کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
من موقع پرکردن فرم ثبت نام قرعه کشی اشتباها اسم کوچکم (امیرحسین) که دوقسمتی هست را قسمت دومش (حسین)را Middle name زدم ولی الان که فرم 230 و 122 را پر میکنم متوجه اشتباهم شدم ، حالا الان در فرم ها به چه صورت پر کنم؟ آیا این اشتباه را لازم هست در ایمیل ارسال فرم ها بیان کنم و یا کافی است در فرم ها به صورت درست پر کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 18:54)imandimo نوشته:  من موقع پرکردن فرم ثبت نام قرعه کشی اشتباها اسم کوچکم (امیرحسین) که دوقسمتی هست را قسمت دومش (حسین)را Middle name زدم ولی الان که فرم 230 و 122 را پر میکنم متوجه اشتباهم شدم ، حالا الان در فرم ها به چه صورت پر کنم؟ آیا این اشتباه را لازم هست در ایمیل ارسال فرم ها بیان کنم و یا کافی است در فرم ها به صورت درست پر کنم؟

اشکالی نداره شما فرم ها رو درست پر کنید و بفرستید ولی قبلش یه ایمیل بزنید و موضوع رو بهشون بگید معمولادر جواب چیز خاصی نمیگن و ایرادی نمیگیرن ولی شما این ایمیل رو نگه میدارین واسه این که اگر روز مصاحبه ازتون پرسیدن بهشون بگید که من اشتباهم رو اطلاع داده بودم. در واقع این صداقت شما رو نشون میده همین. وگرنه خیلی از دوستان از این اشتباهات داشتن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: imandimo
با سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که
1- موضوع یا همون subject ایمیلی که به kcc میفرستیم چی بنویسیم
2- نام فایل pdf صفحه قبولی رو چی بنویسم
تشکر کنندگان:

(2013-06-24 ساعت 19:16)puya2000100 نوشته:  با سلام

1 - Case namber- DV Selectee: Forms and Photogrphs-

2014AS0000xxx-DSP-230-family,name.pdf -2
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: puya2000100 ، Babaksafi ، pv-n
(2013-06-24 ساعت 19:20)KIMIA2005 نوشته:  

با تشکر از شما دوست عزیز
واسه سوال دوم منظورم صفحه بارکد قبولی بود
لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 19:28)puya2000100 نوشته:  

با تشکر از شما دوست عزیز
لطفا راهنمایی کنید

2014AS0000xxxx-barcode sheet-family,name.pdf
تشکر کنندگان: puya2000100 ، Babaksafi
(2013-06-24 ساعت 19:28)puya2000100 نوشته:  

با تشکر از شما دوست عزیز
لطفا راهنمایی کنید

2014AS0000****-family,name-Contact Sheet
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: puya2000100 ، ojee
متشکرم. یه سوال دیگه هم داشتم، من از 3 دانشگاه دولتی در طول تحصیلم انصراف دادم و دوباره کنکور داده ام و دانشگاه قبول شدم و در هر دانشگاه و رشته ای 2 ترم درس خوندم وبعد انصراف ... حالا در قسمت مکان های تحصیل لازم هست که دانشگاه های انصرافی را نام ببرم؟ اگر نام ببرم برای من ایجاد امتیاز منفی می شود؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-24 ساعت 20:47)imandimo نوشته:  متشکرم. یه سوال دیگه هم داشتم، من از 3 دانشگاه دولتی در طول تحصیلم انصراف دادم و دوباره کنکور داده ام و دانشگاه قبول شدم و در هر دانشگاه و رشته ای 2 ترم درس خوندم وبعد انصراف ... حالا در قسمت مکان های تحصیل لازم هست که دانشگاه های انصرافی را نام ببرم؟ اگر نام ببرم برای من ایجاد امتیاز منفی می شود؟

دوست عزیزبنظر بنده که نیازی نیست ولی باز نظر دیگر دوستان را هم جویا بشید..
تشکر کنندگان: ojee ، imandimo
(2013-06-24 ساعت 20:47)imandimo نوشته:  متشکرم. یه سوال دیگه هم داشتم، من از 3 دانشگاه دولتی در طول تحصیلم انصراف دادم و دوباره کنکور داده ام و دانشگاه قبول شدم و در هر دانشگاه و رشته ای 2 ترم درس خوندم وبعد انصراف ... حالا در قسمت مکان های تحصیل لازم هست که دانشگاه های انصرافی را نام ببرم؟ اگر نام ببرم برای من ایجاد امتیاز منفی می شود؟

دوست عزیز سلام . من هم یک ترم دانشگاه دیگری خونده بودم و بعد انصراف داده بودم. اشاره ای بهش نکردم . ولی شما ۳ بار اینکارو کردین و این خودش ۳ ساله و هیچ توضیح دیگری نمیتونین بدین که این ۳ سال چیکار کردین و دانشگاه بعدی که شما رفتین احتمالا خیلی سریع فارغ شدین چون واحدها رو تطبیق دادین پس به نظر من اشاره شه بهتره. ولی این نظر شخصیمه . دوستان دیگه هم نظر بدن بهتره

تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، imandimo
(2013-06-24 ساعت 18:54)imandimo نوشته:  من موقع پرکردن فرم ثبت نام قرعه کشی اشتباها اسم کوچکم (امیرحسین) که دوقسمتی هست را قسمت دومش (حسین)را Middle name زدم ولی الان که فرم 230 و 122 را پر میکنم متوجه اشتباهم شدم ، حالا الان در فرم ها به چه صورت پر کنم؟ آیا این اشتباه را لازم هست در ایمیل ارسال فرم ها بیان کنم و یا کافی است در فرم ها به صورت درست پر کنم؟

فرم‌های ارسالی‌ kcc به طور صحیح پر کنید و بفرستید،نگران نباش و مشکلی‌ پیش نخواد آمد

Please acknowledge the receipt of Application Forms
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: imandimo
با سلام به دوستان عزیز من فرم های خودمو 3 روز پیش به kcc ایمیل کردم و دیروز جواب منو دادن ولی ایمیلی برام فرستادن که من به شک افتادم و منظورشونو
نفهمیدم اونها نوشتن
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your
email. This email
address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires
only. If you would like to check the status of your entry, please do so
at http://www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of
determining whether or not you were selected for possible further
processing.
من تمام اطلاع لازم از جمله کیس نامبر ، اسم وفامیل سال تولد و غیره رونوشتم و تمام مدارکمو که شامل فرمهای 230 و 122 عکسها و کپی بارکد کیس نامبرو ضمیمه کردم حالا نمی دونم منظور از این نامه چیه ظاهرا نوشتن باید به سایتی برم که نشون میده من برنده شدم یا نه یعنی چی ؟ در ضمن من تمام نکات ارسال ایمیل رو رعایت کردم. در قسمت موضوع ایمیل فقط شماره کیس نامبرو نوشتم
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
نیازی نیست به این ایمیل جواب بدی فقط داره میگه ایمیلت دریافت شد و هر موقع خواصتی وضعیت پروندتو ببینی به اون سایت سر بزن.

(2013-06-25 ساعت 01:15)Babaksafi نوشته:  با سلام به دوستان عزیز من فرم های خودمو 3 روز پیش به kcc ایمیل کردم و دیروز جواب منو دادن ولی ایمیلی برام فرستادن که من به شک افتادم و منظورشونو
نفهمیدم اونها نوشتن
email. This email
processing.
من تمام اطلاع لازم از جمله کیس نامبر ، اسم وفامیل سال تولد و غیره رونوشتم و تمام مدارکمو که شامل فرمهای 230 و 122 عکسها و کپی بارکد کیس نامبرو ضمیمه کردم حالا نمی دونم منظور از این نامه چیه ظاهرا نوشتن باید به سایتی برم که نشون میده من برنده شدم یا نه یعنی چی ؟ در ضمن من تمام نکات ارسال ایمیل رو رعایت کردم. در قسمت موضوع ایمیل فقط شماره کیس نامبرو نوشتم
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Babaksafi
(2013-06-25 ساعت 09:27)storagemeter نوشته:  نیازی نیست به این ایمیل جواب بدی فقط داره میگه ایمیلت دریافت شد و هر موقع خواصتی وضعیت پروندتو ببینی به اون سایت سر بزن.

(2013-06-25 ساعت 01:15)Babaksafi نوشته:  با سلام به دوستان عزیز من فرم های خودمو 3 روز پیش به kcc ایمیل کردم و دیروز جواب منو دادن ولی ایمیلی برام فرستادن که من به شک افتادم و منظورشونو
نفهمیدم اونها نوشتن
email. This email
processing.
دوست عزيز اگر بفرمائيد كه چه اطلاعاتي مورد نظر شما است تا جائي كه بتوانم كمك خواهم كرد. با تشكر
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 11:23)Babaksafi نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 09:27)storagemeter نوشته:  نیازی نیست به این ایمیل جواب بدی فقط داره میگه ایمیلت دریافت شد و هر موقع خواصتی وضعیت پروندتو ببینی به اون سایت سر بزن.

نفهمیدم اونها نوشتن
email. This email
processing.
دوست عزيز اگر بفرمائيد كه چه اطلاعاتي مورد نظر شما است تا جائي كه بتوانم كمك خواهم كرد. با تشكر

دوست عزیر این یک ایمیل خودکار هست که معمولا وقتی سرشون شلوغه میفرستن، اصلا هم جای نگرانی نداره!
تشکر کنندگان: Babaksafi ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان