کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-07-10 ساعت 19:45)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. محل تولدم توی شناسنامه و پاسپورتم یکی نیست. محل تولد شناسنامه م دقیق و درسته (محل روستامونه) ولی توی پاسپورت "بخش" رو نوشته (توی تقسیمات کشوری). کدومش رو بنویسم؟
یه بار هم شناسنامه ام رو تعویض کردم و سال تولدم رو درست کردم (زمان حیات پدرم، پردم این کار رو انجام داد). بنابراین توی شناسنامه ام صفحه توضیحات هست. این رو چیکارش کنم؟ سال محلهای زندگی م از 16 سالگی رو بر اساس کدوم یکی بنویسم؟ ضمن اینکه برای ترجمه لازم هست، این توضیحات هم ترجمه بشه؟

فکر میکنم زمان دریافت ثبت پاسپورت باید محل تولد را میدیدی..به هر حال به نظر من باید پاسپورت اصلاح شه..نظر بقیه را هم بپرسید.
توضیحات رو مترجم خودش ترجمه میکنه ..تاریخ تولد مهم اونی هست که زمان ثبت نام وارد کردید و باید با شناسنامه و پاسپورت و سایر مدارک یکی باشه..
اگر امضاتونو کامل کنید بد نیست..
اگر بتونید و وقت داشته باشید شناسنامه جدید هم میتونید بگیرید حدود دو ماه وقت میبره..
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، a.rahaa
(2013-07-10 ساعت 12:44)aghaghia نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 12:21)farid1364 نوشته:  سلام دوستان من 25 ژوئن ایمیل زدم و مدارکم رو در یک فایل زیپ به همراه نامه پیوست و ارسال کردم.
3 جولای این جواب برام اومد:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

و ازون موقع هنوز خبری نشده. بیشتر از یک هفته برای بررسی مدارک و تعیین زمان سفارت طبیعیه؟

اولا یکم عجیبه که فایل های شما رو قبول کردن البته نمی خوام نگرانتون کنم ولی معمولا فایل های زیپ رو باز نمی کنند!!! و این جا هم بار ها گفته شده که فایل زیپ نفرستید ولی به هر حال شما فرستادین و اون ها هم گفتن که فایل ها رو گرفتن...
در مورد بررسی مدارک و تعیین زمان باید بهتون بگم که اون ها ایمیلی برای تایید درست بودن مدارک از لحاظ محتوا براتون نمیفرستن و محتوای فرم ها روز مصاحبه با مدارکی که شما ارائه میدین مقایسه و بررسی میشن.
در مورد زمان مصاحبه هم باید بگم که به این سرعتی که شما فکر میکنین انجام نمیشه و بستگی به کیس نامبرتون داره.
ار اواسط آگوست اولین گروه کارنتی ها در صفحه بولتن ویزا اعلام میشن که حدود اواسط مهرماه اولین گروه میرن واسه مصاحبه و به همین منوال اواسط هر ماه میلادی یه سری کارنت میشن که حدود 45 روز تا 2 ماه بعدش میرن واسه مصاحبه که تا حدودای آگوست سال 2014 مصاحته همه کیس ها انجام میشه.
حدود کیس نامبرتون رو بگین تا مشخص بشه حدودا کی میرین مصاحبه...

دوست عزیزی که فایل زیپ ارسال کردید . میشه بدونم حجم فایل هاتون چقدر شده؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
با سلام
محل خدمت در سپاه چی میشه?
2 زمانی که فرما ها رو ارسال کردم مدارکم رو ترجمه نکرده بودم الان متوجه شدم دیپلم رو یک سال جابجا نوشتم ،به نظر شما به kcc تماس بگیریم یا بزارم واسه مصاحبه تصحیح کنم?
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-12 ساعت 16:13)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
محل خدمت در سپاه چی میشه?
2 زمانی که فرما ها رو ارسال کردم مدارکم رو ترجمه نکرده بودم الان متوجه شدم دیپلم رو یک سال جابجا نوشتم ،به نظر شما به kcc تماس بگیریم یا بزارم واسه مصاحبه تصحیح کنم?

1. Iranian Revolutionary Guard
2. میتونید زمان مصاحبه اعلام کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee
من چند ماه بصورت غير رسمي و پاره وقت تو يه شركتي كار كردم ولي بطور منظم نبود چون كارم ترجمه (ليسانسم هم مترجمي هست)بود هر وقت نياز داشتن زنگ ميزدن ميرفتم مدارك تحويل مي گرفتم ترجمه مي كردم و بهشون تحويل ميدادم چند هفته بعد اگه نياز داشتن دوباره زنگ ميزدن روز از نو روزي از نو،،، من ازشون يه دست نوشته خواستم كه نشون بده سابقه كار پاره وقت دارم مدير شركت هم با مهر و امضا شركت يه نوشته اي بهم داد ، با توجه به اينكه من خيلي وقته با اين شركت دارم اين جوري كار ميكنم ، امكانش هست كه بهم گير بدن كه بيشتر از يه سال پاره وقت كار كردن نميشه؟البته من تو اين مدت يك سال و چند ماه كلاسهاي فني و حرفه اي هم ميرفتم و مدرك ٣ تا رشته رو گرفتم يعني بيكار نبودم. ميتونم اينو دليل بيارم و بگم چون پي درس و كلاس بودم پاره وقت كار ميكردم
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 16:40)Niyousha نوشته:  من چند ماه بصورت غير رسمي و پاره وقت تو يه شركتي كار كردم ولي بطور منظم نبود چون كارم ترجمه (ليسانسم هم مترجمي هست)بود هر وقت نياز داشتن زنگ ميزدن ميرفتم مدارك تحويل مي گرفتم ترجمه مي كردم و بهشون تحويل ميدادم چند هفته بعد اگه نياز داشتن دوباره زنگ ميزدن روز از نو روزي از نو،،، من ازشون يه دست نوشته خواستم كه نشون بده سابقه كار پاره وقت دارم مدير شركت هم با مهر و امضا شركت يه نوشته اي بهم داد ، با توجه به اينكه من خيلي وقته با اين شركت دارم اين جوري كار ميكنم ، امكانش هست كه بهم گير بدن كه بيشتر از يه سال پاره وقت كار كردن نميشه؟البته من تو اين مدت يك سال و چند ماه كلاسهاي فني و حرفه اي هم ميرفتم و مدرك ٣ تا رشته رو گرفتم يعني بيكار نبودم. ميتونم اينو دليل بيارم و بگم چون پي درس و كلاس بودم پاره وقت كار ميكردم

پاره وقت کار کردن مشکلی ایجاد نمیکنه , استرس بی مورد نداشته باشین.. کلا شغل مترجمی ماهیتا به نوعی پارت تایمه.. شما چون لیسانس دارین دیگه به سابقه کار بردن و نامه و امضا گرفتن احتیاجی ندارین دوست عزیز.. اصن نیازی به این کارا نیست.. مدارک دیپلم و پیش و لیسانستون رو ترجمه و با اصلش ببرین.. سابقه کارم فقط ذکر کنید توی فرم ها.. همین. موفق باشین Smile
تشکر کنندگان: ojee ، Niyousha
در فرم 31b اگر کسی n/A بزنه با توجه به اینکه مجرد هم هست ایرادی داره یعنی میتونه اسم پدز و مادرش رو ننویسه یا حتما باید بنویسه?

در فرم 31b اگر کسی n/A بزنه با توجه به اینکه مجرد هم هست ایرادی داره یعنی میتونه اسم پدز و مادرش رو ننویسه یا حتما باید بنویسه?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-12 ساعت 19:01)naftoonbazoft1 نوشته:  در فرم 31b اگر کسی n/A بزنه با توجه به اینکه مجرد هم هست ایرادی داره یعنی میتونه اسم پدز و مادرش رو ننویسه یا حتما باید بنویسه?

پدر و مادر که جزو زیر مجموعه شما نیستن. پس باید N/A بزنی .
تشکر کنندگان:
سلام. فردا فرم ها را پست می کنم چند سوال مونده که ممنون میشم پاسخ بدین:
1-در بند 33 منظور از course of study مقطع تحصیلیه یا رشته تحصیلی یعنی مثلا مقطع دبیرستان یا رشته علوم انسانی؟ (هر کسی یه چیزی میگه)
2-ترجمه رشته علوم انسانی چی میشه؟
3-آیا ترجمه مدرک کاردانی associate degree درسته؟
4-در بند 34 نظام وظیفه ، قسمت Branch یا شاخه رو police بنویسم؟(محل خدمتم نیروی انتظامی بوده)
5- آیا میشه جایی که باید اسم شخص را به زبون بومی نوشت بجای تایپ از خودکار استفاده کرد؟
سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-07-14 ساعت 20:02)masoud92 نوشته:  سلام. فردا فرم ها را پست می کنم چند سوال مونده که ممنون میشم پاسخ بدین:
1-در بند 33 منظور از course of study مقطع تحصیلیه یا رشته تحصیلی یعنی مثلا مقطع دبیرستان یا رشته علوم انسانی؟ (هر کسی یه چیزی میگه)
2-ترجمه رشته علوم انسانی چی میشه؟
3-آیا ترجمه مدرک کاردانی associate degree درسته؟
4-در بند 34 نظام وظیفه ، قسمت Branch یا شاخه رو police بنویسم؟(محل خدمتم نیروی انتظامی بوده)
5- آیا میشه جایی که باید اسم شخص را به زبون بومی نوشت بجای تایپ از خودکار استفاده کرد؟
سپاس

1. course of study: رشته تحصیلی مثلا همین علوم انسانی (Humanities)که گفتین علوم تجریی و ریاضی فیزیک برای دبیرستان. degree میشه دیپلم، پیش دانشگاهی، کاردانی، لیسانس ...
2.Humanities
3.بله 4. درسته. 5. بله.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee
دوستان عزيز
شغل من از ماه گذشته تغيير كرده و به نظر مي بايست فرم 230 را آپديت كنم و مجدداً بفرستم...
كسي از دوستان با اين مساله روبرو بوده؟ آيا فرم جديد را فرستاده و يا تغيير اطلاعات را براي روز مصاحبه نگه داشته..
لطفاً تجربيات خود را به اشتراك بگذاريد...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2013-07-15 ساعت 10:37)hamid.eng نوشته:  دوستان عزيز
شغل من از ماه گذشته تغيير كرده و به نظر مي بايست فرم 230 را آپديت كنم و مجدداً بفرستم...
كسي از دوستان با اين مساله روبرو بوده؟ آيا فرم جديد را فرستاده و يا تغيير اطلاعات را براي روز مصاحبه نگه داشته..
لطفاً تجربيات خود را به اشتراك بگذاريد...

دوست عزیز شما میتونید روز مصاحبه هم اعلام کنید...
تشکر کنندگان: H Pier ، philter ، ojee
s
(1974-05-09 ساعت 13:04)aghaghia نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 18:03)melina132 نوشته:  سلام دوستان

همسر من محل خدمتش نيروي هوائي سپاه بوده. موقع پر كردن فرم فقط تو قسمت branch فقط به نيروي هوائي اشاره كرديم و اصلا از سپاه نامي نبرديم. به نظر شما نيازي هست از طريق ي فرم ديگه اصلاح كنيم؟

شما اول با کی سی سی مکاتبه کنید و بگین که همچین اشتباهی در فرم ها رخ داده، آیا نیاز هست که فرم ها رو آپدیت کنیم و بفرستیم، معمولا ازتون نمیخوان که اینکار رو بکنید ولی شما ایمیل بزنید بد نیست و جوابشو نگه دارین و روز مصاحبه این مورد رو اعلام کنید...

سلام
من طبق گفته شما متن زير رو واسه kcc زدم و جواب اونها رو هم گرفتم. لطفا بفرمائيد چيكار بايد بكنم.

Dear Sir / Madam

I sent my DS-230 form by E-mail and I got approval from KCC. Unfortunately i made a mistake by answering question NO.34. I didn't understand the meaning of "Branch" and just mentioned "Air Force". But after consultation i found my fault. please accept my appology.

By the way, when i filled in the form, i did have job but now i got a job.
Do you think it's necessary to fill the other one DS-230 form and send it or not?

My Branch is " Iranian Revolutionary Guards Air Force"

I was wondering if you could answer my as soon as possible.
Best Regards

جواب kcc هم اينه

Thank you for your inquiry.

This does not affect the processing of your case.

Denise

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (60...

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
ممنون مي شم محبت كنيد و راهنماييم كنيد.
تشکر کنندگان:
(2013-07-18 ساعت 15:20)melina132 نوشته:  ممنون مي شم محبت كنيد و راهنماييم كنيد.

گفتن تو برسی پروندتون تاثیر نمیذاره .
عموما اطلاعات کامل این که کجا خدمت میگردین و وظیفه شما چی بوده رو روز مصاحبه میپرسن و توضیحات دقیق رو اونجا از شما میخوان .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، ojee
من همراه همسرم میخوام بیام که در 14 اسم اون اومده تمام فرزندانم هم که در 29 نوشتم بالای 21 هستند وبعدا میخوام براشون دعوتنامه بفرستم
خواهش میکنم بهم بگید که در آیتم 31a و 31b چی بنویسم هر دوتارو yes بزنم؟
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان