کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
با سلام
من کسی رو در امریکا نمیشناسم.آشنایانم در کانادا هستند.در جواب سوال 11 که ادرس گرین کارت رو پرسیده چی بنویسم.کسی هست کمکم کنه؟
باتشکر

(2013-05-09 ساعت 09:40)الدورادو نوشته:  پزشک عمومی و همسرم متخصص

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payam62 ، philter
(2013-05-09 ساعت 18:58)sonnnna نوشته:  با سلام
من کسی رو در آمریکا نمیشناسم.آشنایانم در کانادا هستند.در جواب سوال 11 که ادرس گرین کارت رو پرسیده چی بنویسم.کسی هست کمکم کنه؟
باتشکر

(2013-05-09 ساعت 09:40)الدورادو نوشته:  پزشک عمومی و همسرم متخصص
سلام دوست عزیز
فعلا آدرس نمی خواد بزنید
بعدا خودمون بهتون آدرس می دیم از از خدمات سایت مهاجرسرا استفاده می کنید. فعلا این قسمت رو N/A بزنید هیچ مشکلی نیست.Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، inforfang
(2013-05-09 ساعت 05:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان لطف کنید موارد 43a و 43b فرم 320رو توضیح دهید چی هستش و چطور باید پر کرد ؟ممنونم

ممنون میشم راهنمایی کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز 2014 ، برندگان خوش شانس
لازم می دونم چند نکته رو تذکر مجدد بدم.
اول : صفحه اول هر تاپیک رو به دقت بخونید جواب های اکثر سئوال هاتون اونجا هست.
دوم : در پر کردن فرم ها دقت کنید و نگرانی هم نداشته باشی روش پست هم هیچ فرقی نمی کنه فقط یکیش ارزان تر است.
سوم : در مورد سفارت با توجه به تجربیات ما (2013) ابوظبی و ایروان به انکارا برتری داره ، پس اگر می خواهید عوض کنید این کار رو انجام بدید
البته نیازی نیست در این مورد هم نگران باشید پس از پر کردن فرم ها هم می تونیدایمیل بزنید و سفارت عوض کنید.
چهارم : ذهنتون رو فعلا در مرحله اول متوقف کنید، خیلی به مشکلات یا خوبی های این مسئله فکر نکنید، مهاجرت قدم به قدم هست هر قدم با دقت انجام بدین قدم های بعدی راحت تر خواهد بود.
پنجم : تصمیمات عجولانه جهت استعفا از کار ، فروش خانه و ....را با دقت بگیرید، البته به نظر من که فعلا در این مرحله نیازی به گرفتن این تصمیمات نیست.
شیشم : در مورد شغل ، ایالت مناسب و بقیه دغدغه های شما در مهاجرت ، اطلاعات بسیار مفیدی در مهاجرسرا، و همچنین سایت های دولتی ایالات متحده وجود داره فعلا خودتون رو درگیر این مسائل نکنید.
هفتم: پر کردن فرم ها ، و یک برنامه مشخص برای یادگیری زبان انگلیسی از الان برای تمام افراد کیس شما از واجبات است.
هشتم: من این هفته به دلایل شخصی نمی تونم خیلی به سایت سر بزنم ، می تونید سئوالاتون رو به صورت عمومی هم در سایت بپرسید، دوستان من ، مدیران عزیز، همه به شما کمک می کنند. اطلاعات ما همه مثل هم هست و همه مون هم اگر چیزی رو بلد نباشیم یا ندونیم می گیم نمی دونم ، پس خیالتون از هر نظر راحت باشه

(2013-05-09 ساعت 19:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 05:10)KIMIA2005 نوشته:  دوستان لطف کنید موارد 43a و 43b فرم 320رو توضیح دهید چی هستش و چطور باید پر کرد ؟ممنونم

ممنون میشم راهنمایی کنید
اون قسمت جای خالی رو N/Aمی زنی ، اون قسمت yes هم که تیک نمی زنی
این قسمت a بود
قسمت b هم yes بزنید.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: iman63ir ، hushmandco ، payam62 ، Saeedv13 ، masoud z ، inforfang ، a.rahaa ، آلیس-1980
(2013-05-09 ساعت 20:14)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 17:44)rayan.rahpou نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

xمطمئنی قسمت 35 رو باید امضا بزنیم ؟

از بچه هایی که میگن ایمیل کنیم سوالی دارم
کجای سایت یا هر جای دیگه گفته میتونید ایمیل کنید ؟
به هر حال وقتی بقیه رو راهنمایی میکنیم باید از روی سند حرف بزنیم دیگه .
مرسی
البته بگم من که از خدامه ایمیل بزنم ولی از کجا معلوم اونا قبول کنن ؟

اینجا نوشته که زیر قسمت 35 رو امضا کنین.. چرا مگه قرار نیست امضا نشه؟

******قسمت 35باید امضا بشه قسمت پایانی در صفحه چهارم نباید امضا بشه******
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payam62 ، philter ، آلیس-1980
سلام من چند سوال دارم:
1) من ازدواج نکردم.در فرم DS-230 PART1 سوال 29 که مربوط به فرزندان هست رو باید همه رو N/A بذارم؟
2) آیا باید تمام اعضای خانوادم هر کدوم یه کپی از این فرم رو پر کنن؟یا نه فقط تو یه نسخه ای که خودم مینویسم بخش های مربوط به پدرو مادرم رو بنویسم؟
3)اگر برادرام هم بخوام ثبت نام کنم باید برای هر کدام یه فرم مثل همین رو جداگانه پر کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 21:32)hesam_hhh نوشته:  سلام من چند سوال دارم:
1) من ازدواج نکردم.در فرم DS-230 PART1 سوال 29 که مربوط به فرزندان هست رو باید همه رو N/A بذارم؟
2) آیا باید تمام اعضای خانوادم هر کدوم یه کپی از این فرم رو پر کنن؟یا نه فقط تو یه نسخه ای که خودم مینویسم بخش های مربوط به پدرو مادرم رو بنویسم؟
3)اگر برادرام هم بخوام ثبت نام کنم باید برای هر کدام یه فرم مثل همین رو جداگانه پر کنم؟
اگر ازدواج نکردید ، یا به قول من ازدباج نکردی Big Grin
همه رو باید N/A بگذاری
خوب ازدباج نکردی کیس شما تنهاست، یعنی تنها باید مهاجرت کنی انوخ
دو تا فرم برای خودت پر می کنی داخل فرم ها فقط دو سه تا سئوال در مورد پدر و مادر ...هست جواب می دی نیاز به فرم اضافه برای پدر و مادر نیست.
3- ثبت نام کردنی نیست عزیز من ، برادر شما که برنده نشده شما برنده شدی فقط خودت می تونی بری
برادرت باید برنده بشه دیگه ، اگر بخواهی برادرت رو ببری معمولا با توجه به قوانین فعلی مهاجرت باید بیش از 10 سال گذشته باشه از زندگی شما در امریکا (زندگی شما در امریکا نه اینکه مثل بعضی ها هی بری برگردیBig Grin اون اسمش زندگی نیست)
امیدوارم برادرت یا یکی از پدر یا مادرت سال دیگه برنده بشن
موفق باشی

(2013-05-09 ساعت 21:34)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها 2 روز پیش به KCC ایمیل زدم ، هنوز جواب ندادن ... معمولا چند روزه جواب میدن ؟
بین یک تا دو هفته طول می کشه تا به شما تایید رسید مدارک بدن Smile
بعد از گذشت 2 هفته اگر ایمیلی دریافت نکردید، می تونید با سفارت تماس تلفنی بگیرید و سئوال کنید.
موفق باشید.
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: hushmandco ، Soap McTavish ، philter ، shekari ، آلیس-1980
(2013-05-09 ساعت 21:32)hesam_hhh نوشته:  سلام من چند سوال دارم:

1- بله همین کار رو بکنید و N/A بنویسید
2- کیس شما چند نفره هست ؟؟ مجرد هستین و تنها تشریف میبرین. والدین شما نیازی به پرکردن فرم ها ندارند و همانطر که گفتید، مشخصاتشون را در قسمت های خواسته شده وارد میکنید.
3- برای برادرتان نمیتوانید ثبت نام کنید !
دوست عزیز ، به این نکته دقت کنید که برنده لاتاری شما هستید و نمیتوانید اعضای خانواده را با خود ببرید مگر اینکه ازدواج کنین و با خانمتان برید. سایر اعضای خانواده را بعد از عزیمت به ایالات متحده میتونین ببرین.

(2013-05-09 ساعت 21:34)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها 2 روز پیش به KCC ایمیل زدم ، هنوز جواب ندادن ... معمولا چند روزه جواب میدن ؟

بین 7 تا 14 روز جواب میدن . الان سرشون شلوغه .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter ، shekari ، farial
(2013-05-09 ساعت 18:58)mrr777 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 17:55)حسن پیری نوشته:  من تو صفحات دیگه گشتم و یک سری از جواب هامو پیدا نکردم.. از دوستان خواهش میکنم اگه امکانش هست جواب بدن چون فکر میکنم سوال خیلیها باشه..
1)بعد از چند ماه بیکاری بعد از سربازی نزدیک به چند هفته هست که مشاور املاک هستم.. در قسمت 12 که وضعیت شغل فعلی رو خواسته بنویسم real state یا بنویسم jobless که برام مشکلی پیش نیاد؟
2)در قسمت 13 آدرس رو تا شماره پلاک بنویسیم یا کشور استان شهر و خیابان کفایت میکنه؟
3)من از 16 سالگی تا الان 2 سال تهران و 2 سال زنجان(دانشگاه) و باز 1 سال تهران و بعد 2 سال کاشان و تا حالا که 3 سال میگذره تهران بودم... به همین ترتیب باید بنویسم و اسم تهران رو در قسمت 30 چند بار تکرار کنم؟
4)در قسمت 32 منظور همون سابقه کار با تجربه 2 ساله؟ من چند جا تجربه کاری چند ماهه دارم.. بنویسم یا بهتره ننویسم؟
5)رشته و مدرک تحصیلی من لیسانس برق الکترونیک هست در قسمتی که نوشته شغلی که میخواهید در آمریکا داشته باشید اسم رشتمو (مهندسی الکترونیک) بنویسم درسته؟
6) شغل من تو پادگان اداری بود تو قسمت مربوطه بنویسم admistrative؟ یا پیشنهاد بهتری دارید؟
7)در قسمت انجمنهای تخصصی که عضوش هستین N/A بنویسم مشکلیش پیش نمیاد؟
8)ذر رابطه با قسمت 43 که مربوط به SSN هست یک کم توضیح بدین.
از تمامی مدیران و اساتید واقعا ممنونم که بی ریا به ما محبت دارن.

۱- الان چند هفته بیشتر نیست ولی اگر قصد دارید این کارو ادامه بدید تا زمان مصاحبه بهتره بنویسید.
۲- ادرس کامل با شهر و استان و شماره پلاک
۳- بله به همون ترتیب بنویسید
۴-خیر، بهتره حقیقت رو بنویسید.
۵- خیر مدرکتون رو ننویسید بلکه کاری رو که قصد دارید انجام بدید رو بنویسید. معمولا دوستان اینجا عبارتهایی مثل این می نویسند :
هر کاری که بتونم بدست بیارم.
۶- همون خوبه
۷- خیر
۸ - به نمونه و توضیحات ارائه شده چند پست بالاترمراجعه کنید.
موفق باشید
سلام در مورد سوال ۶ شما من فکر میکنم باید به ترجمه ای که دارالترجمه میکنه هم نگاهی داشته باشید .همسر من کار اداری دفتری اونجا انجام داده ولی الان که کارتو ترجمه کردیم درجش تو سپاه رو رزم آور (combatant که معنیش مبارز هست ترجمه کردن ) حالا ما تو rank مینویسیم combatant ولی اگر سوال کنند میگیم دفتری
دوستان اگر تجربه یا نظری دارن بگن لطفا...
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-05-09 ساعت 21:58)farinaz_r نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 18:58)mrr777 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 17:55)حسن پیری نوشته:  من تو صفحات دیگه گشتم و یک سری از جواب هامو پیدا نکردم.. از دوستان خواهش میکنم اگه امکانش هست جواب بدن چون فکر میکنم سوال خیلیها باشه..
1)بعد از چند ماه بیکاری بعد از سربازی نزدیک به چند هفته هست که مشاور املاک هستم.. در قسمت 12 که وضعیت شغل فعلی رو خواسته بنویسم real state یا بنویسم jobless که برام مشکلی پیش نیاد؟
2)در قسمت 13 آدرس رو تا شماره پلاک بنویسیم یا کشور استان شهر و خیابان کفایت میکنه؟
3)من از 16 سالگی تا الان 2 سال تهران و 2 سال زنجان(دانشگاه) و باز 1 سال تهران و بعد 2 سال کاشان و تا حالا که 3 سال میگذره تهران بودم... به همین ترتیب باید بنویسم و اسم تهران رو در قسمت 30 چند بار تکرار کنم؟
4)در قسمت 32 منظور همون سابقه کار با تجربه 2 ساله؟ من چند جا تجربه کاری چند ماهه دارم.. بنویسم یا بهتره ننویسم؟
5)رشته و مدرک تحصیلی من لیسانس برق الکترونیک هست در قسمتی که نوشته شغلی که میخواهید در آمریکا داشته باشید اسم رشتمو (مهندسی الکترونیک) بنویسم درسته؟
6) شغل من تو پادگان اداری بود تو قسمت مربوطه بنویسم admistrative؟ یا پیشنهاد بهتری دارید؟
7)در قسمت انجمنهای تخصصی که عضوش هستین N/A بنویسم مشکلیش پیش نمیاد؟
8)ذر رابطه با قسمت 43 که مربوط به SSN هست یک کم توضیح بدین.
از تمامی مدیران و اساتید واقعا ممنونم که بی ریا به ما محبت دارن.

۱- الان چند هفته بیشتر نیست ولی اگر قصد دارید این کارو ادامه بدید تا زمان مصاحبه بهتره بنویسید.
۲- ادرس کامل با شهر و استان و شماره پلاک
۳- بله به همون ترتیب بنویسید
۴-خیر، بهتره حقیقت رو بنویسید.
۵- خیر مدرکتون رو ننویسید بلکه کاری رو که قصد دارید انجام بدید رو بنویسید. معمولا دوستان اینجا عبارتهایی مثل این می نویسند :
هر کاری که بتونم بدست بیارم.
۶- همون خوبه
۷- خیر
۸ - به نمونه و توضیحات ارائه شده چند پست بالاترمراجعه کنید.
موفق باشید
سلام در مورد سوال ۶ شما من فکر میکنم باید به ترجمه ای که دارالترجمه میکنه هم نگاهی داشته باشید .همسر من کار اداری دفتری اونجا انجام داده ولی الان که کارتو ترجمه کردیم درجش تو سپاه رو رزم آور (combatant که معنیش مبارز هست ترجمه کردن ) حالا ما تو rank مینویسیم combatant ولی اگر سوال کنند میگیم دفتری
دوستان اگر تجربه یا نظری دارن بگن لطفا...

نگران نباشین. هرچی توی کارتش نوشته بنویسین اینکه کارش چی بوده رو روز مصاحبه میپرسن ازتون و توضیح میدین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، H Pier ، shekari
سلام,
پدر من 10 ساله بازنشسته شده و الان به صورت حق التدریس داره تو دانشگاه درس میده, من قسمت 12 فرم 230 رو چی پر کنم؟ بازنشسته بزنم یا حق التدریس؟ ترجمه حق التدریس چی میشه؟ ممنوووووووووووووووووووووووووون از کمک شما.
تشکر کنندگان:
دوستان N/A تو لیست های به خصوص قسمت های وارد کردن اسم فرزند و همسر باعث نمیشه به عنوان اسم اونها ثبت بشه ؟

هر جای خالی دیدیم N/A بزنیم یا فقط بعضی جاها رو باید زد ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 22:08)hana1392 نوشته:  سلام,
پدر من 10 ساله بازنشسته شده و الان به صورت حق التدریس داره تو دانشگاه درس میده, من قسمت 12 فرم 230 رو چی پر کنم؟ بازنشسته بزنم یا حق التدریس؟ ترجمه حق التدریس چی میشه؟ ممنوووووووووووووووووووووووووون از کمک شما.

اِ ! گفته بودین بازنشسته هستن ایشون. الانم که میگین حق التدریس درس میده فکر کنم وقتی میخواین فرمها رو ارسال کنین کم کم رو میکنین که ایشون رییس دانشگاه بودن !Tongue
کلمه حق التدریس رو نمیدونم چی میشه ولی فکر کنم مفهومش رو توضیح بدین میگیرن مطلب رو. البته اگه معنی لغوی کلمه رو پیدا نکردین. part time teaching یا hourly paid university professor یا hourly paid teacher میتونین بنویسین. ولی اگر من بودم فکر کنم سومی رو مینوشتم. چون از لحاظ ظاهری کمترین اهمیت رو به موضوع میده ضمن اینکه حقیقت رو بیان میکنه.(hourly paid teacher)
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 22:47)hushmandco نوشته:  

اِ ! گفته بودین بازنشسته هستن ایشون. الانم که میگین حق التدریس درس میده فکر کنم وقتی میخواین فرمها رو ارسال کنین کم کم رو میکنین که ایشون رییس دانشگاه بودن !Tongue
کلمه حق التدریس رو نمیدونم چی میشه ولی فکر کنم مفهومش رو توضیح بدین میگیرن مطلب رو. البته اگه معنی لغوی کلمه رو پیدا نکردین. part time teaching یا hourly paid university professor یا hourly paid teacher میتونین بنویسین. ولی اگر من بودم فکر کنم سومی رو مینوشتم. چون از لحاظ ظاهری کمترین اهمیت رو به موضوع میده ضمن اینکه حقیقت رو بیان میکنه.(hourly paid teacher)

به جون خودم همش همینه. آخه من فکر کردم اصلا لزومی نداره تو فرم بنویسم تو مصاحبه هم چیزی نگیم ( اینجوری به نظر شما بهتر نیست؟) بعد گفتم حالا بزار از بچه ها بپرسم ببینم چیکار کنم بهتره. نظر شما چیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 22:39)حسن پیری نوشته:  
دوست عزیز اون جا باید شغل فعلی خودت رو بنویسی. دقت کنین و از راهنماها استفاده کنین.

منم چنذ تا سوال داشتم
1) قسمت 33 تمامی مراحل تحصیل رو بنویسیم یا تا دیپلم کفایت میکنه؟
2)قسمت 30 رو باید از بالا از حالا به قبل (16 سالگی) بنویسیم؟
1- تمام مراحل تحصیلی از ابتدایی تا الان .اگر جا کم آوردین صفحه اضافه کنین و شماره بزنین و ارجاع بدین برای ادامه ( مثل امتحانای مدرسه که جا کم میاوردیم)
2- کاملا درسته. خط اول میشه محل فعلیتون و همینطور الی آخر

(2013-05-09 ساعت 22:50)hana1392 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 22:47)hushmandco نوشته:  

به جون خودم همش همینه. آخه من فکر کردم اصلا لزومی نداره تو فرم بنویسم تو مصاحبه هم چیزی نگیم ( اینجوری به نظر شما بهتر نیست؟) بعد گفتم حالا بزار از بچه ها بپرسم ببینم چیکار کنم بهتره. نظر شما چیه؟
میتونین ننویسین، نگین و به روی خودتون هم نیارین. ولی... اگر اونها توی بررسی هاشون بفهمن که درس میداده پدرتون اونهم 10 سال و مخفی کردین با یه قرمز زیبا ممکنه به پروژه مهاجرتتون خاتمه بدن. مثلا.. الان اسم پدرتونو گوگل کنین. ببینین هیچ کجا بهش اشاره نشده؟ فلان دانشجوشون نرفته توی یه وبلاگ بزنه " ماجراهای من و دکتر فلانی، استاد محترم درس بهمان که من رو 2 ترم انداختند در فلان دانشگاه" یا " موضوع پروژه سلولهای بنیادین استاد راهنمای پروژه دکتر فلانی !"
خوب اونوقت خیلی بد میشه. نه؟ تازه این گوگل ساده است. نه اینکار رو نکنین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، hana1392 ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان