موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در ارتباط با پر کردن قسمت 39 فرم 230 من تقریبا" تمام تاپیک را خواندم ... به نظرم فردی که می گفت این بخش برای کسی است که از داخل امریکا درخواست داده برای ورود (دادن ویزا) به شخصی در خارج از امریکا , نظر درستی داشت ... گویا این فرم 230 صرفا" مختص لاتاری/گرین کارتی ها نیست و مصارف دیگر هم دارد ... من می خواستم مطمئن بشوم که درست پر کردم که همه را N/A گذاشتم یا نه
لطفا" مدیران جواب بدهند بسیار ممنون می شوم ... من فرمهایم آماده ارسال است اما این نکته من را دچار شک کرده است.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در فرم 230 اصلا نباید امضا بشه یا اگه باید امضا بشه کدوم پارت باید امضا بشه
با تشکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
من فرمهارو پر کرده و فرستادم ولی در انتهای پارت اول Ds230 یادم رفت امضا کنم که از کنسولگری برای من یه نامه اومده که باید اونجارو امضا کنید و تاریخ بزنید حالا باید هر دو قسمت اول و دوم رو مجددا بفرستم ؟ امضام رو اینسرت کنم یا فقط اسمم رو بنویسم کافیه؟ تاریخ الان رو بزنم یا تاریخ همون موقعی رو که پر کردم و فرستادم؟
از لطف شما بسیار متشکرم
بادرود
امیر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من الان متوجه شدم که فرم DSP 122 رو هم امضا نکردم !!! اون هم باید الان امضا بشه یا در سفارت امضا بشه؟ چون تو این ایمیل ارسالیشون هیچی راجع به امضا نکردن Dsp122 نگفتن !!
این موضوع که متن رو پرینت بگیریم و سپس امضا کرده و بعد مجددا اسکن با فرمت Pdf بکنیم و ارسال بکنیم روش صحیحی هست ؟
بسیار بسیار ممنونم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در فرم 230 که که شاخه خدمت سربازی و غیره را خواسته ... همسر من در نیروی انتظامی خدمت کرده و روی کارت که فقط یک مهر دارد که داخلش نوشته ناحیه انتظامی استان تهران
پشت هم در رسته نوشته انتظامی
مترجم برای من پشت کارت را ترجمه کرد
Arm : Disciplinary
و مهر رو را ترجمه نکرده.
الان من بخش سربازی را چطور پرکنم. اگر بنویسم ناجا که خوب مترجم همچین چیزی برای من ننوشته .... اگر صرفا" بنویسم Disciplinary کافی خواهد بود ( منظورم فقط Branch است )
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید ... من خیلی خیلی دیر کرده ام و دارم به هلاکت می رسم.
به نظرم مترجم خوبی هم انتخاب نکردم چون می گه هرچی شما بخواهید من می نویسم!!
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2