کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-07-21 ساعت 16:55)mnaaddiiaa نوشته:  برای nickname هم NA بزنیم؟من (-) زدم.اشکالی پیش می یاد؟
و یه سوال دیگه.امضا هایی که باید انجام بشه فرم 122و قسمت 35 فرم 230؟
فرم 230 حتما باید امضا بشه؟

بایستی n/a میزدید .. خیر نگران نباش
فرم 122 و part 1 فرم 320 رو بایستی امضا میکردید part 2 رو موقع مصاحبه باید امضا کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
(2013-07-21 ساعت 16:55)mnaaddiiaa نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :
.....
در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین
.....
این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

برای nickname هم NA بزنیم؟من (-) زدم.اشکالی پیش می یاد؟
و یه سوال دیگه.امضا هایی که باید انجام بشه فرم 122و قسمت 35 فرم 230؟
فرم 230 حتما باید امضا بشه؟

بله میبایست N/A میزدید ولی مسئله ای نیست، مشکلی پیش نمیاد ...
بله شما علاوه بر فرم 122 باید صفحه دوم فرم 230 زیر سوال 35 رو هم امضا کنید، اگر افراد دیگری هم در کیستون هست باید فرم 230 رو برای خودشون امضا کنند مگر این که بجه باشن و نتونن امضا کنند که پدر یا مادر باید بجاشون امضا کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
سلام دوستان
2 سوال ...
1- آیتم 34 : rank/position برای گروهبان آیا ترجمه sergeant درسته ؟
2- در ایمیل ارسال فرمها منظور از barcode sheet ، فایل کپی کل متن و بارکد و ... (جواب لاتاری) هست؟ دقیقا چی رو باید ارسال کنیم . فرمت فایل چی باشه؟
ممنون
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 20:48)anni نوشته:  سلام دوستان
2 سوال ...
1- آیتم 34 : rank/position برای گروهبان آیا ترجمه sergeant درسته ؟
2- در ایمیل ارسال فرمها منظور از barcode sheet ، فایل کپی کل متن و بارکد و ... (جواب لاتاری) هست؟ دقیقا چی رو باید ارسال کنیم . فرمت فایل چی باشه؟
ممنون

1- اینجا رو ببین

2- نامه قبولیتون رو با فرمت pdf یا jpg میتونید ایمیل کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، anni

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

سوال 43a قسمت دوم را باید yes بزنیم؟ چرا؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-21 ساعت 22:45)iris نوشته:  

43-
No بزنین
Do you want the Social
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین

بله برای این که وقتی رفتین اونور براتون این شماره سوشال سکوریتی رو صادر کنند، دقت کنید که شما به این شکل که در این تصویر هست باید این قسمت رو پر کنید. http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1374431978
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2013-07-21 ساعت 16:19)aghaghia نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 15:57)andishe نوشته:  دوستان اونایی که مجردا بخش هایی که مربوط به مشخصات همسر میشه رو هم باید N/A بزنن یا چیز دیگه ای باید نوشت( مثلا اینکه ازدواج نکرده ام یا .....)؟؟؟برا تاریخش چطور ....؟؟؟ ممنون

دوست عزیز در قسمت توضیحات خود فرم زده هر موردی که برای شما صدق نمیکنه N/A بزنید، به غیر از سوالی که از شما میپرسه آیا تا به حال به آ م ر ی ک ا سفر داشته اید که باید never بزنید، پس جاهای خالی حتی تاریخ ها رو هم N/A بزنید با استفاده از نرم افزار هایی مثل نیترو پرو که آموزشش در امضای خانم زری وحدتی موجوده... موفق باشید.

من قسمتي كه تا حالا آ م ر ي ك ا بوده ايد رو هم N/A زدم در حالي كه بايد Never ميزدم
لازمه اصلاح كنم؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-07-22 ساعت 02:11)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 15:57)andishe نوشته:  دوستان اونایی که مجردا بخش هایی که مربوط به مشخصات همسر میشه رو هم باید N/A بزنن یا چیز دیگه ای باید نوشت( مثلا اینکه ازدواج نکرده ام یا .....)؟؟؟برا تاریخش چطور ....؟؟؟ ممنون

دوست عزیز در قسمت توضیحات خود فرم زده هر موردی که برای شما صدق نمیکنه N/A بزنید، به غیر از سوالی که از شما میپرسه آیا تا به حال به آ م ر ی ک ا سفر داشته اید که باید never بزنید، پس جاهای خالی حتی تاریخ ها رو هم N/A بزنید با استفاده از نرم افزار هایی مثل نیترو پرو که آموزشش در امضای خانم زری وحدتی موجوده... موفق باشید.

من قسمتي كه تا حالا آ م ر ي ك ا بوده ايد رو هم N/A زدم در حالي كه بايد Never ميزدم
لازمه اصلاح كنم؟

نه دوست عزیز حالا دیگه اینقدر ای کیو شون پایین نیست که منظورِ شما رو نفهمن Big Grin ولی خودشون گفتن این قسمت رو Never بزنید. نگران نباشید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee
(2013-07-22 ساعت 03:02)aghaghia نوشته:  

لازمه اصلاح كنم؟

نه دوست عزیز حالا دیگه اینقدر ای کیو شون پایین نیست که منظورِ شما رو نفهمن Big Grin ولی خودشون گفتن این قسمت رو Never بزنید. نگران نباشید.
سر اينكه تاكيد كرده Never نگرانم.
ايميل بزنم بپرسم يا نيازي نيست؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-07-22 ساعت 11:43)noobnoobi نوشته:  

نیازی نیست. نگران نباشید.
لازمه اصلاح كنم؟

نیازی نیست.نگران نباشید.
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-07-21 ساعت 23:12)aghaghia نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 22:45)iris نوشته:  

43-
No بزنین
Do you want the Social
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین

بله برای این که وقتی رفتین اونور براتون این شماره سوشال سکوریتی رو صادر کنند، دقت کنید که شما به این شکل که در این تصویر هست باید این قسمت رو پر کنید. http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1374431978

برا اینکه برامون سوشال سکوریتی صادر کنند گزینه سوم و 43b را yes می زنیم دیگه، منظور 43a قسمت دوم چیه؟ من No زدم به پیرو 43a قسمت اول
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان:
(2013-07-22 ساعت 12:13)iris نوشته:  برا اینکه برامون سوشال سکوریتی صادر کنند گزینه سوم و 43b را yes می زنیم دیگه، منظور 43a قسمت دوم چیه؟ من No زدم به پیرو 43a قسمت اول

43a رو no می زنید و قسمت دوم سوال رو yes می زنید. یعنی شما درخواست صدور ssn را دارید.
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-07-22 ساعت 11:43)noobnoobi نوشته:  

لازمه اصلاح كنم؟

نه دوست عزیز نیازی نیست، البته شما مختارید که ایمیل بزنید و سوال کنید ولی شما اولین نفری نیستید که این اشتباه رو کردید و اشتباهه حادی هم نیست...
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، ojee ، noobnoobi
درود و هزاران درود به همه دوستان مهاجرسرایی , خیلی خوشحالم چون بالاخره با هر مانعی که بود مدارک و فرمهامونو اماده کردیم و به امید خدا امروز ایمیلشون میکنم Big Grin فقط یه سوال داشتم : ایا روی همه صفحات فرمها باید کیس نامبر رو بنویسم یا خیر ؟ ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان دارم .
(2013-07-22 ساعت 15:42)HodHod Golestani نوشته:  درود و هزاران درود به همه دوستان مهاجرسرایی , خیلی خوشحالم چون بالاخره با هر مانعی که بود مدارک و فرمهامونو اماده کردیم و به امید خدا امروز ایمیلشون میکنم Big Grin فقط یه سوال داشتم : ایا روی همه صفحات فرمها باید کیس نامبر رو بنویسم یا خیر ؟ ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان دارم .

بله
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: ojee ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان