کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام دوستان

همسر من موقع تكميل فرم 230 بيكار بود و از بيمه بيكاري استفاده مي كرد. پس از پر كردن و ارسال فرم 230 مجددا به كار قبليش دعوت شد و مشغول به كار شد. ميخوام بدونم لازم فرم 230 رو دوباره پر كنيم و بفرستيم؟

ضمناً محل خدمتش هم نيروي هوائي سپاه بوده كه تو فرم 230 فقط به نيروي هوائي بودنش اشاره كرديم. نياز هست كه اون رو هم اصلاح كنيم؟

ممنون از توجهتون
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 15:11)melina132 نوشته:  سلام دوستان

همسر من موقع تكميل فرم 230 بيكار بود و از بيمه بيكاري استفاده مي كرد. پس از پر كردن و ارسال فرم 230 مجددا به كار قبليش دعوت شد و مشغول به كار شد. ميخوام بدونم لازم فرم 230 رو دوباره پر كنيم و بفرستيم؟

ضمناً محل خدمتش هم نيروي هوائي سپاه بوده كه تو فرم 230 فقط به نيروي هوائي بودنش اشاره كرديم. نياز هست كه اون رو هم اصلاح كنيم؟

ممنون از توجهتون

مهم زمانی بوده که فرمها رو پر کردید وایشون بیکار بودند و شما هم براون اساس در فرمها قید کردید و فرستادید..ولی الان میتونید این تغییر را زمان مصاحبه قبل از قسم خوردن به افیسر اعلام کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
درود بر همگی
فامیل من ابتدا بصورت جماعت در شناسنامه نوشته شده بود و پس از پیگیری و تعویض شناسنامه به جماعتی اصلاح شد. که قاعدتا انتهای شناسنامه توضیحات نوشتن. سؤالم اینه که آیا در قسمت 2 و 37 فرم 230 باید جماعت که فامیلی ابتدایی من در شناسنامه بوده رو بنویسم یا خیر؟
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 19:24)Rasoul_j نوشته:  درود بر همگی
فامیل من ابتدا بصورت جماعت در شناسنامه نوشته شده بود و پس از پیگیری و تعویض شناسنامه به جماعتی اصلاح شد. که قاعدتا انتهای شناسنامه توضیحات نوشتن. سؤالم اینه که آیا در قسمت 2 و 37 فرم 230 باید جماعت که فامیلی ابتدایی من در شناسنامه بوده رو بنویسم یا خیر؟

بلی بایستی فامیلی قبلی نوشته شود...
تشکر کنندگان: Rasoul_j ، ojee ، maryam_a
سلام 2 تا سوال داشتم برای اینکه مطمین شوم:
1- در اون 2 قسمتی که اسم و فامیل رو باید به فارسی بنویسیم باید از سمت راست اول اسم بعد فامیل باشه یا برعکس؟ مثلا علی حسینی یا حسینی علی؟

2-من قسمت 43 رو واقعیتش شک داشتم بخاطر همین عکس رو گذاشتم که خوتهش میکنم یه نگاه بندازین ببین درسته و چیز دیگه ای لازم نیست اضافه کنم.
چون میگین که جایی خالی نباید بمونه و غیر مرتبط ها رو N/A باید زد ولی اینجا جای خالی داریم تکلیف چیه؟
http://uplod.ir/m722v8pd39t1/help.jpg.htm
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 19:58)noobnoobi نوشته:  سلام 2 تا سوال داشتم برای اینکه مطمین شوم:
1- در اون 2 قسمتی که اسم و فامیل رو باید به فارسی بنویسیم باید از سمت راست اول اسم بعد فامیل باشه یا برعکس؟ مثلا علی حسینی یا حسینی علی؟

2-من قسمت 43 رو واقعیتش شک داشتم بخاطر همین عکس رو گذاشتم که خوتهش میکنم یه نگاه بندازین ببین درسته و چیز دیگه ای لازم نیست اضافه کنم.
چون میگین که جایی خالی نباید بمونه و غیر مرتبط ها رو N/A باید زد ولی اینجا جای خالی داریم تکلیف چیه؟
http://uplod.ir/m722v8pd39t1/help.jpg.htm

1- اسم و بعد فامیل
2- قسمت 43a رو no بزنید و قسمتی که در زیر گزینه noهستش رو yes بزنید و در قسمت 43bهم yes بزنید
اون قسمت دیگه رو که زیز گزینه yes در سوال 43a هستش را خالی بگذارید مشکلی نیست ..

[عکس: do.php?img=3489]
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، parsush ، shamim_irs ، exxedus ، maryam_a ، آنی ، noobnoobi
سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
من در مورد بند 39 سوال داشتم. تاپیک رو خوندم اما آخرش نمیدونم باید اسم فرد برنده رو بنویسم یا اسم کسی که فرم رو پر کرده و همراه برنده برای ویزا اقدام میکنه. ممنون میشم جوابم رو بدین.
تشکر کنندگان:
من دیپلمم کارو دانشه پیش دانشگاهیم تجربی توی فرم ها چی باید بنویسم؟ مخصوصا 122 که یه گزینه دیپلم فنی هم داره. اونجا کدومو باید تیک بزنم با توجه به پیش دانشگاهی تجربیم ؟
دیپلم هم گرافیک کامپیوتر هست. مدرک دانشگاهی هم ندارم. فقط تا پیش دانشگاهی خوندم
تشکر کنندگان:
(2013-06-26 ساعت 09:10)sbh نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
من در مورد بند 39 سوال داشتم. تاپیک رو خوندم اما آخرش نمیدونم باید اسم فرد برنده رو بنویسم یا اسم کسی که فرم رو پر کرده و همراه برنده برای ویزا اقدام میکنه. ممنون میشم جوابم رو بدین.
من با KCC تماس گرفتم, گفتن باید اسم برنده اصلی نوشته بشه
تشکر کنندگان: exxedus ، sbh
(2013-06-26 ساعت 09:10)sbh نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا.

آقا این سوال 39 هم شده یک معضل بزرگ واسه برندگان لاتاری بخـــــدا
دوست عزیز نام فرد برنده بایستی نوشته شه...
تشکر کنندگان: exxedus ، maryam_a ، آنی ، sbh ، philter
دوستان فرمام رو حدود يك پيش با ايميل فرستادم رفت. الان متوجه شدم سوال 39 رو n/a نوشتم . مشكلي پيش مياد؟
2014AS77XX/آنکارا => ابوظبي/مصاحبه:23جولاي/آپ:{23-25-27-29جولاي}{ 11-28 آگست}
تشکر کنندگان: philter
(2013-06-26 ساعت 14:16)exxedus نوشته:  دوستان فرمام رو حدود يك پيش با ايميل فرستادم رفت. الان متوجه شدم سوال 39 رو n/a نوشتم . مشكلي پيش مياد؟

اشکالی نداره، روز مصاحبه قبل از قسم خوردن میتونید بهشون بگید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mehdieb ، آنی ، exxedus ، philter
(2013-06-26 ساعت 15:26)aghaghia نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 14:16)exxedus نوشته:  دوستان فرمام رو حدود يك پيش با ايميل فرستادم رفت. الان متوجه شدم سوال 39 رو n/a نوشتم . مشكلي پيش مياد؟

سلام
آخه توی اون عکسی که برای آموزش گذاشته بودن نوشته بودن که این قسمت برای برندگان لاتاری نیست ؟؟
منم n/a گذاشتم
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: aghaghia ، exxedus
(2013-06-26 ساعت 15:52)kamranh نوشته:  

سلام
آخه توی اون عکسی که برای آموزش گذاشته بودن نوشته بودن که این قسمت برای برندگان لاتاری نیست ؟؟
منم n/a گذاشتم
اشکال نداره!
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: aghaghia ، exxedus
(2013-06-26 ساعت 15:52)kamranh نوشته:  

سلام
منم n/a گذاشتم

دوست عزیز نگران نباش مشکلی بوجود نمیاره هم میشه سوال 39 رو n/a زد و هم نام فرد برنده ..خودتون رو زیاد درگیر این مسایل نکنید پیگیر مراحل و کارهاتون بعدی باشید...
تشکر کنندگان: aghaghia ، exxedus ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان