کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-21 ساعت 22:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 22:17)noobnoobi نوشته:  یه سوال اینکه این فایل ورد بعد از تبدیل شدن به پی دی اف باید همراه 2 فرم دیگه و صفحه بارکد فرستاده بشه یعنی میشه 4 تا فایل اتچ .این قضیه مشکلی نداره؟
و اینکه باید اینطوری آدرس بدم؟
Continue item #30 of DS-230

و آیا باید تو فرم اصلی(230) باید آدرس بدم که ادامش تو یه فایل پی دی اف دیگه هست؟

این فایل ورد را با فرم یکی کنید که یک فایل pdf بشه
توی همون برگه که اضافه شده Continue item 30 of DS-230#

هم با نیترو و هم با اداب ریدر پرو Combine رو زدم پسورد خواست.
با Instant PDF Password Remover هم هر کاری میکنم پسورد برداشته نمیشه....
چیکار کنم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 22:47)noobnoobi نوشته:  هم با نیترو و هم با اداب ریدر پرو Combine رو زدم پسورد خواست.
چیکار کنم؟

باید انلاک کنی فرم رو با انلاک PDF
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
در ارتباط با پر کردن قسمت 39 فرم 230 من تقریبا" تمام تاپیک را خواندم ... به نظرم فردی که می گفت این بخش برای کسی است که از داخل امریکا درخواست داده برای ورود (دادن ویزا) به شخصی در خارج از امریکا , نظر درستی داشت ... گویا این فرم 230 صرفا" مختص لاتاری/گرین کارتی ها نیست و مصارف دیگر هم دارد ... من می خواستم مطمئن بشوم که درست پر کردم که همه را N/A گذاشتم یا نه

لطفا" مدیران جواب بدهند بسیار ممنون می شوم ... من فرمهایم آماده ارسال است اما این نکته من را دچار شک کرده است.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 23:15)poopak16 نوشته:  در ارتباط با پر کردن قسمت 39 فرم 230 من تقریبا" تمام تاپیک را خواندم ... به نظرم فردی که می گفت این بخش برای کسی است که از داخل آمریکا درخواست داده برای ورود (دادن ویزا) به شخصی در خارج از آمریکا , نظر درستی داشت ... گویا این فرم 230 صرفا" مختص لاتاری/گرین کارتی ها نیست و مصارف دیگر هم دارد ... من می خواستم مطمئن بشوم که درست پر کردم که همه را N/A گذاشتم یا نه

لطفا" مدیران جواب بدهند بسیار ممنون می شوم ... من فرمهایم آماده ارسال است اما این نکته من را دچار شک کرده است.

دوست عزیز،
نه اشتباه گفته. بارها و بارها درباره این موضوع صحبت شده.
قسمت 39 مربوط به فرد برنده هستش و باید اطلاعات مربوط به فرد برنده ذکر بشه. حالا می پرسی چرا؟!
1- وقتی فردی برنده میشه که تو فرم خودش تکلیفش معلومه. (یعنی اگه خودت برنده هستی، اون قسمت رو اسم و آدرس خودت رو بزنی یا حتی N/A هم بزنی اشکالی نداره.)
2- فرد برنده می تونه خانواده خودش رو طبق شرایط خاصی همراه خودش بیاره امریکا، (که در این صورت برای همراهان باید اسم و آدرس برنده ذکر بشه، به این معنی که فرد برنده متقاضی صدور ویزا برای این اشخاص هستش.

ولی بطور کل اگر اسم و آدرس فرد برنده توی همی فرمها بخوره، تکلیفش معلومه و نه جای ریسکی باقی میزاره و نه جای حرف و حدیث، اونم از نوع تکراریش)

امیدوارم برای تمامی دوستانی که با این بخش مشکل دارند رفع ابهام شده باشه و دیگه همه چیز مربوط به قسمت 39 رو متوجه شده باشن.

موفق باشید.Cool
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: 5ina ، KIMIA2005 ، poopak16 ، noobnoobi
(2013-06-21 ساعت 23:15)poopak16 نوشته:  در ارتباط با پر کردن قسمت 39 فرم 230 من تقریبا" تمام تاپیک را خواندم ... به نظرم فردی که می گفت این بخش برای کسی است که از داخل آمریکا درخواست داده برای ورود (دادن ویزا) به شخصی در خارج از آمریکا , نظر درستی داشت ... گویا این فرم 230 صرفا" مختص لاتاری/گرین کارتی ها نیست و مصارف دیگر هم دارد ... من می خواستم مطمئن بشوم که درست پر کردم که همه را N/A گذاشتم یا نه

اشکالی نداره. نگران نباشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-21 ساعت 22:57)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 22:47)noobnoobi نوشته:  هم با نیترو و هم با اداب ریدر پرو Combine رو زدم پسورد خواست.
چیکار کنم؟

باید انلاک کنی فرم رو با انلاک PDF

هر کاری میکنم نمیشه همش پسورد میخواد
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی
با سلام
در فرم 230 اصلا نباید امضا بشه یا اگه باید امضا بشه کدوم پارت باید امضا بشه
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 02:14)puya2000100 نوشته:  با سلام
در فرم 230 اصلا نباید امضا بشه یا اگه باید امضا بشه کدوم پارت باید امضا بشه
با تشکر

سلام
انتهای پارت 1 یعنی صفحه 2 باید امضا کنید ولی انتهای پارت 2 یعنی صفحه 4 همون طور که بالاش نوشته نباید امضا کنید.

دوستان عزیز طبق تماسی که با کنتاکی داشتم لازمه بهتون بگم که میتونید فرم پر شده رو پرینت بگیرید ، امضا کنید، اسکن کنید و بفرستید.
موفق باشید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، puya2000100 ، زری وحدتی
سلام و عرض ادب
من فرمهارو پر کرده و فرستادم ولی در انتهای پارت اول Ds230 یادم رفت امضا کنم که از کنسولگری برای من یه نامه اومده که باید اونجارو امضا کنید و تاریخ بزنید حالا باید هر دو قسمت اول و دوم رو مجددا بفرستم ؟ امضام رو اینسرت کنم یا فقط اسمم رو بنویسم کافیه؟ تاریخ الان رو بزنم یا تاریخ همون موقعی رو که پر کردم و فرستادم؟
از لطف شما بسیار متشکرم
بادرود
امیر
تشکر کنندگان: puya2000100 ، زری وحدتی
(2013-06-22 ساعت 09:26)amiekin نوشته:  سلام و عرض ادب
من فرمهارو پر کرده و فرستادم ولی در انتهای پارت اول Ds230 یادم رفت امضا کنم که از کنسولگری برای من یه نامه اومده که باید اونجارو امضا کنید و تاریخ بزنید حالا باید هر دو قسمت اول و دوم رو مجددا بفرستم ؟ امضام رو اینسرت کنم یا فقط اسمم رو بنویسم کافیه؟ تاریخ الان رو بزنم یا تاریخ همون موقعی رو که پر کردم و فرستادم؟
از لطف شما بسیار متشکرم
بادرود
امیر

هر دو قسمت فرم رو مجددا ارسال کنید وتاریخ الان رو بزنید چون دارید مجددا ارسال میکنیدو امضا میکنید
میتونی امضا رو اسم وارد کنید یا امضا بزنید
تشکر کنندگان: amiekin ، puya2000100 ، آنی ، زری وحدتی
من الان متوجه شدم که فرم DSP 122 رو هم امضا نکردم !!! اون هم باید الان امضا بشه یا در سفارت امضا بشه؟ چون تو این ایمیل ارسالیشون هیچی راجع به امضا نکردن Dsp122 نگفتن !!
این موضوع که متن رو پرینت بگیریم و سپس امضا کرده و بعد مجددا اسکن با فرمت Pdf بکنیم و ارسال بکنیم روش صحیحی هست ؟
بسیار بسیار ممنونم
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 11:16)amiekin نوشته:  من الان متوجه شدم که فرم DSP 122 رو هم امضا نکردم !!! اون هم باید الان امضا بشه یا در سفارت امضا بشه؟ چون تو این ایمیل ارسالیشون هیچی راجع به امضا نکردن Dsp122 نگفتن !!
این موضوع که متن رو پرینت بگیریم و سپس امضا کرده و بعد مجددا اسکن با فرمت Pdf بکنیم و ارسال بکنیم روش صحیحی هست ؟
بسیار بسیار ممنونم

فرم 122 بایستی الان امضا بشه میتونید فرمها رو پرینت - امضا- اسکن و pdf وارسال بشه
تشکر کنندگان: amiekin ، puya2000100 ، آنی ، زری وحدتی
در فرم 230 که که شاخه خدمت سربازی و غیره را خواسته ... همسر من در نیروی انتظامی خدمت کرده و روی کارت که فقط یک مهر دارد که داخلش نوشته ناحیه انتظامی استان تهران
پشت هم در رسته نوشته انتظامی
مترجم برای من پشت کارت را ترجمه کرد
Arm : Disciplinary

و مهر رو را ترجمه نکرده.
الان من بخش سربازی را چطور پرکنم. اگر بنویسم ناجا که خوب مترجم همچین چیزی برای من ننوشته .... اگر صرفا" بنویسم Disciplinary کافی خواهد بود ( منظورم فقط Branch است )
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید ... من خیلی خیلی دیر کرده ام و دارم به هلاکت می رسم.
به نظرم مترجم خوبی هم انتخاب نکردم چون می گه هرچی شما بخواهید من می نویسم!!
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:

من در مورد سوال 39 چند ماه پیش که فرمهام را پر می کردم از کی سی سی سوال پرسیدم پاسخشون را می ذارم که از نگرانی در بیایی
The petitioner refers to the principal applicant in the Diversity Visa Program.
The DV Lottery Program is a self petitioned program.
تشکر کنندگان: puya2000100 ، آنی ، زری وحدتی
یکی نیست ما رو کمک کنه؟
این پی دی اف رو اینجا گذاشتم چطوری باید بفرستم این رو همراه فرم ها ؟اصلا فرمتش درسته؟

http://uploadtak.com/images/x4281_Contin...m_site.pdf
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان