کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-09 ساعت 02:09)aghaghia نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 00:09)mohammad19911991 نوشته:  سلام بچه ها من این سوال ها رو بارها پست کردم ، اما کسی جواب نداد ، لطفا کسی میدونه جواب بده ...
- من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم ... 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
1- کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) تو فورم 122 انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟
2- به نظرتون اصلا حرفی از لیسانس نزنم بهتر نیست ؟؟؟
3- یا اینکه قید کنم که در حال گرفتن لیسانسم ؟؟؟؟

ممنون

1.شما باید مدرکی رو که داری ببری که همون کاردانی هست. UNIVERSITY DEGREE رو باید انتخاب کنید.
2, 3 رو نمیدونم. ولی اگر کیس نامبرتون بالا باشه تا موقع رفتن ایسانستون رو هم گرفتین ولی مساله اینجاست که همچین گزینه ای وجود نداره که شما بخواین در فرم ها ذکر کنید. بعدا میتونید بسته به شرایط در روز مصاحبه بهش اشاره کنید یا نکنید.

ممنون، از جواب 1
ولی تموم کردن درسم حتی اگر هم بخام مقدور نیست چون خروجم به دانشجو بودنم بستگی داره ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: aghaghia ، payam62
قسمت ۳۲ که زده جاهایی که کار میکردین ، باید جاهایی رو بنویسیم که بیمه بودیم یا هرچی بوده بنویسیم ؟
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-09 ساعت 02:57)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...میخواستم بدونم بند ۴۰ قسمت ای چیه منظورش؟یعنی به پزشکهایی که امتحان برد آمریکا رو هنوز پاس نکردند ویزا نمیدند؟

Sad
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 09:23)الدورادو نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 02:57)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...میخواستم بدونم بند ۴۰ قسمت ای چیه منظورش؟یعنی به پزشکهایی که امتحان برد آمریکا رو هنوز پاس نکردند ویزا نمیدند؟

Sad
اون بند مهم نیست الدورادو جان, در ابتدا آدمو میترسونه ولی بعد از هر کی پرسیدم گفتن مهم نیست و واقعا هم در هیچ مرحله ای هم اهمیت نداشت. نگرانش نباش.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: الدورادو ، sadeghi897
(2013-05-09 ساعت 09:28)kasrafo نوشته:  

Sad
اون بند مهم نیست الدورادو جان, در ابتدا آدمو میترسونه ولی بعد از هر کی پرسیدم گفتن مهم نیست و واقعا هم در هیچ مرحله ای هم اهمیت نداشت. نگرانش نباش.

ممنونم دوست عزیز...با توجه به این بند حیطه که میخوام کار کنم در آمریکارو چی بزنم؟الان نوشتم medicine...بنظرتون بنویسم هنوز تصمیم نگرفتم؟یا همون خوبه
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: kasrafo ، sadeghi897
(2013-05-09 ساعت 09:34)الدورادو نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 09:28)kasrafo نوشته:  

Sad

ممنونم دوست عزیز...با توجه به این بند حیطه که میخوام کار کنم در آمریکارو چی بزنم؟الان نوشتم medicine...بنظرتون بنویسم هنوز تصمیم نگرفتم؟یا همون خوبه
الان تحصیلاتتون چیه؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان:
پزشک عمومی و همسرم متخصص
تشکر کنندگان: kasrafo ، payam62
(2013-05-09 ساعت 09:40)الدورادو نوشته:  پزشک عمومی و همسرم متخصص
بله, برای هر دو بنویسید - general practitioner - medicine , نیازی به ذکر تخصص همسرتان نیست چون رسیدن به یک تخصص بخصوص از الان بسیار زود است.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: الدورادو ، payam62
(2013-05-09 ساعت 05:46)hana1392 نوشته:  تو نمونه فرم پرشده تو همین سایت نوشته قسمت petitioner رو چیزی ننویسیم ولی من پرسیدم گفتن که منظور از petitioner همون کسی هست که اسمش در اومده, مثلا من پدرم اسمش در اومده تو فرم هایی که برای پدر و مادرم پر میکنم تو قسمت petitioner باید اسم برنده یعنی پدرم رو بنویسم؟

N/A باید بزنی.
متاسفانه بعضی دوستان با سابقه هم در پاسخ دادن به این سوال اشتباه کردن و میکنن.از سفارت پرسیدم و جواب این بود.
There is no petitioner on a DV application,since you are self qualifying. If you were going as the spouse of an American, your spouse would be the petitioner as the person who filed the immigration paperwork,or, the petition. Just put down not applicable, or N/A

البته این هم یک لینک در مورد تعریف عبارت
http://immigration.about.com/od/immigrat...tioner.htm
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، payam62 ، hana1392 ، sadeghi897 ، shah.ram ، philter ، inforfang ، shekari ، NEURON ، poopak16 ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 15:26)hushmandco نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 02:17)farinaz_r نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 01:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 23:47)farinaz_r نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 12:18)farinaz_r نوشته:  سلام دوستان
ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.
من دو تا سوال ذهنمو مشغول کرده :
۱- سوال ۳۲ را اگر ۱۰ ساله شرکت به نام خودمون داشته باشیم و به صورت پیمانی کار دیزاین داخلی و خارجی انجام داده باشیم چه طور باید بنویسیم ؟اصلا بنویسیم؟ در مورد قرارداد ها هم چیزی بگیم ؟ طرفای قراردادها بانک و نمایشگاه و باز سازی برای اشخاص معمولی بوده . واقعا گیج شدم. در ضمن محل سربازی همسرم سپاه بوده ولی قبل لیسانس و درجه پایین.
۲- در مورد آدرس منزل : من زمان ثبت نام چون در حال تعویض خونمون بودیم(من و همسرم) آدرس منزل پدرم رو دادم. حالا که به خونه جدید اومدیم آدرس رو آدرس جدید بزنم؟ اول میخواستم همون آدرس قبیلیو بزنم ولی دیدم آدرس والدین رو هم میخواد و از طرفی ما قصد داریم سند این خونرو ترجمه کنیم .حالا به نظرتون تغییر آدرس اعلام کنم یا تو همون فرم ۲۳۰ آدرس جدید بزنم؟
ممنون که منو از این سر درگمی درمیارین . اصل نگرانیم از اینه که تاریخ تولد همسرمم هم که برندست یه روز اشتباه نوشتم و اینارم اشتباه بنویسم .........
به امید قبولی هممون تو مصاحبه.
دوستان کسی نیست که جواب سوال منو بدونه؟خواهشمندم راهنمایی کنید .
ببخشید. اکثر دوستان قدیمی تر یا درگیر ویزا گرفتن هستن یا مصاحبه یا انتظار برای کلیر شدن برای همین کمی دیر شد جواب دادن..
1- اگر شرکت به نام خودتون هست هم باید خودتون رو کارمندی از اون شخصیت حقوقی ( شرکتتون) فرض کنید و در قسمت جاب تایتل عنوان و سمت شغلیتون رو وارد کنید. مثلا مدیر عامل. یا مدیر فلان. از قراردادهاتون هم چیزی نمیخوان فعلا. بعدا که برای مصاحبه میرین اطلاعات کاملتری رو ازتون میخوان که به وقتش خودتون استادِ کار میشید تا اونوقت.
محل سربازی همسرتون هرکجا و با هر درجه ای بوده بنویسید. نهایتا شما هم مثل ما و خیلی های دیگه که خدمت نرفتن یا رفتن ( سپاه، انتظامی، ارتش) کلیرنس میخورید که طبیعیه. بودن کسانی که سپاه خدمت کردن ولی ویزای یکضرب گرفتن.
2- در مورد آدرس دقیقا شرایط ما رو دارین. البته مشکلی نیست. آدرس اولیه ما منزل پدر خانمم بود. آدرس دوم که الان شما میخواید بفرستید منزل پدرم بود. و این در حالی بود که من در یک آدرس سومی آپارتمان شخصی داشتم و سند همونجا رو ترجمه کردم. اصلا مهم نیست چون شما میتونید بگید که منزل پدرم طبقه پایینش زندگی میکردیم فلانجا هم خونه داریم و دادیم اجاره.
اصلا نگران نباشید

خیلی ممنون از جواب کاملتون در مورد آدرس و سپاه که کامل مجاب شدم چیکار کنم .خیلی جالب بود که قضیه آدرستون مثل ماست و شماره کیس ما هم ۴XXX هست
برای سوال ۳۲ هم اسم شرکت رو میزنم ولی کاش میشدبه عنوان مدیر همون کار اصلی که دیزاینر هست رو زد چون فکر کنم اسم مدیر بیاد کلی زمان طول میکشه .
راستی تو فرم ۱۲۲ سوال ۷ قسمت work experience را No بزنیم؟ چون سوال ۶ رو تا لیسانس پر کردم.
.
بازم ممنون که با اینهمه مشغله وقت میگذارید.

در مورد سوال 32 همون دیزاینر رو بزنین. اصلا تا میتونین از عباراتی که سفارت رو برای کنکاش بیشتر وسوسه کنه پرهیز کنین. الان خودم اگر بخوام دوباره فرم پر کنم اشتباه نمیکنم و هرچه که در کار بودم رو تقسیم بر 10 میکردم و یکدهم توانمندیمو بهشون میگفتم. یکی از بچه ها شغلشو نوشته بود مسئول آی تی. افسر ازش پرسید یعنی دقیقا چیکار میکنی تو شرکت. اون هم جواب داد هیچی، ویندوز و آفیس نصب میکنم رو کامپیوتر ها.
این رو به خاطر داشته باشین اینجا بنگاه کاریابی نیست که توانایی هاتونو کمی بیشتر هم جلوه بدین و امتیاز هم داشته باشه این حرکتتون. با ظرافت در عین اینکه دروغ نمیگین، کارتون رو ساده نمایی کنین.
بعدها که تشریف بردین اونجا میخواین به شرکتها رزومه ارائه کنین، همه قابلیتها و کارهایی که کردین رو بنویسین.
سوال 7 ربطی به لیسانس یا فوق لیسانس نداره. صحبت از کار تخصصیه. یعنی آیا شما ظرف 5 سال گذشته کاری انجام دادید که نیاز به 2 سال اموزش یا تجربه کاری بوده باشه؟ مثلا من مهندس مخابراتم و کار با دکلهای مخابراتی نوع فلان رو رفتم یه شرکت سوئدی و آموزش تخصصی دیدم. یا اینکه مهندس مکانیکم و دارم سوپروایزری در زمینه تزریق پلاستیک انجام میدم و 300 تا پرسنل زیر دستم هستن و برای این شغل حد اقل 2 سال بایستی سابقه مرتبط میداشتم.
اگر yes بزنید و پایینش توضیح بدین، بعدا توی رزومتون ( اگر ازتون بعد مصاحبه به عنوان کلیرنس بخوان) باید یه اشاره ای کنین به موضوع.

خیلی ممنون من چند تا سوال اساسیمو با راهنمایی شما پر کردم .
در مورد ۳۲ کاملا با دیزاینر موافقم ولی اگه برن و در بیارن که شرکت مال خودمون بوده و سمت رو مدیر ننوشتیم بد نمیشه ؟ من اگه شرکت ثبت نبود و مالیات نداده بود که اصلا نمینوشتم البته که نه کارمندی داره و نه سابقه بیمه فقط ترسم از اینه که فکر کنن داریم پنهون میکنیم جناب هوشمند.
مساله اینه که شهرهای محل زندگی همسرم ۳ بار عوض شده تو سوالای قبل و من اگه بگم دیزاینر توی شرکت X نمیگن این چه شرکتیه که هر جا هم رفته باز همونجا بوده ؟
من یه فکری کردم که اگه به نظر شما خوبه اونو بنویسم .Self Employment At XXX و عنوان شغل را هم بزنم دیزاینر و مدیر و محل ها رو هم همون ۳ جایی که بوده .یا اینکه اگر گیر ندن فقط دیزاینر .
باز هم ممنون ما که دعا میکنیم هرچه زودتر ویزاتون تو دستتون باشه.

(2013-05-09 ساعت 13:32)hushmandco نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 05:46)hana1392 نوشته:  تو نمونه فرم پرشده تو همین سایت نوشته قسمت petitioner رو چیزی ننویسیم ولی من پرسیدم گفتن که منظور از petitioner همون کسی هست که اسمش در اومده, مثلا من پدرم اسمش در اومده تو فرم هایی که برای پدر و مادرم پر میکنم تو قسمت petitioner باید اسم برنده یعنی پدرم رو بنویسم؟

N/A باید بزنی.
متاسفانه بعضی دوستان با سابقه هم در پاسخ دادن به این سوال اشتباه کردن و میکنن.از سفارت پرسیدم و جواب این بود.
There is no petitioner on a DV application,since you are self qualifying. If you were going as the spouse of an American, your spouse would be the petitioner as the person who filed the immigration paperwork,or, the petition. Just put down not applicable, or N/A

البته این هم یک لینک در مورد تعریف عبارت
http://immigration.about.com/od/immigrat...tioner.htm

بله کاملا درسته من هم از تو چند تا سایت که وکلای امریکا جواب داده بودن همینو فهمیدم که ما باید N/A بزنیم.

(2013-05-09 ساعت 02:09)aghaghia نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 00:09)mohammad19911991 نوشته:  سلام بچه ها من این سوال ها رو بارها پست کردم ، اما کسی جواب نداد ، لطفا کسی میدونه جواب بده ...
- من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم ... 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
1- کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) تو فورم 122 انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟
2- به نظرتون اصلا حرفی از لیسانس نزنم بهتر نیست ؟؟؟
3- یا اینکه قید کنم که در حال گرفتن لیسانسم ؟؟؟؟

ممنون

1.شما باید مدرکی رو که داری ببری که همون کاردانی هست. UNIVERSITY DEGREE رو باید انتخاب کنید.
2, 3 رو نمیدونم. ولی اگر کیس نامبرتون بالا باشه تا موقع رفتن ایسانستون رو هم گرفتین ولی مساله اینجاست که همچین گزینه ای وجود نداره که شما بخواین در فرم ها ذکر کنید. بعدا میتونید بسته به شرایط در روز مصاحبه بهش اشاره کنید یا نکنید.

به نظرم میتونین تو قسمت present occupation بزنین Student ولی در قسمت تحصیلات تا جایی که منجر به مدرک گرفتن شدرو بزنید.
من خودم هم کار part time دارم و درس هم میخونم پس تو سوال ۱۲ جفتشو میزنم حالا باز نظر اساتید مهمه.
تشکر کنندگان: philter ، inforfang
با سلام خدمت همه دوستان
چند تا سوال داشتم به نظر شما :
1-باید تحصیلات ابتدایی و راهنمایی هم تو قسمت سوابق تحصیلی نوشته بشه؟
2-اطلاعات محل زندگی . یا سوابق تحصیلی باید از ابتدا به امروز نوشته بشه یا از امروز به قبل ؟
3-آیا داشتن کارت پایان خدمت باعث کلیرنس شدن میشه؟
4-در قسمت آدرس محل اقامت پدر و مادر آیا آدرس باید به صورت کامل نوشته شه یا فقط اگر اسم شهر محل اقامت رو بنویسیم کافیه؟
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897
(2013-05-09 ساعت 01:06)حسن پیری نوشته:  1_من در سال 87 خدمت سربازیمو شروع کردم که بعد از 44 روز از شروع سربازی دانشگاه قبول شدم و از سربازی مرخصی تحصیلی گرفتم و رفتم دانشگاه. بعد از اتمام دانشگاه در سال 90 تا 91 ادامه سربازیمو رفتم و کارت پایان خدمت گرفتم.. حالا باید طول دوره سربازی رو در قسمت 34 چطور بنویسم؟
2_و همچنین درجه سربازیم استوار 2 یا رزم آور 2 بود که نمیدونم به انگلیسی چی میشه؟ ممنون میشم کمکم کنین.
حسن آقا
1- به نظرم اون 44 روز اول رو بی خیال شو. دوره زمانی خدمت بعد از فارغ التحصیلی رو براشون بنویس که به کارت پایان خدمت هم منتهی شده.
2- من تو ویکی پدیا یک صفحه پیدا کردم که معادل سازی درجات نظامی ایران با بقیه کشورها بود. صفحه مورد نظر اینجاست. طبق معدلسازی این صفحه درجه شما خواهد شد:
Command Sergeant Major
(2013-05-09 ساعت 00:52)hamedmas نوشته:  من دو سئوال دارم
اول : من در دانشگاه مالک اشتر درس خوندم چون در فرم اوليه نوشتم فوق الان هم بايد بگم؟ واسم مشکلي ايجاد نمي کنه؟ احتمال داره رد شيم ؟
دوم : من در شرف ازدواجم آيا در فرم ها بنويسم متاهل ؟
يا ازدواج کنيم بعد ؟
تو رو خدا کمک کنيد زندگيم و شرايطم رو هواست نمي دونم چيکار کنم

در مورد سوال اول از اونجا که دانشگاه مالک اشتر یک دانشگاه وابسته به نظام است و گزینش سختی دارد در موردش سختگیری دارند مخصوصا صنایع حساس

در مورد سوال دوم بهتر اینه که اول با همین شرایط مجردی اقدام کنی تا زودتر کارت انجام بشه و بعدا شرایط تو تغییر بدی
تشکر کنندگان: mrr777 ، payam62
سلام دوستان، من در مورد فرم ۲۳۰ سوال داشتم، در قسمت ۳۹ چه چیزی باید نوشت ؟ ممنون
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر

روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی‌ صبر...
به امید موفقیت همه دوستان

سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 17:55)حسن پیری نوشته:  من تو صفحات دیگه گشتم و یک سری از جواب هامو پیدا نکردم.. از دوستان خواهش میکنم اگه امکانش هست جواب بدن چون فکر میکنم سوال خیلیها باشه..
1)بعد از چند ماه بیکاری بعد از سربازی نزدیک به چند هفته هست که مشاور املاک هستم.. در قسمت 12 که وضعیت شغل فعلی رو خواسته بنویسم real state یا بنویسم jobless که برام مشکلی پیش نیاد؟
2)در قسمت 13 آدرس رو تا شماره پلاک بنویسیم یا کشور استان شهر و خیابان کفایت میکنه؟
3)من از 16 سالگی تا الان 2 سال تهران و 2 سال زنجان(دانشگاه) و باز 1 سال تهران و بعد 2 سال کاشان و تا حالا که 3 سال میگذره تهران بودم... به همین ترتیب باید بنویسم و اسم تهران رو در قسمت 30 چند بار تکرار کنم؟
4)در قسمت 32 منظور همون سابقه کار با تجربه 2 ساله؟ من چند جا تجربه کاری چند ماهه دارم.. بنویسم یا بهتره ننویسم؟
5)رشته و مدرک تحصیلی من لیسانس برق الکترونیک هست در قسمتی که نوشته شغلی که میخواهید در آمریکا داشته باشید اسم رشتمو (مهندسی الکترونیک) بنویسم درسته؟
6) شغل من تو پادگان اداری بود تو قسمت مربوطه بنویسم admistrative؟ یا پیشنهاد بهتری دارید؟
7)در قسمت انجمنهای تخصصی که عضوش هستین N/A بنویسم مشکلیش پیش نمیاد؟
8)ذر رابطه با قسمت 43 که مربوط به SSN هست یک کم توضیح بدین.
از تمامی مدیران و اساتید واقعا ممنونم که بی ریا به ما محبت دارن.

۱- الان چند هفته بیشتر نیست ولی اگر قصد دارید این کارو ادامه بدید تا زمان مصاحبه بهتره بنویسید.
۲- ادرس کامل با شهر و استان و شماره پلاک
۳- بله به همون ترتیب بنویسید
۴-خیر، بهتره حقیقت رو بنویسید.
۵- خیر مدرکتون رو ننویسید بلکه کاری رو که قصد دارید انجام بدید رو بنویسید. معمولا دوستان اینجا عبارتهایی مثل این می نویسند :
هر کاری که بتونم بدست بیارم.
۶- همون خوبه
۷- خیر
۸ - به نمونه و توضیحات ارائه شده چند پست بالاتر مراجعه کنید.
موفق باشید
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sadeghi897 ، H Pier ، payam62 ، philter ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان