کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-08-07 ساعت 09:19)مامان خانم نوشته:  سلام
در مورد قسمت سربازی من طبق فر مهایی که یکی از اقوامم که قبولی 2012 است والان در آمریکاست فرم های همسرم را پر کردم و در قسمت branch نوشتم national duty چون فرم های پر شده انها را داشتم و ایشان هم مانند همسرم سرباز سپاه بودند حالا دیدم دوستان نیرویی که در ان کار کرده اند را زده اند این ممکن است برای ما اشتباه محسوب شود ؟ به نظرتان دوباره با kcc مکاتبه کنم ؟ ممنون می شوم از راهنماییتان

سپاه اين ميشه : ( Iranian Revolutionary Guards Corp - I.R.G )
مطابق سفرنامه دوستان آفيسر از شما كاملاً در مورد سربازي توضيح خواهد خواست...من به شخصه صراحتاً اعلام كردم سپاه !
به نظر من بهتر است با يك ايميل فرم را آپديت و مجدداً ارسال نماييد ولي بودن دوستاني كه به جاي سپاه كد و يا عدد نوشتند ولي روز مصاحبه مجبور شدن كلمه سپاه را به زبان بيارن!!! چون آفيسر اصل كارت را مي بيند.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: مامان خانم
(2013-08-07 ساعت 14:26)Afshim553 نوشته:  سلام.
1-صفحه جدید که اضاقه میشه COMBINE بشه به 230-یعنی به 1 فایل PDF تبدیل شه یا 230 ی PDF و صفحه اضافه شده ی PDF دیگه؟
2-فایل ها رو چجوری میشه قفل کرد که غیر قابل تغییر بشه؟

بله کمباین کنید تا یک فایل بشه.
یه پرینت نرم افزاری ازشون بگیرید هم حجمشون کم میشه، هم غیرقابل تغییر میشه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-07 ساعت 15:45)Afshim553 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 14:54)aghaghia نوشته:  
1-صفحه جدید که اضاقه میشه COMBINE بشه به 230-یعنی به 1 فایل PDF تبدیل شه یا 230 ی PDF و صفحه اضافه شده ی PDF دیگه؟

پرینت نرم افزاری رو چجوری میشه گرفت؟در نیتروTO IMAGE????

من با نیترو کار نکردم، اگر گزینه پرینت داره بزنید اینجور نرم افزار ها معمولا خودشون پرینت نرافزاری میگیرند. اگر پرینت نکرد (یه فایل پی دی اف جدید ساخته میشه) برنامه DO pdf رو اگر ندارن دانلود و نصب کنید بعد با ادُب اکروبات باز کنید فایلتون رو و دگمه پرینت رو بزنید فایل جدید ساخته میشه.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
(2013-08-07 ساعت 18:10)Afshim553 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 17:37)aghaghia نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 15:45)Afshim553 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 14:54)aghaghia نوشته:  

پرینت نرم افزاری رو چجوری میشه گرفت؟در نیتروTO IMAGE????

من با نیترو کار نکردم، اگر گزینه پرینت داره بزنید اینجور نرم افزار ها معمولا خودشون پرینت نرافزاری میگیرند. اگر پرینت نکرد (یه فایل پی دی اف جدید ساخته میشه) برنامه DO pdf رو اگر ندارن دانلود و نصب کنید بعد با ادُب اکروبات باز کنید فایلتون رو و دگمه پرینت رو بزنید فایل جدید ساخته میشه.
فایل 230 من اماده شده اما وقتی میحوام ی صفحه بهش combine کنم پسوورد میخواد.اینو چکارش کنم؟؟؟

باید با یه برنامه ای مثل PDF Decrypter Pro آنلاکش کنید...
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی ، noobnoobi
سلام. من هنوز فرم هارو نفرستادم. البته تازه متوجه شدم ك برنده شدم. همسرمن سال 80 رفته سربازي و بعد يك سال دانشگاه قبول شده. بعد از دانشگاه دوباره رفته سربازي تا تمومش كرد. منميدونم تاريخ شروع سربازيشو چي بزنم.چون اگه سال 80 بزنم اونوقت مدت زمان سربازيش 5 سال ميشه و اگه سال 84 بزنم اونوقت مدت سربازيش6ماه ميشه. چيكار كنم.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2013-08-08 ساعت 01:36)HELIAA نوشته:  سلام. من هنوز فرم هارو نفرستادم. البته تازه متوجه شدم ك برنده شدم. همسرمن سال 80 رفته سربازي و بعد يك سال دانشگاه قبول شده. بعد از دانشگاه دوباره رفته سربازي تا تمومش كرد. منميدونم تاريخ شروع سربازيشو چي بزنم.چون اگه سال 80 بزنم اونوقت مدت زمان سربازيش 5 سال ميشه و اگه سال 84 بزنم اونوقت مدت سربازيش6ماه ميشه. چيكار كنم.

تو کارت پایان خدمت یه تاریخ شروع داره یه تاریخ خاتمه شما چیزی غیر از این نمیتونید تو فرم ها وارد کنید چون کارت پایان خدمت رو چک میکنن .
میتونید تاریخ رو اینجور پر کنید و موقع مصاحبه هم براشون توضیح بدید خودشون متوجه میشن .

[عکس: 49531466930955600833.jpg]

در ضمن وقتی سوابق تحصیلی رو وارد کنید معلومه بین سربازی مشغول تحصیل بودن .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، زری وحدتی ، HELIAA ، ojee ، noobnoobi
سلام دوستان من عکس را نمی تونم روی فرمها اتچ کنم لطف میکنید راهنمای کنید؟ممنون
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
(2013-08-08 ساعت 12:04)spv نوشته:  سلام دوستان من عکس را نمی تونم روی فرمها اتچ کنم لطف میکنید راهنمای کنید؟ممنون
در نیترو پرو همون بالا گزینه ای وجود داره به نام اتچ عکس! بزنید و سایر مراحل رو ادامه بدید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، spv ، aghaghia ، Danial_4139 ، ffrfar
فایل فرمها را باید نام مشخصی گذاشت؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-08 ساعت 17:19)spv نوشته:  فایل فرمها را باید نام مشخصی گذاشت؟
دوست عزیز از راهنمایی افشین بزرگوار کمک بگیر.
http://mohajersara.com/thread-5230-post-...#pid182211
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، KIMIA2005 ، raihaneh.az90 ، 5ina ، noobnoobi
سلام دوستان، الان داشتم تاپیک بچه های 2013 رو میخوندم به یه نکته ای برخوردم
یه بنده خدایی سفارتشو دبی انتخاب کرده بود الان میخواد بره مصاحبه گویا ویزا بهش ندادن، اگه دارین فرم پر میکنید و همه سفارت ها براتون در یک سطح از الویت قرار دارند به نظرم آنکار تشریف ببرید که ویزا نمیخواد و اگر حالت اضطراری براتون پیش اومد خیلی راحت حتی با اتوبوس یا قطار هم میشه رفت.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، m.sabet ، ojee ، ffrfar
وااااااااااااای
چقدر بد
طفلکی این دوستمون الان باید چکار کنه؟؟؟؟؟؟
از دوستان مهاجر سرا میخوام کمک کنن... راه حلی نیست؟؟؟
ممنون

(2013-08-10 ساعت 02:44)honey62 نوشته:  سلام دوستان، الان داشتم تاپیک بچه های 2013 رو میخوندم به یه نکته ای برخوردم
یه بنده خدایی سفارتشو دبی انتخاب کرده بود الان میخواد بره مصاحبه گویا ویزا بهش ندادن، اگه دارین فرم پر میکنید و همه سفارت ها براتون در یک سطح از الویت قرار دارند به نظرم آنکار تشریف ببرید که ویزا نمیخواد و اگر حالت اضطراری براتون پیش اومد خیلی راحت حتی با اتوبوس یا قطار هم میشه رفت.
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، honey62
(2013-08-10 ساعت 13:28)mehdikhosro نوشته:  وااااااااااااای
چقدر بد
طفلکی این دوستمون الان باید چکار کنه؟؟؟؟؟؟
از دوستان مهاجر سرا میخوام کمک کنن... راه حلی نیست؟؟؟
ممنون

(2013-08-10 ساعت 02:44)honey62 نوشته:  سلام دوستان، الان داشتم تاپیک بچه های 2013 رو میخوندم به یه نکته ای برخوردم
دوست عزیز، مشکل ایشون اینه که به تعطیلات سفرت و بعد هم تعطیلات عید فطر خوردن که در این روز های تعطیل برای امارات ویزا صادر نمیشه و خب کاری از دست کسی ساخته نیست جون به دولت امارات بر میگرده، البته دوستان 2013 خودشون به اندازه کافی با ایشون همفکری کردن و پیشنهاد هایی هم بهشون دادن، که البته ایشون باید مشکلشون رو با سفارت مطرح کنند تا یه وقت مصاحبه دیگه براشون در نظر گرفته بشه... امیدواریم که مشکلشون حل بشه. به قول دوستمون honey62 خوبی انکارا در اینه که احتیاجی به ویزا نداره ولی برای ایروان و ابوظبی باید ویزا دریافت کرد...
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، Danial_4139 ، H Pier ، honey62 ، ffrfar
سلام من فرممو امروز فرستادم فقط چند نکته :

تاریخه ex یکی‌ از فرمم ۲۰۱۲ بود.. ۲- فقط سیو از فلت پی‌دی‌اف کردم، ۲تا فرم و ۱ عکس و ۱ بارکد

آیا اینا درستن؟ حالا چقدر باید صبر کنم که جوابی‌ ازشون بگیرم
تشکر کنندگان:
(2013-08-12 ساعت 23:42)graphist نوشته:  سلام من فرممو امروز فرستادم فقط چند نکته :

تاریخه ex یکی‌ از فرمم ۲۰۱۲ بود.. ۲- فقط سیو از فلت پی‌دی‌اف کردم، ۲تا فرم و ۱ عکس و ۱ بارکد

آیا اینا درستن؟ حالا چقدر باید صبر کنم که جوابی‌ ازشون بگیرم

1-تاریخ اکسپایر مهم نیست.
2-بله درسته

زیاد منتظر تایید نباشید.اگه اتو رپلای گرفتین نشون میده که دستشون رسیده اینقدر این روزا سرشون شلوغه که درست حسابی جواب نمیدن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان