2013-07-19 ساعت 15:26 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 15:29 توسط H Pier.)
(2013-07-19 ساعت 14:01)sad_sad نوشته: من همراه همسرم میخوام بیام که در 14 اسم اون اومده تمام فرزندانم هم که در 29 نوشتم بالای 21 هستند وبعدا میخوام براشون دعوتنامه بفرستم
خواهش میکنم بهم بگید که در آیتم 31a و 31b چی بنویسم هر دوتارو yes بزنم؟
در آیتم 31a اسم همراه فعلی برنده(اگه برنده خودتون هستین اسم همسرتون یا بالعکس و فرزندان زیر 21 سال) نوشته میشه.
در آیتم 31b هم برای برندگانیه که افراد تحت تکفلشون مثل همسر و فرزندان زیر 21 سال (با وجود اینکه توی مصاحبه هم همراه بودن و ویزاشون آمادست) قصد دارن بعد از فرد برنده وارد خاک آمریکا بشن. که البته اونها هم تا زمانی که ویزاشون باطل نشه وقت دارن.
شما میتونید برای افراد خانواده درجه یکتون که تحت تکفلتون نیستن دعوتنامه بفرستین اگر سیتیزن شیپ بشین که سیتیزن شیپ شدن خودش یک پروسه 5 ساله با شرایط سالیانه حداقل 6 ماه در خاک آمریکا باید باشید داره. پس از دریافت گرین کارت میتونین برای افراد خانواده اقدام کنین.
اگه اشتباه میگم مدیران تصحیح کنن.
(2013-07-19 ساعت 16:29)sad_sad نوشته: من ارتشی بازنشسته هستم در قسمت 34 برای قسمت سربازی چی باید بنویسم no یا yes چون من کارت پایان خدمت ندارم در حالیکه از طرفی هم 25 سال تو ارتش خدمت کردم
سلام دوستان ، من مدارکمو با ایمیل 17 می فرستادم . ولی تا به حال هیچگونه تاییدیه ای نفرستادند . راستش کم کم دارم نگران میشم به نظر دوستان پیشکسوت چی کار باید بکنم ؟
(2013-07-19 ساعت 17:30)jnouri نوشته: سلام دوستان ، من مدارکمو با ایمیل 17 می فرستادم . ولی تا به حال هیچگونه تاییدیه ای نفرستادند . راستش کم کم دارم نگران میشم به نظر دوستان پیشکسوت چی کار باید بکنم ؟
یک ایمیل دیگه بفرستید و درخواست تایید کنید، تلفن هم میتونید بزنید و تاییدیه بگیرید...
سلام، خسته نباشید
راجع به اتچ کردن امضا با Adobe یا nitro اگه میشه یه توضیحی بدین،
من آموزشی هایی که توی سایت قرار دادین رو دیدم و وقتی امضام رو (که روی کاغذ امضا کردم و ازش عکس انداختم) رو از طریق add image به فرم الصاق میکنم روی نوشته های اطراف امضا رو میپوشونه، کوچیکشم میکنم که روی نوشته ها نیوفته اونقدر ریز میشه که نمیشه درست حسابی تشخیصش داد.
قسمت Quick Sign رو هم که یکی از دوستان اشاره کرده بود رو تو nitro پیدا نکردم، لطفا راهنمایی بفرمایید
2013-07-19 ساعت 21:53 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 21:57 توسط jnouri.)
(2013-07-19 ساعت 18:06)aghaghia نوشته:
(2013-07-19 ساعت 17:30)jnouri نوشته: سلام دوستان ، من مدارکمو با ایمیل 17 می فرستادم . ولی تا به حال هیچگونه تاییدیه ای نفرستادند . راستش کم کم دارم نگران میشم به نظر دوستان پیشکسوت چی کار باید بکنم ؟
یک ایمیل دیگه بفرستید و درخواست تایید کنید، تلفن هم میتونید بزنید و تاییدیه بگیرید...
امروز این پاسخو دریافت کردم . آیا همین کافیه و یا باید منتظر پاسخ تکمیلی باشم .
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for
review
review.
review.
بله. این یعنی فرم ها رسیده دستشون
ممنون از لطفتون . آیا برای تایید اینکه فرمها درست پر شده و عکسها درست است ، باید منتظر ایمیل دیگری باشم ؟ کلا بعدازاین چی کار باید بکنم . متشکرم
review.
ممنون از لطفتون . آیا برای تایید اینکه فرمها درست پر شده و عکسها درست است ، باید منتظر ایمیل دیگری باشم ؟ کلا بعدازاین چی کار باید بکنم . متشکرم
دوست گرامی دیگه ایمیلی دریافت نمیکنید باید تا 15 اگوست صبر کنید و سایت ویزا بولتن رو چک کنید تا کارنت بشید
موفق باشید
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan
[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...[/font]
review.
دوست عزیز، هیچ ایمیلی مبنی بر درست پر کردن و درست بودن یا نبودن عکس واسه شما فرستاده نمیشه، عکستون اگر مشکل داشته باشه همونجا میفرستنتون واسه عکس جدید عکاسی، البته میتونید موقع مصاحبه با خودتون عکس ببرید که لازم نباشه اونجا عکس بگیرید، فرم ها هم همونجا بررسی میشه اگر اشتباهی دارید همونجا قبل از قسم خوردن اعلام کنید، الان هم باید منتظر کارنت شدن باشید که احتمالا شما جزو گروه دوم هستید و در این مدت به دنبال کارهای دیگه تون از قبیل زدن واکسن ها، جمع آوری مدارک و ترجمه اون ها باشید...
(2013-07-19 ساعت 16:29)sad_sad نوشته: من ارتشی بازنشسته هستم در قسمت 34 برای قسمت سربازی چی باید بنویسم no یا yes چون من کارت پایان خدمت ندارم در حالیکه از طرفی هم 25 سال تو ارتش خدمت کردم
باید yes بزنید و دقیق فرمو کامل کنید.
به نظر من شما سربازی نرفته اید. چون فرمودید کارت پایان خدمت ندارید.اگر yes بزنید باید مدارکی ارائه کنید که نشان دهد یا سربازی رفته اید و یا این 25 سال خدمت شما به اضای همان سربازی شما حساب شده است.اگر چنین مدرکی دارید بله yes بزنید اگر ندارید خیر.
(2013-07-19 ساعت 20:53)Anjalak نوشته: سلام، خسته نباشید
راجع به اتچ کردن امضا با Adobe یا nitro اگه میشه یه توضیحی بدین،
من آموزشی هایی که توی سایت قرار دادین رو دیدم و وقتی امضام رو (که روی کاغذ امضا کردم و ازش عکس انداختم) رو از طریق add image به فرم الصاق میکنم روی نوشته های اطراف امضا رو میپوشونه، کوچیکشم میکنم که روی نوشته ها نیوفته اونقدر ریز میشه که نمیشه درست حسابی تشخیصش داد.
قسمت Quick Sign رو هم که یکی از دوستان اشاره کرده بود رو تو nitro پیدا نکردم، لطفا راهنمایی بفرمایید
ببین دوست من به محض اینکه نیترو رو باز میکنی همون بالا سمت چپ ایکون پنجم و یا ششم.زده quick sing . اگر دوست داشتید میتونید عکسی که ضمیمه کردم رو نگاه کنید . توش با تصویر نشون دادم .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
دوستان اونایی که مجردا بخش هایی که مربوط به مشخصات همسر میشه رو هم باید N/A بزنن یا چیز دیگه ای باید نوشت( مثلا اینکه ازدواج نکرده ام یا .....)؟؟؟برا تاریخش چطور ....؟؟؟ ممنون
(2013-07-21 ساعت 15:57)andishe نوشته: دوستان اونایی که مجردا بخش هایی که مربوط به مشخصات همسر میشه رو هم باید N/A بزنن یا چیز دیگه ای باید نوشت( مثلا اینکه ازدواج نکرده ام یا .....)؟؟؟برا تاریخش چطور ....؟؟؟ ممنون
دوست عزیز در قسمت توضیحات خود فرم زده هر موردی که برای شما صدق نمیکنه N/A بزنید، به غیر از سوالی که از شما میپرسه آیا تا به حال به آ م ر ی ک ا سفر داشته اید که باید never بزنید، پس جاهای خالی حتی تاریخ ها رو هم N/A بزنید با استفاده از نرم افزار هایی مثل نیترو پرو که آموزشش در امضای خانم زری وحدتی موجوده... موفق باشید.
2013-07-21 ساعت 16:55 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-21 ساعت 17:36 توسط aghaghia.)
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته: راهنمای پر کردن این فرم :
PART I
در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین
PART II
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین
این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین
برای nickname هم NA بزنیم؟من (-) زدم.اشکالی پیش می یاد؟
و یه سوال دیگه.امضا هایی که باید انجام بشه فرم 122و قسمت 35 فرم 230؟
فرم 230 حتما باید امضا بشه؟