کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-06 ساعت 17:41)yoosef61 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 12:55)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در قسمتی که باید اسم و فامیلمونو به فارسی بنویسیم من با نرم افزار NITRO PRO کار می کنم حروف فارسی رو جدا از همو از اخر به اول میاره لطفآ راهنمایی می کنید چکار کنم؟ تشکر

با سلام /شما میتونید با نرم افزار word یا paint متن فارسی رو بنویسید بعد با paint ازش عکس بگیرید و اون عکس رو با نرم افزار nitro pro 8 در قسمت stamp اون عکس رو به فایلت اضافه کنید
با آرزوی موفقیت برای همه

بابا این کارا چیه؟؟؟
باید نرم افزارتون از زبان پارسی پشتیبانی کنه
از اینجا Acrobat دانلود کنید از زبان پارسی پشتیبانی می کنه
http://www.asandownload.com/software/entry/2001
تشکر کنندگان: payam62 ، Given ، آلیس-1980
با سلام
من چند تا سوال داشتم، پدرم در لاتاری 2014 برنده شده است،
1- پدرم یک بار ازدواج کرده در در سوال 9 فرم 230 در قسمت جاخالی 1 بنویسم یا n/a؟
2-در سوال 32 فرم 230 در قسمت لوکیشن چی بنویسم؟پدرم قبلا بازنشسته ارتش بوده الان باغدار است
3-مدرک (degree ) پیش دانشگاهی به انگلیسی چی میشه؟
2- مادر و 2 خواهر زیر 21 ساله ام زیر مجموعه پدرم هستند حضور هر 4نفر در سفارت انکارا برای مصاحبه ضروری است؟

با تشکر

(2013-05-13 ساعت 14:06)payam62 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:02)سمنانی نوشته:  سلام یه سوال داشتم.اگه یه نفر باشم فرم ds-230 part 1 رو فقط باید بفرستم یا هردوتاشو؟
و اینکه این فرم تاریخش برای 2012 هست.باید چیکار کنم؟

خیر . فرم 230 از دو قسمت 1 و 2 تشکیل شده. یعنی باید هر دو پارت را ارسال کنید. توجه داشته باشین که پارت 1 را امضا کنین ولی پارت 2 را نباید امضا کنین. پارت 2 در سفارت و در محضر آفیسر امضا خواهد شد.

تاریخ ذکر شده مشکلی ایجاد نمیکنه . همونو پر و ارسال کنین.

تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 15:10)sonnnna نوشته:  با سلام
2-در سوال 32 فرم 230 در قسمت لوکیشن چی بنویسم؟پدرم قبلا بازنشسته ارتش بوده الان باغدار است
2- مادر و 2 خواهر زیر 21 ساله ام زیر مجموعه پدرم هستند حضور هر 4نفر در سفارت انکارا برای مصاحبه ضروری است؟

با تشکر

2- باید محل کار رو بنویسید!
3- Pre-University Degree
4- حضور همسر و فرزندان زیر 21 سال برای مصاحبه الزامیست!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: Given ، shekari
(2013-05-13 ساعت 14:16)SOLTANI11 نوشته:  سلام بر دوستان فهیم وپیشکسوتان عزیز
در موردی که بابت ادرسی که باید برای دریافت گرین کارت می دادیم ونداشتیم ومی نوانستیم از خدمات مهاجر سرا استفاده شود کمی توضیح داده شود. در ضمن میشود ادرس ایران را داد برای دریافت گرین کارت؟ با تشکر فراوان

از اینجا می تونید از ایمیگرنجل درخواست کمک کنید
آدرس گرین کارت حتما باید در آمریکا باشد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان:
دوستان قسمت course of study و degree or diploma منو گیج کرده! Big Grin
واسه هر کدوم باید چی بنویسم؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
ما كه فرمهامون رو فرستاديم رفت! عجب پروژه فول استرسى بود...پست آرامكس،٨٧٠٠٠ و گفت ٣روزه ميرسه Smile
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: ali_am76 ، sadeghi897 ، hushmandco
سلام دوستان من 2 تا بچه دارم یکی 7 و یکی 2 ساله میخواستم بدونم تو فرم 230 قسمت 44 بنویسم که با کمک پدر یانه ؟ دوم اینکه خودم امضا کنم فرم هاشون رو یا بدون امضا باشه ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 16:02)mehdieb نوشته:  سلام دوستان من 2 تا بچه دارم یکی 7 و یکی 2 ساله میخواستم بدونم تو فرم 230 قسمت 44 بنویسم که با کمک پدر یانه ؟ دوم اینکه خودم امضا کنم فرم هاشون رو یا بدون امضا باشه ؟

طبیعتا با کمک پدر.
امضاهاشونو هم خودتون میتونین بزنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mehdieb ، lilac ، sadeghi897 ، payam62 ، Szsanazsz ، shekari
منظور از course study رشته تحصیلی و degree or diploma مدرک تحصیلی میباشد.مثلا مدرک سوم دبیرستان میشه high school diploma و رشته مثلا ریاضی (mathematics ) میشه course.
(2013-05-13 ساعت 15:44)ali_am76 نوشته:  دوستان قسمت course of study و degree or diploma منو گیج کرده! Big Grin
واسه هر کدوم باید چی بنویسم؟

تشکر کنندگان: ali_am76 ، hushmandco ، آلیس-1980
part II فرم سوال 36 تا 39 مربوط به کسی هست که سرپرسته؟
ینی فرزند و همسر در فرم خودشون اسم پدر خانواده که به اسمش در اومده رو باید بنویسن؟
تشکر کنندگان: payam62
با سلام

با تشکر
(2013-05-02 ساعت 12:10)payam62 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من در یکی از پست های ارسالیم در این تاپیک ، 4 تا تصویر از نحوه ی پر کردن فرم ارسال کرده بودم که ظاهراً ایراداتی داشتند . این پست توسط دوست عزیزمون جناب امیر مهاجر حذف شده تا بعد از تصحیح دوباره مورد استفاده قرار بگیره .
این احتمال هم هست که فرم ها مجدداً در تاپیک قرار داده نشوند ( بنا بر صلاحدید مدیران ) و از طرق دیگری دوستان راهنمایی شوند.

عذرخواهی میکنم از ارسال اشتباهم ( ناشی از بی دقتی ) و تشکر میکنم از امیر مهاجر عزیز که متذکر شدن . با آرزوی توفیق برای دوستان جدیدمون

تشکر کنندگان: ojee ، hushmandco ، philter
شماره 34 من معافیت سربازی دارم اونجا رو باید yes بزنم یا no?
(2013-05-13 ساعت 17:28)vistac نوشته:  شماره 34 من معافیت سربازی دارم اونجا رو باید yes بزنم یا no?

No بايد بزنيد و جاهاى خالى زيرشو بنويسيد N/A
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2013-05-13 ساعت 12:17)ali3875 نوشته:  من فرزندم امسال پیش دانشگاهیه و خرداد امسال 12 سال تحصیلش تمام میشه میخواستم ببینم الان بزنم دیپلم یا STUDENT? ممنون میشم جواب سوالمو بدید
بزنید دیپلم هیچ مشکلی نیست.Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، hushmandco
شماره 17 رو چی بنویسیم؟ ما یه فروشگاه و تعمیرگاه لوازم الکترونیکی داریم حالا اینو چی بنویسم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان