موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
برای ایمیل کردن فرمها subject ایمیل چی باید باشه؟ نامه خاصی هم باید داشته باشه یا فقط attach فایلها کافیه؟ برای تک تک فرمها هم اسم خاصی باید بذاریم یا فقط شماره فرم و اسم خودمون کافیه؟ ممنون
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 13:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 13:07 توسط poopak16.)
(2013-06-17 ساعت 12:28)aghaghia نوشته: (2013-06-17 ساعت 12:16)fatimafam نوشته: دوستان تاریخ انقضای این فرمی که توی سایت گذاشتین، بالا سمت راست قید شده02/29/2012 ، اشکالی نداره از این فرم استفاده بشه؟
اشکالی نداره.
(2013-06-17 ساعت 11:38)poopak16 نوشته: دوستان
در فرم 230 بخش 31a که من می بایست نام همسرم رو بنویسم آیا اول فامیل و بعد اسم مثل ابتدای فرم بنویسم و یا اسم و فامیل به ترتیب و پشت سرهم؟
کارت پایان خدمت را هم دادم ترجمه که کلماتش درست باشد ... به دستم رسید اطلاعاتش را برای بقیه هم خواهم گذاشت.
در قسمت 35 هم جدول را با N/A پر کردم و نمی دونم نیازی است که در مقابل سوال (خارج از جدول ) NEVER هم بنویسم یا خیر؟
فامیل-اسم
شما کلا باید سوال 35 رو با NEVER پر کنید نه N/A.
حتی در تاریخ ها هم می بایست NEVER بزنم؟ در ضمن فرم ها را با حروف بزرگ باید تهیه کرد ؟
من می خواهم عنوان شغلی ام را در فرم 230 کارمند بزنم و یا کارمند اداری administrative employee یا employee.
البته منشی هم می توانم بزنم Secretary.
اولا" به نظرتان کدام بهتر است و دوم اینکه آیا در فراهم کردن گواهی های اشتغال می بایست از بیمه هم مدرک بیاورم یا صرفا" گواهی از شرکت کافیست. در لیست بیمه عنوان من کارمند تعریف شده است و بس. آیا اونها می دانند که اغلب ما در لیست بیمه کارمند رد می کنیم و ربط چندانی به حرفه ندارد؟
می دونم این دو تا سوال بهتر بود در دو تاپیک جدا مطرح شوند ولی دوستان من خیلی دیر جنبیده ام و حسابی مضطربم.
لطفا" کمک کنید.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 16:51 توسط mehdi16.)
با سلام
دوستان من در ارتش خدمت کردم و رسته من هم دژبان بوده لطفاً راهنمایی کنید در قسمت branchچی باید بنویسم۲-اگر در قسمت تحصیلات از دیپلم به بعد رو وارد کنیم مشکلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
حتی در تاریخ ها هم می بایست NEVER بزنم؟ در ضمن فرم ها را با حروف بزرگ باید تهیه کرد ؟
من می خواهم عنوان شغلی ام را در فرم 230 کارمند بزنم و یا کارمند اداری administrative employee یا employee.
اولا" به نظرتان کدام بهتر است و دوم اینکه آیا در فراهم کردن گواهی های اشتغال می بایست از بیمه هم مدرک بیاورم یا صرفا" گواهی از شرکت کافیست. در لیست بیمه عنوان من کارمند تعریف شده است و بس. آیا اونها می دانند که اغلب ما در لیست بیمه کارمند رد می کنیم و ربط چندانی به حرفه ندارد؟
می دونم این دو تا سوال بهتر بود در دو تاپیک جدا مطرح شوند ولی دوستان من خیلی دیر جنبیده ام و حسابی مضطربم.
لطفا" کمک کنید.
به نظر می رسه همه فرم ها را فرستاده اند مگر من!
بنابراین این تاپیک کلا" خیلی فعال نیست .... خواهش می کنم کمک بفرمایید.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال؟
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من در ارتش خدمت کردم و رسته من هم دژبان بوده لطفاً راهنمایی کنید در قسمت branchچی باید بنویسم۲-اگر در قسمت تحصیلات از دیپلم به بعد رو وارد کنیم مشکلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا" کمک کنید.
به نظر می رسه همه فرم ها را فرستاده اند مگر من!
بنابراین این تاپیک کلا" خیلی فعال نیست .... خواهش می کنم کمک بفرمایید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تقریبا دیگه فرمهام رو میخوام تا آخر امشب بفرستم چند تا سوال داشتم..ممنون میشم کمکم کنید
1.واسه فرستادن فرمها هنوز وقت هست یا خیر؟؟
2.این نوشته هایی که با نیترو پرو درست کردم همشون کمرنگ هست..چجوری لاک کنمشون؟؟
3.در تمام ستونها و ردیفهای مربوط به سوالات 29 و 30 و 32 که جواب من N/A هستش..باید همه اون ستونها و ردیفهارو N/A پر کنم؟؟
4.ممنون میشم اگه Course of study رو برای این مقاطع تحصیلی بگید
لیسانس
پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک
دبیرستان
.
.
ممنون مرسی
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب