کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-07-22 ساعت 15:42)HodHod Golestani نوشته:  درود و هزاران درود به همه دوستان مهاجرسرایی , خیلی خوشحالم چون بالاخره با هر مانعی که بود مدارک و فرمهامونو اماده کردیم و به امید خدا امروز ایمیلشون میکنم Big Grin فقط یه سوال داشتم : ایا روی همه صفحات فرمها باید کیس نامبر رو بنویسم یا خیر ؟ ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان دارم .

دوست عزیز بایستی بالای تمام صفحات سمت راست کیس نامبرتون رو بنویسید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
(2013-07-22 ساعت 12:29)amir0_0amir نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 12:13)iris نوشته:  برا اینکه برامون سوشال سکوریتی صادر کنند گزینه سوم و 43b را yes می زنیم دیگه، منظور 43a قسمت دوم چیه؟ من No زدم به پیرو 43a قسمت اول

43a رو no می زنید و قسمت دوم سوال رو yes می زنید. یعنی شما درخواست صدور ssn را دارید.

ببین سوال 43 ، 4 تا yes or No پرسیده به ترتیب بگو دو تا no باید بزنیم دو تا Yes
یا یک no و سه تا Yes
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-22 ساعت 16:44)iris نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 12:13)iris نوشته:  برا اینکه برامون سوشال سکوریتی صادر کنند گزینه سوم و 43b را yes می زنیم دیگه، منظور 43a قسمت دوم چیه؟ من No زدم به پیرو 43a قسمت اول

43a رو no می زنید و قسمت دوم سوال رو yes می زنید. یعنی شما درخواست صدور ssn را دارید.

یا یک no و سه تا Yes

دوست عزیز من عکسش رو برای شما گذاشتم و باید دقیقا مثل عکس عمل کنید، Yes اول و قسمت زیرش رو اصلا نباید پر کنید. اولین No رو علامت میزنید، بعد Yes زیرش رو علامت میزنید و در نهایت Yes قسمت 43b رو علامت میزنید. دقیقا مثل عکس که با رنگ قرمز پر شده... اگر نتونستید عکس رو بگیرید حتما اطلاع بدین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-22 ساعت 18:16)aghaghia نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 16:44)iris نوشته:  

یا یک no و سه تا Yes

دوست عزیز من عکسش رو برای شما گذاشتم و باید دقیقا مثل عکس عمل کنید، Yes اول و قسمت زیرش رو اصلا نباید پر کنید. اولین No رو علامت میزنید، بعد Yes زیرش رو علامت میزنید و در نهایت Yes قسمت 43b رو علامت میزنید. دقیقا مثل عکس که با رنگ قرمز پر شده... اگر نتونستید عکس رو بگیرید حتما اطلاع بدین.

عکس را دیدم مرسی، من مشکلم همین قسمتی بود که نباید پر بشه ، پس فرق نداره پر نکنیم یا no بزنیم. می دونی اون کامنت اول که توضیح پر کردن این فرمهاست منو گیج کرد الکی Wink
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-07-22 ساعت 15:54)amir0_0amir نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 15:42)HodHod Golestani نوشته:  درود و هزاران درود به همه دوستان مهاجرسرایی , خیلی خوشحالم چون بالاخره با هر مانعی که بود مدارک و فرمهامونو اماده کردیم و به امید خدا امروز ایمیلشون میکنم Big Grin فقط یه سوال داشتم : ایا روی همه صفحات فرمها باید کیس نامبر رو بنویسم یا خیر ؟ ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان دارم .

بله

بالا سمت راست همه صفحات بنویسید
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
یه سوال دارم برای فرم 230 قسمت 31a برای من ردیف 14 که همسرم هست میاد ولی 29 که بچه هام هستن چون بالای 21 هستن نمیتونن اصلا بیان برای قسمت 31a چی بنویسم yes یا no یا اسم همسرم بتنهایی یا yesو نام همسرم؟
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان:
(2013-07-23 ساعت 01:09)sad_sad نوشته:  یه سوال دارم برای فرم 230 قسمت 31a برای من ردیف 14 که همسرم هست میاد ولی 29 که بچه هام هستن چون بالای 21 هستن نمیتونن اصلا بیان برای قسمت 31a چی بنویسم yes یا no یا اسم همسرم بتنهایی یا yesو نام همسرم؟

در قسمت 31a اسم همسرتون رو بنویسید و در قسمت N/A, 31b بزنید
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sad_sad ، KIMIA2005 ، ojee ، محبت
سلام دوستان اگه کسی دیپلمش را به صورت داوطلب آزاد شرکت کرده باشه و در مدرکش هم همین قید شده در فرم 230 نام دبیرستان را باید چی نوشت؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-23 ساعت 17:52)n51 نوشته:  سلام دوستان اگه کسی دیپلمش را به صورت داوطلب آزاد شرکت کرده باشه و در مدرکش هم همین قید شده در فرم 230 نام دبیرستان را باید چی نوشت؟

فرقی نمیکنه چی جوری دیپلم گرفته باشی ... شبانه یا روزانه !! مهم اینکه گرفته باشی.
اسم همون دبیرستانی که تو مدرکت نوشته شده بنویس
تشکر کنندگان: محبت
(2013-07-23 ساعت 21:09)love_everlife نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 17:52)n51 نوشته:  سلام دوستان اگه کسی دیپلمش را به صورت داوطلب آزاد شرکت کرده باشه و در مدرکش هم همین قید شده در فرم 230 نام دبیرستان را باید چی نوشت؟

فرقی نمیکنه چی جوری دیپلم گرفته باشی ... شبانه یا روزانه !! مهم اینکه گرفته باشی.
دوست عزیز در مدرک هیچ اسمی از مدرسه نیست ومهر و امضا مسئول امتحانات را داره و بعنوان داوطلب آزاد نامبرده شده نه دانش آموز (free condidator) به جای student
Sad
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
(2013-07-23 ساعت 22:37)n51 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 21:09)love_everlife نوشته:  

دوست عزیز در مدرک هیچ اسمی از مدرسه نیست ومهر و امضا مسئول امتحانات را داره و بعنوان داوطلب آزاد نامبرده شده نه دانش آموز (free condidator) به جای student
Sad

مگر میشود همچین چیزی ؟؟؟ !!!!
بالاخره رفتی توی یه مدرسه ثبت نام کنی، امتحان بدی یا نه ؟!!! اسم همون مدرسه رو بنویس ( تو ایران هم چیزیایی !!! یافت میشه ها. مدرک بدون معدل هم دیده شده بود ولی این مدلش نه)
یه نامه هم از همون جا بگیر که تایید کنه اونجا دیپلمه شدی، ترجمه کن ببر با خودت که اگه ایراد گرفتن نشون بدی
تشکر کنندگان: محبت
قابل توجه دوستانی که هنوز فرم‌ها رو ارسال نکردن.دوستان اونایی که در پر کردن فرمها کسی‌ به اونها کمک کرده لطف کنن در قسمتی‌ که نوشته نام شخصی‌ که در پر کردن فرم به شما کمک کرده چیزی ننویسید(می‌شه فرم ۲۳۰ قسمت ۴۴).من نوشتم و ۱ماه اونجا علاف شدم.این چیزا ثبت نکردأش چیزی از شما کم نمی‌کنه ولی‌ شاید با نوشتنش کمی‌ اونا گیج بشن.هر کس دوس داره می‌تونه تجربهٔ منو سر مشق قرار بده.واسه این تجربه من کلی‌ خرج کردم،.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: noobnoobi ، m.sabet ، love_everlife ، KIMIA2005 ، م.ق
(2013-07-26 ساعت 12:59)shiraz mamali نوشته:  قابل توجه دوستانی که هنوز فرم‌ها رو ارسال نکردن.دوستان اونایی که در پر کردن فرمها کسی‌ به اونها کمک کرده لطف کنن در قسمتی‌ که نوشته نام شخصی‌ که در پر کردن فرم به شما کمک کرده چیزی ننویسید(می‌شه فرم ۲۳۰ قسمت ۴۴).من نوشتم و ۱ماه اونجا علاف شدم.این چیزا ثبت نکردأش چیزی از شما کم نمی‌کنه ولی‌ شاید با نوشتنش کمی‌ اونا گیج بشن.هر کس دوس داره می‌تونه تجربهٔ منو سر مشق قرار بده.واسه این تجربه من کلی‌ خرج کردم،.

ای بابا من که نوشتم و فرما رو هم خیلی وقته ارسال کردم. شما چطور یک ماه علاف شدید به خاطر این موضوع؟
تشکر کنندگان: ojee ، shiraz mamali
(2013-07-26 ساعت 12:59)shiraz mamali نوشته:  قابل توجه دوستانی که هنوز فرم‌ها رو ارسال نکردن.دوستان اونایی که در پر کردن فرمها کسی‌ به اونها کمک کرده لطف کنن در قسمتی‌ که نوشته نام شخصی‌ که در پر کردن فرم به شما کمک کرده چیزی ننویسید(می‌شه فرم ۲۳۰ قسمت ۴۴).من نوشتم و ۱ماه اونجا علاف شدم.این چیزا ثبت نکردأش چیزی از شما کم نمی‌کنه ولی‌ شاید با نوشتنش کمی‌ اونا گیج بشن.هر کس دوس داره می‌تونه تجربهٔ منو سر مشق قرار بده.واسه این تجربه من کلی‌ خرج کردم،.

مملی همشهری این اتفاقی که واسه شما برا گرفتن ویزا اتفاق افتاده فکر میکنید به همین دلیل بوده و از بین دیگر دوستان 2013 مورد مشابه ای سراغ دارید که بدلیل پر کردن اون قسمتی که فرمودید دچار مشکل شده باشند ؟؟ مطمئنی دلیلش پر کردن قسمت 44 فرم 230 بوده عزیز ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، love_everlife ، shiraz mamali
سلام به همه دوستان
من یه سوالی دارم راجع به سابقه کار. خواهر من الان دانشجوی فوق لیسانس هست، اما بیش از دو سال هم سابقه کار داره. خب طبق واقعیت باید این سابقه کار هم تو فرم 230 و هم فرم 122 اعلام شود و الا مغایر با حقیقت نیست؟؟؟

ممنون اگه پاسخ بدین
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان