کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-17 ساعت 18:34)armin_swimmer90 نوشته:  سلام دوستان من تقریبا دیگه فرمهام رو میخوام تا آخر امشب بفرستم چند تا سوال داشتم..ممنون میشم کمکم کنید
1.واسه فرستادن فرمها هنوز وقت هست یا خیر؟؟
2.این نوشته هایی که با نیترو پرو درست کردم همشون کمرنگ هست..چجوری لاک کنمشون؟؟
3.در تمام ستونها و ردیفهای مربوط به سوالات 29 و 30 و 32 که جواب من N/A هستش..باید همه اون ستونها و ردیفهارو N/A پر کنم؟؟
4.ممنون میشم اگه Course of study رو برای این مقاطع تحصیلی بگید
لیسانس
پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک
دبیرستان
.
.

ممنون مرسی

1- بلی
3- تمام جاهای خالی رو n/a بزنید.
4- ریاضی فیزیک = mathematics & physics
دبیرستان =High school
پیش دانشگاهی = pre - university
لیســــــانس = bachalor of ..

(2013-06-17 ساعت 16:54)mehdi16 نوشته:  با سلام
دوستان من در ارتش خدمت کردم و رسته من هم دژبان بوده لطفاً راهنمایی کنید در قسمت branchچی باید بنویسم۲-اگر در قسمت تحصیلات از دیپلم به بعد رو وارد کنیم مشکلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

توصیه بنده به شما این است که کارت پایان خدمتتون رو ترجمه کنید و با خیال راحــت فرم را پر کنید تا مغایرتی بوجود نیاید..
2. اگر از ابتدایی وارد کنید بهتر است البته بعضی از دوستان از دیپلم به بعد وارد کردند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: آنی ، زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 12:39)negarin60 نوشته:  برای ایمیل کردن فرمها subject ایمیل چی باید باشه؟ نامه خاصی هم باید داشته باشه یا فقط attach فایلها کافیه؟ برای تک تک فرمها هم اسم خاصی باید بذاریم یا فقط شماره فرم و اسم خودمون کافیه؟ ممنون

subject

DV Selectee: Forms and Photogrphs-Case namber-1-

Case namber - My documents-2-

متن نامه رو میتونید در تاپیک مربوطه پیدا کنید فرمها و عکسها رو به متن اتچ کنید.
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، negarin60
(2013-06-17 ساعت 18:29)poopak16 نوشته:  حتی در تاریخ ها هم می بایست NEVER بزنم؟ در ضمن فرم ها را با حروف بزرگ باید تهیه کرد ؟
من می خواهم عنوان شغلی ام را در فرم 230 کارمند بزنم و یا کارمند اداری administrative employee یا employee.
البته منشی هم می توانم بزنم Secretary.
اولا" به نظرتان کدام بهتر است و دوم اینکه آیا در فراهم کردن گواهی های اشتغال می بایست از بیمه هم مدرک بیاورم یا صرفا" گواهی از شرکت کافیست. در لیست بیمه عنوان من کارمند تعریف شده است و بس. آیا اونها می دانند که اغلب ما در لیست بیمه کارمند رد می کنیم و ربط چندانی به حرفه ندارد؟

می دونم این دو تا سوال بهتر بود در دو تاپیک جدا مطرح شوند ولی دوستان من خیلی دیر جنبیده ام و حسابی مضطربم.
لطفا" کمک کنید.

به نظر می رسه همه فرم ها را فرستاده اند مگر من!
بنابراین این تاپیک کلا" خیلی فعال نیست .... خواهش می کنم کمک بفرمایید.
اگر بتونید اونا رو هم پر کنید با همون نرافزاری که کار میکنید بهتره. اگر چا میشه با حروف بزرک وگرنه با کوچیک هم نوشتین اشکالی نداره، البته اسامی رو با حرف بزرگ شروع کنید.

فرقی نمیکنه ولی هر کدوم با واقعیت همخوانی داره بنویسید مثلا همین administrative employee خوبه.
اگر دیپلم 12 ساله دارید لزومی به گواهی اشتغال و بیمه نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 15:15)پسرک مهاجر نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 14:43)negarin60 نوشته:  دوست عزیز اگه اطلاع ندارید راهنمایی نکنید بهتره. ما به فارسی می گیم لاتاری برنده شدم اما فکر می کنم I am winner کاملا اشتباه باشه. فکر کنم اگه همون case number امو بنویسم و documents بهتر باشه.
شما اگه می دونستی پس چرا پرسیدی دیگه!!!!
قصد من هم به شما کمک بوده فقط همین که شما قدرشو ندونستی.
اما در مورد فکر کردنتون باید بگم که شما کاملا اشتباه فکر کردید فارسی و انگلیسی نداره که می خواید بگید که تو لاتاری 2014 برنده شدید و مدارکتون رو ضمیمه این ایمیل کرده اید و باید هم خیلی خلاصه این امر رو در قالب یک موضوع توضیح دهید .شما هم تکلیفتون با خودتون معلوم نیستاااا Smile .
بیش از 10 نفر رو می شناسم که از این subject استفاده کردند و همشون هم جواب گرفته بودند + خودم.
شما اگه بلدی تور دیگه ای تو subject ایمیلت بگو که کیس مهاجرتیت از نوع ویزای تنوع فرهنگی لاتاری 2014 بوده و خواستی که مدارکتو ایمیل کنی.

امیدوارم که موفق بشی.
اما یاد بگیر کسی که کمکت می کنه حداقل اگر تشکر بلد نیستی بکنی ایراد الکی هم نگیری.
در ضمن مطمئن باشید اگر خودم با این موضوع جواب نمی گرفتم به کسی پیشنهادش نمی دادم(قبلا بارها بارها گفتم که تا از چیزی مطمئن نباشم هیچوقت اون رو تو مهاجرسرا منتشر نمی کنم) که در مورد شما اشتباه کردم و ای کاش بهتون پیشنهاد نمی دادم ، مثل اینکه بدکاری کردم تا همینطور معطل و منتظر نمانید و کارتون پیش بره!!!
اینجا خیلی دیدم که بعضی ها راهنمایی های اشتباه کردند و طرف مجبور شده دوباره فرم رو بفرسته. شما هم بهتره یاد بگیری که اگه به کسی کمک می کنی منت نذاری من هم نظرم رو در جوابتون گفتم و این همه دلخوری نداشت. در مورد winner هم صد در صد مطمئنم اشتباهه و در ضمن من معطل و منتظر نموندم و قبل از شما یه راهنمایی درست بهم شده بود. قصد توهین هم نداشتم اما نمی دونم چرا برای بعضی ها شنیدن یه نظر مخالف اینقدر سخته که از پیشنهاد دادنتون متاسف باشید.
شاد باشید
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 11:34)ghazalii نوشته:  برای امضا در فرمها بهترین کار چیه ؟
چه جوری امضای اسکن شده رو تو فرم قرار بدیم ؟

بهترین راه اسکن یا عکس گرفتن از امضا و وارد کردن با نیترو یا adobe acrobat هستش ..
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 16:50)آنی نوشته:  یه سوال؟
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟
الـــــــــــــــــــــــــــــو چرا هیشکی نیس؟؟؟؟!!!!!!!!!!Sad
تشکر کنندگان: aghaghia
شماره ی 9 رو حتمن باید بزنیم 1 بار ازدواج کرده ام یا همین که گزینه ی مرید رو زدم کافیه؟

اگر 1 بار ازدواج کردی خب باید همون 1 رو بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: آنی ، hossien_501
(2013-06-17 ساعت 19:20)آنی نوشته:  

عزیز چرا هیشکی نیست من که هستم
اره عزیز باید بزنید 1 بار ازدواج کردید
تشکر کنندگان: آنی ، hossien_501
(2013-06-17 ساعت 19:25)KIMIA2005 نوشته:  

ولی من نزدم یعنی فکر کردم مال یه بار ازدواج کرده ها نیستSad فرمامم در حال رفتنه....یعنی اگه بخوام اینو درست کنم باید دوباره اووووووووووووووفه خیلی سختهSad نمیشه بفرستم بعد ایمیل بزنم بگم این جا رو اشتباه کردم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 16:37)mohamad92 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 10:15)hushmandco نوشته:  mohamad92 جان
رنک درجه نظامیه مثلا ستوانیکم یا استواریکم و برنچ ارگانی که درش خدمت کردی مثل ارتش، انتظامی..

ممنون از لطفتون
می شه بگید ناو استوارو چی باید بنویسم؟
وآیا رسته یعنی همون military speciality ؟Rolleyes

دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 19:40)آنی نوشته:  

ولی من نزدم یعنی فکر کردم مال یه بار ازدواج کرده ها نیستSad فرمامم در حال رفتنه....یعنی اگه بخوام اینو درست کنم باید دوباره اووووووووووووووفه خیلی سختهSad نمیشه بفرستم بعد ایمیل بزنم بگم این جا رو اشتباه کردم ؟

دوست عزیز یک 1 وارد کردن یعنی واست اینقدر سخته واقعا تعجب اوره ..!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: hossien_501
(2013-06-17 ساعت 19:50)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز یک 1 وارد کردن یعنی واست اینقدر سخته واقعا تعجب اوره ..!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آخه باید فرمارو درست کنم ببرم بیرون پرینت بگیرم منو همسرم امضا کنیم دوباره ببرم اسکن کنمSadحالا اینا یه طرف اون بنده خداییی که این کارو برامون میکنه اسم من میاد فرار میکنه بس که رفتم پیششBig Grin اصلن پیداش نمیکنم همسرمم نمیذاره فرمارو جای دیگه ببرمSadحالا شما بگو من چی کار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 19:11)negarin60 نوشته:  اینجا خیلی دیدم که بعضی ها راهنمایی های اشتباه کردند و طرف مجبور شده دوباره فرم رو بفرسته. شما هم بهتره یاد بگیری که اگه به کسی کمک می کنی منت نذاری من هم نظرم رو در جوابتون گفتم و این همه دلخوری نداشت. در مورد winner هم صد در صد مطمئنم اشتباهه و در ضمن من معطل و منتظر نموندم و قبل از شما یه راهنمایی درست بهم شده بود. قصد توهین هم نداشتم اما نمی دونم چرا برای بعضی ها شنیدن یه نظر مخالف اینقدر سخته که از پیشنهاد دادنتون متاسف باشید.
شاد باشید
اگر قبل از من به پاسخ سوالتون رسیده بودید پس چرا دوباره سوال پرسیدید
علاقه مند به کل کل با شما نیستم اما تو حرفاتون ضد و نقیض زیاد دیده می شه.
دلخوری!!!!ا
دلخوری از شما مگه ممکنه آخه!
همه باهم دوست هستیم و آزادانه نظارتمونو بیان می کنیم.
من به نظر مخالفی که ارائه نمودید احترام می ذارم و اگر با شما مخالفت کردم تنها دلیلش این بود که خودتون هم هنوز جواب قانع کننده ای برای اینکه کلمه winner درست نیست پیدا نکردید و اینطور که پیداست بیخودی نگران شدید.
من هیچ منتی بر سر کسی نمی ذارم و اشتباه کردم که بهتون در این باره مشاوره یا راهنمایی دادم امیدوارم که به دل نگرفته باشید.
و همچنین گمراه نشده باشید.
خودتان هرطور که صلاح می دانید عمل فرمایید.
سپاس
تشکر کنندگان:
دوستان برای ارسال فرم ها به صورت اینترنتی باید چه مدارکی رو ترجمه کرد و ارسال کرد به پیوست این ها؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-17 ساعت 20:06)آنی نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 19:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 19:20)آنی نوشته:  الـــــــــــــــــــــــــــــو چرا هیشکی نیس؟؟؟؟!!!!!!!!!!Sad

آخه باید فرمارو درست کنم ببرم بیرون پرینت بگیرم منو همسرم امضا کنیم دوباره ببرم اسکن کنمSadحالا اینا یه طرف اون بنده خداییی که این کارو برامون میکنه اسم من میاد فرار میکنه بس که رفتم پیششBig Grin اصلن پیداش نمیکنم همسرمم نمیذاره فرمارو جای دیگه ببرمSadحالا شما بگو من چی کار کنم؟
کاری نداره.شما با خودکار مشکی عدد یک رو بنویس.ما هم سال پیش به دلیل اینکه نتونستیم توی برگه ها N/A بنویسیم بعد از پرینت با خودکار مشکی اونهارو نوشتیم.مشکلی نداره.

(2013-06-17 ساعت 20:23)fatimafam نوشته:  دوستان برای ارسال فرم ها به صورت اینترنتی باید چه مدارکی رو ترجمه کرد و ارسال کرد به پیوست این ها؟
شما فقط فرمهارو همراه با عکس و برگه بارکد ایمیل میکنید.مدارک ترجمه شده مربوط به زمان مصاحبه هست.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان