موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 12:44)aghaghia نوشته: (2013-07-10 ساعت 12:21)farid1364 نوشته: سلام دوستان من 25 ژوئن ایمیل زدم و مدارکم رو در یک فایل زیپ به همراه نامه پیوست و ارسال کردم.
3 جولای این جواب برام اومد:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
و ازون موقع هنوز خبری نشده. بیشتر از یک هفته برای بررسی مدارک و تعیین زمان سفارت طبیعیه؟
اولا یکم عجیبه که فایل های شما رو قبول کردن البته نمی خوام نگرانتون کنم ولی معمولا فایل های زیپ رو باز نمی کنند!!! و این جا هم بار ها گفته شده که فایل زیپ نفرستید ولی به هر حال شما فرستادین و اون ها هم گفتن که فایل ها رو گرفتن...
در مورد بررسی مدارک و تعیین زمان باید بهتون بگم که اون ها ایمیلی برای تایید درست بودن مدارک از لحاظ محتوا براتون نمیفرستن و محتوای فرم ها روز مصاحبه با مدارکی که شما ارائه میدین مقایسه و بررسی میشن.
در مورد زمان مصاحبه هم باید بگم که به این سرعتی که شما فکر میکنین انجام نمیشه و بستگی به کیس نامبرتون داره.
ار اواسط آگوست اولین گروه کارنتی ها در صفحه بولتن ویزا اعلام میشن که حدود اواسط مهرماه اولین گروه میرن واسه مصاحبه و به همین منوال اواسط هر ماه میلادی یه سری کارنت میشن که حدود 45 روز تا 2 ماه بعدش میرن واسه مصاحبه که تا حدودای آگوست سال 2014 مصاحته همه کیس ها انجام میشه.
حدود کیس نامبرتون رو بگین تا مشخص بشه حدودا کی میرین مصاحبه...
دوست عزیزی که فایل زیپ ارسال کردید . میشه بدونم حجم فایل هاتون چقدر شده؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
محل خدمت در سپاه چی میشه?
2 زمانی که فرما ها رو ارسال کردم مدارکم رو ترجمه نکرده بودم الان متوجه شدم دیپلم رو یک سال جابجا نوشتم ،به نظر شما به kcc تماس بگیریم یا بزارم واسه مصاحبه تصحیح کنم?
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
من چند ماه بصورت غير رسمي و پاره وقت تو يه شركتي كار كردم ولي بطور منظم نبود چون كارم ترجمه (ليسانسم هم مترجمي هست)بود هر وقت نياز داشتن زنگ ميزدن ميرفتم مدارك تحويل مي گرفتم ترجمه مي كردم و بهشون تحويل ميدادم چند هفته بعد اگه نياز داشتن دوباره زنگ ميزدن روز از نو روزي از نو،،، من ازشون يه دست نوشته خواستم كه نشون بده سابقه كار پاره وقت دارم مدير شركت هم با مهر و امضا شركت يه نوشته اي بهم داد ، با توجه به اينكه من خيلي وقته با اين شركت دارم اين جوري كار ميكنم ، امكانش هست كه بهم گير بدن كه بيشتر از يه سال پاره وقت كار كردن نميشه؟البته من تو اين مدت يك سال و چند ماه كلاسهاي فني و حرفه اي هم ميرفتم و مدرك ٣ تا رشته رو گرفتم يعني بيكار نبودم. ميتونم اينو دليل بيارم و بگم چون پي درس و كلاس بودم پاره وقت كار ميكردم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 19:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 19:02 توسط naftoonbazoft1.)
در فرم 31b اگر کسی n/A بزنه با توجه به اینکه مجرد هم هست ایرادی داره یعنی میتونه اسم پدز و مادرش رو ننویسه یا حتما باید بنویسه?
در فرم 31b اگر کسی n/A بزنه با توجه به اینکه مجرد هم هست ایرادی داره یعنی میتونه اسم پدز و مادرش رو ننویسه یا حتما باید بنویسه?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. فردا فرم ها را پست می کنم چند سوال مونده که ممنون میشم پاسخ بدین:
1-در بند 33 منظور از course of study مقطع تحصیلیه یا رشته تحصیلی یعنی مثلا مقطع دبیرستان یا رشته علوم انسانی؟ (هر کسی یه چیزی میگه)
2-ترجمه رشته علوم انسانی چی میشه؟
3-آیا ترجمه مدرک کاردانی associate degree درسته؟
4-در بند 34 نظام وظیفه ، قسمت Branch یا شاخه رو police بنویسم؟(محل خدمتم نیروی انتظامی بوده)
5- آیا میشه جایی که باید اسم شخص را به زبون بومی نوشت بجای تایپ از خودکار استفاده کرد؟
سپاس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
شغل من از ماه گذشته تغيير كرده و به نظر مي بايست فرم 230 را آپديت كنم و مجدداً بفرستم...
كسي از دوستان با اين مساله روبرو بوده؟ آيا فرم جديد را فرستاده و يا تغيير اطلاعات را براي روز مصاحبه نگه داشته..
لطفاً تجربيات خود را به اشتراك بگذاريد...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-18 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-18 ساعت 15:36 توسط Danial_4139.)
(2013-07-18 ساعت 15:20)melina132 نوشته: ممنون مي شم محبت كنيد و راهنماييم كنيد.
گفتن تو برسی پروندتون تاثیر نمیذاره .
عموما اطلاعات کامل این که کجا خدمت میگردین و وظیفه شما چی بوده رو روز مصاحبه میپرسن و توضیحات دقیق رو اونجا از شما میخوان .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
من همراه همسرم میخوام بیام که در 14 اسم اون اومده تمام فرزندانم هم که در 29 نوشتم بالای 21 هستند وبعدا میخوام براشون دعوتنامه بفرستم
خواهش میکنم بهم بگید که در آیتم 31a و 31b چی بنویسم هر دوتارو yes بزنم؟
در انتظار قبولی