2013-05-09 ساعت 08:47
(2013-05-09 ساعت 02:09)aghaghia نوشته:(2013-05-09 ساعت 00:09)mohammad19911991 نوشته: سلام بچه ها من این سوال ها رو بارها پست کردم ، اما کسی جواب نداد ، لطفا کسی میدونه جواب بده ...
- من مدرک دیپلم کاردانش دارم (پیش دانشگاهی ندارم) ، فوق دیپلم دارم ... 2 ترم دیگه هم لیسانس میگیرم ...
1- کدوم تیک رو برای سطح درسی (6a) تو فورم 122 انتخاب کنم و کدوم مدرک رو روز مصاحبه ارائه بدم ؟؟؟
2- به نظرتون اصلا حرفی از لیسانس نزنم بهتر نیست ؟؟؟
3- یا اینکه قید کنم که در حال گرفتن لیسانسم ؟؟؟؟
ممنون
1.شما باید مدرکی رو که داری ببری که همون کاردانی هست. UNIVERSITY DEGREE رو باید انتخاب کنید.
2, 3 رو نمیدونم. ولی اگر کیس نامبرتون بالا باشه تا موقع رفتن ایسانستون رو هم گرفتین ولی مساله اینجاست که همچین گزینه ای وجود نداره که شما بخواین در فرم ها ذکر کنید. بعدا میتونید بسته به شرایط در روز مصاحبه بهش اشاره کنید یا نکنید.
ممنون، از جواب 1
ولی تموم کردن درسم حتی اگر هم بخام مقدور نیست چون خروجم به دانشجو بودنم بستگی داره ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck