موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-14 ساعت 00:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-14 ساعت 00:35 توسط ali_am76.)
elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
الدورادویی جان اگه تو برنامه nitro به ایکن های بالای برنامه نگاه بندازی و روی ایکن text کلیک کنی بعد می تونی در هر جایی از فرم که بخوای می تونی تایپ کنی بعد از تایپ اگه جای کلمت درست نبود میتونی بگیریش با موس و جابجاش کنی خواهش می کنم یه ذره با برنامه کار کن اگه این رو انجام دادی جواب بده تا طریقه تبدیل تبدیل کردن به فرمتی که بشه عکس رو بالای فرم قرار بدی رو برات بنویسم حتما می دونی که فرم هایی که از خود سایت دانلود می کنیم یک تاریخ داره که در بالای صفحه اول نوشته شده و غیر قابل دست کاریه
CN : 2014AS000061##
فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
@elvira
برگه اضافی می تونی استفاده کنی هیچ مشکلی نیست.
@فردی که اون مورد شغل سئوالش هست
یک شغلی بنویس شبیه شغلی که الان داری ، هیچ مشکلی نیست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک دوست به من توصیه کرد که من محل تولد پدر و مادرم را با توجه به مندرجات داخل شناسنامه خودم پر کنم، اما در شناسنامه ام در بخش مربوط به مشخصات پدر و مادر محل تنظیم سند قید شده است نه محل تولد و حالا نکته جالب اینجاست ( خود من هم تا امروز در این باره اطلاعی نداشتم ) محل تنظیم سند نوشته شده در شناسنامه من برای پدر و مادرم با مشابه آن در شناسنامه های خود پدر و مادرم متفاوت است.
در نهایت من با توجه به شناسنامه های پدر و مادرم و شهرستان محل تولدشان و نه محل تنظیم سند، بخشهای 21 و 26 فرم 230 را پر کردم.
نظر دوستان آگاه در این زمینه چیست؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز پولت رو هدر دادی بهترین راه ایمیله
CN : 2014AS000061##
فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها در قسمت امضا, نوع امضا چجوری باید باشه. مال ما ایرانیا که مثل اینا نیست. حالت drawing داره. بهد توی فرم اینقدر جای امضا باریک هستش که جا نمیشه. نظر دوستان چی هست؟
هر نوع امضایی تو فرم بزنن تو آمریکا هم باید همون نوع رو استفاده کنن؟منظورم اینه که استثناعا میتونن تو این فرم یه جئر دیگه امضا بزنن. اینجا اولین حرف اسم و فامیل رو هم بنویسی یه نوع امضا به حساب میاد. راهنمایی کنین لطفا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در قسمت 44. Were you assisted in completing this application? اگه no بزنیم به نظر شما یکم غیر عادی به نظر نمیرسه. پدر من که بازنشسته شده تو لاتاری قبول شده و طبیعیه که خودش نمیتونه پر کنه. من که دارم واسش پر میکنم تو قسمت 44 اسم و آدرس خودم رو بنویسم؟ نظر شما چیه؟