کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
قسمت 35 رو اگه نرفتیم تا حالا باید never بزنیم یا n/a? گفته if never write never
همه گزینه هاشو never بزنیم?
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، aghaghia
(2013-05-09 ساعت 23:00)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 22:51)hushmandco نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 22:39)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 22:08)hana1392 نوشته:  سلام,
پدر من 10 ساله بازنشسته شده و الان به صورت حق التدریس داره تو دانشگاه درس میده, من قسمت 12 فرم 230 رو چی پر کنم؟ بازنشسته بزنم یا حق التدریس؟ ترجمه حق التدریس چی میشه؟ ممنوووووووووووووووووووووووووون از کمک شما.
دوست عزیز اون جا باید شغل فعلی خودت رو بنویسی. دقت کنین و از راهنماها استفاده کنین.

منم چنذ تا سوال داشتم
1) قسمت 33 تمامی مراحل تحصیل رو بنویسیم یا تا دیپلم کفایت میکنه؟
2)قسمت 30 رو باید از بالا از حالا به قبل (16 سالگی) بنویسیم؟
1- تمام مراحل تحصیلی از ابتدایی تا الان .اگر جا کم آوردین صفحه اضافه کنین و شماره بزنین و ارجاع بدین برای ادامه ( مثل امتحانای مدرسه که جا کم میاوردیم)
2- کاملا درسته. خط اول میشه محل فعلیتون و همینطور الی آخر

منظور از اضافه کردن صفحه کل صفحه ای که قسمت 33 توشه؟ و قسمت های دیگه(29 تا 35) که تو صفحه هست خالی بمونه مشکلی نداره؟
یه صفحه توی ورد باز میکنی. بعد توش جدول درست میکنی شبیه جدولی که جا کم آوردی براش. بعد اون سطر هایی که جا نشدن رو مینویسی. مثلا از پنجم تا اول ابتدایی تو جدول 33 فرم 230 جا نشدن، بیارشون توی صفحه ورد.
اگر هر جدولی که جا کم آوردی توی همین صفحه ورد جا بده زیر هم. بالای هر جدول هم شماره سوال مربوطه بنویس و یک کلمه CONTINUE هم اضافه کن.
آخر سر هم پرینت کن ارسال کن. هر کجا هم که مصداق نداشت در موردت n/a میزنی.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، Soap McTavish
بچه ها فورم 122 با هیچ برنامه ای ادیت نمیشه ؟؟؟ چه باید کرد ؟

فوق دیپلم رو بزنم baccalaureate یا Associate ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-09 ساعت 22:57)hani.saray نوشته:  قسمت 35 رو اگه نرفتیم تا حالا باید never بزنیم یا n/a? گفته if never write never
همه گزینه هاشو never بزنیم?

بله، همه شون رو never بزنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hani.saray ، shekari ، آلیس-1980
با سلام

من دوستم اسمش در اومده بعد چند تا سوال خیلی ذهنشو اذیت کرده و من بهش گفتم از بچه های مهاجر سرا می پرسم .با تشکر از کمک شما:
1) در قسمت 12 فرم D230 اگر بنویسیم jobless بهتر است یا self employed ؟
2)آدرس e-mail که تو فرم D230 وارد می کنیم اگر با ادرس e-mail تو فرم ثبت نام فرق کند ایراد دارد؟
3)در قسمت 39 فرم D230 چه باید نوشت ؟ ( جایی خوندم مربوط به لاتاری نیست؟)
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
(2013-05-10 ساعت 01:04)hossien_501 نوشته:  با سلام

N/A بنویس ، این برای برندگان لاتاری نیست، من از یه امریکا الصل هم راجع به این موضوع پرسیدم ... گفت وقتی لاتاری رو بردی به Petitioner چه احتیاجی داری اصلا ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter ، shekari ، آلیس-1980
(2013-05-08 ساعت 17:44)rayan.rahpou نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

xمطمئنی قسمت 35 رو باید امضا بزنیم ؟

از بچه هایی که میگن ایمیل کنیم سوالی دارم
کجای سایت یا هر جای دیگه گفته میتونید ایمیل کنید ؟
به هر حال وقتی بقیه رو راهنمایی میکنیم باید از روی سند حرف بزنیم دیگه .
مرسی
البته بگم من که از خدامه ایمیل بزنم ولی از کجا معلوم اونا قبول کنن ؟

دوست عزیز من زنگ زدم و صحت این قضیه رو از KCC جویا شدم ، گفتن که میشه و اگر ننوشتن به خاطره اینه که سایتشونو آپدیت نکردن ، به خاطره همینه که فرم ها رو با تاریخ 2-3 پیش میبینیم ...

تشکر کنندگان: shekari ، NEURON
(2013-05-10 ساعت 01:53)حسن پیری نوشته:  سلام من با نرم افزار NITRO PRO 8 هم تونستم فرم ها رو کامل پر کنم و هم اینکه عکس 5X5 رو به فایلم اضافه کردم یعنی اصلا نیازی به اسکن ندارم... اینطوری که ایراد نداره دوستان؟ یا باید حتما اسکن کنم؟

نه نیازی نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-05-02 ساعت 02:17)sadeghi897 نوشته:  نکته :
فرم ها و عکس مرحله اول رو می تونید با ایمیل هم برای KCC بفرستین ، خوبی ایمیل ، کم هزینه بودن یا بهتر بگم بی هزینه بودن ، سریع رسیدن دست شون می باشد، اگر فرم ها رو با ایمیل می فرستید، به نکات زیر دقت کنید.
اول : یک ایمیل اتوماتیک دریافت می کنید، اون رو بی خیال بشید و منتظر نامه بعدی توسط سفارت طی چند روز تا دو هفته بعد باشید که به شما اعلام کنه که نامه شما رسیده و مدارک کامل است
دوم : متن نامه رو طوری تنظیم کنید که خواننده ایمیل برای شما رسید تایید ایمیل را به صورت ایمیل برایتان ارسال کند.
سوم : جهت نکات امنیتی ترجیجا از جی میل استفاده کنید و این جی میل خود را در جای دیگری مورد استفاده قرار ندهید، تمام مکاتبات خود را نیز بعدا با سفارت از این طریق انجام دهید.
چهارم : اگر با فرستادن به صورت ایمیل مشکل دارید هیچ مسئله ای نیست و هیچ اجباری نیست می توانید از سرویس های مانند TNT یا DHL یا آرامکس استفاده کنید.
پنجم : تایید رسیدن فرم ها رو می تونید به صورت تلفنی هم بگیرید، البته برای این منظور صبر به خرج بدهید چون بعد از تحویل اولیه توسط KCC ، پرونده برای شما تشکیل می شوند که با توجه به تعداد، زمان بر است. برای ارسال ایمیلی هم می توانید توسط تلفن تایید بگیرید، من بعد از دریافت ایمیل تایید سفارت ، تلفنی هم تایید گرفتم.
من و افشین عزیز تا اونجایی که یادم میاد سال 2013 با ایمیل فرم ها رو فرستادیم همه چیز هم عالی پیش رفت. البته فکر می کنم دوستان دیگری هم بودن که با ایمیل فرستاده بودن ، حتما وقتی در مورد فرم ها یا مسائل دیگر سئوال می کنید، با اون عزیزان که همشون دوستان خوب من هستن آشنا می شوید.
شما یک خوش شانسی بزرگ آورده ای، بهتون تبریک می گم امیدوارم همواره موفق باشید.Smile
داشت یادم می رفت
این هم ایمیل و شماره تلفن KCC
Email : KCCDV@state.gov
606-526-7500
آدرس پستی سفارت برای دوستانی که می خوان با پست ها سنتی بفرستن:

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A

توضیح تکمیلی
یکی از فرم ها که نیاز به امضا نداره ، اون رو می تونید با همون فرمت pdf پر کنید
بالای تمام صفحات case number وارد کنید
اون فرمی که نیاز به امضا داره رو ابتدا پر کنید، سپس پرینت بگیرید،سپس اسکن کنید.
غیر از دو فرم
باید یک قطعه عکس اسکن کنید، عکس جدید باشه ،5*5 و با مشخصات مد نظر سفارت هم خونی داشته باشه
صفحه قبولیتون هم باید پرینت بگرید، اسکن کنید و بفرستید به همران فرم ها

فرمت ایمیل ارسالی به KCC
Case Number: 2013AS0000
Name:family , name
Date of birth: 00/00/1900
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam

To Whom It May Concern
I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.

Sincerely,
name , family

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A

سلام
من با یه مشکل مواجه شدم! وقتی تو یه بلاک تو هر فرم طولانیتر از اندازه بلاک مینویسید یه مقداریش دیده نمیشه و سر خط بعدی هم نمیره! چیکار باید بکنیم؟
چرا سوال من پاک شده؟ Sad
تشکر کنندگان:
بچه ها بعد از قبول شدن باید دقیقا چیکار کنم؟گیج شدم،کسی میتونه ترتیب کارایی رو که باید انجام بدم رو بهم بگه؟الان 5روز گذشته و هنوز هیچ کاری نکردم.مرسی از کمکتون
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 03:02)aghaghia نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 01:53)حسن پیری نوشته:  سلام من با نرم افزار NITRO PRO 8 هم تونستم فرم ها رو کامل پر کنم و هم اینکه عکس 5X5 رو به فایلم اضافه کردم یعنی اصلا نیازی به اسکن ندارم... اینطوری که ایراد نداره دوستان؟ یا باید حتما اسکن کنم؟

نه نیازی نیست.

پس مواردی رو که باید امضا کنیم چی ؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 08:38)masodshirzadi نوشته:  بچه ها بعد از قبول شدن باید دقیقا چیکار کنم؟گیج شدم،کسی میتونه ترتیب کارایی رو که باید انجام بدم رو بهم بگه؟الان 5روز گذشته و هنوز هیچ کاری نکردم.مرسی از کمکتون
هر سوالی داری اول تاپیک مربوطه رو جستجو کن
جواب سوالت رو توی تاپیک زیر بخون:
http://mohajersara.com/thread-6438.html

(2013-05-10 ساعت 00:26)حسن پیری نوشته:  در قسمت 33 school and location نام و شهر دانشگاه کافیه؟
بله کافیه
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-05-10 ساعت 01:04)hossien_501 نوشته:  با سلام

من دوستم اسمش در اومده بعد چند تا سوال خیلی ذهنشو اذیت کرده و من بهش گفتم از بچه های مهاجر سرا می پرسم .با تشکر از کمک شما:
1) در قسمت 12 فرم D230 اگر بنویسیم jobless بهتر است یا self employed ؟
2)آدرس e-mail که تو فرم D230 وارد می کنیم اگر با ادرس e-mail تو فرم ثبت نام فرق کند ایراد دارد؟

1- بستگی داره. اگر مدرک لیسانس داره و کارت پایان خدمت هم داره نیازی به سابقه کار نداره و میتونه بنویسه جابلس به شرطی که مجرد باشه و افیسر ازش نپرسه که خرج زن و بچتو از کجا میدی. اگر هم بنویسه خویش فرما، باز هم اتفاق بدی نمی افته فقط احتمال کلیر خوردن رو بالا میبره.
ولی اگه کارت پایان خدمت نداره و یا به هر دلیلی نتونه دانشنامه کارشناسیشو برای ترجمه رسمی ببره باید به مدرک دیپلم + سابقه کار تکیه کنه.

به هر حال از یاد نبرین که هرچی که واقعیته بنویسین چون بعدا دچار تناقض گویی نشین.
حالا خودتون ببینین کدوم حالت بهتون بیشتر میخوره.
2- نه ایرادی نداره
3-مربوط به لاتاری نیست N/A بزنین
سفرنامه
تشکر کنندگان: hossien_501 ، shekari ، آلیس-1980
(2013-05-04 ساعت 00:13)reza6966 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 23:41)saman.saman نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم زن و شوهری که با هم برنده شدند. باید برای هر کدوم (یعنی یک بار برای زن و یک بار برای همسر)فرم DSP122 va DS230 رو پر کنیم؟ و هر 4 فرمی که پر شده رو باهم ارسال کنیم؟
فرم DSP-122 و DS-230 برای برنده اصلی (بالای فرمها کیس نامبر نوشته شه)
فرم DS-230 برای همراهان (بالای فرمها کیس نامبر نوشته شه)

من nitro pro ندارم. چطوری می تونم یه آدرس کامل رو تو یک بلاک بنویسم که همش دیده بشه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان