موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 00:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 00:25 توسط elvira.)
لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
2:در قسمت شماره 33 اسم مدرسه رو هم میخاد؟مثلا مدرسه مریم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:قسمت 43 a رو no بزنم و سمت چپ اولین قسمت رو هم no بزنم؟ قسمت give the number نمیشه تایپ کرد n/a و فقط میشه عدد نوشت.چه کنم میشه خالی بزارم؟
5:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟
لطفا راهنمایی کنید.(جواب نمیدین چرا؟؟؟)
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:قسمت 43 a رو no بزنم و سمت چپ اولین قسمت رو هم no بزنم؟ قسمت give the number نمیشه تایپ کرد n/a و فقط میشه عدد نوشت.چه کنم میشه خالی بزارم؟
5:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. میخواستم ببینیم چون همه جا گفته شده که هیچ قسمتی رو خالی نگذارید تو فرمها و N/A بگذارید، ایا برای قسمتهایی که مثلا 5 جای خالی داره برای اسم فرزند باید توی همه خطوط کلمه NA رو تایپ کنیم یا همون یک NA اول کفایت میکنه؟ یا مثلا وقتی شغلی نداشته تو تمام خطوط NA بذاریم? چون خیلی شلوغ میشه فرم پرسیدم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چند تا سوال در مورد اين فرم داشتم، اگه امکانش هست کمکم کنيد ممنون ميشم.
1.آيتم شماره 22 در مورد آدرس پدر، اگر کسي به علت جدايي والدين ديگه سالها از پدر يا مادر بيخبر باشه و آدرسي نداشته باشه بايد اينجا چي بنويسه؟ Unknown Address ؟ يا همون N/A بگذاره؟ چي کار بايد کرد؟
2.آيتم شماره 33 براي تحصيلات دبيرستان و راهنمايي همون ذکر کردن High School Diploma کافيه يا بايد رشته رو هم ترجمه کرد؟ اگه بايد رشته رو هم به انگليسي نوشت ترجمه رياضي فيزيک رو دقيقا چي ميگن؟
3.آيتم 43a ... چون ذکر ميشه که هيچ جايي از فرم رو خالي نگذاريم، اگر گزينه No انتخاب بشه (که بايد بشه) اون قسمت Give a number رو خالي بگذاريم يا N/A ؟
4.تمام موارد تحصيلي و کاري رو از جديد به قديم بنويسيم ديگه درسته؟ (جديد بالاترين باشه؟)
5. و يه سوال آخر...چون ما (يه زوج هستيم)همش شاغل هستيم و سرکار ميريم داشتيم فکر ميکرديم اگه نامه اي از امريکا پست بشه به آدرس خونه ممکنه نباشيم و خواستيم آدرس خونه مادر و پدر همسرم رو بديم تا نامه بره اونجا. اينکه اين mailing address براي دريافت نامه با آدرس محل زندگي ما (خونه خودمون) يکسان نباشه مشکلي ايجاد نميکنه؟
ممنون از کمکتون (:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من برای شماره ۳۴ فرم ۲۳۰ سوال داشتم:
من سال ۱۳۷۲ خدمت رفتم، و نیروی زمینی سپاه خدمت کردم، فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی داشتم و تو آزمایشگاه به عنوان تکنسین کار کردم. ولی اینا تو کارت پایان خدمت نوشته نشده،
آیا من باید اینا رو بنویسم یا چیزیی که تو کارت اومده؟ مثلا تو کارت branch نیومده یا رنک و پوزیشن اون موقع تو سپاه هنوز نبود، و همینطور occupation تو کارت نیومده .....
در عوض مثلا rank نوشته شده ۱۰۱/۷۰۱۹۱۰ .... خلاصه نمیدونم چیزای تو کارت رو بنویسم و بعد تو مصاحبه توضیح بدم داستان از چه قرار بوده یا اینکه اون جوری که خدمت کردم رو بنویسم (علیرغم اینکه تو کارت نوشته نشده) و باز بعدا شفاهی موقع مصاحبه توضیح بدم. کدوم راه درست هست . ممنون.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز شما می تونی با نرم افزار nitro انجامش بدی به این صورت که روی گزینه text در منو کلیک کن و بعد در جایی که در فرم برای تاریخ گذاشته شده کلیک کن و بعد کلمت رو بنویس و اگه اون جایی که می خواستی نیست میتونی جابجاش کنی موقعی هم که خواستی پرینت بگیری یاد نره که کامپوتری چاپگر به اون وصله باید این نرم افزار روش نصب باشه مگر نه این کلماتی رو که می نویسی به صورت نقطه نشون می تو پرینت
CN : 2014AS000061##
فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون از اطلاعاتتون . من به مدت 3 سال سابقه کار دارم و در شهرستان مشعول به کار هستم لرستان و در حال حاضر کرمانشاه منزل پدری هم گیلان هست میخواستم بپرسم تو فرم DS-0230 قسمت بند 13 ، 30 و 39 رو چه ادرسهایی باید بنویسم . باتوجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی بروجرد و کرمانشاه ذکر شده . و اینکه میتونم برای پاسپورتم از کرمانشاه اقدام کنم . ممنونم از راهنماییتون .
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 09:52)farshidfarzad نوشته: سلام دوستان،
من برای اطلاعات تحصیلی همسرم در فرم ۲۳۰ سوال داشتم:
ایشون دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد گرافیک هستن ولی هنوز فارغ التحصیل نشدن، آیا اینکه مشغول درس هستن رو بنویسیم یا اصلا اشاره نکنیم و با همون لیسانس گرافیک که دستمون هست فرم رو ببندیم،
اصولاً تاثیری داره یا فرقی نمیکنه؟
ممنون.
سلام
شما بنویس در حال تحصیل ارشد هستن . اصولاً تاثیری نداره . ولی بعد از اخذ مدرک باید اعلام کنین .
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