کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دوستان سلام
توی پر کردن فرمها جاهایی که چند سطر جا گذاشته و باید n/a بزنیم فقط کافیه یک n/a بزنیم تمام یا باید تمام سطرها را با n/a پر کنیم تا پایین ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
مدیران عزیز منو راهنمایی کنید:
1:چه نرم افزاری فونت پی دی اف رو کوچیک میکنه؟
2:اگه بخوام یه برگه دیرم اضافه کنم تو فرم اصلی چی بنویسم؟مثلا میلم تا دات جا میشه و کامش میمونه.نمیشه که اینجوری!!من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3:بعضی قسمت ها که مربوط به تاریخ و زمان هست نمیشه n/a نوشت.چیکارشون کنم؟نمیشه که خالی گذاشت!!!!!1
4:اگه کارم فقط یه خط باشه بقیه خط های مربوط به کار رو خالی بزارم یا n/a??
خواهش میکنم جواب بدین
تشکر کنندگان:
1. در قسمت 12 اگر دانشجو هستیم باید بنویسیم دانشجو یا بیکار؟
2. باید سوال 12 کامل پر شه، مثلا کارمند شرکت خصوصی در بخش اداری یا فقط کارمند کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 19:02)elvira نوشته:  مدیران عزیز منو راهنمایی کنید:
2:اگه بخوام یه برگه دیرم اضافه کنم تو فرم اصلی چی بنویسم؟مثلا میلم تا دات جا میشه و کامش میمونه.نمیشه که اینجوری!!من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3:بعضی قسمت ها که مربوط به تاریخ و زمان هست نمیشه n/a نوشت.چیکارشون کنم؟نمیشه که خالی گذاشت!!!!!1
خواهش میکنم جواب بدین

1- دوست عزیز من با برنامه Nitro Pro کار کردم! برای تغییر سایز فرمها در سربرگ Forms گزینه Edit all fields رو بزنید و روی هر فیلدی که میخاهید سایزش کوچیک شه رایت کلیک کنید! propertise بگیرید و در سربرگ Appearance میتونید فونت اون فیلد رو کوچک کنید!
2- یه فایل ورد باز کنید! گوشه سمت راست اطلاعاتتون همانند نامه قبولیتون وارد کنید! برای ادامه کار هم میتونید از این نمونه ای کی مینویسم استفاده کنید!
Form DS-230 Part I
Page 2 of 4
33. List below all educational institutions attended.

3- برای فیلدهای تاریخ هم میتونید تا قسمت Propertise سوال 1 رو برید و در سربرگ فرمت, فرمت رو به None تغییر بدید!
4- هیچ کدام از قسمتها رو خالی نذارید و N/A بنویسید!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shekari
(2013-05-13 ساعت 20:31)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:02)elvira نوشته:  مدیران عزیز منو راهنمایی کنید:
خواهش میکنم جواب بدین

1- دوست عزیز من با برنامه Nitro Pro کار کردم! برای تغییر سایز فرمها در سربرگ Forms گزینه Edit all fields رو بزنید و روی هر فیلدی که میخاهید سایزش کوچیک شه رایت کلیک کنید! propertise بگیرید و در سربرگ Appearance میتونید فونت اون فیلد رو کوچک کنید!
2- یه فایل ورد باز کنید! گوشه سمت راست اطلاعاتتون همانند نامه قبولیتون وارد کنید! برای ادامه کار هم میتونید از این نمونه ای کی مینویسم استفاده کنید!
Form DS-230 Part I
Page 2 of 4
33. List below all educational institutions attended.

3- برای فیلدهای تاریخ هم میتونید تا قسمت Propertise سوال 1 رو برید و در سربرگ فرمت, فرمت رو به None تغییر بدید!
4- هیچ کدام از قسمتها رو خالی نذارید و N/A بنویسید!

دوست عزیز
برا من در nitroدر سربرگ Forms گزینه Edit all fields فعال نیست چطور فعالش کنم تا بتونم فونت رو سایزش راکوچک کنم ممنونم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 14:16)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 11:14)elvira نوشته:  ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
2:در قسمت شماره 33 اسم مدرسه رو هم میخاد؟مثلا مدرسه مریم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

لطفا راهنمایی کنید.(جواب نمیدین چرا؟؟؟)
1- شما یا اصلا به این موضوع اشاره نکن یا اگر خواستی بنویسی به شرح ذیل:
1-1 تدریس خصوصی tutoring
1-2 location : at home
1-3 employer : self-employed

2- بله مثلا Maryam primary school- Tehran
3- شما تا جا داری از خونه جدول اصلی استفاده کن یکی دو کلمه که جا نمیشه رو ببر توی صفحه اضافه ای که تشکیل میدی و آدرس بده "ادامه سوال شماره فلان" ولی کلا تا میتونین آدرس ها رو مختصر کنین. کد پستی گویای آدرسه و این آدرسها قرار نیست چیزی بهشون پست بشه.
4- نه مشکلی به وجود نمیاد. شما تا روز مصاحبه هم میتونید اشتباهاتتون رو با ذکر دلیل به سفارت ایمیل بزنید و توضیح بدید. و حتی جلوی افیسر اصلاحات نهایی رو انجام بدید. اصلا خود آفیسر میپرسه که فرمهاتون نیاز به بازبینی دارند یا خیر.

(2013-05-13 ساعت 09:42)farshidfarzad نوشته:  سلام دوستان،

من برای شماره ۳۴ فرم ۲۳۰ سوال داشتم:

من سال ۱۳۷۲ خدمت رفتم، و نیروی زمینی‌ سپاه خدمت کردم، فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی داشتم و تو آزمایشگاه به عنوان تکنسین کار کردم. ولی‌ اینا تو کارت پایان خدمت نوشته نشده،

آیا من باید اینا رو بنویسم یا چیزیی‌ که تو کارت اومده؟ مثلا تو کارت branch نیومده یا رنک و پوزیشن اون موقع تو سپاه هنوز نبود، و همینطور occupation تو کارت نیومده .....

در عوض مثلا rank نوشته شده ۱۰۱/۷۰۱۹۱۰ .... خلاصه نمیدونم چیزای تو کارت رو بنویسم و بعد تو مصاحبه توضیح بدم داستان از چه قرار بوده یا اینکه اون جوری که خدمت کردم رو بنویسم (علیرغم اینکه تو کارت نوشته نشده) و باز بعدا شفاهی‌ موقع مصاحبه توضیح بدم. کدوم راه درست هست . ممنون.
شما هرچی توی کارتت نوشته شده بنویس . هر کاری که بهش مشغول بودی رو به عنوان occupation بنویس. مثلا تکنیسین آزمایشگاه. از زیاد نوشتن پرهیز کن که شر میشه. اونجا حتما ازت روز مصاحبه میپرسن که جریان این کد چیه . براشون توضیح بده که جریان چی بوده.

[/size] منم همین مشکلو دارم. تو کارتم نزده سپاه. از یه طرف میترسم بزنم سپاه شر بشه از یه طرفم ننویسم سپاه چی بنویسم؟؟؟؟Sad
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-13 ساعت 16:54)farzadsj نوشته:  part II فرم سوال 36 تا 39 مربوط به کسی هست که سرپرسته؟
ینی فرزند و همسر در فرم خودشون اسم پدر خانواده که به اسمش در اومده رو باید بنویسن؟
خیر. قسمت 2 رو باید برای هر یک از اعضاء خانواده که با نفر برنده به آمریکا میرن پر بشه. یعنی هر اسمی تو قسمت 1 زدی همونو تو قسمت 2 میزنی
قسمت 2 برای بررسی سوءپیشینه و سابقه دیپورت شدن هست ( سوالهای 40 و 41 و 42 ) و سوشیال سکیوریتی بعد از ورود به آمریکا. (سوال 43)
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: farzadsj ، KIMIA2005
سلام دوستان می خواهم بدونم برندگان 2014 پس از فرستادن فرمها به کنتاکی تا کی منتظر جواب و زمان مصاحبه باید باشند تا زمان واکسن زدن رو تنظیم کنیم؟با تشکر.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
(2013-05-13 ساعت 21:27)uranus88 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 14:16)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 11:14)elvira نوشته:  ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
2:در قسمت شماره 33 اسم مدرسه رو هم میخاد؟مثلا مدرسه مریم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

لطفا راهنمایی کنید.(جواب نمیدین چرا؟؟؟)
1- شما یا اصلا به این موضوع اشاره نکن یا اگر خواستی بنویسی به شرح ذیل:
1-1 تدریس خصوصی tutoring
1-2 location : at home
1-3 employer : self-employed

2- بله مثلا Maryam primary school- Tehran
3- شما تا جا داری از خونه جدول اصلی استفاده کن یکی دو کلمه که جا نمیشه رو ببر توی صفحه اضافه ای که تشکیل میدی و آدرس بده "ادامه سوال شماره فلان" ولی کلا تا میتونین آدرس ها رو مختصر کنین. کد پستی گویای آدرسه و این آدرسها قرار نیست چیزی بهشون پست بشه.
4- نه مشکلی به وجود نمیاد. شما تا روز مصاحبه هم میتونید اشتباهاتتون رو با ذکر دلیل به سفارت ایمیل بزنید و توضیح بدید. و حتی جلوی افیسر اصلاحات نهایی رو انجام بدید. اصلا خود آفیسر میپرسه که فرمهاتون نیاز به بازبینی دارند یا خیر.

(2013-05-13 ساعت 09:42)farshidfarzad نوشته:  سلام دوستان،

من برای شماره ۳۴ فرم ۲۳۰ سوال داشتم:

من سال ۱۳۷۲ خدمت رفتم، و نیروی زمینی‌ سپاه خدمت کردم، فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی داشتم و تو آزمایشگاه به عنوان تکنسین کار کردم. ولی‌ اینا تو کارت پایان خدمت نوشته نشده،

آیا من باید اینا رو بنویسم یا چیزیی‌ که تو کارت اومده؟ مثلا تو کارت branch نیومده یا رنک و پوزیشن اون موقع تو سپاه هنوز نبود، و همینطور occupation تو کارت نیومده .....

در عوض مثلا rank نوشته شده ۱۰۱/۷۰۱۹۱۰ .... خلاصه نمیدونم چیزای تو کارت رو بنویسم و بعد تو مصاحبه توضیح بدم داستان از چه قرار بوده یا اینکه اون جوری که خدمت کردم رو بنویسم (علیرغم اینکه تو کارت نوشته نشده) و باز بعدا شفاهی‌ موقع مصاحبه توضیح بدم. کدوم راه درست هست . ممنون.
شما هرچی توی کارتت نوشته شده بنویس . هر کاری که بهش مشغول بودی رو به عنوان occupation بنویس. مثلا تکنیسین آزمایشگاه. از زیاد نوشتن پرهیز کن که شر میشه. اونجا حتما ازت روز مصاحبه میپرسن که جریان این کد چیه . براشون توضیح بده که جریان چی بوده.

[/size] منم همین مشکلو دارم. تو کارتم نزده سپاه. از یه طرف میترسم بزنم سپاه شر بشه از یه طرفم ننویسم سپاه چی بنویسم؟؟؟؟Sad
حتی 1 % هم به این فکر نکن که سپاه بوده باشی و مثلا بگی ارتش یا انتظامی بودی.
از شما کپی و ترجمه کارت پایان خدمت، و در روز مصاحبه اصلشو میخوان. مطمئن باش کدهایی که روی کارت شما نوشته اگر برای شما نا مفهومه، اونها از بر هستن که مربوط به چیه و کجاست. اگر خدای ناکرده یک ده هزارم درصد بفهمن که واقعیت رو پنهان کردین شک نکنین ردتون میکنن.
ولی اگر بگید واقعیت رو نهایتا کلیرنس بهتون میخوره. که به خیلی ها میخوره. تازه شما سربازیتون مال خیلی قدیم بوده . از چی میترسین؟ بدون نگرانی واقعیت رو بگین. البته قسمتی که قابل تفتیش نیست به اون صورت occupation شما در طی خدمته که میتونین ساده ساده عنوانش کنین. مثلا آبدارچی، راننده، قراول درب ورودی، گروه سرود و ....
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hamed1286
(2013-05-13 ساعت 21:43)Kamyar.A نوشته:  سلام دوستان می خواهم بدونم برندگان 2014 پس از فرستادن فرمها به کنتاکی تا کی منتظر جواب و زمان مصاحبه باید باشند تا زمان واکسن زدن رو تنظیم کنیم؟با تشکر.
ببین عزیزم قائدتا باید این سوال رو تو تاپیک واکسن مطرح میکردی. الانم اگر یکی از مدیران ببینه محبت میکنه پاکش میکنه. ولی... اولین گروه فکر کنم سپتامبر میرن مصاحبه. بعدشم شما با این چیزا کار نداشته باش از زمان بچگی تا الان هرچی واکسن زدی کارت هاشونو جمع میکنی. اگه خدمت رفتی یه برگه سبز کوچیکه واسه واکسن اونا رو هم جمع میکنی. میپری میری توی تاپیک واکسن 2013 میخونی چه واکسن هایی رو باید بزنی. از سایت سفارت هم حوصله کنی میتونی بگردی که البته انگلیسیه. بعد هر واکسنی رو که نزدی میری میزنی توی مرکز بهداشت یا مطب پزشک و گواهیشونو میگیری . در آخر وقتی نامه دعوت به مصاحبتو گرفتی 2 ماه وقت داری واسه مصاحبه. همه مدارک واکسنت رو میبری انستیتو پاستور و کارت بین المللی واکسنتو میگیری. هرکدوم هم نیاز به تجدید داشته باشه ( عموما آنفلوانزا) رو همونجا پول میدی برات میزنن.

(2013-05-13 ساعت 17:16)sonnnna نوشته:  با سلام
من چند تا سوال داشتم، پدرم در لاتاری 2014 برنده شده است،
1- پدرم یک بار ازدواج کرده در در سوال 9 فرم 230 در قسمت جاخالی 1 بنویسم یا n/a؟
2-در سوال 32 فرم 230 در قسمت لوکیشن چی بنویسم؟پدرم قبلا بازنشسته ارتش بوده الان باغدار است
3-مدرک (degree ) پیش دانشگاهی به انگلیسی چی میشه؟
2- مادر و 2 خواهر زیر 21 ساله ام زیر مجموعه پدرم هستند حضور هر 4نفر در سفارت انکارا برای مصاحبه ضروری است؟

با تشکر

1- بنویس One
2-سابقه کار 10 سال اخیر پدرتون رو بنویس. محل خدمتش هر کجا بوده ( اسم شهرش رو) مینویسی. و اگر مثلا از 6 سال قبل به اینور باغدار بوده employer میشه self-employed
location میشه آدرس باغتون ( اسم شهر و استان رو بنویس)
job title میشه gardener
قسمت آخر هم که میشه تاریخ شروع و پایان.
سفرنامه
(2013-05-13 ساعت 21:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 20:31)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:02)elvira نوشته:  

دوست عزیز
برا من در nitroدر سربرگ Forms گزینه Edit all fields فعال نیست چطور فعالش کنم تا بتونم فونت رو سایزش راکوچک کنم ممنونم

به کمک برنامه PDF Decrypt Pro! این برنامه پسورد فایل رو حذف میکنه و میتونید همه نوع تغییری بدید! ورژن 3.20 رو دانلود کنید! سریال نامبر هم اگه خاست کد زیر رو بزنید!

V8FV2-WETY4-87NB7-HEHQU
مشکلی هم بود پیام بدید.
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005 ، philter
(2013-05-13 ساعت 18:29)vistac نوشته:  شماره 17 رو چی بنویسیم؟ ما یه فروشگاه و تعمیرگاه لوازم الکترونیکی داریم حالا اینو چی بنویسم؟
شماره 17 مربوط به شغل همسر شماست. اگر شما خانم هستید و خانه دار و همسرتون فروشگاه لوازم الکترونیکی، جواب 17 برای فرم شما electrical stuff seller یا فروشنده لوازم الکتریکی میشه البته این رو میتونید electronic stuff seller یا فروشنده لوازم الکترونیکی بزنید که مطمئنا حساسیت برانگیزه. سعی کنید در انتخاب عنوان شغلی دقت کنید. سعی کنید زیاد خودتون رو در این امور توانمند جلوه ندین. برای اونها و شما یه الکتریکی ساده بهتر و کم دردسرتر از یک تعمیرکننده و فروشنده لوازم الکترونیکیه (از جهت بکگراند چک).
سفرنامه
تشکر کنندگان: vistac ، KIMIA2005
عکس من 5*5 هستش! ولی جایی که روی فرم هستش با سایز عکس فرق داره! راه حل چیه دوستان؟ عکسو همونجوری بچسبونم و اسکن کنم مشکلی نیست؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
سلام دوست خوبم.بسیار بسیار بسیار ممنونم از اینکه فرمو ترجمه کردید چون من واقعن گیج شده بودم.
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 18:42)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام
توی پر کردن فرمها جاهایی که چند سطر جا گذاشته و باید n/a بزنیم فقط کافیه یک n/a بزنیم تمام یا باید تمام سطرها را با n/a پر کنیم تا پایین ؟

اگر سوالی اصلا به شما ربطی نداره، یک سطر رو با n/a پرکنید هم کفایت میکنه. البته میتونید همه خونه ها رو هم n/a بزنین. من از اون دسته بودم که فقط یک خونه از یک سطر رو n/a زدم . بعضی از دوستان هم نظرشون اینه که همه رو باید بزنین. ولی واقعیت اینه که یه افسر حرفه ای این برگه ها رو میخونه . همینکه ببینه شما در جواب یک سوال یک n/a زدین میفهمه که سوال به شما مربوط نبوده.
اینکه بعضی دوستان میگن که به هیچ عنوان خونه خالی نذارین چون افسر مربوطه فکر میکنه شما جواب رو ندادین هم اتفاق بزرگی نیست. نهایتا همون روز مصاحبه ازتون میپرسه. فرم پسرم که نوزاده رو اگر ببینید جالبه .اکثر جا خالی های فرم 230 این بچه n/a خورده اونهم یک n/a برای یک سوال. روز مصاحبه تنها ایرادی که داشت این بود که فرم امضا نداشت چون نمیدونستم باید چه بکنم با امضاش که افیسر برگه رو خوند و گفت بجاش امضا کنم.
سخت نگیرین اصلا.

(2013-05-13 ساعت 22:24)آنی نوشته:  سلام دوست خوبم.بسیار بسیار بسیار ممنونم از اینکه فرمو ترجمه کردید چون من واقعن گیج شده بودم.ولی در بند 40 از a تا ال موندم و نمیدونم باید چکار کنم اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
همه رو no بزنید وگرنه ریجکت میشین. این قسمت مربوط به جرم و جنایت و سوءسابقه میشه.

(2013-05-13 ساعت 22:22)ali_am76 نوشته:  عکس من 5*5 هستش! ولی جایی که روی فرم هستش با سایز عکس فرق داره! راه حل چیه دوستان؟ عکسو همونجوری بچسبونم و اسکن کنم مشکلی نیست؟

مال همه همینطوره علی جان. بچسبون و اسکن کن. نات اِ بیگ دیِل
سفرنامه
تشکر کنندگان: ali_am76 ، آنی ، roz 777 ، KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان