کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-07-22 ساعت 15:54)amir0_0amir نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 15:42)HodHod Golestani نوشته:  درود و هزاران درود به همه دوستان مهاجرسرایی , خیلی خوشحالم چون بالاخره با هر مانعی که بود مدارک و فرمهامونو اماده کردیم و به امید خدا امروز ایمیلشون میکنم Big Grin فقط یه سوال داشتم : ایا روی همه صفحات فرمها باید کیس نامبر رو بنویسم یا خیر ؟ ارزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان دارم .

بله
با سلام به همه دوستان با تجربه
این سوال شما حداقل 100 بار جواب داده شده لطفا اول مطالعه بعد سوال
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: love_everlife ، ojee
(2013-07-27 ساعت 11:48)spv نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 11:30)زری وحدتی نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 11:09)spv نوشته:  سلام دوستان من چنتد تا سوال دارم ممنون میشم از راهنمایتون
1-فرمهای من برای سه نفره باید حجمش چقدر باشه ؟
2-کل فرمها و عکسها و نامه قبولی را با یک فایل میتونم ایمیل کنم ؟
3-نامه قبولی که من پرینت کردم یک صفحه بود صفحه دوم را چه جوری پرین ؟

اگر با نرم افزار پر کرده باشید بله همه را میتوان با یک ایمیل اتچ کرد.حجم دقیقش رو نمیدونم ولی زیاد نبود !!!
والا من که زدم پرینت هردوش پرینت شد !!!چطوری پرینت گرفتید ؟
میشه اون صفحه رو با فذمت pdf ذخیره کرد و بعد پرینت گرفت این کارو بکنید شاید کمکی کرد.

ممنون از راهنمایتون من فرمهای خانومم و دوخترم را پر کردم در سوال 44 لزومی داره اسم خودم را بنویسم؟

اگه با جیمل میفرستی تا 25 مگ تو یه ایمیل می تونی بفرستی بهتره انقدر کم باشه که همشون رو در قالب یه ایمیل بفرستی
بقول این دوستمون من هم پرینت کردم 2 صفحه بود اگه به صورت pdf خروجیش بود مشکلی نیست همون رو براشون ایمیل کردی هم درسته
برای دختر اسم خودت رو بزن ولی برای خانومت no تا مشکلی پیش نیاد

تشکر کنندگان: ojee
فرم 230 کامل شده می تونه راهنمایی خوبی باشه
http://uplod.ir/bgo5kaumpjsk/A_230_3.pdf.htm

تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، ojee ، faridl14
سلام دوستان
میشه تو قسمت دوم از سوال 32 بنویسیم قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا داریم؟ یا نه بهتره چی بنویسیم؟ برادر من که برنده شده، دانشجوی ارشد در مدیریت مالی هستش

ممنون
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-07-30 ساعت 21:21)derakht01 نوشته:  سلام دوستان
میشه تو قسمت دوم از سوال 32 بنویسیم قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا داریم؟ یا نه بهتره چی بنویسیم؟ برادر من که برنده شده، دانشجوی ارشد در مدیریت مالی هستش

ممنون

صحبتی در مورد ادامه تحصیل نکنی بهتره دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
خب بهتره چی بنویسه؟ مثلا بنویسه قصد کار کردن داره؟

(2013-07-30 ساعت 22:42)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 21:21)derakht01 نوشته:  سلام دوستان

ممنون

صحبتی در مورد ادامه تحصیل نکنی بهتره دوست عزیز
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
(2013-07-28 ساعت 20:43)Afshim553 نوشته:  سلام.شماره 34 فرم 230 مربوط به سربازی چند سوال دارم:
1-branch را چی باید نوشت؟من نیرو زمینی سپاه بودم به انگلیسی چی میشه؟
2-rank/position چی باید نوشت؟
3-military specially/occupation چش باید نوشت

1 - ارتش میشه همون Army اما سپاه رو نمیدونم Cool

2 - بنویس Conscript به معنی سرباز وظیفه

3 - باید رسته سربازیتون رو بنویسین مثلا ترابری یا نقلیه میشه ترانسپورتیشن یا ....
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 20:43)Afshim553 نوشته:  سلام.شماره 34 فرم 230 مربوط به سربازی چند سوال دارم:

دوست عزیز پیشنهاد میکنم ابتدا کارت پایان خدمت را ترجمه کنید سپس بر اساس ان قسمت مربوطه را پر کنید تا مغایرتی بوجود نیاید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
سلام.همسر من سرباز معلم بوده به نظرتون زمان مصاحبه اونا میدونن سرباز معلم چیه؟و اون باید چی بگه ؟ آخه برای سرباز معلمی دوماه آموزشی سپاه رفتن و واسه همین کارت پایان خدمتش صادر ه سپاه است ولی دو سال توی هنرستان درس داده.ممنون اگه جوابمو بدین
(2013-07-30 ساعت 23:50)Alpha1 نوشته:  سلام.همسر من سرباز معلم بوده به نظرتون زمان مصاحبه اونا میدونن سرباز معلم چیه؟و اون باید چی بگه ؟ آخه برای سرباز معلمی دوماه آموزشی سپاه رفتن و واسه همین کارت پایان خدمتش صادر ه سپاه است ولی دو سال توی هنرستان درس داده.ممنون اگه جوابمو بدین

شما باید اون چیزی رو که توی کارت نوشته در فرم هاتون و چون زمان مصاحبه مدارک تون رو می بینند شما فقط میتونید براشون توضیح بدین همین، حالا دیگه بستگی به آفیسر داره که چقدر اطلاعات داشته باشه و شما چطور براشون توضیح بدین که قبول کنه یا نه... سفرنامه خانم گل نهال رو از امضاشون مطالعه کنید در مورد سربازی به صورت امریه به آفیسر توضیح دادند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-07-30 ساعت 23:50)Alpha1 نوشته:  سلام.همسر من سرباز معلم بوده به نظرتون زمان مصاحبه اونا میدونن سرباز معلم چیه؟و اون باید چی بگه ؟ آخه برای سرباز معلمی دوماه آموزشی سپاه رفتن و واسه همین کارت پایان خدمتش صادر ه سپاه است ولی دو سال توی هنرستان درس داده.ممنون اگه جوابمو بدین

سلام آلفا1 عزیز
این استرسها رو از خودتون دور کنین هر چیزی که با ترجمه هاتون جوره بنویسین و در مصاحبه هم هر توضیحی لازم میدونین بدین در نهایت هم فوقش کلیرنس میخورین و مثه همه بعدش کلیر میشین . آدم که پاکه از محاسبه چه باکه . این دیگه دست شما نیس که نگران باشین
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
تشکر کنندگان: Alpha1
(2013-07-30 ساعت 23:43)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز پیشنهاد میکنم ابتدا کارت پایان خدمت را ترجمه کنید سپس بر اساس ان قسمت مربوطه را پر کنید تا مغایرتی بوجود نیاید ...

کیمیای عزیز
ضمن تایید صحبت شما خواستم بگم که برعکسش هم میشه یعنی بعضی از کلمات که داخل مدارک هست و فکر میکننین ممکنه مترجم چیزی که مد نظر شماست ننویسه ، میتونین وقتی مدارک را میدین بگین که اون کلمات را از کدام واژه معادل استفاده کنه . و اونا هم یه لیبل میزنن روی مدرک و یادداشت میکنن و هنگام ترجمه لحاظ میکنن . برای ما که اینجوری بود .این موضوع در مورد مدارکی مثل همین کارت پایان خدمت یا گواهیها و .... و در مورد دوستایی که فرمها رو فرستادن و بعد از اون میخوان مدارک را ترجمه کنن کاربرد داره و کلا آدم باید حواسش باشه چیزی که توی فرمها نوشته با ترجمه ها یکی باشه دیگه .
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-07-31 ساعت 19:37)Afshim553 نوشته:  سلام.شماره 34 فرم 230 مربوط به سربازی چند سوال دارم:
3-military specially/occupation چی باید نوشت

دوست عزیز یه پست بالاتر رو بخونین!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-31 ساعت 19:37)Afshim553 نوشته:  سلام.شماره 34 فرم 230 مربوط به سربازی چند سوال دارم:
3-military specially/occupation چی باید نوشت

1- revolutionary guard corps
2-درجه شما در دوره خدمت چی بود ؟
3-شغلت در دوره خدمت چی بود؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2013-05-04 ساعت 00:13)reza6966 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 23:41)saman.saman نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم زن و شوهری که با هم برنده شدند. باید برای هر کدوم (یعنی یک بار برای زن و یک بار برای همسر)فرم DSP122 va DS230 رو پر کنیم؟ و هر 4 فرمی که پر شده رو باهم ارسال کنیم؟
فرم DSP-122 و DS-230 برای برنده اصلی (بالای فرمها کیس نامبر نوشته شه)
فرم DS-230 برای همراهان (بالای فرمها کیس نامبر نوشته شه)

سلام
در فرم های ارسالی به کی سی سی، یک قسمت بود که نوشته شده بود:
b. Names and addresses of all schools, colleges and universities attended (included trades and vocational schools)
من فقط مدرک دانشگاه را نوشتم و نه مدارک قبل از اون مثل دیپلم و راهنمایی و دبستان رو.. و بعد هم مدارک فنی و حرفه ای. آیا کسانی که سال قبل برنده شدند همه موارد رو نوشتند؟ آیا ننوشتن این موارد باعث ردی کیس می شود؟
با تشکر
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان