کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
2:در قسمت شماره 33 اسم مدرسه رو هم میخاد؟مثلا مدرسه مریم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:قسمت 43 a رو no بزنم و سمت چپ اولین قسمت رو هم no بزنم؟ قسمت give the number نمیشه تایپ کرد n/a و فقط میشه عدد نوشت.چه کنم میشه خالی بزارم؟
5:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

لطفا راهنمایی کنید.(جواب نمیدین چرا؟؟؟)

1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:قسمت 43 a رو no بزنم و سمت چپ اولین قسمت رو هم no بزنم؟ قسمت give the number نمیشه تایپ کرد n/a و فقط میشه عدد نوشت.چه کنم میشه خالی بزارم؟
5:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 22:22)drf نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 22:30)sadeghi897 نوشته:  نکته مهم و اساسی
در پر کردن فرم ها عجله نکنید
اما پشت گوش هم نندازین
وقت گافی بگذارید، و سئوالات تون رو هر چند پیش پا افتاده بپرسید
ما کامل در حد توانمون بهتون کمک می کنیم، موفق باشید.
سلام
دوستان عزیز در قسمت 40 فرم ds-230 نوشته پزشکانی که certification لازم را ندارند نمی تونند مهاجرت کنند . من پزشکم اگه در فرم قید نکنم که پزشکم روز مصاحبه مشکلی پیش نمیاد/
شما پزشک هستی هیچ مشکلی هم نیست ما 2013 هم چندین پزشک در بین مون بود و هیچ کدوم مشکلی براشون پیش نیومد و همه مثل بقیه بودن
بزنید پزشک هستید هیچ مشکلی نیست ،موفق باشید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
(2013-05-12 ساعت 23:49)الدورادو نوشته:  سلام...من میخواستم بدونم اگر قسمتهایی که تاریخ هست هیچ چیز ننویسیم ولی آیتمهای کنارش رو N/A بنویسیم مشکلی داره؟من هر کاری کردم نتونستم تغییر فرمت قسمتهای تاریخ دار رو پیدا کنم... مسیری که دوستان اینجا نوشتند هم اصلا در acrobat pro 10 من نبود...کلا گزینه edit در forms برای من فعال نیست!!!

این مورد فرمت در فرم DS-230 قابل استفاده هست ولی در فرم DPS-122 نه. شما از گزینه Typewriter در Foxit یا یه همچین گزینه ای در Nitro pro می تونید استفاده کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: payam62
سلام

با تشکر بابت مطلب ارسالی‌، ممنون میشم اگه پاسخ پرسش‌های بنده را بدهید:

۱- بعد از شماره ۳۵، شما نوشتید: "امضا کنید"، در حالیکه در یه پوست دیگه به نامه "لاتاری از آغاز تا پایان" نوشته شده که "به هیچ عنوان هیچ جای فرم امضا نشه". لطفا بفرمایید مورد صحیح کدومه؟

۲-شماره ۳۹، نوشتید اسم کسی‌ که لاتاری رو برنده شده بنوسید، در حالی‌ توی "لاتاری از آغاز تا پایان" نوشته شده که این قسمت مربوط به لاتاری نیست و پر نشه. مورد صحیح رو لطفا بفرمایید.

۳- ۲ تا فرم اصلی‌ که ارسال می‌شه اگه جاییش قراره امضا بشه (که الان هنوز من جوابشو نمیدونم)، آیا باید امضا خودم رو اسکن کنم یا اینکه می‌شه از امکان تایپ در خود فایل استفاده کرد؟ گزینه "ساین" (در بالا سمت راست) رو کلیک کنیم امکان اضافه کردن امضا اما به شکل نوشتاری (نه الزاماً امضا منحصر به فرد هر شخص) وجود داره. البته می‌شه امضا هم به شکل عکس اضافه کرد، اما سوال بنده اینه که اگه از امضا به شکل نوشتاری (نه امضا به شکل فایل سکان شده) استفاده کنیم، آیا مشکلی‌ وجود داره؟

لطفا رهنمأیی کنید در این زمینه.

۴- برای افرادی که فرم‌ها رو ایمیل می‌کنن، آیا باید عکس به فرم د س-۰۲۳۰ اتچ (اضافه) بشه یا اینکه عکس به صورت ایمج (عکس) به شکل مجزا به ایمیل اتچ (اضافه) بشه؟

ممنون بابت توجه و کمک.

آریا

(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.
یه توضیح: توی هر جای فرم چیزی که به شما مربوط نیستش رو باید بنویسین N/A و نباید هیچ خونه ای تاکید می کنم نباید هیچ خونه ای رو خالی بزارین

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی

سلام

با تشکر بابت مطلب ارسالی‌، ممنون میشم اگه پاسخ پرسش‌های بنده را بدهید:

۱- بعد از شماره ۳۵، شما نوشتید: "امضا کنید"، در حالیکه در یه پوست دیگه به نامه "لاتاری از آغاز تا پایان" نوشته شده که "به هیچ عنوان هیچ جای فرم امضا نشه". لطفا بفرمایید مورد صحیح کدومه؟

۲-شماره ۳۹، نوشتید اسم کسی‌ که لاتاری رو برنده شده بنوسید، در حالی‌ توی "لاتاری از آغاز تا پایان" نوشته شده که این قسمت مربوط به لاتاری نیست و پر نشه. مورد صحیح رو لطفا بفرمایید.

۳- ۲ تا فرم اصلی‌ که ارسال می‌شه اگه جاییش قراره امضا بشه (که الان هنوز من جوابشو نمیدونم)، آیا باید امضا خودم رو اسکن کنم یا اینکه می‌شه از امکان تایپ در خود فایل استفاده کرد؟ گزینه "ساین" (در بالا سمت راست) رو کلیک کنیم امکان اضافه کردن امضا اما به شکل نوشتاری (نه الزاماً امضا منحصر به فرد هر شخص) وجود داره. البته می‌شه امضا هم به شکل عکس اضافه کرد، اما سوال بنده اینه که اگه از امضا به شکل نوشتاری (نه امضا به شکل فایل سکان شده) استفاده کنیم، آیا مشکلی‌ وجود داره؟

لطفا رهنمأیی کنید در این زمینه.

۴- برای افرادی که فرم‌ها رو ایمیل می‌کنن، آیا باید عکس به فرم د س-۰۲۳۰ اتچ (اضافه) بشه یا اینکه عکس به صورت ایمج (عکس) به شکل مجزا به ایمیل اتچ (اضافه) بشه؟

ممنون بابت توجه و کمک.

آریا

(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2- اگه قبلا اسم و فامیلتون چیز دیگه بودین بنویسین اون قدیمیرو
3- اسم و فامیلتون رو به فارسی بنویسین
4- تاریخ تولد از چپ اول ماه دوم روز سوم سال
5- سن
6- محل تولد به این ترتیبی که میگم اول از چپ شهر بعد استان بعد کشور
7- ملیت
8- جنسیت که بالایی مونث هست پایینی مذکر هست
9- وضعیت مجرد یا متاهل بودن اولی از چپ مجرده برای کسی که تا حالا ازدواج نکرده بعدی متاهل بعدی بیوه بعدی طلاق گرفته بعدی جدا شده ( برای کسایی که از زنشون جدا زندگی می کنند اما هنوز طلاق نگرفتند ) توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین
10- آدرس جایی که میخواین توی آمریکا اونجا زندگی کنین بههمراه تلفن
11- اگر آدرس جایی که می خواین گرین کارتتون پست بشه توی آمریکا با آدرس جایی که توی شماره 10 دادین اینجا باید بنویسین
اگر نه یکی هستش باید بنویسین
N/A
12- وضعیت شغلی الانتون
13- آدرس تلفن و ایمیل
14- اطلاعات همسر
فامیلی اسم
15- تاریخ و محل تولد همسر
16- آدرس همسر
17- شغل همسر
18 تاریخ ازدواج
19- فامیلی پدر اسم پدر
20- تاریخ تولد پدر
21- محل تولد پدر
22- آدرس پدر
23- اگر پدر فوت کردن تاریخش
24- فامیلی مادر اسم مادر
25- تاریخ تولد مادر
26- محل تولد مادر
27- آدرس مادر
28- اگر مادر فوت کرده تاریخش
29- اسم تاریخ تولد و محل تولد بچه ها و آدرسشون
30- جاهایی که بیشتر از 6 ماه زندگی کردین بعد از سن 16 سالگیتون
آدرسش و از چه تاریخی تا چه تاریخی
31- قسمت اول میگه کسایی که توی قسمت 14 و 29 گفتین الان باهاتون میان آمریکا یا بعدا
اگه با خودتون میان باید بنویسین
YES
اگر هم بعدا می خوان بیان باید بنویسین
NO
قسمت دوم هم میگه این افراد بعدا میان؟
32- جاهایی که کار میکردین رو باید بنویسین
33- جاهایی که درس خوندین تا به امروز
زبانش رو هم بنویسین مثلا: فارسی
34- سربازی
35- قبلا آمریکا اگه بودین توضیح بدین

در قسمت امضا،امضا می کنید، دی والا به غرعان

PART II

36- فامیلی اسم
37- اگر اسم دیگه دارین اینجا بنویسین (توی شناسنامه) (نه لقب)
38- اسم کامل به فارسی
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
40- هم اکثر آدما همشون رو NO میزنن مگر اینکه مشکلی داشتن
41- آیا تا حالا دستگیر شدین؟ یا مجرم شناخته شدین؟
42- تا حالا درخواست ویزای آمریکا کردین که رد بشه؟
43-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
44- NO
45- هیچی ننویسین
تاکید تاکید و تاکید می کنم که این فرم رو هم نباید امضا کنین

این فرم رو توی سفارت جلوی مامور باید امضا کنین، قسمت 35 این فرم رو امضا کنید. اما قسمت آخر رو امضا نکنید.
پس امضا نکنین
ممنون از reza6966 جهت تذکر برای اصلاح فرم.

موفق باشین
منبع :
http://mohajersara.com/post-168910.html#pid168910

لینک دانلود فرم 230
http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf
الان چک کردم لینک رو ، باید با فندوق شکن باز بشه یک فکری به حالش می کنیم حالا، دی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. میخواستم ببینیم چون همه جا گفته شده که هیچ قسمتی رو خالی نگذارید تو فرمها و N/A بگذارید، ایا برای قسمتهایی که مثلا 5 جای خالی داره برای اسم فرزند باید توی همه خطوط کلمه NA رو تایپ کنیم یا همون یک NA اول کفایت میکنه؟ یا مثلا وقتی شغلی نداشته تو تمام خطوط NA بذاریم? چون خیلی شلوغ میشه فرم پرسیدم
تشکر کنندگان: Hadi2014 ، soheil_zk ، payam62
دوستان چند تا سوال در مورد اين فرم داشتم، اگه امکانش هست کمکم کنيد ممنون ميشم.

1.آيتم شماره 22 در مورد آدرس پدر، اگر کسي به علت جدايي والدين ديگه سالها از پدر يا مادر بيخبر باشه و آدرسي نداشته باشه بايد اينجا چي بنويسه؟ Unknown Address ؟ يا همون N/A بگذاره؟ چي کار بايد کرد؟

2.آيتم شماره 33 براي تحصيلات دبيرستان و راهنمايي همون ذکر کردن High School Diploma کافيه يا بايد رشته رو هم ترجمه کرد؟ اگه بايد رشته رو هم به انگليسي نوشت ترجمه رياضي فيزيک رو دقيقا چي ميگن؟

3.آيتم 43a ... چون ذکر ميشه که هيچ جايي از فرم رو خالي نگذاريم، اگر گزينه No انتخاب بشه (که بايد بشه) اون قسمت Give a number رو خالي بگذاريم يا N/A ؟

4.تمام موارد تحصيلي و کاري رو از جديد به قديم بنويسيم ديگه درسته؟ (جديد بالاترين باشه؟)

5. و يه سوال آخر...چون ما (يه زوج هستيم)همش شاغل هستيم و سرکار ميريم داشتيم فکر ميکرديم اگه نامه اي از امريکا پست بشه به آدرس خونه ممکنه نباشيم و خواستيم آدرس خونه مادر و پدر همسرم رو بديم تا نامه بره اونجا. اينکه اين mailing address براي دريافت نامه با آدرس محل زندگي ما (خونه خودمون) يکسان نباشه مشکلي ايجاد نميکنه؟

ممنون از کمکتون (:
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 08:43)soheil_zk نوشته:  دوستان چند تا سوال در مورد اين فرم داشتم، اگه امکانش هست کمکم کنيد ممنون ميشم.

1.آيتم شماره 22 در مورد آدرس پدر، اگر کسي به علت جدايي والدين ديگه سالها از پدر يا مادر بيخبر باشه و آدرسي نداشته باشه بايد اينجا چي بنويسه؟ Unknown Address ؟ يا همون N/A بگذاره؟ چي کار بايد کرد؟

2.آيتم شماره 33 براي تحصيلات دبيرستان و راهنمايي همون ذکر کردن High School Diploma کافيه يا بايد رشته رو هم ترجمه کرد؟ اگه بايد رشته رو هم به انگليسي نوشت ترجمه رياضي فيزيک رو دقيقا چي ميگن؟

3.آيتم 43a ... چون ذکر ميشه که هيچ جايي از فرم رو خالي نگذاريم، اگر گزينه No انتخاب بشه (که بايد بشه) اون قسمت Give a number رو خالي بگذاريم يا N/A ؟

4.تمام موارد تحصيلي و کاري رو از جديد به قديم بنويسيم ديگه درسته؟ (جديد بالاترين باشه؟)

5. و يه سوال آخر...چون ما (يه زوج هستيم)همش شاغل هستيم و سرکار ميريم داشتيم فکر ميکرديم اگه نامه اي از امريکا پست بشه به آدرس خونه ممکنه نباشيم و خواستيم آدرس خونه مادر و پدر همسرم رو بديم تا نامه بره اونجا. اينکه اين mailing address براي دريافت نامه با آدرس محل زندگي ما (خونه خودمون) يکسان نباشه مشکلي ايجاد نميکنه؟

ممنون از کمکتون (:
1- شما N/A بزن یا اگر هم خواستی unknown address بزن روز مصاحبه اگر افسر پرسید میتونی توضیح بدی اگر هم نپرسید که هیچی.
2-برای دبیرستان high school برای راهنمایی guidance school یا secondary school
شما در راهنمایی و دبستان رشته نداشتین پس قسمت course عبارت n/a بزنید
3- اونجا رو خالی بذار یا اگر هم خواستی n/a بزن. ولی ببین یه آدم مثل ما فرمها رو میخونه. وقتی میبینه زدی no میفهمه که داستان از چه قراره. به این چیزا گیر نده.
4-بله
5- مال خود من هم به همین دلیل یکی نبود. هیچ ایرادی نگرفتن. بعد ارسال فرمهات و رسیدن فرمها، یه ایمیل می زنی و مینویسی در آیتم فلان دلیل تفاوت آدرس سکونت و آدرس پستی به این شرح میباشد..
من این کار رو کردم و اونها هم در جواب ایمیل دادن که در پروندتون ثبت شد. خاطر من هم جمع شد که دروغگو نشدم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: soheil_zk
سلام دوستان،

من برای شماره ۳۴ فرم ۲۳۰ سوال داشتم:

من سال ۱۳۷۲ خدمت رفتم، و نیروی زمینی‌ سپاه خدمت کردم، فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی داشتم و تو آزمایشگاه به عنوان تکنسین کار کردم. ولی‌ اینا تو کارت پایان خدمت نوشته نشده،

آیا من باید اینا رو بنویسم یا چیزیی‌ که تو کارت اومده؟ مثلا تو کارت branch نیومده یا رنک و پوزیشن اون موقع تو سپاه هنوز نبود، و همینطور occupation تو کارت نیومده .....

در عوض مثلا rank نوشته شده ۱۰۱/۷۰۱۹۱۰ .... خلاصه نمیدونم چیزای تو کارت رو بنویسم و بعد تو مصاحبه توضیح بدم داستان از چه قرار بوده یا اینکه اون جوری که خدمت کردم رو بنویسم (علیرغم اینکه تو کارت نوشته نشده) و باز بعدا شفاهی‌ موقع مصاحبه توضیح بدم. کدوم راه درست هست . ممنون.
تشکر کنندگان: آلیس-1980
دوست عزیز شما می تونی با نرم افزار nitro انجامش بدی به این صورت که روی گزینه text در منو کلیک کن و بعد در جایی که در فرم برای تاریخ گذاشته شده کلیک کن و بعد کلمت رو بنویس و اگه اون جایی که می خواستی نیست میتونی جابجاش کنی موقعی هم که خواستی پرینت بگیری یاد نره که کامپوتری چاپگر به اون وصله باید این نرم افزار روش نصب باشه مگر نه این کلماتی رو که می نویسی به صورت نقطه نشون می تو پرینت
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

تشکر کنندگان: philter
سلام دوستان ممنون از اطلاعاتتون . من به مدت 3 سال سابقه کار دارم و در شهرستان مشعول به کار هستم لرستان و در حال حاضر کرمانشاه منزل پدری هم گیلان هست میخواستم بپرسم تو فرم DS-0230 قسمت بند 13 ، 30 و 39 رو چه ادرسهایی باید بنویسم . باتوجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی بروجرد و کرمانشاه ذکر شده . و اینکه میتونم برای پاسپورتم از کرمانشاه اقدام کنم . ممنونم از راهنماییتون .
تشکر کنندگان:

(2013-05-12 ساعت 18:17)vistac نوشته:  میشه شماره 12 رو یکم توضیح بدید؟(وضعیت شغلی رو چی باید بنویسیم؟
شماره 13 پلاک هم لازمه؟
شماره 15 اسم شهر رو بزنیم با بنویسیم ایران؟
شماره 17 رو چی بنویسیم؟ مثل ایران میشه نوشت آزاد؟
شماره31A رو فکر کنم باید با آره یا نه جواب بدیم تا اینکه اسم بنویسیم
شماره 34 رو آره بزنیم یا نه؟
شماره 40 رو همه رو NO بزنم؟
شماره 43آ رو بزنیم NO بعد سوال زیر NO رو بزنیم YES?
شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?
خواهشا صفحه اول همین تاپیک رو دقیق مطالعه کن من کامل توضیح دادم ، بعدش مشکلی داشتی بیا بپرس Cool

دوست عزیز منم از روی همون پر کردم ولی اینا رو ایراد داشتم یکم جزییات این آیتمها رو میخواستم
مثلا شماره 34 من معافیت سربازی دارم اونجا رو باید yes بزنم یا no?

(2013-05-02 ساعت 02:17)sadeghi897 نوشته:  فرمت ایمیل ارسالی به KCC
Case Number: 2013AS0000
Name:family , name
Date of birth: 00/00/1900
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam

To Whom It May Concern
I attached my forms (DSP-122 and DS-230), photograph and barcode sheet to this email.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.

Sincerely,
name , family

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A

متن ایمیلمون باید این باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 09:52)farshidfarzad نوشته:  سلام دوستان،
من برای اطلاعات تحصیلی‌ همسرم در فرم ۲۳۰ سوال داشتم:
ایشون دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد گرافیک هستن ولی‌ هنوز فارغ التحصیل نشدن، آیا اینکه مشغول درس هستن رو بنویسیم یا اصلا اشاره نکنیم و با همون لیسانس گرافیک که دستمون هست فرم رو ببندیم،
اصولاً تاثیری داره یا فرقی‌ نمی‌کنه؟
ممنون.
سلام
شما بنویس در حال تحصیل ارشد هستن . اصولاً تاثیری نداره . ولی بعد از اخذ مدرک باید اعلام کنین .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان:
سلام ، راجع به چند تا از بند های فرم DS-230 سوال داشتم :
بند 10 :اگر تو امریکا کسی رو نداشته باشم باید N/A بنیسم ؟
بند 11: لزوما باید شهر یا ایالتی رو که می خوام بریم رو الان انتخاب کنیم ؟ من هنوز نتونستم راجع بهش خوب فکر کنم Sad
بند 14: اگر الان که می خوام فرم رو بفرستم مجرد باشم و وضعیت ازدواجم تو چند ماه آینده مشخص شه میتونم اصلاحیه فرم رو بفرستم و قسمت 14 رو پر کنم ؟
بند 32 : اگر تو 10 سال گذشته 3 تا شرکت مختلف تو سابقه بیمه داشته باشم ، باید حتما هر 3 رو بنویسم ؟ (من 9 ماه تو یه شرکت کار کردم که ممکنه سابقه امنیتی خوبی نداشته باشه ، البته من فقط کارای دفتری انجام می دادم اونجا)

راستی اینم بگید که فرم DSP-122 باید امضا کنم بعد بفرستم یا موقع مصاحبه باید اینکار رو انجام بدم ؟
تشکر کنندگان:
ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان