کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-08-01 ساعت 11:32)نسرین ظ نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 00:13)reza6966 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 23:41)saman.saman نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم زن و شوهری که با هم برنده شدند. باید برای هر کدوم (یعنی یک بار برای زن و یک بار برای همسر)فرم DSP122 va DS230 رو پر کنیم؟ و هر 4 فرمی که پر شده رو باهم ارسال کنیم؟
فرم DSP-122 و DS-230 برای برنده اصلی (بالای فرمها کیس نامبر نوشته شه)
فرم DS-230 برای همراهان (بالای فرمها کیس نامبر نوشته شه)

سلام
در فرم های ارسالی به کی سی سی، یک قسمت بود که نوشته شده بود:
b. Names and addresses of all schools, colleges and universities attended (included trades and vocational schools)
من فقط مدرک دانشگاه را نوشتم و نه مدارک قبل از اون مثل دیپلم و راهنمایی و دبستان رو.. و بعد هم مدارک فنی و حرفه ای. آیا کسانی که سال قبل برنده شدند همه موارد رو نوشتند؟ آیا ننوشتن این موارد باعث ردی کیس می شود؟
با تشکر

دوست عزیز طبق توضیحات فرم بایستی قید میشد ولی حالا هم مشکلی نیست میتونید موقع مصاحبه فرمهای اپدیت شده روارائه بدید و این موارد رو به افیسر اعلام کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، نسرین ظ
دوستان من شنیدم مهلت ارسال مدارک تا 30 سپتامبر بوده، یعنی دیگه نمی شه مدارکو ارسال کرد؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-02 ساعت 01:34)fatimafam نوشته:  دوستان من شنیدم مهلت ارسال مدارک تا 30 سپتامبر بوده، یعنی دیگه نمی شه مدارکو ارسال کرد؟

خیر صحت نداره ولی گیریم که اینطور باشه الان نیمه شب دوم آگوست هست و تا 30 سپتامبر شما حدود 59 روز وقت دارید برای ارسال فرم هاتون!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: fatimafam ، ojee
(2013-08-02 ساعت 01:51)aghaghia نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 01:34)fatimafam نوشته:  دوستان من شنیدم مهلت ارسال مدارک تا 30 سپتامبر بوده، یعنی دیگه نمی شه مدارکو ارسال کرد؟

خیر صحت نداره ولی گیریم که اینطور باشه الان نیمه شب دوم آگوست هست و تا 30 سپتامبر شما حدود 59 روز وقت دارید برای ارسال فرم هاتون!!

ممنون دوست عزیز، راستش من امشب که شنیدم انقد نگران شدم که دیگه اصلا به تاریخ دقت نکردم !!! :دی
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-30 ساعت 21:21)derakht01 نوشته:  سلام دوستان
میشه تو قسمت دوم از سوال 32 بنویسیم قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا داریم؟ یا نه بهتره چی بنویسیم؟ برادر من که برنده شده، دانشجوی ارشد در مدیریت مالی هستش

ممنون

در این صورت باید اثبات کنی توانایی مالی برای ادامه تحصیل رو داری که حجم پول زیاد تری می خواد من و همسرم محصل هستیم ولی تو فرم ها زدیم که می خوایم کار کنیم تو شغلی که مهارت داریم
http://uplod.ir/bgo5kaumpjsk/A_230_3.pdf.htm این لینک کمکتون می کنه .
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، derakht01 ، noobnoobi
سوال ٤٣ كه زيرش نوشته اگه به سوال ٤٣b جواب مثبت دادين به اين سوال پاسخ بدين ( در مورد replacemant card هست)رو من No زدم . درسته؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 16:51)Niyousha نوشته:  سوال ٤٣ كه زيرش نوشته اگه به سوال ٤٣b جواب مثبت دادين به اين سوال پاسخ بدين ( در مورد replacemant card هست)رو من No زدم . درسته؟

باید به این شکل که اینجا گذاشتم باشه:
[عکس: go1nbjz68y52_t.jpg]
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-03 ساعت 16:51)Niyousha نوشته:  سوال ٤٣ كه زيرش نوشته اگه به سوال ٤٣b جواب مثبت دادين به اين سوال پاسخ بدين ( در مورد replacemant card هست)رو من No زدم . درسته؟

باید قسمت بالای متن رو گفتید No میزدید و زیر اون رو Yes میزدید و همونطور که گفته 43b رو هم باید Yes بزنید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، H Pier ، Niyousha ، noobnoobi
(2013-08-03 ساعت 18:38)aghaghia نوشته:  

باید قسمت بالای متن رو گفتید No میزدید و زیر اون رو Yes میزدید و همونطور که گفته 43b رو هم باید Yes بزنید.

يعني مشكلي پيش مياد .؟ نمي تونم بگم من اين كارت نميخوام ، اين كارت كلا چي هست ؟؟؟
شماره کیس***2014AS00000
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 18:10)noobnoobi نوشته:  

مرسي از پاسختون ولي شما تو اين فرم اون قسمتو تيك نزدين.
شماره کیس***2014AS00000
تشکر کنندگان:
(2013-07-31 ساعت 11:48)azar1348 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 23:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 20:43)Afshim553 نوشته:  سلام.شماره 34 فرم 230 مربوط به سربازی چند سوال دارم:
1-branch را چی باید نوشت؟من نیرو زمینی سپاه بودم به انگلیسی چی میشه؟
2-rank/position چی باید نوشت؟
3-military specially/occupation چش باید نوشت

دوست عزیز پیشنهاد میکنم ابتدا کارت پایان خدمت را ترجمه کنید سپس بر اساس ان قسمت مربوطه را پر کنید تا مغایرتی بوجود نیاید ...

کیمیای عزیز
ضمن تایید صحبت شما خواستم بگم که برعکسش هم میشه یعنی بعضی از کلمات که داخل مدارک هست و فکر میکننین ممکنه مترجم چیزی که مد نظر شماست ننویسه ، میتونین وقتی مدارک را میدین بگین که اون کلمات را از کدام واژه معادل استفاده کنه . و اونا هم یه لیبل میزنن روی مدرک و یادداشت میکنن و هنگام ترجمه لحاظ میکنن . برای ما که اینجوری بود .این موضوع در مورد مدارکی مثل همین کارت پایان خدمت یا گواهیها و .... و در مورد دوستایی که فرمها رو فرستادن و بعد از اون میخوان مدارک را ترجمه کنن کاربرد داره و کلا آدم باید حواسش باشه چیزی که توی فرمها نوشته با ترجمه ها یکی باشه دیگه .
با سلام
من هم این مورد برام پیش امده
وزارت کشور به دارالترجمه ها گفته که کلمه اهواز رو با v بنویسن ولی مهر دادگستری هنوز با w نوشته می شه . این جور مشکلات رو می شه در سفارت توضیح داد
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
(2013-08-04 ساعت 01:04)Niyousha نوشته:  

دوست عزیز این قسمت دقیقا مطابق این عکس باید پر بشه، من الان متوجه شدم شما کدوم قسمت رو میگین. قسمت اول باید خالی باشه و نباید هیچ علامتی زده بشه، ستون کنارش که no داره باید علامت زده بشه مثل عکس و زیر متن هم yes و قسمت b43 هم باید yes زده بشه.
در ضمن نمیشه این شماره رو نداشته باشین، اگر نداشته باشین از هیج خدمات دولتی نمیتونید استفاده کنید، مثل بانک، گواهی نامه و غیره و غیره مثل شماره کارت ملی تون هست...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، azar1348 ، khder
(2013-08-04 ساعت 03:31)Afshim553 نوشته:  در قسمت 34 فرم 230
1-BRANCH یعنی چی؟
2-MILITARY SPECIALITY/OCCUPATION یعنی چی؟
این 2 قسمت رو با چی باسد پر کرد؟

1- شاخه نظامی : سپا ه - نیروی انتطامی - ارتش و...
2-شغلی که در خدمت داشتید : نگهبان - راننده - اداری - افسر نگهبان و....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: azar1348
(2013-08-04 ساعت 02:36)aghaghia نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 01:04)Niyousha نوشته:  

دوست عزیز این قسمت دقیقا مطابق این عکس باید پر بشه، من الان متوجه شدم شما کدوم قسمت رو میگین. قسمت اول باید خالی باشه و نباید هیچ علامتی زده بشه، ستون کنارش که no داره باید علامت زده بشه مثل عکس و زیر متن هم yes و قسمت b43 هم باید yes زده بشه.
در ضمن نمیشه این شماره رو نداشته باشین، اگر نداشته باشین از هیج خدمات دولتی نمیتونید استفاده کنید، مثل بانک، گواهی نامه و غیره و غیره مثل شماره کارت ملی تون هست...
پس من ايميل بزنم بگم اين قسمت عوضي زدم؟؟؟
شماره کیس***2014AS00000
تشکر کنندگان:
(2013-08-04 ساعت 15:18)Afshim553 نوشته:  با تشکربابت راهنماییها و مطالب مفیدی که تو این سایت هست
در فرم 230:
1-قسمت 33 لیست محل های تحصیل آیا ادرس کامل لازمه یا در خد شهر و استان؟
2-در پایین قسمت 33 professional associations.. منظورش چه نوع انجمنی هست؟
3-در قسمت 30 آدرس محل سکونت در خد شهر و استان کافیه؟یا آدرس کامل میخواد؟
4-اگر محل سکونت(اصلی )یک شهر باشه و بصورت اغماری در شهر دیگه ای کار کرده باشی آیا هر دوتاش باید واسه محل زندگی نوشته شه؟

1. در حد شهر و استان
2. انجمن مهندسین مثلا ناظر، انجمن مترجمین ، انجمن پزشکان یه تخصص خاص و ...
3.خودش که زده شهر، استان، کشور و تاریخ شروع و پایان...
4.بله باید ذکر کنید.
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان