کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-17 ساعت 12:16)fatimafam نوشته:  دوستان تاریخ انقضای این فرمی که توی سایت گذاشتین، بالا سمت راست قید شده02/29/2012 ، اشکالی نداره از این فرم استفاده بشه؟

اشکالی نداره.

(2013-06-17 ساعت 11:38)poopak16 نوشته:  دوستان
در فرم 230 بخش 31a که من می بایست نام همسرم رو بنویسم آیا اول فامیل و بعد اسم مثل ابتدای فرم بنویسم و یا اسم و فامیل به ترتیب و پشت سرهم؟
کارت پایان خدمت را هم دادم ترجمه که کلماتش درست باشد ... به دستم رسید اطلاعاتش را برای بقیه هم خواهم گذاشت.

در قسمت 35 هم جدول را با N/A پر کردم و نمی دونم نیازی است که در مقابل سوال (خارج از جدول ) NEVER هم بنویسم یا خیر؟

فامیل-اسم
شما کلا باید سوال 35 رو با NEVER پر کنید نه N/A.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: poopak16 ، KIMIA2005 ، زری وحدتی
برای ایمیل کردن فرمها subject ایمیل چی باید باشه؟ نامه خاصی هم باید داشته باشه یا فقط attach فایلها کافیه؟ برای تک تک فرمها هم اسم خاصی باید بذاریم یا فقط شماره فرم و اسم خودمون کافیه؟ ممنون
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 12:39)negarin60 نوشته:  برای ایمیل کردن فرمها subject ایمیل چی باید باشه؟ نامه خاصی هم باید داشته باشه یا فقط attach فایلها کافیه؟ برای تک تک فرمها هم اسم خاصی باید بذاریم یا فقط شماره فرم و اسم خودمون کافیه؟ ممنون

به تاپیک نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت مراجعه کنید جواب همه سوالاتتون رو میگیرید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: negarin60 ، hushmandco ، زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 12:28)aghaghia نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 12:16)fatimafam نوشته:  دوستان تاریخ انقضای این فرمی که توی سایت گذاشتین، بالا سمت راست قید شده02/29/2012 ، اشکالی نداره از این فرم استفاده بشه؟

اشکالی نداره.

(2013-06-17 ساعت 11:38)poopak16 نوشته:  دوستان
در فرم 230 بخش 31a که من می بایست نام همسرم رو بنویسم آیا اول فامیل و بعد اسم مثل ابتدای فرم بنویسم و یا اسم و فامیل به ترتیب و پشت سرهم؟
کارت پایان خدمت را هم دادم ترجمه که کلماتش درست باشد ... به دستم رسید اطلاعاتش را برای بقیه هم خواهم گذاشت.

در قسمت 35 هم جدول را با N/A پر کردم و نمی دونم نیازی است که در مقابل سوال (خارج از جدول ) NEVER هم بنویسم یا خیر؟

فامیل-اسم
شما کلا باید سوال 35 رو با NEVER پر کنید نه N/A.

حتی در تاریخ ها هم می بایست NEVER بزنم؟ در ضمن فرم ها را با حروف بزرگ باید تهیه کرد ؟

من می خواهم عنوان شغلی ام را در فرم 230 کارمند بزنم و یا کارمند اداری administrative employee یا employee.
البته منشی هم می توانم بزنم Secretary.
اولا" به نظرتان کدام بهتر است و دوم اینکه آیا در فراهم کردن گواهی های اشتغال می بایست از بیمه هم مدرک بیاورم یا صرفا" گواهی از شرکت کافیست. در لیست بیمه عنوان من کارمند تعریف شده است و بس. آیا اونها می دانند که اغلب ما در لیست بیمه کارمند رد می کنیم و ربط چندانی به حرفه ندارد؟

می دونم این دو تا سوال بهتر بود در دو تاپیک جدا مطرح شوند ولی دوستان من خیلی دیر جنبیده ام و حسابی مضطربم.
لطفا" کمک کنید.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
درود بر شما
دوست گرامی فرم های جدیدی که به تازگی توسط KCC به روز شده را براتون آپلود کرده ام می تونید از آنها استفاده نمایید.

*فرم DSP-122

*فرم DS-230
تشکر کنندگان: زری وحدتی
با سلام
دوستان من در ارتش خدمت کردم و رسته من هم دژبان بوده لطفاً راهنمایی کنید در قسمت branchچی باید بنویسم۲-اگر در قسمت تحصیلات از دیپلم به بعد رو وارد کنیم مشکلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 12:39)negarin60 نوشته:  برای ایمیل کردن فرمها subject ایمیل چی باید باشه؟ نامه خاصی هم باید داشته باشه یا فقط attach فایلها کافیه؟ برای تک تک فرمها هم اسم خاصی باید بذاریم یا فقط شماره فرم و اسم خودمون کافیه؟ ممنون
درود بر شما
انتخاب موضوع امری سلیقه ایه و نمی شه نسخه خاصی برای همه پیچید
ولی می تونید از
I am winner in DV-2014 - My Documents
سعی کنید تا اونجایی که ممکنه موضوع رو بسیار خلاصه انتخاب نمایید اما در عین خلاصه بودن منظورتون رو هم برسونید .

(2013-06-17 ساعت 11:34)ghazalii نوشته:  برای امضا در فرمها بهترین کار چیه ؟
چه جوری امضای اسکن شده رو تو فرم قرار بدیم ؟
درود بر شما
دوست گرامی با نام کاربری mohammad fazli در این باره توضیحات کاملی داده اند.
که می توانید به امضاء ایشون رجوع کنید
یا از از لینکی که براتون گذاشته ام توضیحات کامل ایشون را که جا داره ازشون تشکر و تقدیر هم نمایم دانلود فرمایید.

ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 13:44)پسرک مهاجر نوشته:  [quote='negarin60' pid='359841' dateline='1371456549']
برای ایمیل کردن فرمها subject ایمیل چی باید باشه؟ نامه خاصی هم باید داشته باشه یا فقط attach فایلها کافیه؟ برای تک تک فرمها هم اسم خاصی باید بذاریم یا فقط شماره فرم و اسم خودمون کافیه؟ ممنون
درود بر شما
انتخاب موضوع امری سلیقه ایه و نمی شه نسخه خاصی برای همه پیچید
ولی می تونید از
I am winner in DV-2014 - My Documents
سعی کنید تا اونجایی که ممکنه موضوع رو بسیار خلاصه انتخاب نمایید اما در عین خلاصه بودن منظورتون رو هم برسونید .

[quote='ghazalii' pid='359798' dateline='1371452664']
دوست عزیز اگه اطلاع ندارید راهنمایی نکنید بهتره. ما به فارسی می گیم لاتاری برنده شدم اما فکر می کنم I am winner کاملا اشتباه باشه. فکر کنم اگه همون case number امو بنویسم و documents بهتر باشه.
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: love_everlife
حتی در تاریخ ها هم می بایست NEVER بزنم؟ در ضمن فرم ها را با حروف بزرگ باید تهیه کرد ؟
من می خواهم عنوان شغلی ام را در فرم 230 کارمند بزنم و یا کارمند اداری administrative employee یا employee.
اولا" به نظرتان کدام بهتر است و دوم اینکه آیا در فراهم کردن گواهی های اشتغال می بایست از بیمه هم مدرک بیاورم یا صرفا" گواهی از شرکت کافیست. در لیست بیمه عنوان من کارمند تعریف شده است و بس. آیا اونها می دانند که اغلب ما در لیست بیمه کارمند رد می کنیم و ربط چندانی به حرفه ندارد؟

می دونم این دو تا سوال بهتر بود در دو تاپیک جدا مطرح شوند ولی دوستان من خیلی دیر جنبیده ام و حسابی مضطربم.
لطفا" کمک کنید.

به نظر می رسه همه فرم ها را فرستاده اند مگر من!
بنابراین این تاپیک کلا" خیلی فعال نیست .... خواهش می کنم کمک بفرمایید.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 14:43)negarin60 نوشته:  دوست عزیز اگه اطلاع ندارید راهنمایی نکنید بهتره. ما به فارسی می گیم لاتاری برنده شدم اما فکر می کنم I am winner کاملا اشتباه باشه. فکر کنم اگه همون case number امو بنویسم و documents بهتر باشه.
شما اگه می دونستی پس چرا پرسیدی دیگه!!!!
قصد من هم به شما کمک بوده فقط همین که شما قدرشو ندونستی.
اما در مورد فکر کردنتون باید بگم که شما کاملا اشتباه فکر کردید فارسی و انگلیسی نداره که می خواید بگید که تو لاتاری 2014 برنده شدید و مدارکتون رو ضمیمه این ایمیل کرده اید و باید هم خیلی خلاصه این امر رو در قالب یک موضوع توضیح دهید .شما هم تکلیفتون با خودتون معلوم نیستاااا Smile .
بیش از 10 نفر رو می شناسم که از این subject استفاده کردند و همشون هم جواب گرفته بودند + خودم.
شما اگه بلدی تور دیگه ای تو subject ایمیلت بگو که کیس مهاجرتیت از نوع ویزای تنوع فرهنگی لاتاری 2014 بوده و خواستی که مدارکتو ایمیل کنی.

امیدوارم که موفق بشی.
اما یاد بگیر کسی که کمکت می کنه حداقل اگر تشکر بلد نیستی بکنی ایراد الکی هم نگیری.
در ضمن مطمئن باشید اگر خودم با این موضوع جواب نمی گرفتم به کسی پیشنهادش نمی دادم(قبلا بارها بارها گفتم که تا از چیزی مطمئن نباشم هیچوقت اون رو تو مهاجرسرا منتشر نمی کنم) که در مورد شما اشتباه کردم و ای کاش بهتون پیشنهاد نمی دادم ، مثل اینکه بدکاری کردم تا همینطور معطل و منتظر نمانید و کارتون پیش بره!!!
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 10:15)hushmandco نوشته:  mohamad92 جان
رنک درجه نظامیه مثلا ستوانیکم یا استواریکم و برنچ ارگانی که درش خدمت کردی مثل ارتش، انتظامی..

ممنون از لطفتون
می شه بگید ناو استوارو چی باید بنویسم؟
وآیا رسته یعنی همون military speciality ؟Rolleyes
تشکر کنندگان:
یه سوال؟
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان من در ارتش خدمت کردم و رسته من هم دژبان بوده لطفاً راهنمایی کنید در قسمت branchچی باید بنویسم۲-اگر در قسمت تحصیلات از دیپلم به بعد رو وارد کنیم مشکلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان:

لطفا" کمک کنید.

به نظر می رسه همه فرم ها را فرستاده اند مگر من!
بنابراین این تاپیک کلا" خیلی فعال نیست .... خواهش می کنم کمک بفرمایید.
تشکر کنندگان: HodHod Golestani
سلام دوستان من تقریبا دیگه فرمهام رو میخوام تا آخر امشب بفرستم چند تا سوال داشتم..ممنون میشم کمکم کنید
1.واسه فرستادن فرمها هنوز وقت هست یا خیر؟؟
2.این نوشته هایی که با نیترو پرو درست کردم همشون کمرنگ هست..چجوری لاک کنمشون؟؟
3.در تمام ستونها و ردیفهای مربوط به سوالات 29 و 30 و 32 که جواب من N/A هستش..باید همه اون ستونها و ردیفهارو N/A پر کنم؟؟
4.ممنون میشم اگه Course of study رو برای این مقاطع تحصیلی بگید
لیسانس
پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک
دبیرستان
.
.

ممنون مرسی
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان: