کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دوستان عنوان دیپلم باید ذکر بشه؟ منظورم همون ریاضی-فیزیکو ایناس!
و یه سوال دیگه! برای فیلدهایی که کوچیک هست و پر نمیشه من یه فایل ورد جدا درست کردم! باید جای اون قسمتها رو داخل فرم خالی بزارم؟
_____________________________________________________________________________________________________________
[/color] دوستان اگه کسی برای تغییر فیلدهای تاریخ فرم DS-122 مشکل داره من یک نرم افزار برای حذف پسورد این پی دی اف پیدا کردم که جواب داد بهم! اسمش هم "PDF Decrypter Pro" هست! ورزن 3.20 رو دانلود کنید! نیاز به سریال نامبر هم داشت این سریال رو بزنید! V8FV2-WETY4-87NB7-HEHQU
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: payam62
دوستان عزیز
فرم 230 باید برای فرزند بالای 21 سال جداگانه پر شود؟ وقتی که اسمش به دلیل بالای 21 ساله بودن در ثبت نام اولیه در کیس خانواده نوشته نشده بود؟؟ و اینکه دیگر اعضای کیس اسم اون فرزند رو باید کجای فرم ذکر کنند و اینکه در فرم 230 قسمت 31 شامل اون فرزند هم میشود یا نه...واقعا ممنون می شم اگه کامللل یکی از دوستان یا مدیران توضیح بده..مرسیی..
(2013-05-13 ساعت 11:18)ali_am76 نوشته:  دوستان عنوان دیپلم باید ذکر بشه؟ منظورم همون ریاضی-فیزیکو ایناس!
و یه سوال دیگه! برای فیلدهایی که کوچیک هست و پر نمیشه من یه فایل ورد جدا درست کردم! باید جای اون قسمتها رو داخل فرم خالی بزارم؟
(2013-05-13 ساعت 11:32)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز
فرم 230 باید برای فرزند بالای 21 سال جداگانه پر شود؟ وقتی که اسمش به دلیل بالای 21 ساله بودن در ثبت نام اولیه در کیس خانواده نوشته نشده بود؟؟ و اینکه دیگر اعضای کیس اسم اون فرزند رو باید کجای فرم ذکر کنند و اینکه در فرم 230 قسمت 31 شامل اون فرزند هم میشود یا نه...واقعا ممنون می شم اگه کامللل یکی از دوستان یا مدیران توضیح بده..مرسیی..

فرزند بالاي 21 سال اصلا از نامش و شرايطش ذكري نميشود چون قادر به بردن ايشان نميباشيد.پس فرمي هم برايشان پر نميشود
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: batisasha9 ، payam62
(2013-05-13 ساعت 11:46)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 11:18)ali_am76 نوشته:  دوستان عنوان دیپلم باید ذکر بشه؟ منظورم همون ریاضی-فیزیکو ایناس!
(2013-05-13 ساعت 11:32)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز

فرزند بالاي 21 سال اصلا از نامش و شرايطش ذكري نميشود چون قادر به بردن ايشان نميباشيد.پس فرمي هم برايشان پر نميشود

ممنون بابت پاسخ فقط اینکه در قسمت 29 فرم 230 چطور؟چون نوشته all ؟
(2013-05-06 ساعت 20:47)aghaghia نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 18:51)hani.saray نوشته:  خیلی ببخشید خواهش میکنم منو راهنمایی کنید خیلی گیج شدم نفهمیدم برای ارسال فرم ها (230-122) با ایمیل به kcc بطور دقیق میشه بگید چه چیزهایی رو باید بفرستیم??
.فرم 122
.فرم 230 برنده و همراهان
. عکس خود و همراهان
. نامه قبولی
.مدرک تحصیلی یا سابقه کاری
درسته اینها یا کم و کاستی داره?

بله همین هاست و سابقه کاری نیاز نیست!

مگه مدرک تحصیلی رو الان باید فرستاد؟؟!!
تشکر کنندگان:
من فرزندم امسال پیش دانشگاهیه و خرداد امسال 12 سال تحصیلش تمام میشه میخواستم ببینم الان بزنم دیپلم یا STUDENT? ممنون میشم جواب سوالمو بدید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
[/b]دوستان چند سوال :
1. سوال 2 خانم های ایرانی هم باید فامیلی شوهر رو بنویسن؟
2. سوال 29 همه ی بچه ها یا فقط بچه های زیر 21 سال رو باید نوشت؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-05 ساعت 12:55)reza6966 نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 11:49)hani.saray نوشته:  سلام. من هم مين سوال رو دارم با خودكار بنويسيم يا بايد تايپ كنيم؟

من هم همين سوال رو دارم. در قسمت 10 پارت1 در فرم 230 حتما بايد آدرس بديم؟ چون هنوز نميدونيم كجا ميخواهيم زندگي كنيم..
(2013-05-05 ساعت 10:48)roz 777 نوشته:  مرسی از اطلاعات خوبتون
یه سوال داشتم که اگه ما هنوز واسه انتخاب شهر تصمیم نگرفته باشیم توی فرم 230 چی باید بنویسیم؟ ایاn/a
البته منظورم اون قسمتی هست که نوشته محل زندگی در آمریکا
تایپ کن دوست من Smile شکلیتر و بهتر هست و خواناتر
سوال دومت رو نمی دونم , دوستی , آشنایی چیزی ندارید ؟
البته 10 رو می تونی N/A بذاری اما 11 رو که کارتتون اونجا فرستاده خواهد شد رو ترجیحا باید آدرسی بدید

(2013-05-05 ساعت 12:55)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان در قسمتی که باید اسم و فامیلمونو به فارسی بنویسیم من با نرم افزار NITRO PRO کار می کنم حروف فارسی رو جدا از همو از اخر به اول میاره لطفآ راهنمایی می کنید چکار کنم؟ تشکر

با نرم افزار adobe acrobat pro می تونی فارسی بنویسی
nitro فارسی رو پشتیبانی نمیکنه به درستی

دوستانی که با تایپ فارسی مشکل دارن برن تو این لینک Acrobat که اینجا هست از زبان پارسی پشتیبانی می کنه
http://www.asandownload.com/software/entry/2001
تشکر کنندگان: سمنانی ، Shabi2605
(2013-05-13 ساعت 12:17)ali3875 نوشته:  من فرزندم امسال پیش دانشگاهیه و خرداد امسال 12 سال تحصیلش تمام میشه میخواستم ببینم الان بزنم دیپلم یا STUDENT? ممنون میشم جواب سوالمو بدید

شما واسه چی عجله دارین ؟ صبر کنین تا فرزندتون فارغ التحصیل بشن ، بعد فرم ها رو تکمیل و ارسال کنین . مطمئن باشین که دیر نمیشه .

(2013-05-13 ساعت 13:41)farzadsj نوشته:  [/b]دوستان چند سوال :

1. فرم ها بر اساس مشخصات شناسنامه باید تکمیل شوند. هر چی تو شناسنامه هست ، بنویسین.
2. نمیدونم . از مدیران یا دوستان مطلع جواب بدن لطفاً
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: farzadsj
سلام یه سوال داشتم.اگه یه نفر باشم فرم ds-230 part 1 رو فقط باید بفرستم یا هردوتاشو؟
و اینکه این فرم تاریخش برای 2012 هست.باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 14:02)سمنانی نوشته:  سلام یه سوال داشتم.اگه یه نفر باشم فرم ds-230 part 1 رو فقط باید بفرستم یا هردوتاشو؟

خیر . فرم 230 از دو قسمت 1 و 2 تشکیل شده. یعنی باید هر دو پارت را ارسال کنید. توجه داشته باشین که پارت 1 را امضا کنین ولی پارت 2 را نباید امضا کنین. پارت 2 در سفارت و در محضر آفیسر امضا خواهد شد.

تاریخ ذکر شده مشکلی ایجاد نمیکنه . همونو پر و ارسال کنین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: Given ، hushmandco
(2013-05-13 ساعت 14:02)سمنانی نوشته:  سلام یه سوال داشتم.اگه یه نفر باشم فرم ds-230 part 1 رو فقط باید بفرستم یا هردوتاشو؟
اول تبریک به شما بابت قبولی
DSP-122 فقط برای فرد برنده
DS-230 قسمت اول و دوم برای فرد برنده و هر یک از اعضای خانواده جداگانه
تاریخش مهم نیست .. پارسال هم مال سال قبل بود .. بچه ها ایمیل زدن پرسیدن .. جواب اومد که مهم نیست ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: shimoda ، hushmandco ، payam62
(2013-05-13 ساعت 13:52)payam62 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 12:17)ali3875 نوشته:  من فرزندم امسال پیش دانشگاهیه و خرداد امسال 12 سال تحصیلش تمام میشه میخواستم ببینم الان بزنم دیپلم یا STUDENT? ممنون میشم جواب سوالمو بدید

شما واسه چی عجله دارین ؟ صبر کنین تا فرزندتون فارغ التحصیل بشن ، بعد فرم ها رو تکمیل و ارسال کنین . مطمئن باشین که دیر نمیشه .
بهتره که فرم ها رو پر کنند و این تغییر وضعیت که به خاطر گذشت زمان هست هیچ مشکلی نداره
فرم ها رو پر کنید و بنویسید student

(2013-05-13 ساعت 13:52)payam62 نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 13:41)farzadsj نوشته:  [/b]دوستان چند سوال :

1. فرم ها بر اساس مشخصات شناسنامه باید تکمیل شوند. هر چی تو شناسنامه هست ، بنویسین.
2. نمیدونم . از مدیران یا دوستان مطلع جواب بدن لطفاً

2- قسمت 29 نوشته
List Names, Dates and Places of Birth, and Addresses of ALL Children
یعنی همه ی فرزندان
با تاکید روی همه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: SOLTANI11 ، hushmandco ، payam62 ، farzadsj
سلام بر دوستان فهیم وپیشکسوتان عزیز
در موردی که بابت ادرسی که باید برای دریافت گرین کارت می دادیم ونداشتیم ومی نوانستیم از خدمات مهاجر سرا استفاده شود کمی توضیح داده شود. در ضمن میشود ادرس ایران را داد برای دریافت گرین کارت؟ با تشکر فراوان
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-13 ساعت 11:14)elvira نوشته:  ببخشید دوباره میپرسم من جواب نگرفتم :
لطفا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم:
1:من تدریس خصوصی میکردم در خونه .حالا باید قسمت شماره 32 فرم 230 چی بنویسم؟یعنی جلوی employer ,location چی باید بنویسم؟
2:در قسمت شماره 33 اسم مدرسه رو هم میخاد؟مثلا مدرسه مریم؟
3:بعضی قسمت ها مثه تایپ ادرس جا کم میاد و نمیشه ادرسو کامل تایپ کنم؟چه کنم؟اگه از برگه استفاده کنم پس هیچی نباید در جای اصلی بنویسم؟یا نصفشو بنویسم؟
4:موقع ثبت نام اولیه اسپل ادرسمو اشتباه کردم و یه حرف کم گذاشتم.اگه حالا در فرم درستشو بنویسم مشکلی پیش نمیاد؟

لطفا راهنمایی کنید.(جواب نمیدین چرا؟؟؟)
1- شما یا اصلا به این موضوع اشاره نکن یا اگر خواستی بنویسی به شرح ذیل:
1-1 تدریس خصوصی tutoring
1-2 location : at home
1-3 employer : self-employed

2- بله مثلا Maryam primary school- Tehran
3- شما تا جا داری از خونه جدول اصلی استفاده کن یکی دو کلمه که جا نمیشه رو ببر توی صفحه اضافه ای که تشکیل میدی و آدرس بده "ادامه سوال شماره فلان" ولی کلا تا میتونین آدرس ها رو مختصر کنین. کد پستی گویای آدرسه و این آدرسها قرار نیست چیزی بهشون پست بشه.
4- نه مشکلی به وجود نمیاد. شما تا روز مصاحبه هم میتونید اشتباهاتتون رو با ذکر دلیل به سفارت ایمیل بزنید و توضیح بدید. و حتی جلوی افیسر اصلاحات نهایی رو انجام بدید. اصلا خود آفیسر میپرسه که فرمهاتون نیاز به بازبینی دارند یا خیر.

(2013-05-13 ساعت 09:42)farshidfarzad نوشته:  سلام دوستان،

من برای شماره ۳۴ فرم ۲۳۰ سوال داشتم:

من سال ۱۳۷۲ خدمت رفتم، و نیروی زمینی‌ سپاه خدمت کردم، فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی داشتم و تو آزمایشگاه به عنوان تکنسین کار کردم. ولی‌ اینا تو کارت پایان خدمت نوشته نشده،

آیا من باید اینا رو بنویسم یا چیزیی‌ که تو کارت اومده؟ مثلا تو کارت branch نیومده یا رنک و پوزیشن اون موقع تو سپاه هنوز نبود، و همینطور occupation تو کارت نیومده .....

در عوض مثلا rank نوشته شده ۱۰۱/۷۰۱۹۱۰ .... خلاصه نمیدونم چیزای تو کارت رو بنویسم و بعد تو مصاحبه توضیح بدم داستان از چه قرار بوده یا اینکه اون جوری که خدمت کردم رو بنویسم (علیرغم اینکه تو کارت نوشته نشده) و باز بعدا شفاهی‌ موقع مصاحبه توضیح بدم. کدوم راه درست هست . ممنون.
شما هرچی توی کارتت نوشته شده بنویس . هر کاری که بهش مشغول بودی رو به عنوان occupation بنویس. مثلا تکنیسین آزمایشگاه. از زیاد نوشتن پرهیز کن که شر میشه. اونجا حتما ازت روز مصاحبه میپرسن که جریان این کد چیه . براشون توضیح بده که جریان چی بوده.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، ali_am76 ، philter ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان