کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-08-25 ساعت 20:44)hamideftex2014 نوشته:  سلام
یکی از دوستان به من بگه ترجمه رشته علوم تجربی در انگلیسی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز من که قبلا جوابتون رو دادم که!!!!!!!!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-08-25 ساعت 23:02)aghaghia نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 20:44)hamideftex2014 نوشته:  سلام
یکی از دوستان به من بگه ترجمه رشته علوم تجربی در انگلیسی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز من که قبلا جوابتون رو دادم که!!!!!!!!!!!!!

سلام
من چند سوال در مورد پر کردن فرم ds 230 part 1 and 2داشتم.در سوال شماره 2 فرم ds 230 part 1 پرسیده که شما اسم فامیل دیگری بجز اسم فامیل خودتون استفاده میکنید.سوال من اینه که برا خانمها اگه از نام خانوادگی خودشون استفاده کنند ونه فامیل شوهرشون ایا لازم است توی سوال شماره 2 دوباره فامیل خودشون را بنویسند یا نه؟یعنی همون maiden name یا این فقط برا کسانی است که از اسم شوهرشون استفاده میکنن؟
سوال دیگه من در مورد سوال شماره 44 فرم ds 230 part 2 هست که میپرسه ایا کسی در پر کردن این فرم به شما کمک کرده یا نه؟من الان به خانمم که بناست این فرم را پر کنند و بفرستند برا پر کردنش کمک کردم چون خانمم در قسمتی که پرسیده که چند زبان بلدید فقط فارسی را نوشته به نظر شما من بنویسم که در پر کردن فرم به ایشان کمک کردم یا نه؟یا بنویسه که تنها فرم را پر کرده.چون فقط زبان فارسی را زده گفتم شاید روز مصاحبه بهش بگند که شما که انگلیسی نمیدونی چطور فرم را خودت پر کردی.به هر صورت ممنون میشم که من را راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2013-08-26 ساعت 21:26)پاندا نوشته:  سلام
من چند سوال در مورد پر کردن فرم ds 230 part 1 and 2داشتم.در سوال شماره 2 فرم ds 230 part 1 پرسیده که شما اسم فامیل دیگری بجز اسم فامیل خودتون استفاده میکنید.سوال من اینه که برا خانمها اگه از نام خانوادگی خودشون استفاده کنند ونه فامیل شوهرشون ایا لازم است توی سوال شماره 2 دوباره فامیل خودشون را بنویسند یا نه؟یعنی همون maiden name یا این فقط برا کسانی است که از اسم شوهرشون استفاده میکنن؟
سوال دیگه من در مورد سوال شماره 44 فرم ds 230 part 2 هست که میپرسه ایا کسی در پر کردن این فرم به شما کمک کرده یا نه؟من الان به خانمم که بناست این فرم را پر کنند و بفرستند برا پر کردنش کمک کردم چون خانمم در قسمتی که پرسیده که چند زبان بلدید فقط فارسی را نوشته به نظر شما من بنویسم که در پر کردن فرم به ایشان کمک کردم یا نه؟یا بنویسه که تنها فرم را پر کرده.چون فقط زبان فارسی را زده گفتم شاید روز مصاحبه بهش بگند که شما که انگلیسی نمیدونی چطور فرم را خودت پر کردی.به هر صورت ممنون میشم که من را راهنمایی کنید.

دوست عزیز در این مورد شما بایدN/A بزنید چون برای ایرانی ها این مورد اصلا صدق نمی کنه و فامیل خانم ها بعد از ازدواج تغییر نمی کنه.
همه ما نوشتیم فارسی و به این دلیل که مصاحبه مون فارسی باشه، اصلا این قضیه که شما میگین پیش نمیاد، همه بلاخره چند کلمه انگلیسی رو بلدن! ولی هیچ اشکالی هم نداره که شما بنویسید که کمکشون کردید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
میشه بگید تو فرم 230 بخش a بعد از اینکه no زدیم خودش دوباره 2 تا توضیح داره که yes و no داره من باید هر دو تا رو yes بزنم یا یکیشون رو و اگه فقط یکیشون هست کدومشون.... و اینکه من کدوم فرم رو باید امضا کنم و کدوم فرم رو امضا نکنم منظورم هر دو فرم 122 و 230 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: bbahar
(2013-08-27 ساعت 05:52)ali_yari5 نوشته:  دوستان گرامی من به یک مشکل برخوردم، نام خانوادگی همسرم( به دلیل تغییر ) تو مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش با مدارک دانشگاه و شناسنامه جدیدش فرق میکنه(البته همانطور که میدونید تغییر نام خانوادگی در صفحه توضیحات شناسنامه درج میشه)، بنظرتون چطور این مسئله رو توضیح بدم؟ تو ترجمه مدارک، همان نام خانوادگی قبلیش نوشته بشه؟
دوست عزيز
در فرم DS-230 در قسمت 2 شما ميتونيد نام خانوادگي قبلي خودتان را بنويسيد. بنده خودم پسوند داشتم كه اونو برداشتم و در اين فرم در قسمت 2 نام خانوادگي قبليم را نوشته بودم و هيچ سوال جوابمي از من نشد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: aghaghia ، ali_yari5 ، bbahar ، sadeghi897
(2013-08-27 ساعت 01:30)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز
میشه بگید تو فرم 230 بخش a بعد از اینکه no زدیم خودش دوباره 2 تا توضیح داره که yes و no داره من باید هر دو تا رو yes بزنم یا یکیشون رو و اگه فقط یکیشون هست کدومشون.... و اینکه من کدوم فرم رو باید امضا کنم و کدوم فرم رو امضا نکنم منظورم هر دو فرم 122 و 230 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از روی فایلی که براتون گذاشتم عمل کنید....
صفحه دوم فرم 230 و 122 رو امضا کنید. صفحه 4 فرم 230 رو امضا نکنید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Soap McTavish ، HELIAA
(2013-08-27 ساعت 12:34)javid.1353 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 09:57)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 05:52)ali_yari5 نوشته:  دوستان گرامی من به یک مشکل برخوردم، نام خانوادگی همسرم( به دلیل تغییر ) تو مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیش با مدارک دانشگاه و شناسنامه جدیدش فرق میکنه(البته همانطور که میدونید تغییر نام خانوادگی در صفحه توضیحات شناسنامه درج میشه)، بنظرتون چطور این مسئله رو توضیح بدم؟ تو ترجمه مدارک، همان نام خانوادگی قبلیش نوشته بشه؟
دوست عزيز
در فرم DS-230 در قسمت 2 شما ميتونيد نام خانوادگي قبلي خودتان را بنويسيد. بنده خودم پسوند داشتم كه اونو برداشتم و در اين فرم در قسمت 2 نام خانوادگي قبليم را نوشته بودم و هيچ سوال جوابمي از من نشد

آقای محمد فضلی عزیز. من چون احساس میکنم پاسخ های شما منطقی و کامل هستش به همین خاطر از شما درخواست کمک دارم:
فرزندی که مثلا تا نزدیکی های مصاحبه بدنیا بیاد طبیعتا نمیشه براش پاسپورت گرفت و فرم ds-230 تکمیل کرد شما چه راه حالی پیشنهاد می کنید برای این مشکل؟

سلام
من سوالی در مورد سوال شماره 17 فرم ds 230 داشتم که پرسیده شغل همسر شما چیه؟البته من خودم گرین کارت دارم و برا خانمم اقدام کردم که اون الان باید فرم ds 230 را پر کنه.من تو امریکا یک دوره ای را گذروندم و یک مدرک کرفتم که با اون برم سر کار ولی هنوز مشغول به کار نشدم.ایا خانم من میتونه تو این سوال همون عنوان شغلی را که من با این مدرک میتونم انجام بدم بنویسه یا چون من هنوز مشغول به کار نشدم نباید چیزی بئویسه؟من را لطفا راهنمایی کنید که کدوم بهتره؟ایا بنویسه یا نه؟ممنون از راهنماییتون.
تشکر کنندگان:
سلام میدونم سوالم تکراریه ولی لطفا جواب بدید

تا آخر شهریور فرصت ارسال این دو فرم رو داریم؟؟؟
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 13:33)پاندا نوشته:  سلام
من سوالی در مورد سوال شماره 17 فرم ds 230 داشتم که پرسیده شغل همسر شما چیه؟البته من خودم گرین کارت دارم و برا خانمم اقدام کردم که اون الان باید فرم ds 230 را پر کنه.من تو آمریکا یک دوره ای را گذروندم و یک مدرک کرفتم که با اون برم سر کار ولی هنوز مشغول به کار نشدم.ایا خانم من میتونه تو این سوال همون عنوان شغلی را که من با این مدرک میتونم انجام بدم بنویسه یا چون من هنوز مشغول به کار نشدم نباید چیزی بئویسه؟من را لطفا راهنمایی کنید که کدوم بهتره؟ایا بنویسه یا نه؟ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز، اخه شغلی که شما دارین و یا مدرکی که شما گرفتین چه ربطی به همسرتون داره؟! در ضمن شغل فعلیشون رو بنویسین، اگر خانه دارند که بنویسید خانه دار هستند، نباید اطلاعات خلاف واقع بدین، این مسئله خیلی جدیه!
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 20:33)sharareh amini نوشته:  سلام میدونم سوالم تکراریه ولی لطفا جواب بدید

تا آخر شهریور فرصت ارسال این دو فرم رو داریم؟؟؟

خیر شما تا سال آینده هم وقت دارین مدارک رو بفرستین ولی هر چه دیرتر بفرستین، دیرتر به مصاحبه دعوت میشین!
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان

من خودم برنده هسنم. تو فرم 230 قسمت 31a اسم همسرم ودخترم رو نوشتم ک now همرام میان. اگه بخام خودم برم و اونها 3 ماه بعد من بیان ، باید همین یه فرم رو اصلاح و ارسال کنم؟؟ یا تو سفارت متونم فرم اصلاحی رو عوض کنم؟؟؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 21:03)aghaghia نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:33)پاندا نوشته:  سلام
من سوالی در مورد سوال شماره 17 فرم ds 230 داشتم که پرسیده شغل همسر شما چیه؟البته من خودم گرین کارت دارم و برا خانمم اقدام کردم که اون الان باید فرم ds 230 را پر کنه.من تو آمریکا یک دوره ای را گذروندم و یک مدرک کرفتم که با اون برم سر کار ولی هنوز مشغول به کار نشدم.ایا خانم من میتونه تو این سوال همون عنوان شغلی را که من با این مدرک میتونم انجام بدم بنویسه یا چون من هنوز مشغول به کار نشدم نباید چیزی بئویسه؟من را لطفا راهنمایی کنید که کدوم بهتره؟ایا بنویسه یا نه؟ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز، اخه شغلی که شما دارین و یا مدرکی که شما گرفتین چه ربطی به همسرتون داره؟! در ضمن شغل فعلیشون رو بنویسین، اگر خانه دارند که بنویسید خانه دار هستند، نباید اطلاعات خلاف واقع بدین، این مسئله خیلی جدیه!

سلام
در سوال شماره 12 فرم ds 230 part 1نوشته present occupationکه اینجا همسرم باید شغلشون را بنویسند که کاملا واضح است.اما چند خط پایین تر در سوال 17 پرسیده که spouse's occupation چون همسرم این فرم را پر میکنند منظورشون این هست که شغل من را که spouse ایشون میشم بنویسند.که سوال من هم دقیقا مربوط به همین سوال 17 میشه نه سوال 12 که شغل خودشون را پرسیده.اگه یک نگاهی به فرم ds 230 part 1 بندازید تفاوت این دو سوال مشخص میشه.حالا اگه ممکنه لطف کنید و به من بگید که من اون عنوان شغلی خودم را همسرم در سوال 17 بنویسن یا چون هنوز من سر کار نرفتم بنویسند که شغلی ندارم.اینا میپرسم چون من به احتمال زیاد تو یکی دوماه اینده با همون مدرکم سر کار میرم و گفتم اگه همسرم بنویسند که من بیکارم شاید جنبه خوبی نداشته باشه. ممنون میشم که من را راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 12:03)aghaghia نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 11:38)mohsen_bv66 نوشته:  با سلام
من فرم های مرحله اول را به همراه عکس خودم و همسرم در تاریخ 16 ژوئن با جیمیلی که فقط برای لاتاری استفاده میکنم ارسال کردم و اتوریپلای و جواب دریافتشو به شرح زیر گرفتم:
Thank you for your inquiry.
the information you provided will be included in your case file for review.

حالا بعد از 2 ماه به ایمیل یاهویی که برای ثبت نام اولیه ثبت کرده بودم این نامه اومده:

From: KCC DV <KCCDV@state.gov
Subject: 2014AS000068xx missing forms

2014AS000068xx
BEHDARVAND,Mohsen
21JUL1987
The DSP-122 and DS-230 Part 1 & 2 forms for the principal applicant were not received. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DSP-122 forms for the principal applicant were not received
• DS-230 Part 1 and DS-230 Part 2 for the principal applicant were not received

Additional forms may be downloaded from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.

اول اینکه آیا کسی همچین ایمیلی گرفته؟ یا میدونه چرا این ایمیلو برای من فرستادن.(آیاممکنه بخاطر اسم فایل های پیوست شده باشه،چون کیس نامبر را تو اسمشون نزده بودم.)
دوم : یه سابجکت و متنی که به اپراتورشون بفهمونه من همچین ایمیلی دریافت کردم و دارم به درخواست اونا دوباره فرمهامو ارسال میکنم لازم دارم.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوست عزیز، نمیدونم که چطور یک بار برای شما تایید کردن والان این ایمیل رو زدن ولی در این میل دوم گفته شده که فرم های شما نرسیده. شما همین میلی رو که براتون اومده ریپلی کنید و مدارک گفته شده همراه با مشخصات کامل کیس تون( کیس نامبر/ فامیل-اسم با حروف بزرگ/تاریخ تولد با فرمت ماه/روز/سال و کشور) رو در سمت راست میلتون بنویسید (توجه کنید این اطلاعات باید همونایی باشه که روز ثبت نام وارد کردید و اگر اشتباهی داشتید که در فرم ها تصحیح کردید، فقط مربوط به فرم ها میشه و شما همچنان باید با اطلاعات اولیه تون با کی سی سی مکاتبه کنید) و اسم فایل هاتون رو اهم تصحیح کنید و فایل هاتون رو زیپ نکنید تک تک اتچ کنید.
در ضمن در متن میلتون جاهایی که مهمه رو بُلد و یا رنگی کنید همینطور در میل کی سی سی هم اون قسمت میسیگ فایل رو رنگی کنید تا متوجه بشن چی میگین. عکس و صفحه قبولتون رو هم اگر خودتون یکنفر هستید 2باره اتچ کنید بد نیست.
2014as0000****
FAMILY,NAME
BIRTH DATE: MM/DD/YY
COUNTRY:IRAN
Dear sir/madame
I received your e-mail that i replied now with all those forms that you claimed, are missing from my documents, I will be very tankful if you confirm that you received my forms (DSP122-DS230)and Please let me know if further inquiry is required.
best regards

با تشکر از راهنماییتون
طبق گفته شما تمامی مدارکمو در پاسخ به همون ایمیل میسینگ فایلی که 20Aug برام فرستاده بودند ارسال کردم
اتوریپلای اومد.تاییدیه هم هنوز نیومده ( تاریخ ارسال 21Aug)
از طرفی بابت ایمیل تغییر سفارت که برای بار دوم فرستادم (14aug) در این بین جواب زیر اومد (23Aug)
Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review.
حالا موندم چطور میشه مطمئن بشم مدارکم کامل تو سیستمشون ثبت شده ، آخه از طرفی دریافت مجدد مدارکمو تایید نکردند از اون طرف به درخواست تغییر سفارتم جواب بالا را دادند.
الان گیج گیج شدم میترسم چند وقت دیگه بازم بگن هیچ مدرکی از من ندارند وقت ارسال مدارک هم تموم شده.
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 12:34)javid.1353 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 09:57)mohammad fazli نوشته:  
دوست عزيز

آقای محمد فضلی عزیز. من چون احساس میکنم پاسخ های شما منطقی و کامل هستش به همین خاطر از شما درخواست کمک دارم:
فرزندی که مثلا تا نزدیکی های مصاحبه بدنیا بیاد طبیعتا نمیشه براش پاسپورت گرفت و فرم ds-230 تکمیل کرد شما چه راه حالی پیشنهاد می کنید برای این مشکل؟
والا من تجربه اي در اين زمينه ندارم ولي مطمئن باشيد افيسرها هم اين مسائل و مشكلات را درك ميكنند. شما ميتونيد وقت مصاحبتون را عقب بنازيد تا بتونيد براي كوچولوتون پاس بگيريد و بتونيد ببرينش سفارت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان:
(2013-08-28 ساعت 13:02)mohsen_bv66 نوشته:  با تشکر از راهنماییتون
طبق گفته شما تمامی مدارکمو در پاسخ به همون ایمیل میسینگ فایلی که 20Aug برام فرستاده بودند ارسال کردم
اتوریپلای اومد.تاییدیه هم هنوز نیومده ( تاریخ ارسال 21Aug)
از طرفی بابت ایمیل تغییر سفارت که برای بار دوم فرستادم (14aug) در این بین جواب زیر اومد (23Aug)
Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review.
حالا موندم چطور میشه مطمئن بشم مدارکم کامل تو سیستمشون ثبت شده ، آخه از طرفی دریافت مجدد مدارکمو تایید نکردند از اون طرف به درخواست تغییر سفارتم جواب بالا را دادند.
الان گیج گیج شدم میترسم چند وقت دیگه بازم بگن هیچ مدرکی از من ندارند وقت ارسال مدارک هم تموم شده.

شما جز صبر کردن کار دیگه ای نمیتونید انجام بدید، البته میتونید تماس تلفنی بگیرید و جویای مراتب بشید...
تشکر کنندگان: mohsen_bv66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان