با نیترو نمیشه جاهای تاریخ و N/A زد آخه !!!!!!!
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017