کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-10 ساعت 11:05)hamedmas نوشته:  سلام
ميشه لطف کنيد بگين قسمت 4 و 5 فرم DS-230 را چي بايد نوشت ؟
اين فرم جديده
فرمش مگه عوض شده؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
دوستان برنده 2014

تا الان رو خدا لطف کرد برنده شدین. ولی از الان باید کفشای آهنی پاتون کنین و همه مراحل رو با جدیت و موشکافی جلو برین.

1- نرم افزار برای ویرایش پی دی اف رو یا دانلود کنین یا اگر نمیتونین (به خاطر سرعت پایین و حجم بالای فایلها) برین نرم افزار فروشی 5 تومن بدین سی دی نرم افزار انواع اقسام برنامه های پی دی اف رو بگیرین نصب کنین.
2-اگر سوالی براتون پیش میاد اول توی مهاجرسرا "جستجو" رو بزنین و جستجو کنین. سوالای تکراری هم تاپیک رو شلوغ میکنه هم پیدا کردن جواب رو مشکل.
3- اگر معنای انگلیسی کلماتی رو نمیدونین توی گوگل سرچ کنین . مثلا معادل انگلیسی مدارک تحصیلی رو از ویکی پدیا میتونین پیدا کنین.
4- وقت بذارین هر تاپیکی رو به خصوص تاپیکهای سالهای قبل رو بخونین. یک هفته بشینین خونه و فقط مطالعه کنین سالهای گذشته رو. کل مسیر براتون مثل روز روشن میشه.
5- اگر به انگلیسی مسلط هستین توی سایت http://www.travel.state.gov میتونین کلی از جوابها رو بدون واسطه پیدا کنین.
سفرنامه
سلام
براي همراه هم بايد عکس گذاشت ؟
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان
من برنده اصلی هستم و فامیلی دو قسمتی دارم اما کل فامیلی را به عنوان last name وارد کردم آیا باید در پر کردن فرمهای 230 و 122 قسمت اول فامیلی را به عنوان middle و قسمت دوم را به عنوان last وارد کنم؟
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-05-10 ساعت 12:29)yas2891 نوشته:  سلام بر دوستان
من برنده اصلی هستم و فامیلی دو قسمتی دارم اما کل فامیلی را به عنوان last name وارد کردم آیا باید در پر کردن فرمهای 230 و 122 قسمت اول فامیلی را به عنوان middle و قسمت دوم را به عنوان last وارد کنم؟

تمام فامیلی را Last name بنویسید ما ایرانی ها Middle name نداریم.
مثلا اگر اسم کسی "فرج الله سعید امامی" باشد:
"فرج الله" first name است.
"سعید امامی" Last name نوشته می شود.

(2013-05-10 ساعت 11:45)hamedmas نوشته:  سلام
براي همراه هم بايد عکس گذاشت ؟

برای تمام افراد خانواده که ویزا می خواهند عکس بگذارید.
تشکر کنندگان: hushmandco
نه دوست عزیز middle name رو ما ایرینی ها که نام میانی معنی میده نداریم..
به عنوان مثال: Emma Lee Bunton یک خواننده غربیه که lee اسم میانیشه که خودشون هم از middle name زیاد تو عنوان کردن اسمشون استفاده نمیکنن.
شما کل فامیلیتو تو Last Name بنویسین. چون تو پاسپورتتون هم همین خورده یا خواهد خورد.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: hushmandco
سلام
من با یه مشکل مواجه شدم! وقتی تو یه بلاک تو هر فرم طولانیتر از اندازه بلاک مینویسید یه مقداریش دیده نمیشه و سر خط بعدی هم نمیره! چیکار باید بکنیم؟

آیا میشه که فرمهارو با دست پر کنیم بعد عکس رو بزنیم و بعد اسکن کنیم و بفرستیم؟
همیشه ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 14:14)ulaleh نوشته:  سلام
من با یه مشکل مواجه شدم! وقتی تو یه بلاک تو هر فرم طولانیتر از اندازه بلاک مینویسید یه مقداریش دیده نمیشه و سر خط بعدی هم نمیره! چیکار باید بکنیم؟

