کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-23 ساعت 00:42)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 00:14)puya2000100 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 14:56)puya2000100 نوشته:  سلام
1-در فرم 122من در قسمت 7a گزینه no رو زدم و 7b رو هم n/a زدم ایا باید در قسمت 7c شغلم رو که در فرم 230 قسمت 32 وارد کردم تو 7c هم بنویسم یا نه

با تشکر

آقا یکی بگه اخرش من چکار کنم تو 7c چی بنویسم
لطفا دقیق راهنمایی کنید

من خودم توی فرم 122 , 7a رو No زدم و 7bرو n/a و 7c رو هم n/a زدم..
عزیز چرا چیزی را که نمیدانی بیان میکنی و مردم را سر در گم میکنی ......در قسمت 7اگر noزدی بقیه را هم میتوانی (ترجیحا)n/aبزنی
تشکر کنندگان: sn_sa
(2013-06-27 ساعت 11:39)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 11:31)امیرفرزان نوشته:  با سلام از آنجا که نقل قولها کمتر تجربی هستند لطفا بفرمایید در فرم ها و ایمیل خودتان (که تایید شده)
1-در فرم 230 قسمت 10 و 11 چی نوشتید(کسی را داشتید و یا کسی را پدا کردید...چگونه؟)
2-در subject ایمیلتان چی نوشتید؟
3- متن دقیق نامه تان را در سایت بگذارید لطفا
4- نام فایلهای ارسالی(شامل فرمها و ضمیمه آنها و عکسها) را چه گذاشتید؟
با تشکر

دوست عزیز بنده فرمها رو با ایمیل ارسال کردم و بعد از یک هفته هم تاییدیه دریافت ایمیل برا از kccارسال شد بدون هیچ مشکلی
1- ادرس یکی از دوستان رو قید کردم
2-case number - DV Selectee: Forms and Photogrphs. Please Confirm
3- متن نامه

Case Number: 2014AS0000xxxx
Principal Applicant Name: family , name
Date of birth: ------
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

Dear Sir / Madam

To Whom It May Concern
I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria

2014AS00001xxxx-DSP-122-family ,name.pdf -4

با تشکر
سوال دیگه اینکه اگر همراه داشتید در قسمت 39 برای فرم خودتان باز اسم و آدرس نوشتید یاn/a زدید؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 11:56)امیرفرزان نوشته:  با تشکر
سوال دیگه اینکه اگر همراه داشتید در قسمت 39 برای فرم خودتان باز اسم و آدرس نوشتید یاn/a زدید؟

دوست عزیز برنده اصلی خودم هستم و همراه هم دارم و در قسمت 39 برا فرم خودم و همراهانم نام فرد برنده که خودم باشم را قید کردم..

جواب kccهم این بود..
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for
review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions
provided in 12 FAM 540.
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: 5ina ، hossien_501 ، آنی
(2013-06-22 ساعت 13:02)poopak16 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 12:27)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 11:40)poopak16 نوشته:  در فرم 230 که که شاخه خدمت سربازی و غیره را خواسته ... همسر من در نیروی انتظامی خدمت کرده و روی کارت که فقط یک مهر دارد که داخلش نوشته ناحیه انتظامی استان تهران
پشت هم در رسته نوشته انتظامی
مترجم برای من پشت کارت را ترجمه کرد
Arm : Disciplinary

و مهر رو را ترجمه نکرده.
الان من بخش سربازی را چطور پرکنم. اگر بنویسم ناجا که خوب مترجم همچین چیزی برای من ننوشته .... اگر صرفا" بنویسم Disciplinary کافی خواهد بود ( منظورم فقط Branch است )
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید ... من خیلی خیلی دیر کرده ام و دارم به هلاکت می رسم.
به نظرم مترجم خوبی هم انتخاب نکردم چون می گه هرچی شما بخواهید من می نویسم!!
بنظر بنده Disciplinary ترجمه خوبی برای نیرو انتظامی نیست
دارالترجمه رسمی برای یکی از دوستان نیروی انتظامی را police ترجمه کرده است..
نهایتا شما میتونید از یک دارالترجمه رسمی ترجمه ی نیروی انتظامی رو سوال کنیــد

ممنون
اتفاقا" الان از یک دارالترجمه رسمی دیگر برمیگردم ... گفت بزن پلیس
سلام من در نیروی مقاومت بسیج خدمت کردم و و رسته خدمتی را 08 زده به نظر شما چگونه باید قسمت 34 را پر کنم
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 12:32)امیرفرزان نوشته:  سلام من در نیروی مقاومت بسیج خدمت کردم و و رسته خدمتی را 08 زده به نظر شما چگونه باید قسمت 34 را پر کنم
با تشکر

دوست عزیزبنظر بنده ابتدا کارت پایان خدمتت رو بده ترجمه کنه اونوقت فرم را بر اساس اون پر کن تا مغایرتی بوجود نیاد ..
تشکر کنندگان: hossien_501 ، philter ، آنی
(2013-06-22 ساعت 22:25)aghaghia نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 20:42)farshad varaste نوشته:  با سلام
1- اگه تو بند 10 آدرس نداشته باشیم چی باید بنویسیم.
2- بند 31 چطور باید اعضا خانواده رو تفکیک کرد یعنی لازمه فامیل رو هم بنویسیم.
3- بعدا در هنگام مصاحبه مدارک شغلی بند 32 رو باید ارایه بدیم؟ برای اثباتش چه مدارکی میخوان؟
4- بند 33 در قسمت course of study و degree چی باید بنویسیم؟ و professional associations… منظورش چیه؟
5- پارت یک که برای همراهان پر میشه باید توسط همراهان امضا شه یا برنده؟

1. بند 11 رو اگر آدرس داشته باشید کافیه. بند 10 رو فعلا بزنید. ولی اگر کلا آدرسی ندارید میتونید از خدمات ایمیگرنجل که در بالای صفحات سایت لینکش به رنگ صورتی هست استفاده کنید.
2. بند 31a باید اسم کسانی رو که در بند 14 و 29 نام بردید و قراره با شما به اونور آب بیان رو بنویسید و 31b اسامی افرادی که فعلا قرار نیست باشما بیان رو باید بنویسید. بله اسم و فامیل رو کامل بنویسید.
3. فکر نمی کنم، ولی برای اطمینان یک گواهی اشتغال بگیرد و ترجمه اش کنید و همراه داشته باشید.
4. course of study همون رشته تحصیلیه مثلا برای دبیرستان: علوم تجربی، ریاضی فیزیک، کامپیوتر و غیره،degree هم مدرک هر مقطع تحصیلیه، مثل سیکل، دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و ... منظور انجمن های حرفه ای هست مثلا انجمن فیزیکدانان و کلا انجمن های علمی و از این قبیل...
5. اگر بزرگسال هستند و دارای امضا خودشون، اگر بچه هستند والدین میتونند به جاشون امضا کنند.
با سلام

در قسمت 31a من برنه اصلی هستم که باید اسم همسرم را بنویسم ....در فرم همسرم چی باید بنویسم(اگر بخواهیم با هم برویم)؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 12:55)امیرفرزان نوشته:  در قسمت 31a من برنه اصلی هستم که باید اسم همسرم را بنویسم ....در فرم همسرم چی باید بنویسم(اگر بخواهیم با هم برویم)؟
اسم خودتون رو بنویسید
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: philter ، آنی
(2013-06-27 ساعت 12:55)امیرفرزان نوشته:  با سلام

در قسمت 31a من برنه اصلی هستم که باید اسم همسرم را بنویسم ....در فرم همسرم چی باید بنویسم(اگر بخواهیم با هم برویم)؟

اسم خودتون رو که همراهشون هستید قید کنید..
[عکس: cja8lxiy5oanxyla6ph.jpg]
تشکر کنندگان: hushmandco ، aghaghia ، ojee ، HodHod Golestani ، philter ، hamed1286 ، آنی ، noobnoobi
قسمت 43a سه تا yes/no داره !
اولیش میگه ssn داری یا نه ؟ no
زیرش میگه اگه داری بنویس که نداریم پس خالی میزاریم
زیر اون یه سوال دیگه داره :
Would you like to receive a replacement
card? (You must answer YES to question
43b. to receive a card.)

اینو چی باید بزنم ؟؟؟

Do you want the Soc
Security Administrati
assign you a SSN an
card? (You must ans
to question 43b. to re
number and a card.)
این چی ؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: آنی
با سلام
کسی از دوستان میدونه بعد از فرستادن فرم ها چه جوری از زمان مصاحبه با خبر بشیم؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-28 ساعت 00:53)shamim_irs نوشته:  با سلام
از 15 آگوست به بعد هر ماه یک سری کیس نامبر در بولتن ویزا کارنت میشن که شما باید اواسط هر ماه این سایت رو چک کنید، بعد از چند روز صفحه رویت قبولیتون تبدیا به صفحه دعوت به مصاحبه یا همون نامه دوم میشه. ممکنه براتون ایمیل هم بدن که برین این صفحه رو چک کنید و از زمان مصاحبه تون آگاه بشید.

(2013-06-28 ساعت 00:38)hamed1286 نوشته:  قسمت 43a سه تا yes/no داره !
اولیش میگه ssn داری یا نه ؟ no
زیرش میگه اگه داری بنویس که نداریم پس خالی میزاریم
زیر اون یه سوال دیگه داره :
Would you like to receive a replacement
card? (You must answer YES to question
43b. to receive a card.)

اینو چی باید بزنم ؟؟؟

Do you want the Soc
Security Administrati
assign you a SSN an
card? (You must ans
to question 43b. to re
number and a card.)
این چی ؟؟؟

2 قسمت اول رو که خودتون درست گفتین. دوتای آخر رو هم باید YES بزنید. میگه اگر این شماره رو میخواین باید حتما 43بی رو هم YES بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، hamed1286 ، shamim_irs ، آنی
برنده همسرم هست ...
همسرم فرم 122 و 230 را پر کرد ، امضا هم کرد !
من بعنوان همراه باید یک فرم جدید از 230 را پر کنم و امضا کنم یا نیازی نیست ؟؟؟؟

یه جایی دیدم که نوشته تک تک کسانی که می خواهند همراه برنده بروند باید یک فرم 230 مخصوص خودشون پر کنن ؟؟؟؟؟ درسته ؟؟؟؟؟Sad
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2013-06-28 ساعت 04:40)hamed1286 نوشته:  برنده همسرم هست ...
ابتدای فرم 230 که باید عکس قرار بدیم ، این عکس فقط عکس همسرم باشه و عکس من خارج از فرم و بصورت جداگانه ضمیمه بشه یا باید عکس من هم همونجا قرار داده بشه ؟؟؟؟؟Shy

تمامی امضاهای دو فرم 230 و 122 را باید همسرم بزنه ؟؟؟ من بعنوان همراه نباید جای خاصی را امضا کنم ؟Big Grin

دوست عزیز فرم 122 فقط برای برنده پر بشه ولی فرم 230 هم شما و هم همسرتون و اگر فرزند هم داشته باشید برای اون هم باید پر بشه. شما فرم 230 خودتون رو امضا میکنید و عکس تون هم در فرم خودتون وارد میشه!
فرم 230 صفحه دوم زیر قسمت 35 باید امضا بشه و فرم 122 هم زیر قسمتی که نوشته SIGNED STATEMENT که واسه برنده س.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، hamed1286 ، آنی
(2013-06-28 ساعت 00:53)shamim_irs نوشته:  با سلام
بعد از فرستادن فرمهاتون از نيمه مرداد بايد بولتن ويزا رو چك كنين هر وقت كيس نامبرتون اعلام شد تا يه هفته بعدش همون جايي كه قبوليتون ديدن نامه تاريخ مصاحبه جايگزين ميشه
بولتن نيمه هر ماه ميلادي اپديت ميشه كه ميشه ١٠ هر ماه شمسي و برنامه ٢ ماه بعدو اعلام ميكنه
سرباز سپاه بودم ! branch اون چی میشه ؟؟؟؟ اگه نخوام بگم که سپاه سربازی رفتم باید چیکار کنم ؟؟؟ روی کارتم چیزی ننوشته Sad

وقتی درحال تحصیل هستیم باید اونو کجا بنویسیم ؟؟؟؟؟ در این فرمها فقط مدرکها رو می خواد

بنده برای پاسپورت سفید هم می خوام درخواست بدم ! باید درخواستمو در این مرحله با این فرم ها به kcc بفرستم ؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان