موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند سوال دارم:
1) من ازدواج نکردم.در فرم DS-230 PART1 سوال 29 که مربوط به فرزندان هست رو باید همه رو N/A بذارم؟
2) آیا باید تمام اعضای خانوادم هر کدوم یه کپی از این فرم رو پر کنن؟یا نه فقط تو یه نسخه ای که خودم مینویسم بخش های مربوط به پدرو مادرم رو بنویسم؟
3)اگر برادرام هم بخوام ثبت نام کنم باید برای هر کدام یه فرم مثل همین رو جداگانه پر کنم؟
موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 21:32)hesam_hhh نوشته: سلام من چند سوال دارم:
1) من ازدواج نکردم.در فرم DS-230 PART1 سوال 29 که مربوط به فرزندان هست رو باید همه رو N/A بذارم؟
2) آیا باید تمام اعضای خانوادم هر کدوم یه کپی از این فرم رو پر کنن؟یا نه فقط تو یه نسخه ای که خودم مینویسم بخش های مربوط به پدرو مادرم رو بنویسم؟
3)اگر برادرام هم بخوام ثبت نام کنم باید برای هر کدام یه فرم مثل همین رو جداگانه پر کنم؟
1- بله همین کار رو بکنید و N/A بنویسید
2- کیس شما چند نفره هست ؟؟ مجرد هستین و تنها تشریف میبرین. والدین شما نیازی به پرکردن فرم ها ندارند و همانطر که گفتید، مشخصاتشون را در قسمت های خواسته شده وارد میکنید.
3- برای برادرتان نمیتوانید ثبت نام کنید !
دوست عزیز ، به این نکته دقت کنید که برنده لاتاری شما هستید و نمیتوانید اعضای خانواده را با خود ببرید مگر اینکه ازدواج کنین و با خانمتان برید. سایر اعضای خانواده را بعد از عزیمت به ایالات متحده میتونین ببرین.
(2013-05-09 ساعت 21:34)mohammad19911991 نوشته: بچه ها 2 روز پیش به KCC ایمیل زدم ، هنوز جواب ندادن ... معمولا چند روزه جواب میدن ؟
بین 7 تا 14 روز جواب میدن . الان سرشون شلوغه .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام,
پدر من 10 ساله بازنشسته شده و الان به صورت حق التدریس داره تو دانشگاه درس میده, من قسمت 12 فرم 230 رو چی پر کنم؟ بازنشسته بزنم یا حق التدریس؟ ترجمه حق التدریس چی میشه؟ ممنوووووووووووووووووووووووووون از کمک شما.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان N/A تو لیست های به خصوص قسمت های وارد کردن اسم فرزند و همسر باعث نمیشه به عنوان اسم اونها ثبت بشه ؟
هر جای خالی دیدیم N/A بزنیم یا فقط بعضی جاها رو باید زد ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...