اگر ادرس منظوره زیاد جز‌‌‌‍ییات رو وارد نکن. چیزی با پست قرار نیست دستت برسه. هرکجا هم که جای بیشتری نیاز داشتی توی ورد یک صفحه باز کن و شماره بزن و یه continue هم اضافه کن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: الدورادو
سلام دوستان... قسمت ۱۰ و ۱۱ یه آدرس بخواهیم بنویسیم دومی را باید بنویسیم N/A یا بنویسیم the same؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 14:14)ulaleh نوشته:  سلام

بالای فرم نوشته
نقل قول:If there is insufficient room on the form, answer on a
separate sheet using the same numbers that appear on the form.
یعنی اگر جای نوشتن کم بود، روی یک ورق جدید شماره آن بخش را بنویسید و تمام جواب را آنجا بنویسید.

یه صفحه word باز می کنی، شماره سوال رو مینویسی و جوابش هم جلوش مثلا :
4- address address address address
بعد به صورت pdf ذخیره می کنی ( print >> save as pdf ). اگرم نشد همون Doc. دقت کن Docx نباشه!

حالا فرم 230 رو با adobe pdf باز کن و طبق عکس، صفحه ی جدیدی که نوشتی اضافه کن.
[عکس: 56305510213571971862.png]

فایل رو save کن.
دیگه توی فرم اصلی توی جای خالی چیزی نمی نویسی.
تشکر کنندگان: shekari ، آلیس-1980
(2013-05-10 ساعت 14:41)الدورادو نوشته:  سلام دوستان... قسمت ۱۰ و ۱۱ یه آدرس بخواهیم بنویسیم دومی را باید بنویسیم N/A یا بنویسیم the same؟

the same address as no 10
سفرنامه
تشکر کنندگان: الدورادو ، shekari
متن پیام خصوصی یکی از کاربران و پاسخ بنده:

xxxx نوشته: سلام و تشکر فراووون از شما.
1:قسمت شماره 39 باید دوباره اسمو ادرسمو بنویسم؟
2:قسمت شماره 2 میتونم پسوندی رو که فامیلم داشته و حذف شده بنویسم؟چون شناسنامم صفحه ی توضیحات داره.
3:قسمت هایی که مربوط به همسر و بچه هست رو خالی بزارم؟یا N/A بنویسم؟من مجرد هستم.
4:قسمت شماره ی 30 یبار ادرسمو بنویسم؟چون تمام سالهای زندگیم یه جا بودم.
5:قسمت شماره ی 40 همش رو NO بزنم؟هیچ سابقه ای از نظر قانونی نداشتم

سلام.
۱- قسمت ۳۹ اسم، آدرس، شماره تلفن و ایمیل برندهٔ اصلی. چون خودتون برنده اصلی هستید، اسم و آدرس خودتون رو بنویسید.
۲- باید بنویسید. در این قسمت اسم و فامیل قبلی خودتون رو قبل از حذف پسوند، بطور کامل بنویسید. ضمنا ترجمه توضیحات شناسنامه ضروریه.
۳- هیچ جایی از فرم رو خالی نگذارید. N/A بزنید. حتی اگر ناچار شدید تمام سلولهای یک جدول رو N/A بزنید.
۴- بله. اما آدرس نیاز نیست. فقط نام شهر و استان و کشور رو ذکر کنید. تاریخ ابتدا (تولدتون) و انتها رو Present بنویسید.
۵- حتی فکرشم نکن که یکیشو بخوای yes بزنی!
تشکر کنندگان: الدورادو ، Soap McTavish ، payam62 ، آلیس-1980
(2013-05-10 ساعت 15:43)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 14:48)hushmandco نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 14:41)الدورادو نوشته:  سلام دوستان... قسمت ۱۰ و ۱۱ یه آدرس بخواهیم بنویسیم دومی را باید بنویسیم N/A یا بنویسیم the same؟

the same address as no 10
این کار رو میشه برای قسمت های 22 و 27 هم انجام داد؟
مثلا: the same address as no 13 ؟

(2013-05-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  متن پیام خصوصی یکی از کاربران و پاسخ بنده:

2:قسمت شماره 2 میتونم پسوندی رو که فامیلم داشته و حذف شده بنویسم؟چون شناسنامم صفحه ی توضیحات داره.
3:قسمت هایی که مربوط به همسر و بچه هست رو خالی بزارم؟یا N/A بنویسم؟من مجرد هستم.

سلام.
۱- قسمت ۳۹ اسم، آدرس، شماره تلفن و ایمیل برندهٔ اصلی. چون خودتون برنده اصلی هستید، اسم و آدرس خودتون رو بنویسید.
۲- باید بنویسید. در این قسمت اسم و فامیل قبلی خودتون رو قبل از حذف پسوند، بطور کامل بنویسید. ضمنا ترجمه توضیحات شناسنامه ضروریه.
۳- هیچ جایی از فرم رو خالی نگذارید. N/A بزنید. حتی اگر ناچار شدید تمام سلولهای یک جدول رو N/A بزنید.
۴- بله. اما آدرس نیاز نیست. فقط نام شهر و استان و کشور رو ذکر کنید. تاریخ ابتدا (تولدتون) و انتها رو Present بنویسید.
بعضی از دوستان میگن قسمت 39 رو باید N/A بزنیم. و مربوط به لاتاری نیست و مربوط به ازدواج با یک آمریکاییست. ضمن اینکه تو سایت رسمی لاتاری هم همینو نوشته بود.

پس بالاخره چیکار کنیم ؟بنویسیم یا ننویسیم ؟!!!!رای اکثریت با کدومه؟؟؟Wink
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: philter
پر کردن قسمت ۳۹ یا پر نکردنش کاملا سلیقه‌ای و دست خودتونه.
لاتاری یک مهاجرت self petitioned هستش.
اگر خواستید پر کنید باید اسم و آدرس برنده اصلی رو بنویسید.
اگر نخواستید پر کنید باید N/A بزنید. در هر صورت آفیسر میدونه که کیس شما لاتاری است و petitioner خود برنده اصلی است.
حتما این پستها رو بخونید خیلی براتون لازمه:

http://mohajersara.com/post-180967.html#pid180967
http://mohajersara.com/post-198091.html#pid198091
http://mohajersara.com/post-173408.html#pid173408
http://mohajersara.com/post-181996.html#pid181996

(2013-05-10 ساعت 15:59)حسن پیری نوشته:  دوستان یک سوال .....میتونم امضام رو هم اسکن کنم و بعد به فایل pdf در قسمت مربوطش اضافه کنم؟ توی هر 2 فرم.

بله میتونید.
افشین ما همین کارو کرده بود. البته اسکن نه. بلکه بصورت برداری امضاء رو اضافه کرده بود به پی دی اف که کیفیتش عالیه.
تشکر کنندگان: H Pier ، الدورادو ، shimoda ، NEURON ، آلیس-1980
(2013-05-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  متن پیام خصوصی یکی از کاربران و پاسخ بنده:

سلام.
ممنونم اقای امیر.
5:پس یعنی علاوه بر دو فرم مخصوص و فرم اولیه ای که بار کد داشت و دو عکس ترجمه شناسنامه رو هم بفرستم در مرحله ی اول؟
6:در قسمت شماره ی 10 فرم 230 میشه مکانه مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه نزنم؟چون دقیق مشخص نیست و همچنین قسمت شماره 11 رو هم فعلا نمیدونم چه باید بنویسم؟
7:پس یعنی در قسمته شماره 30 فرم 230 فقط یکبار اطلاعاته مورد نظر رو در یک خط بنویسم؟

سلام.

ممنونم اقای امیر..
6:پس یعنی علاوه بر دو فرم مخصوص و دو عکس و صفحه ی اولیه که بار کد داشت باید ترجمه ی شناسنامم رو هم بفرستم؟
7:برای قسمت 30 فرم 230 هم یبار اطلاعات رو بنویسم در یک خط این معنا رو میده که تمام طول زندگیم رو در یه جا بودم؟
8:برای قسمت شماره 10 فرم 230 میشه مکان مقصد رو فعلا تا روز مصاحبه چیزی ننویسم؟و همچنین قسمت شماره 11 رو اون موقع مشخص کنم؟
9:نوع خودکاری که باهاش فرم هارو پر میکنم یا رنگش مهم هست؟
10:قسمتی که مربوط به سربازی هست رو NO بزنم؟یا N/A بزنم؟من دختر هستم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان