کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سوال دیگه این که در قسمتهایی که N/A می زنیم در قسمت تاریخ نمی شه N/A زد باید چه کار کنیم؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 23:09)amaka747 نوشته:  سوال دیگه این که در قسمتهایی که N/A می زنیم در قسمت تاریخ نمی شه N/A زد باید چه کار کنیم؟

با نرم افزار انلاک pdf بایستی فرمها را انلاک کرد تا بتوانید در قسمت تاریخ n/a بزنید صفحات قبلی رو مطالعه کنید مراحل توضیح داده شده است ...

نرم افزار انلاک PDF
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام من 10 روزه فرممو فرستادم ولی هیچ خبری نیست بازم صبر کنم؟ دوباره ایمیل کنم؟ بزنگم؟Cool
تشکر کنندگان: inforfang
(2013-06-16 ساعت 23:16)remarya نوشته:  سلام من 10 روزه فرممو فرستادم ولی هیچ خبری نیست بازم صبر کنم؟ دوباره ایمیل کنم؟ بزنگم؟Cool

ایمیل بزن و بپرس که رسیده یا خیر.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: آنی ، زری وحدتی ، philter
دوستان در قسمت ۳۹ چی باید بزنیم من همسرم برنده هست در فورمای من چی باید بزنیم؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
سوال دیگه اینکه من وهمسرم هر دو خارج از ایران درس می خونیم ومن درسم تمام شده باید بگردم ایران وهمسرم هنوز یک سال از درسش مونده حالا ما برای ادرس باید چ کار کنیم میشه هر ۲ ادرس ایران رو بدیم یا اینکه من ادرس ایران رو بدم و همسرم ادرس خرج از کشور رو؟ممنون میشم راهنمایی کنی

(2013-06-16 ساعت 20:28)samad_abbaszadeh نوشته:  سلام
ببخشید یه سوال داشتم.
من به 2 گزینه از فرم هام ایراد گرفتن .منم یه سری اصلاحات دیگه همزمان با اون دو گزینه انجام دادم و کل مدارک رو دوباره فرستادم .الانم 5 روزه هنوز جوابی نیومده .
تغییرات دیگه ای که دادم مشکل ساز نمیشه؟
اونا وقتی یه فرم ایراد داره می زارن کنار و دوباره باید پروسه فرستادن فرم هارو تکرار کرد ؟
باز باید همه فرم هارو به همون ادرس ایمیل kcc فرستاد؟
پایین نامه ای که برای ایراد هام گرفتن یه ادرس ایمیل برام گذاشته که اینجوریه KCCDV@state.gov2014as0000xxx این یعنی چی؟

دوست عزیز شما بایستی موارد را دقیق بیان کنید تا دوستان به شما کمک کنند و در مورد اصلاحات انجام شده معمولا مشکلی وجود ندارد و تا 2 هفته طول میکشه تا تایید کنند.ادرس که گفتید مهم نیست شما به همون آدرس اصلی KCC ارسال کنید.

(2013-06-17 ساعت 00:01)amaka747 نوشته:  دوستان در قسمت ۳۹ چی باید بزنیم من همسرم برنده هست در فورمای من چی باید بزنیم؟

میتوانید مشخصات برنده اصلی را بنویسید یا مثل بعضی از دوستان N/A بزنید.

(2013-06-17 ساعت 00:13)amaka747 نوشته:  سوال دیگه اینکه من وهمسرم هر دو خارج از ایران درس می خونیم ومن درسم تمام شده باید بگردم ایران وهمسرم هنوز یک سال از درسش مونده حالا ما برای ادرس باید چ کار کنیم میشه هر ۲ ادرس ایران رو بدیم یا اینکه من ادرس ایران رو بدم و همسرم ادرس خرج از کشور رو؟ممنون میشم راهنمایی کنی

بله باید حقیقت رو بنویسید تا دچار مشکلات دروغ گویی نشوید.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: amaka747 ، philter
خوب سوالی که الان من دارم اینه که من تا یک ماه دیگه این جا هستم میشه داخل فورمها هر دو ادرس این جا و بنویسیم و بعد از رفت من بهشون ایمل بزنیم و اطلاع بدیم که ادرس من تغیر کرده ؟

تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 00:46)amaka747 نوشته:  خوب سوالی که الان من دارم اینه که من تا یک ماه دیگه این جا هستم میشه داخل فورمها هر دو ادرس این جا و بنویسیم و بعد از رفت من بهشون ایمل بزنیم و اطلاع بدیم که ادرس من تغیر کرده ؟

آدرسی که نه قراره نامه ای براش پست بشه نه تاثیری تو روند تحقیق یا مصاحبه داره بود و نبودش فرقی نمیکنه مگر اینکه بخوای گیجشون کنی و یه کلیرینس خود خواسته بذاری رو پروندت .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: mehdieb ، philter
دوستان عزیز من در مورد بند 39 تحقیق کردم .
این بندبرای خود فرد برنده نیست , بلکه برای فردی هست که می خواهد به واسطه فرد برنده اقدام کنه ( مثل همسر فرد برنده )
متن توضیحش به این صورت نوشته شده . . .
 EVIDENCE OF RELATIONSHIP: In order to process your case, the officer must be
convinced of your relationship with the petitioner. You must bring with you at the time of
interview sufficient evidence that you have a legitimate relationship with the person who has
petitioned for you, such as photographs, letters, detailed phone records from telephone
companies (phone cards not acceptable), e-mails, old household registries and/or any other
evidence that demonstrates your relationship with the petitioner over time. Failure to bring
these items will delay your case. If the Consular Officer is not convinced of your relationship
with the petitioner, he/she may require you to submit further evidence. Your fiancé (e)/spouse
is not permitted to be present at the interview.

با این مضمون که رابطه این فرد با فرد برنده می بایست برای آفیسر
به هر طریق ممکن , متقاعد کننده باشه . . . (مثل عکس , نامه , ... )

پس اگه فرم رو برای خودتون که فرد برنده هستید پر می کنید N/A بزنید و برای مثال توی فرم مشخصات همسرتون که به واسطه فرد برنده اقدام می کنه , نام فرد برنده اصلی نوشته بشه . . .

اینم لینک اصلی توضیح پر کردن فرم ها . . .
http://bangkok.usembassy.gov/root/pdfs/k..._may09.pdf
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
تشکر کنندگان: آنی ، زری وحدتی ، philter
(2013-06-16 ساعت 19:36)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 12:05)mohamad92 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:10)Mahsa TA نوشته:  میشه بگید رشته علوم تجربی دوران دبیرستان چی میشه به انگلیسی؟؟؟؟؟؟
هم اینکه قسمت 32 فرم 230 برای کارفرما میخوام بزنم سازمان تامین اجتماعی چی باید بزنم؟؟؟؟؟؟ لطفا هرچه سریع تر کمک کنید

Social security organization سازمان تامین اجتماعی

Experimental Science علوم تجربی

با سلام
ببخشید می دونم قبلا پرسیده شده اما من پیداش نمی کنم الان
فوق دیپلم چی میشه؟
باتشکر فراوانSad

Associates Degree

(2013-06-16 ساعت 13:08)poopak16 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 12:05)mohamad92 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:10)Mahsa TA نوشته:  میشه بگید رشته علوم تجربی دوران دبیرستان چی میشه به انگلیسی؟؟؟؟؟؟
هم اینکه قسمت 32 فرم 230 برای کارفرما میخوام بزنم سازمان تامین اجتماعی چی باید بزنم؟؟؟؟؟؟ لطفا هرچه سریع تر کمک کنید

Social security organization سازمان تامین اجتماعی

با سلام
ببخشید می دونم قبلا پرسیده شده اما من پیداش نمی کنم الان
فوق دیپلم چی میشه؟
باتشکر فراوانSad

علوم تجربی Natural می شود یا Experimental؟

(2013-06-15 ساعت 19:57)poopak16 نوشته:  دوستان
من همسرم در نیروی انتظامی خدمت سربازی رفته
درجه : سرباز
رسته : اداری

لطفا" دوستان کمک کنید من این کلمات را درست به انگلیسی برگردانم.

سرباز = soldier
نیروی انتطامی = police
اداری = administrative

یه سوال دیگه ؟؟
توضیح پرکردن قسمت سربازی در کدوم پسته؟اینکه مثلا رنک چیه برنچ چیه ...؟
تشکر کنندگان:
mohamad92 جان
رنک درجه نظامیه مثلا ستوانیکم یا استواریکم و برنچ ارگانی که درش خدمت کردی مثل ارتش، انتظامی..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، philter
برای امضا در فرمها بهترین کار چیه ؟
چه جوری امضای اسکن شده رو تو فرم قرار بدیم ؟
شماره کیس:2014AS00076xx
کنسولگری:انکارا تغییر به ایروان
تاریخ روئت قبولی در سایت:3may
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25june
تاریخ مصاحبه:
دوستان
در فرم 230 بخش 31a که من می بایست نام همسرم رو بنویسم آیا اول فامیل و بعد اسم مثل ابتدای فرم بنویسم و یا اسم و فامیل به ترتیب و پشت سرهم؟
کارت پایان خدمت را هم دادم ترجمه که کلماتش درست باشد ... به دستم رسید اطلاعاتش را برای بقیه هم خواهم گذاشت.

در قسمت 35 هم جدول را با N/A پر کردم و نمی دونم نیازی است که در مقابل سوال (خارج از جدول ) NEVER هم بنویسم یا خیر؟
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
دوستان تاریخ انقضای این فرمی که توی سایت گذاشتین، بالا سمت راست قید شده02/29/2012 ، اشکالی نداره از این فرم استفاده بشه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان